GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδωσε τον λόγο του στον Δημαρά και δεν τον κράτησε(;)...

Από τον Βασίλη Μπόνιο http://www.kourdistoportocali.com/ H πολιτική μοναξιά , τα πέτρινα χρόνια που πέρασε εκτός πρώτης γραμμής, όφειλε να...

Από τον Βασίλη Μπόνιο
H πολιτική μοναξιά, τα πέτρινα χρόνια που πέρασε εκτός πρώτης γραμμής, όφειλε να τον κάνει πιο σοφό , πιο ώριμο, πιο αποφασιστικό. Πιο πειθαρχημένο με τον εαυτό του και πιο αξιόπιστο κάθε φορά που δίνει το λόγο του.
Το περιστατικό που ακολουθεί δεν επιδέχεται αμφισβήτηση κι έχει ως εξής: Πολύ πριν ο Αντώνης Σαμαράς, ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια, έκανε ένα ραντεβού με τον Γιάννη Δημαρά.
Στη διάρκεια της συζήτησης ο Αντώνης Σαμαράς του υποσχέθηκε ότι θα...
 τον στηρίξει και δεν θα κατεβάσει άλλον υποψήφιο.
Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις, κι ενώ η χειραψία του με τον Γιάννη Δημαρά ήταν ακόμη νωπή, ο αρχηγός της ΝΔ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Βασίλια Κικίλια. Δεν έχουμε τίποτε με τον Βασίλη Κικίλια μόνο που αν πράγματι ο Σαμαράς ήθελε να είναι ανατρεπτικός και προχωρημένος θάπρεπε να τον επιλέξει σαν υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας, κόντρα στον επικίνδυνα αποτυχημένο δημαγωγό Νικήτα Κακλαμάνη.
Αυτή θα ήταν μια ηγετική κίνηση από τη πλευρά του Σαμαρά, με πολλές πιθανότητες να του βγεί.
Ατυχής ήταν και η επιλογή του Μιχαλολιάκου για τον Πειραιά. Εντελώς άστοχη και ερασιτεχνική, δίχως όραμα και φαντασία.
Κι αυτό, ενώ υπήρχε ο Πάνος Καμμένος που θα ήθελε να κατέβει στον Πειραιά και να μετατρέψει σε ντέρμπυ τη μάχη με τον Γιάννη Μίχα.
Ολα αυτά δείχνουν οτι ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ σκέπτεται μικροπολιτικά, όπως ο προκάτοχός του, ο ανύπαρκτος και επιπόλαιος Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη που γυαλίζει το μάτι της για εξουσία.
Ο Σαμαράς δεν έχει χρόνο για χάσιμο, δεν έχουν οι Έλληνες χρόνο να του δώσουν.  Ας αποτινάξει από μέσα του τον δεξιό πολιτικάντη, αν δεν θέλει να περάσει απαρατήρητος από την Ιστορία, έστω κι αν εκλεγεί πρωθυπουργός.
Είναι κρίμα σ έναν πλανήτη με ηγέτες που σημάδεψαν την Ιστορία, οι δικοί μας να μικραίνουν διαρκώς, σαν δημόσιοι υπαλληλίσκοι που αφήνουν το σακάκι τους στη πολυθρόνα του γραφείου, για να δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκονται κάπου τριγύρω, ενώ την έχουν κοπανήσει…

15 σχόλια

  1. βασιλη μπόνιο, πράσινο ερπετό.
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
    το ξέρουν μέχρι και στο ..διάστημα
    και φυσικά στο πασοκ που εγλυφες.

    ΑΛΛΑ ΤΟΡΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ
    ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ...

    ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
    ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΟΘΑΣ live ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

    Η ΖΗΤΙΑΝΑ ΤΕΛΟΣ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι στο κολπο του Πασοκ Δημαρας,Μητροπουλος,μπομπουκος,μονο ΑΠΟΧΗ απο τις εκλογες ωστε να υπαρξει πληρης εξεφτελισμος για το πολιτικο συστημα αν το ποσοστο ειναι πανω απο 50%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι στο κολπο του Πασοκ Δημαρας,Μητροπουλος,μπομπουκος,μονο ΑΠΟΧΗ απο τις εκλογες ωστε να υπαρξει πληρης εξεφτελισμος για το πολιτικο συστημα αν το ποσοστο ειναι πανω απο 50%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάχωμα Δημαρά, με φερετζέ Ντόρας..
    Η αυτοϊκανοποίηση του συστήματος.
    ====================================
    (η γνωστή δια χειρός μαλακία του ανδρικού οργάνου και των γυναικίων ΔοΝηΤών ΔΝΤ) ======================

    Η τακτική του ΠΑΣΟΚ, να δημιουργεί αναχώματα σε προεκλογικές περιόδους δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
    Στο ίδιο κλίμα η υποψηφιότητα του Γ. Δημαρά λειτουργεί ως «αποροφητήρας κραδασμών» από το σεισμό που έχουν προκαλέσει στη κοινωνία τα μέτρα.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ (μετακινούμενοι ψηφοφόροι), που δε βρίσκονται μέσα στους μηχανισμούς, αλλά κινούνται δορυφορικά από αυτό, βρίσκουν την αντι-μνημονιακή επιλογή τους, στο πρόσωπο του ανεξάρτητου βουλευτή.

    Είναι όμως αυτή η επιλογή αντιμνημονιακή και κατά πόσον έχουμε να κάνουμε με έναν ανεξάρτητο βουλευτή εκτός συστήματος;

    Επί της αρχής ο Δημαράς ψήφισε «παρόν», που απέχει πολύ από το να είσαι «κατά του μνημονίου». Για αυτό το λόγο δεν αρθρώνει σαφές αντι-μνημονιακό λόγο.

    Σε αυτή τη πολιτική συγκυρία των αυτοδιοικήτων εκλογών η Ντόρα Μπακογιάννη, διεκδικεί να πάρει ρόλο μέσα στο πολιτικό σύστημα, χρησιμοποιώντας και ποντάροντας σε μία επιλογή χωρίς ταυτότητα και πολιτικό στίγμα.

    Βλέποντας πως τη πρώτη κίνηση Σαμαρά να δώσει το προσωπικό τόνο στη Νέα Δημοκρατία, με την επιλογή του καινούργιου Βασίλη Κικίλα, βάλθηκε να την αποδημήσει.

    Και όλα αυτά στη προσπάθειά της να διατηρήσει τον άτυπο τίτλο της «οιονεί υποψηφίας της Νέας Δημοκρατίας».

    Ενισχύει το Δημαρά με τον Κουρούση, διαρρέει πως ο στενός της κύκλος θα τρέξει υπόγεια για αυτόν, και αναλώνεται σε απαξιωτικές εκτιμήσεις για την επιλογή Σαμαρά.

    Από την άλλη ο Δημαράς «αρπάζει» την ευκαιρία να παίξει το ρόλο του υπερκομματικού και πολυσυλλεκτικού, για να διεισδύσει στο χώρο της ΝΔ και να λειτουργήσει ως ανάχωμα των απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ.

    Και επειδή χωρίς ΜΜΕ, εγκυρότητα δεν υπάρχει, Δημαράς και Μπακογιάννη βρίσκουν φιλόξενη στέγη στα Studio του Ταύρου, με επιστέγασμα ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις. Σε αυτές η επιλογή Σαμαρά βάσει σχεδίου αποδομείται και το εκλεκτό ανάχωμα με φερετζέ Ντόρας τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης και δείχνει να αποτελεί τον ιδανικό εραστή της Περιφέρειας.

    Και το σύστημα αυτοϊκανοποιείται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώπααααα!!!
    Κι οί νταβατζήδες δημοσιοκάφροι απροκάλυπτα τώρα,αβαντάρουν τόν εθνικόν μας έμπορο τής ντόπας !!!!!

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ.
    ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ- ΛΙΓΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣ;
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ..ΚΑΤΡΑΜΙ
    ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΡΖΑΦΕΡΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΜΠΕΙ.ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ .........μπα!!!!!!

    19 (δεκαεννέα) μήνες ποινή φυλάκισης στο Θέμο, για την περίφημη ιστορία με Ζαχόπουλο, Τσέκου, dvd κτλ.

    Είναι τόσο, μα τόσο περιττό να πούμε πως ο «Πρώτος Θέμας» δε θα εκτίσει ούτε μία ώρα πίσω από τα κάγκελα… Βάζω στοίχημα πως θα επικαλεστεί και πρόβλημα υγείας, προκειμένου να μην εφαρμοστεί ντιπ η ποινή, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

    Σε λίγο καιρό το θέμα θα ξανα-ξεχαστεί και θα συζητάει με το Μάκη Ψωμιάδη τις… ωραίες μέρες τους στη φυλακή. Αν όμως, λέω αν, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τον δούμε χειροπόδαρα στην ψειρού;
    Πως θα είναι άραγε εκεί τα πράγματα για το Θέμο;

    Ελπίζω να είστε φαν της σειράς 50-50 (με Φιλιππίδη, Χαϊκάλη, Μπουλά), ώστε να καταλάβετε την εικόνα-ντοκουμέντο παρακάτω....


    [Image]Εξήγηση: Τα αναπαυσόλια της καριόλας που έγιναν γνωστά μέσω της σειράς του Mega, είναι μεγάλοι ξύλινοι κρίκοι που κρέμονταν στα κρεβάτια (καριόλες), έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν να ξεκουράσουν τα πόδια τους κατά τη διάρκεια του σεξ ή και μετά. Δείτε παρακάτω και το απόσπασμα από το serial, για να κατατοπιστείτε περισσότερο.DrSeeng

    αναρτήθηκε από ♠Kafeneio♠ στις 6:42 μμ την 9 Οκτ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ Ή ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ είναι και πουτάνας γιος. Δημαράς και Μητρόπουλος πασόκια του κερατά που παίζουν το παιχνιδάκι του και καλά "όχι ΔΝΤ και μνημόνιο". Χρειάζονται και οι ρουφιάνοι στο σύστημα για να εκτονώνεται η αντίδραση. Αυτό τον ρόλο παίζουν.
    Έρχεται καβλί!
    ΝΤΑΡΝΤΑΝΙΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,.ΕΑΝ ΝΑΙ ΘΕΩΡΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ SCRIPTA MANENT .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ.ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ ΕΜΟΙΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ? ΠΟΙOΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ή ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σίγουρα ο Σαμαράς του την έφερε του Δημαρά. Αλλά ο Δημαράς, αυτός ο "ατόφιος" δημοκράτης, τι την ήθελε τη στήριξη της δεξιάς;;;
    Μήπως Γιαννάκη, μπροστά στην εξουσία, πάνε περίπατο οι ιδέες και οι αγώνες;
    Μήπως είσαι ο νέος Τσιριμώκος που γεννιέται; Κρίμα και πάλι κρίμα, μωρέ Γιάννη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νά θυμηθούμε τόν Αρχιμαφιόζο κι Αρχι-απατεώνα Σιδερένιο,πού ενώ είχε δώσει θεσμικό λόγο/δέσμευση,προσωπικά στόν ίδιο τόν ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ότι θά τόν υποστήριζε,διά τήν προεδρία τής δημοκρατίας,λίγες ημέρες μόνον πρίν τήν εκλογή προέδρου,τόν ''πούλησε'' κυριολεκτικά (Κουτόγιωργας) καί μάς φόρτωσε τόν Σαρζετάκη (τόν ανάδελφο) στήν προεδρία????

    Στήν πολιτική πολλά λέγονται χωρίς νά γίνονται καί πολλά γίνονται χωρίς νά λέγονται (Κ.Κ., ό Εθνάρχης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ώπααααα!!!
    Κι οί νταβατζήδες δημοσιοκάφροι απροκάλυπτα τώρα,αβαντάρουν τόν εθνικόν μας έμπορο τής ντόπας !!!!!

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ.
    ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ- ΛΙΓΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣ;
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ..ΚΑΤΡΑΜΙ
    ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΡΖΑΦΕΡΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΥΛΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ ΠΑΡΑΥΤΑ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ , ΤΟΥ ΤΡΙΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση