GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ...οικολόγος Ζέττα Μακρή και τα 70 ευρώ...

Από την ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΑ" ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ Η ξαφνικά φιλεύσπλαχνη και οικολόγος Ζέττα Μακρή, αντί να ...

Από την ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΑ" ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ
Η ξαφνικά φιλεύσπλαχνη και οικολόγος Ζέττα Μακρή, αντί να "θανατώσει" δεκάδες δένδρα και γίνουν χαρτί, αποφάσισε, μετά από πολυυυύωρες σκέψεις, το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου, να μην τυπώσει φυλλάδια!!! Το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου όμως και ελαφρά τη καρδία, άρχισε να σκορπάει και πάλι εξώδικα, το 3ο ή 4ο κατά σειρά (χάσαμε πια το λογαριασμό), σε τοπική εφημερίδα, που μοχθεί εν μέσω κρίσης να επιβιώσει. Το φοβερό ποσό που διεκδικεί η ευαισθητοποιημένη Ζέττα;;; 70 ολόκληρα Ευρώ!!! ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!! Το χαρτί του εξωδίκου που έστειλε για το...
 αστρονομικό αυτό ποσόν, δεν το σκέφτηκε η οικολόγα Ζέττα; Πόσα δένδρα "θανατώθηκαν" άραγε γι΄ αυτό το χαρτί, ούτε κι αυτό το σκέφτηκε; Τελικά τις διαυγείς της σκέψεις η Ζέττα, τις κάνει αρχές του μήνα, στο τέλος κάθε μήνα χάνει και τα αυγά και τα πασχάλια!!!

8 σχόλια

  1. Δηλαδή εάν διεκδικούσε 70 μύρια θα σου καθότανε καλύτερα; Γιατί δε μας λες τους λόγους για τα εξώδικα; Απ' ότι καταλαβαίνω αυτό που τη νοιάζει είναι η απόφαση του δικαστηρίου κ όχι η εξόντωση της εφημερίδας από την καταβολή ενός μεγάλου προστίμου. Προφανώς το ποσό είναι συμβολικό. Όσο για τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε περί οικολογίας και άλλα τέτοια... με το ειρωνικό υφάκι σας... είναι τελείως άσχετα με την υπόθεσή σας (μπράβο της κ καλά έκανε η κυρία να πάρει μια τέτοια απόφαση) και δεν πείθουν (δε βρήκατε κάτι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε;). Τελείως άστοχα.
    Την κυρία δεν τη ξέρω. Δεν υπερασπίζομαι την ίδια αλλά εναντιώνομαι σε όλους εκείνους που επειδή χαλιούνται από κάποιες καταστάσεις ή ξεβολεύονται από αυτές βγαίνουν και σκορπούν το μελάνι τους για να λερώσουν όποιον τους φέρνει σε αυτή τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι ηλιθιος....ειναι ενας αχυρανθρωπος που εχει αποδεχθει τον ρολο του εξαπατωντας τον Ελληνικο λαο με χυδαια ψεμματα και ψευτικες υποσχεσεις.

    Η μεχρι σημερα θητεια δεν δειχνει
    ηλιθιο αλλα ενα φασιστα εθνικο-σοσιαληστη πειθηνιο οργανο της παγκοσμιας διακυβερνησης που διαλαλει σαν χαζοχαρουμενος
    οπου βρεθει και οπου σταθει.

    Μην συγχεεται την ηλιθιοτητα
    με την συγκεκριμενη αποστολη
    που ειναι η ισοπεδωση της χωρας.
    Ο ηλιθιος εχει και αναλαμπες λογικης ο εντεταλμενος καταστροφεας υλοποοιει την αποστολη του
    βημα - βημα.

    Ενα ειναι σιγουρο.
    Μπροστα μας εχουμε τις νομαρχιακες εκλογες, οπου θα φαει το πρωτο σβουριχτο χαστουκι.

    Το δευτερο ειναι ο προυπολογισμος που βασιζεται σε λεφτα που δεν υπαρχουν απο ενα καταρρακωμενο λαο.

    Το τριτο ειναι η συνοδος κορυφης της ΕΕ οπου πρεπει να περασει το σχεδιο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ που υποστηριζεται με παθος απο την Γερμανια.

    Αν βαλει βετο ο δοσιλογος η μαρμιτα κοβεται, αν το ψηφισει θα πεσει στο κεφαλι του.
    Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eseis ftaite pou asxoleiste me auto to Zoon! Parte tin st'ayga opou thn vriskete na mathei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πικρόχολα πασόκια, από παντού σας φεύγουν!!
    Μην αγχώνεστε, εσείς έχετε τον Σγουρό που μιλά για καθαρό αθλητισμό (αρσηβαρών),
    καθώς και καθαρές χρηματοδοτήσεις στη συμμορία σας(ΛΑΣΟΚ),
    προς διοργάνωση συνεδρίων……………!

    Ξέρετε σεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλο να ασχοληθείς με τη πολιτική πορεία ενός πολιτικού και άλλο με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή! Το να στέλνει εξώδικα είναι άσχετο με την υποψηφιότητά της. Καθημερινά πολλοί στέλνουν εξώδικα σε άλλους, αλλά αυτό τι σημαίνει: ότι πρέπει να δημοσιεύονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο υπερασπιστής της κας Μακρή, ή δεν ξέρει να διαβάζει, ή είναι βαθειά νυχτωμένος. Εξώδικο είναι για 70 Ε και όχι αγωγή για να εκκρεμεί κάποια απόφαση Δικαστηρίου. 'Οσο για το ποσόν, δεν είναι διόλου συμβολικό, αλλά το πραγματικό. Τελειώνοντας την συνομιλία αυτή, θέλω να του τονίσω, ότι αυτή που χαλάστηκε και ξεβολεύτηκε από το κανάκεμά μας, είναι η κα Μακρή και κανείς άλλος. Πάψαμε να της κάνουμε τα χατίρια και της κακοφάνηκε, προφανώς. Γι' αυτό ας είστε πιο προσεκτικός στις εικασίες σας, μιας και δεν γνωρίζετε την κυρία, όπως ισχυρίζεστε άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο υπερασπιστής της κας Μακρή, ή δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει ή είναι βαθειά νυχτωμένος. Για εξώδικο πρόκειται, αγαπητέ κύριε-α και όχι για αγωγή, ώστε να εκκρεμεί απόφαση Δικαστηρίου. Το ποσόν των 70 Ε έιναι το πραγματικό και όχι συμβολικό, όπως υποθέτετε. Τώρα αν μου κάθονταν καλύτερα τα 70 ...μμύρια ή όχι, είναι σαφώς ρητορικό το ερώτημα, υποθέτω... Τελειώνοντας αυτή την εποικοδομητική συζήτηση, σας λέω, εντελώς πληροφοριακά, ότι αυτή που χαλάστηκε και ξεβολεύτηκε ήταν η κυρία μόνο και κανείς άλλος φυσικά, γιατί προφανώς σταμάτησαν τα αδιάκοπα χατίρια και τα κανακέματα, από μέρους μας. Και όλα αυτά, απλά, για να ενημερωθείτε, μιας και δεν την γνωρίζετε την κα Μακρή, όπως ισχυρίζεστε άλλωστε και δεν έχω λόγους να το αμφισβητήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το οτι η μισθωτρια δεν καταβαλει εμπροθεσμα τα 70 ευρω, μας ενοχλει λιγοτερο ή περισσοτερο απο το οτι η εκμισθωτρια τα ζηταει με εξωδικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση