GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περαίωση και στις φυλακές...

12 σχόλια

  1. “Μπλόκο” στην επένδυση του Κατάρ στον Αστακό

    «Mαύρες τρύπες» στην επένδυση του Kατάρ στον Aστακό, που θέτουν εν αμφιβόλω την υλοποίησή της, διαπιστώνει το υπουργείο Περιβάλλοντος. Mπορεί η PAE να χρειάστηκε μόλις 20 ημέρες να εκδώσει θετική γνωμάτευση για την επένδυση του Eμιράτου του Kατάρ στη NABIΠE Aστακού, οι αρμόδιες υπηρεσίες ωστόσο του YΠEKA και η υπουργός κ. Tίνα Mπιρμπίλη που έχει τον τελικό λόγο για την έκδοση της άδειας παραγωγής, έχουν αποφασίσει να περάσουν κυριολεκτικά από «κόσκινο» κάθε πτυχή του επιχειρηματικού σχεδίου. Tο αμέσως επόμενο στάδιο της έκδοσης άδειας εγκατάστασης η κ. Tίνα Mπιρμπίλη το έχει συνδέσει εκτός από την απαιτούμενη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και με τη μελέτη επικινδυνότητας. Aυτό γιατί όπως η ίδια εξηγεί η συγκεκριμένη επένδυση εντάσσεται στην κατηγορία της Oδηγίας «Σεβέζο ΙΙ» που αφορά την «πρόληψη και καταστολή βιομηχανικών ατυχημάτων μεγάλης έκτασης και πήρε το όνομά της από το γνωστό ατύχημα διαρροής χημικών στο Σεβέζο της Ιταλίας το 1976. Aυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν υπάρχει στην Eυρώπη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με LPG μεγάλης κλίμακας», τονίζει η K. Mπιρμπίλη.
    Σε ό,τι αφορά δε την επικινδυνότητα όλοι παραπέμπουν στο τραγικό δυστύχημα στις 19 Νοεμβρίου του 1984 σε δεξαμενές LPG της κρατικής εταιρείας PEMEX στο Σαν Χουάν του Μεξικού, που προκάλεσε τον θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000, αλλά και στο ατύχημα που συνέβη στην Τοσκάνη πέρυσι όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 15 άτομα και τραυματίστηκαν πάνω από 500.
    Καθημερινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΜΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟ , ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60-70€ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 150€.Κε ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ , ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαιωση στις φυλακες.....
    Οποτε το ΓΑΠ και τα Σορο-υπαλληλακια του πρεπει να εκτελεστουν με συνοπτικες διαδικασιες, οχι στην ψειρου γιατι δεν υπαρχει αλλος χωρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?
    Η "ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ" ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ κ.ΔΡΟΥΤΣΑ

    Ο κ. Δρούτσας πρέπει να είναι τυχερός άνθρωπός ή απλά να έχει μπάρμπα στην Κορώνη. Προ καιρού δήλωνε σε συνεστιάσεις και σε κύκλους χαμογελαστών, ενίοτε και ευπύγων κυριών πως διαθέτει και Doctorat, τουτέστιν μεθερμηνευόμενον… Διδακτορικό, προκαλώντας συχνά τη θυμηδία των παρευρισκομένων, ιδιαιτέρως δε του κ. Θόδωρου Πάγκαλου, όστις όλα τα ξέρει και όλα τα μαχαιρώνει.

    Το ολίσθημα αυτό του τότε αναπληρωτή υπουργού δεν κόστισε στην καριέρα του. Αντιθέτως, η εμμονή του σε ένα ψέμα, φαίνεται πως λειτούργησε θετικά και προβιβάστηκε σε υπουργό. Aferim, όπως λένε και οι γείτονες οι Τούρκοι. Φρέσκος υπουργός, λοιπόν, ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη, πρωταγωνιστεί σε ένα απίστευτο διπλωματικό συμβάν. Ο κ. Δρούτσας «δίνει» με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο τον ειδικό και μυστικό σύμβουλο του πρωθυπουργού. Ο κ. Δρούτσας δημοσίως αποκαλύπτει τον μυστικό ρόλο του Αλέξανδρου Ρόντου στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό. Το αυτί του εκ Βιέννης ορμώμενου επικεφαλής της ελληνικής Διπλωματίας δεν ιδρώνει, αλλά, όπως φαίνεται, ούτε του πρωθυπουργού. Παρά το σοβαρό ολίσθημα, ο κ. Δρούτσας παραμένει στη θέση του. Ουδείς ψόγος για το ατόπημα.

    Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών απασχολεί την κοινή γνώμη με την εκδρομή του σε ειδικό κέντρο αγορών, 120 χιλιόμετρα από το Μανχάταν, για να αγοράσει «δωράκια» στον εαυτό του και τη σύζυγό του. Πολλά δωράκια. Μετέβη στο Mall με συνοδεία αστυνομικών και κουστωδία μυστικών πρακτόρων για την ασφάλειά του και έγινε, δυστυχώς, ρεζίλι ο άνθρωπός και μαζί του η ελληνική διπλωματία για άλλη μία φορά. Ο κ. Δρούτσας, λοιπόν, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Κάποιος τον προστατεύει. Για τις γνώσεις του άραγε; Δεν νομίζω. Για τις επαφές του; Δεν νομίζω, επίσης. Για κάποιον άλλο, άγνωστο λόγο, απολαμβάνει μιας ιδιότυπης ασυλίας. Έως πότε όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλα βραβεια μπορουμε να δωσουμε στον δωσιλογο και την αλητοπαρεα του:

    Το βραβειο της ανοιχτης παλαμης,
    το βραβειο της δυνατης κλωτσιας,
    το βραβειο του φουμου στις εκλογες, το βραβειο του παπουτσιου,
    και το καλυτερο, το βραβειο μιας φτηνης σφαιρας στον κροταφο.

    Με το τελευταιο απαλασεσαι δια παντος απο την πρασινη μουχλα,
    και εχεις ελαχιστες εως μηδενικες πιθανοτητες να βρεθουν στο μελλον αλλοι GAPηδες.
    Νικολάκηδες και Αντρικάκηδες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΤΟ (ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ) ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΤΥΧΑΙΟ;

    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΤΟ (ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ) ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΤΥΧΑΙΟ;

    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ειναι ηλιθιος....ειναι ενας αχυρανθρωπος που εχει αποδεχθει
    τον ρολο του εξαπατωντας τον Ελληνικο λαο με χυδαια ψεμματα
    και ψευτικες υποσχεσεις.

    Η μεχρι σημερα θητεια
    δεν δειχνει ηλιθιο αλλα
    ενα φασιστα εθνικοσοσιαληστη πειθηνιο οργανο της παγκοσμιας διακυβερνησης που διαλαλει
    σαν χαζοχαρουμενος οπου βρεθει
    και οπου σταθει.

    Μην συγχεεται την ηλιθιοτητα
    με την συγκεκριμενη αποστολη που ειναι η ισοπεδωση της χωρας.
    Ο ηλιθιος εχει και αναλαμπες λογικης ο εντεταλμενος
    καταστροφεας υλοποοιει
    την αποστολη του βημα - βημα.

    Ενα ειναι σιγουρο. Μπροστα μας εχουμε τις νομαρχιακες εκλογες
    οπου θα φαει το πρωτο σβουριχτο χαστουκι.

    Το δευτερο ειναι ο προυπολογισμος που βασιζεται σε λεφτα που δεν υπαρχουν απο ενα καταρρακωμενο λαο.

    Το τριτο ειναι η συνοδος κορυφης της ΕΕ οπου πρεπει να περασει το σχεδιο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ που υποστηριζεται με παθος απο την Γερμανια.

    Αν βαλει βετο ο δοσιλογος η μαρμιτα κοβεται, αν το ψηφισει θα πεσει στο κεφαλι του.
    Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα
    ΤΟ τελος ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.


    ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ .ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΟΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ .ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ.ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΜΕΣΑ.ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΤΕ.Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΗΣ ΜΟΝΟ ΜΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΙΑΝΕΙ.ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ .ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είπε κι άλλα ο Steinbrück”

    Είναι έτοιμη η διαδικασία επιστροφής στην δραχμή?

    Ας παμε κατι μηνες πισω….
    τι φωναζαμε ολοι εδω ??? ….
    δηλ εμεις οι κοινοι ….θνητοι ειχαμε περισσοτερη και καλυτερη αντιληψη απο τον ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΓΑΠ ???
    …ΝΑ τρεχουν τώρα τα Γαπασφαιρα γαποπαιδια… μαυρο φιδι που τους εφαγε…ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ.

    Λοιπόν,
    α)έρχεται αναδιάρθρωση. Χρεωκοπία δεν γίνεται γιατί οι χώρες δεν χρεωκοπούν,
    β) ομολογείται η αποτυχία μνημονίου και λοιπόν μηχανισμών,
    γ) ξεμπροστιάζονται γιατί βαδίζαν στα τυφλά, χωρίς σχέδιο, χωρίς τίποτα,
    δ) υπάρχουν κρυφές συζητήσεις (δραχμή?)
    ε)ξεμπροστιάζονται και για αυτές
    στ) στο βάθος εκλογές σύντομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση