GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα»...

Από το http://alkimosarchive.wordpress.com/ Ποιο είναι το όνομα αυτού του πρωθυπουργού που έπαιρνε τον μισθό του, ασκούσε την «εξουσία» το...

Από το http://alkimosarchive.wordpress.com/
Ποιο είναι το όνομα αυτού του πρωθυπουργού που έπαιρνε τον μισθό του, ασκούσε την «εξουσία» του, αλλά απεχθανόταν τους διεφθαρμένους υπηκόους του;
Ερωτηματικά και αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του προέδρου του Eurogroup (φωτό) Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ότι η Γερμανία, η Γαλλία αλλά και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα γνώριζαν αλλά δεν παρενέβησαν προκειμένου να αποτρέψουν την ελληνική κρίση. Ο κ. Γιούνκερ φέρεται επίσης να έχει δηλώσει ότι είχε προσπαθήσει παρέμβει σε έλληνα πρωθυπουργό από τον οποίο έλαβε την απάντηση: «Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα".
«Ήταν προφανέστατο ότι η Ελλάδα θα αντιμετώπιζε κάποια μέρα ένα τέτοιο πρόβλημα, και ξέραμε ότι το πρόβλημα αυτό θα εκδηλωνόταν» είπε ο κ. Γιούνκερ κατά τη...
διάρκεια ενός forum στο περιθώριο της Ετήσιας Διάσκεψης του ΔΝΤκαι της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον.
Ο κ. Γιούνκερ αποκάλυψε ότι Γερμανοί και Γάλλοι αξιωματούχοι καθώς και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ συζητούσαν για αρκετό καιρό «για τις προοπτικές αυτού που τότε δεν είχε ακόμη ονομαστεί ελληνική κρίση» και παραδέχθηκε πως ήξερε ότι «η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους στην Ελλάδα.
«Δεν μπορούσα να αποκαλύψω δημόσια την πληροφόρηση αυτή», προσέθεσε.
«Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, όχι όμως με σημείο έναρξης το τελευταίο έτος, αλλά εάν (σ.σ: η αντιμετώπιση του προβλήματος) ξεκινούσε δύο ή τρεις δεκαετίες πρωτύτερα», είπε επίσης ο επικεφαλής των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών. Πηγή: ΕΘΝΟΣ
Σχόλιο: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»!

20 σχόλια

  1. Ο,τι και να προσπαθήσουν να προσάψουν στον Αντώνη Σαμαρά όλοι οι βρυκόλακες της Κυβέρνησης του Μνημονίου και τα φωνασκούντα ΜΜΕ στα κλειστά αυτιά των πραγματικών Ελλήνων, ο σπουδαίος αρχηγός της Νέας Νέας Δημοκρατίας θα τους αφήνει μίλια πίσω ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΈΝΟΥΣ.

    Ο Σαμαράς είναι ο πραγματικός ηγέτης της πατρίδας μας. Είναι στ’αλήθεια κρίμα που έχει ακόμα η Νέα Δημοκρατία πολλούς ξεπερασμένους και στη λήθη ευρισκομένους βουλευτές και μετριοτάτου επιπέδου καρακλοκενταυρίστικο δυναμικό.
    Δεν αξίζει όλοι αυτοί να πλαισιώνουν ακόμα τον Αντώνη Σαμαρά.


    Η Ε.Ε έκανε τα “στραβά μάτια” και μας στήριζε τόσα χρόνια στα πλαίσια της πολιτικής αλληλεγγύης, όπως πιθανόν κάνει και σε περιπτώσεις που αφορούν άλλα κράτη-μέλη, (μην ξεχνάμε ότι η ένταξη της Ελλάδος στην Ο.Ν.Ε έγινε πρωτίστως με πολιτικούς όρους, υπήρξε δηλαδή, σαφή πολιτική απόφαση).

    Εμείς πιστέψαμε ότι είμαστε
    “οι έξυπνοι που μπορούμε εσαεί να κοροϊδεύουμε οποιονδήποτε”, με άλλα λόγια ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ με την μακροχρόνια και συστηματική προσπάθεια εξαπάτησης και απόκρυψης στατιστικών στοιχείων.
    Μετά από όλα αυτά δεν είναι λογικό να θυμώσουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, και να φτάσει σε σημείο ο πρόεδρος της ομάδας των χωρών της ευρωζώνης (EUROGROUP) κύριος Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ να πει το περιβόητο “the game is over” ?

    Αν μάλιστα, ο προαναφερόμενος κύριος ήξερε ελληνικές παροιμίες, ίσως διάλεγε και έλεγε την παροιμία “Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”.

    Αλλά ο Εθνικός μας Ηλίθιος Γιωργάκης, πάλι στραβά κατάλαβε.
    Και νόμισε ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ
    Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ότι ξεπουλώντας μας στο ΔΝΤ θα μπορεί να ..την παίζει σαν Πρωθυπουργός !

    ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.

    Μπράβο,,ρε αρχίδι,,,έκανε το 4 ΡΑΙΧ
    πράξη στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας Πρωθυπουργός θα δήλωνε ότι η χώρα που κυβερνά είναι διεφθαρμένη.
    Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει?
    Εγώ δηλώνω ότι δεν είμαι διεφθαρμένος, δεν πήρα μίζες, δεν επιχορηγήθηκα, δεν είμαι φοροφυγάς και δεν χρωστώ σε κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η χρηματοδότηση αυτή καθ' εαυτή. Χρηματοδοτήσεις με την μορφή δανείων ή εντόκων γραμματίων ή ομολόγων γίνονταν και θα γίνονται σε όλες τις χώρες. Ολες οι χώρες έχουν υψηλό εξωτερικό χρεός στους διεθνείς τοκογλύφους και τις τράπεζες. Ακόμη και η στιβαρή Γερμανία. Το πρόβλημα στην περίπτωση της Αγ(ελλάδος) μας είναι που πήγαν αυτά τα χρήματα. Πήγαν στους πολιτικούς, στους εργολάβους, στα στελέχη ΔΕΚΟ και Τραπεζών και πολυεθνικών, στους δημόσιους υπαλλήλους ως επιδόματα, σε χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, σεμινάρια, εκθέσεις, ταξίδια κ.λ.π., σε εξοπλιστικά, σε προμήθειες νοσοκομείων, ΠΑΝΤΟΥ όπου όλοι έτρωγαν τον άμπακο με δανεικό χρήμα. Χρήμα που τα πανωτόκια πληρώνονται τώρα. Η Ελλάδα έχει περιέλθει στο ύψος του φτωχομπινέ νεοέλληνος κάτοχου πιστωτικής κάρτας. Που με το μισθό των 1000 ευρώ τον μήνα, αγοράζει Gucci και Luis Vuitton, χωρίς να έχει τα εισοδήματα του λαμογιού τύπου Άκη ή Μαντέλη κ.λ.π. και χωρίς να μπορεί να πληρώσει την δόση της πιστωτικής του κάρτας. Εν ολίγοις η Αγ(ελλάς) υπερδανείστηκε με πολύ υψηλά επιτόκια γιατί; Για να φτάξει δρόμους (Αττική οδός-Μπόμπολας), Ολυμπιακούς αγώνες ( Αγγελόπουλος συν γυναιξί και τέκνοις) τηλεοπτικά κανάλια και μέγαρα μουσικής (Λαμπράκης) Μετρό ( Γαλλικές και Γερμανικές εταιρείες Alstom, Siemens). κ.λ.π. Δηλαδή έγιναν τεράστιες σπατάλες σε έργα υποδομής αλλά και βιτρίνας, καθώς και σε πολυτελή κατανάλωση, όλα εισαγώμενα. Δηλαδή οι Γαλλικές και Γερμανικές εταιρείες πήραν τη μερίδα του λέοντος είτε από τα έργα που ανέλαβαν είτε από τα προϊόντα που μας πούλησαν για την κατασκευή των έργων και φυσικά για πολυτελή κατανάλωση των γκόλντεν μπόϊς του χρηματιστηρίου και των τεχνικών εταιρειών. Δηλαδή τα χρήματα αυτά που πήραμε δεν πήγαν ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πληρώσουμε τώρα αυτά που με επαχθέστατους όρους μας επέβαλαν. Γι' αυτό μένουν δύο λύσεις. Ή σταματάμε να τους πληρώνουμε ( αναβολή χρέους-παύση πληρωμών-αναδιαπραγμάτευση χρέους-ελεγχόμενη πτώχευση) ή πουλάμε τα ασημικά που μας απέμειναν (δημόσια περιουσία, δικαιώματα άντλησης πετρελαίων, την Ακρόπολη κ.λ.π) προκειμένου να ξεχρεώσουμε τους τοκογλύφους. Είμαι υπέρ της πρωτης λύσης την οποία τρέμουν οι αγορές και το διεθνές κεφαλαιοκρατικό σύστημα. Λύση που υιοθέτησε ήδη η Ισλανδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η χρηματοδότηση αυτή καθ' εαυτή. Χρηματοδοτήσεις με την μορφή δανείων ή εντόκων γραμματίων ή ομολόγων γίνονταν και θα γίνονται σε όλες τις χώρες. Ολες οι χώρες έχουν υψηλό εξωτερικό χρεός στους διεθνείς τοκογλύφους και τις τράπεζες. Ακόμη και η στιβαρή Γερμανία. Το πρόβλημα στην περίπτωση της Αγ(ελλάδος) μας είναι που πήγαν αυτά τα χρήματα. Πήγαν στους πολιτικούς, στους εργολάβους, στα στελέχη ΔΕΚΟ και Τραπεζών και πολυεθνικών, στους δημόσιους υπαλλήλους ως επιδόματα, σε χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, σεμινάρια, εκθέσεις, ταξίδια κ.λ.π., σε εξοπλιστικά, σε προμήθειες νοσοκομείων, ΠΑΝΤΟΥ όπου όλοι έτρωγαν τον άμπακο με δανεικό χρήμα. Χρήμα που τα πανωτόκια πληρώνονται τώρα. Η Ελλάδα έχει περιέλθει στο ύψος του φτωχομπινέ νεοέλληνος κάτοχου πιστωτικής κάρτας. Που με το μισθό των 1000 ευρώ τον μήνα, αγοράζει Gucci και Luis Vuitton, χωρίς να έχει τα εισοδήματα του λαμογιού τύπου Άκη ή Μαντέλη κ.λ.π. και χωρίς να μπορεί να πληρώσει την δόση της πιστωτικής του κάρτας. Εν ολίγοις η Αγ(ελλάς) υπερδανείστηκε με πολύ υψηλά επιτόκια γιατί; Για να φτάξει δρόμους (Αττική οδός-Μπόμπολας), Ολυμπιακούς αγώνες ( Αγγελόπουλος συν γυναιξί και τέκνοις) τηλεοπτικά κανάλια και μέγαρα μουσικής (Λαμπράκης) Μετρό ( Γαλλικές και Γερμανικές εταιρείες Alstom, Siemens). κ.λ.π. Δηλαδή έγιναν τεράστιες σπατάλες σε έργα υποδομής αλλά και βιτρίνας, καθώς και σε πολυτελή κατανάλωση, όλα εισαγώμενα. Δηλαδή οι Γαλλικές και Γερμανικές εταιρείες πήραν τη μερίδα του λέοντος είτε από τα έργα που ανέλαβαν είτε από τα προϊόντα που μας πούλησαν για την κατασκευή των έργων και φυσικά για πολυτελή κατανάλωση των γκόλντεν μπόϊς του χρηματιστηρίου και των τεχνικών εταιρειών. Δηλαδή τα χρήματα αυτά που πήραμε δεν πήγαν ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πληρώσουμε τώρα αυτά που με επαχθέστατους όρους μας επέβαλαν. Γι' αυτό μένουν δύο λύσεις. Ή σταματάμε να τους πληρώνουμε ( αναβολή χρέους-παύση πληρωμών-αναδιαπραγμάτευση χρέους-ελεγχόμενη πτώχευση) ή πουλάμε τα ασημικά που μας απέμειναν (δημόσια περιουσία, δικαιώματα άντλησης πετρελαίων, την Ακρόπολη κ.λ.π) προκειμένου να ξεχρεώσουμε τους τοκογλύφους. Είμαι υπέρ της πρωτης λύσης την οποία τρέμουν οι αγορές και το διεθνές κεφαλαιοκρατικό σύστημα. Λύση που υιοθέτησε ήδη η Ισλανδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η χρηματοδότηση αυτή καθ' εαυτή. Χρηματοδοτήσεις με την μορφή δανείων ή εντόκων γραμματίων ή ομολόγων γίνονταν και θα γίνονται σε όλες τις χώρες. Ολες οι χώρες έχουν υψηλό εξωτερικό χρεός στους διεθνείς τοκογλύφους και τις τράπεζες. Ακόμη και η στιβαρή Γερμανία. Το πρόβλημα στην περίπτωση της Αγ(ελλάδος) μας είναι που πήγαν αυτά τα χρήματα. Πήγαν στους πολιτικούς, στους εργολάβους, στα στελέχη ΔΕΚΟ και Τραπεζών και πολυεθνικών, στους δημόσιους υπαλλήλους ως επιδόματα, σε χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, σεμινάρια, εκθέσεις, ταξίδια κ.λ.π., σε εξοπλιστικά, σε προμήθειες νοσοκομείων, ΠΑΝΤΟΥ όπου όλοι έτρωγαν τον άμπακο με δανεικό χρήμα. Χρήμα που τα πανωτόκια πληρώνονται τώρα. Η Ελλάδα έχει περιέλθει στο ύψος του φτωχομπινέ νεοέλληνος κάτοχου πιστωτικής κάρτας. Που με το μισθό των 1000 ευρώ τον μήνα, αγοράζει Gucci και Luis Vuitton, χωρίς να έχει τα εισοδήματα του λαμογιού τύπου Άκη ή Μαντέλη κ.λ.π. και χωρίς να μπορεί να πληρώσει την δόση της πιστωτικής του κάρτας. Εν ολίγοις η Αγ(ελλάς) υπερδανείστηκε με πολύ υψηλά επιτόκια γιατί; Για να φτάξει δρόμους (Αττική οδός-Μπόμπολας), Ολυμπιακούς αγώνες ( Αγγελόπουλος συν γυναιξί και τέκνοις) τηλεοπτικά κανάλια και μέγαρα μουσικής (Λαμπράκης) Μετρό ( Γαλλικές και Γερμανικές εταιρείες Alstom, Siemens). κ.λ.π. Δηλαδή έγιναν τεράστιες σπατάλες σε έργα υποδομής αλλά και βιτρίνας, καθώς και σε πολυτελή κατανάλωση, όλα εισαγώμενα. Δηλαδή οι Γαλλικές και Γερμανικές εταιρείες πήραν τη μερίδα του λέοντος είτε από τα έργα που ανέλαβαν είτε από τα προϊόντα που μας πούλησαν για την κατασκευή των έργων και φυσικά για πολυτελή κατανάλωση των γκόλντεν μπόϊς του χρηματιστηρίου και των τεχνικών εταιρειών. Δηλαδή τα χρήματα αυτά που πήραμε δεν πήγαν ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πληρώσουμε τώρα αυτά που με επαχθέστατους όρους μας επέβαλαν. Γι' αυτό μένουν δύο λύσεις. Ή σταματάμε να τους πληρώνουμε ( αναβολή χρέους-παύση πληρωμών-αναδιαπραγμάτευση χρέους-ελεγχόμενη πτώχευση) ή πουλάμε τα ασημικά που μας απέμειναν (δημόσια περιουσία, δικαιώματα άντλησης πετρελαίων, την Ακρόπολη κ.λ.π) προκειμένου να ξεχρεώσουμε τους τοκογλύφους. Είμαι υπέρ της πρωτης λύσης την οποία τρέμουν οι αγορές και το διεθνές κεφαλαιοκρατικό σύστημα. Λύση που υιοθέτησε ήδη η Ισλανδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:51 >>> Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!! ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ. ΟΠΟΤΕ Η Ν.Δ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ!!! ΑΡΑ Η Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΕΡΣΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ????? ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9,22 αυτού του επιπεδου τα διανοήτικα
    απο το παχύ έντερο που έχεις στο εγκέφαλο...ΑΛΛΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:35 >>> ΑΡΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΞΙΟΣ!!!! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ... ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΑΦΙΕΔΑΚΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9:35 >>> ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!! Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΥΒΕΡΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το είπε ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα?
    Δεν υπάρχει κάποιος να μας πει την αλήθεια?
    Αυτό είναι πολύ σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να καει να καει το
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    Η
    ΒΟΥΛΗ
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ , ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι κατά καιρούς προδότες που έπιναν το αίμα του ελληνικού λαού, έβαζαν τεράστιους φόρους συνεργαζόμενοι με τους κατακτητές δυνάστες ήσαν π.χ. οι Εφιάλτης , Πήλιος Γούσης , κοτζαμπάσηδες , ταγματασφαλήτες κ.λ.π.
    Σήμερα πως θα λεγόντουσαν και πως θα τους γράψει η ιστορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΛΙΕΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕ… ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΜΙΛΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΣΠΑΣΤΑ… ΑΜΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ψάρι ΒΡΩΜΑΕΙ απο το ΚΕΦΑΛΙ, το ξέρετε αυτό?
    Η παροιμία αυτή είναι απάντηση σε όποιον τυχόν είπε τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φτωχός για κάποιους στο μυαλό10 Οκτ 2010, 9:51:00 π.μ.

    Εάν οι κυβερνώντες ασκούν χρηστή διοίκηση σε όλους τους τομείς και εφαρμόζοντο οι νόμοι, δεν θα υπήρχαν διεφθαρμένοι σε μια χώρα.
    Ο νόμος περί απαλλαγής ποινικών ευθυνών σε υπουργούς και βουλευτές ερωτώ είναι συνταγματικός?
    Γιατί η ανάκριση αδικημάτων γίνεται από εξεταστικές επιτροπές και όχι από την τακτική δικαιοσύνη? Τέλος γιατί να υπάρχει ειδικό δικαστήριο?
    Όλοι δεν είμαστε ΙΣΟΙ έναντι των νόμων, που είναι η ισοπολιτεία και ισονομία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο σιμητης ηταν ρε μαλακες

    ακομα δεν το καταλαβατε?

    αλλη μια χρυση εποχη για την ελλαδα απο το πασοκ..

    γαμησε τα.

    καταραμενο βρωμοκομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΓΝΩΡΙΖΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΟΤΙ Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ? ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? Ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    oikonoskopio.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κλείδωσε” το νέο Μνημόνιο για δέκα (τουλάχιστον) χρόνια”

    1.
    Επώνυμος says:
    10/10/2010 at 09:57

    Τα πράγματα είναι απλά: Δεν υπάρχει πολιτική βούληση από αυτή την κυβέρνηση για να είμαστε έξω από ένα Μνημόνιο. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ μέσα σε κάποιο Μνημόνιο. Γι’ αυτό δεν θα βγούμε ποτέ από το Μνημόνιο, όσο είναι αυτή στην κυβέρνηση.
    Είναι πολιτική τους επιλογή.

    Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση, αν θέλουμε να βγούμε από το Μνημόνιο, αν θέλουμε να βγούμε από το γύψο.

    Πολύ απλά.

    Πιό απλά δεν γίνεται.
    Εκτός αν ξέρει κανείς την γλώσσα των ζώων και μας την μάθει,
    για να συνενούμαστε με ακόμα ΠασοκολάοΝτοριανά ΖΩΑ του κεράτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ti lei
    o dr koutsoukos

    gia tin
    diaf8ora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση