GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαταβολές για το σαφάρι του τζόγου...

Στην πολυσυζητημένη παγκόσμια συνάντηση του τζόγου στην Αθήνα, έξω από την αίθουσα που το δίδυμο Παπακωνσταντίνου - Γερουλάνου παρουσίαζαν ...

Στην πολυσυζητημένη παγκόσμια συνάντηση του τζόγου στην Αθήνα, έξω από την αίθουσα που το δίδυμο Παπακωνσταντίνου - Γερουλάνου παρουσίαζαν το «μαγικό» σχέδιο απελευθέρωσης του τζόγου, οι προκαταβολές έπεφταν σύννεφο για την εξασφάλιση καταστημάτων στην ελληνική περιφέρεια.
Σαν άγρια θηρία οι γνωστοί επιχειρηματίες, που έχουν ή επιδιώκουν να αποκτήσουν συμφέροντα στην αγορά, Κοντομηνάς, Κόκκαλης, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Ρέστης, Φέσσας, Μελισσανίδης, θα παλέψουν για το στέμμα του βασιλιά στη ζούγκλα του τζόγου.
Γιατί αν τα φρουτάκια ήταν φυτά, τότε η Ελλάδα θα ήταν ζούγκλα.
Και οι Έλληνες πολίτες θηράματα στα νύχια των λεόντων και τα δόντια των ελεφάντων που ανεξάρτητοι ή σε «αγέλες» (αλλιώς κοινά σχήματα)καραδοκούν με στολές παραλλαγής να γεμίσουν τις τσέπες τους από τα αναμενόμενα κέρδη από τον ιντερνετικό τζόγο και τα...
 φρουτάκια. Γιατί η αγορά του τζόγου απελευθερώνεται τώρα και στη ζούγκλα.
Παρά τις αντιδράσεις των πολιτών (μυρμηγκιών μπροστά στα λιοντάρια και τους ελέφαντες) η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να υποκύψει (τραβάτε με κι ας κλαίω) στον εκβιασμό των ξένων ομίλων που απειλούν ότι αν δεν απελευθερώσει την αγορά θα συνεχίσουν να παρανομούν διαδικτυακά. Ο δε ΟΠΑΠ, δηλώνει έτοιμος πλήρη την πανοπλία να τους αντιμετωπίσει.
Το σαφάρι του τζόγου ξεκινάει και η Ελλάδα θα ντυθεί σε χρώματα όχι Αφρικής αλλά Λας Βέγκας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και Πολιτισμού.
Και μια που οι ξένες επενδύσεις δεν ευδοκιμούν, μεταξύ άλλων, λόγω οικονομικής κρίσης και φορολογικού καθεστώτος, ο τζόγος και το «ζεστό» χρήμα που θα απομυζήσει από το λαό αποτελεί το τέλειο δόλωμα προσέλκυσής τους.
Σε πλωτό, ιντερνετικό ή συνοικιακό μεγάλο ή μικρό καζίνο, οι William Hill (συνεργασία με Κοντομηνά), Sportingbet μέσω της Centric (συμφέροντα και Βαρδινογιάννη) αλλά και Ζήνων - Megabet (συμφέροντα και Ρέστη), οι bwin και Betfair, οι Klikbet και Interwetten ακόμα και η Eurobet περιμένουν στην ουρά για μία θέση στο σαφάρι και είναι έτοιμες να αναμετρηθούν στήθος με στήθος για την επικράτηση και τη μεγάλη νίκη.
Άλλος για το σαφάρι και τις άδειες;
Μαρίνος Κ.

1 σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΧΑΡΗΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΟΣ ΝΑ ΣΒΗΝΑΜΕ
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΑΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΛΕΒΕΤΟΙ ΣΕ ΣΑΛΕ.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση