GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγή ...οι ανάγωγοι

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Αγωγη διαβαζω εκανε ο Κυριος... Τσοχατζοπουλος στα καταστηματα απο τα οποια αγορασε την τσαντα τ...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Αγωγη διαβαζω εκανε ο Κυριος... Τσοχατζοπουλος στα καταστηματα απο τα οποια αγορασε την τσαντα των 1500 ευρω, τις σαγιοναρες των 400 και κατι αλλα ψιλοπραγματα.
Με το δικιο του ο ανθρωπος, δεν εχουν δικαιωμα τα καταστηματα να δινουν πληροφοριες για τις αγορες των πελατων τους στον τυπο.
Σκεψου να δωσει το κοντυνο μου σουπερ μαρκετ πληροφοριες για τι αγορασα με τα 3.45 ευρω χθες.
Και ζηταει 2 εκατομυρια ευρω αποζημιωση....
Εφοσον κυκλοφορει ακομη ελευθερος,μενει στο Παλατι στην Δ.Αρεοπαγιτου,εχει τα κρυμενα σε τραπεζες εξωτερικου,και τοσα χρονια τα χαιρεται, και κανεις μα κανεις δεν μπορει να του...
 κανει τιποτα γιατι λογικα τους εχει ολους στο χερι....
Κατσε μαλακα Ελληνα και περιμενε να βγαλουν πορισμα οι εξεταστικες,τιποτα μικρουπουργοι που κατουρημενοι απο τις εντολες των μεγαλων εκαναν τις πραξεις...αυτοι θα την πληρωσουν.
Και αν βρουν καμια γρηα ετσι στον δρομο μπορει να την χωσουν και αυτην μεσα για παρακωλυση συγκοινωνιων.
Ρε αντε κολοκρατος, ξεφτιλες ξεκρεμαστοι.

23 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΒΕΡΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΤΑΡΝΑΡΑ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ .ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟ..

    ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΣΑΤΣΑΡΑ..ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ....

    ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ :

    EIMAΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ $$$$$$$$$$$
    Ή ΤΟ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ :
    AΚΗ ΠΑΣΟΚΑ ΖΕΙΣ..ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA MOYTRA ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ , ΤΙ ΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΛΟΠΩΝ , ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΨΑΛΛΙΔΙΣΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ , ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΑΤΑ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτε με τονο στο ε,ειναι η απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόιός θα τον γαμήσει αυτόνε, ρε πούστη μου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τό πράσινο τρωκτικό διώκτης-ρομπέν πασών τών λαμογιών Καπελέρης,σέ ερώτηση τού Παπαδάκη (καλημέρα Ελλάδα) σχετικά μέ τό αποτέλεσμα τής οικονομικής έρευνας,διά τό αρχιλαμόγιο άκη καί διατί καθυστερεί αυτή,απάντησε :

    ""Tί νά κάνουμε κ.Παπαδάκη???
    Οί αδελφοί μας Κύπριοι (εννοούσε τίς αρμόδιες αρχές) καθυστερούν,νά μάς αποστείλλουν τά στοιχεία!!!
    Σέ άλλες δέ χώρες,πού διερευνούμε διά offshores,δέν έχουν υπογραφεί διακρατικές συμφωνίες μέ τήν χώραν μας,διά δικαστική συνδρομή!!!!!
    Φυσικά,δέν υπάρχει κι ή απαραίτητη πολιτική βούληση,δια τέτοιους ελέγχους!!!!!""""".

    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΓΚΑΛΕ,ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΟΥ (ΠΑΣΟΚ) ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΞ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΘΕΙΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΩ??????

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΤΡΩΚΤΙΚΑ,ΠΗΔΙΕΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!!!!!!
    ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδακια [γαλαζια] οι δικες σας παρθενες Ντορης ας πουμε μας εξηγησε πως σε 4 χρονια εκανε τοση περιουσια και προς Θεου ΟΧΙ για συμψηφισμο αλλα τα τρωκτικα δεν εχουν χρωμα αν θελετε να ειστε ντοπροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε 3.06 η αναρτηση ειναι συγκεκριμενη,αν θες μιλαμε σε αλλη αναρτηση για τους κλεφτες της νεας δημοκρατιας οπως βουλγαρακη και αλλους, εσυ απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαστε ολοι πασοκοι,ελληνες δεν ζουν για σενα σ αυτην την χωρα?
    Πρεπει ολοι να ειμαστε οπαδοι ενος αποτυχημενου συστηματος οπως εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΝΤΟΡΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ν. Πλαστήρας ,πέθανε στην "ψάθα", ο Γεώργιος Παπανδρέου, πέθανε με χρέος στο Μπακάλη της Νέας Ερυθραίας και αυτό το βρωμόμουτρο ο Τσοχατζόπουλος μαζί με τον κουμπάρο του τον κλέφτη Παύλο Νικολαΐδη και τον άλλο το βρώμικο Γ. Σμπώκο , θέλει HERMES.O αλήτης και λέει ότι τον κατεδαφίσαμε. Στο διάολο παλιοτόμαρο. Μας ξεφτίλισες όλους τους ανιδιοτελείς αγώνες που κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ellhnofreneia
    poly gelio
    http://www.youtube.com/watch?v=FWQBMJiUebo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αύριο,μετά τήν φωτογραφία τής ανάρτησης μέ τό ζεϊμπέκικο τού akis lamogios zivagos,θά αναρτήσω μία φωτογραφία στό press.gr,μέ τόν pagalos lamogios gourounos,νά χορεύη.... τσιφτετέλι,μετά τό ''φαγοπότι'' καί τόν venizelos lamogios mosharos,νά χειροκροτή γονυπετής,στήν πίστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ?

    Όχι κύριοι μόνο δεν υπάρχει κανένα όριο ,στους σύγχρονους χοντρόπετσους πολιτικατζήδες, αλλά περισσεύει η αλαζονεία, η απληστία ,η αμνημοσύνη και ειδικά η θρασύτητα των.

    Αντί να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, για όλα τα δεινά που επέφεραν στην πατρίδα μας, αντί να εξαφανιστουν από το δημόσιο βίο, αντί να επιστρέψουν τα αρπαγμένα (χρήματα και κτηματα), έχουν το θράσος να βγαίνουν στην τηλεόραση και να μας λένε ότι "όλα έγιναν νόμιμα"!!!.

    Βρε, αλήτες, βρε ξεφτίλες, βρε ψευταράδες, αφού τη νομιμότητα εσείς την "κατασκευάζετε" όπως θέλετε με τους "ειδικούς νόμους και τις ειδικές ρυθμίσεις" και όλα τα κάνετε νομιμοφανή.
    Για ποια νομιμότητα μιλάτε, αλητήριοι της δημόσιας ελληνικής πολιτικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΞΕΥΤΙΛΕΣ !!!

    ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ !!!

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aνοίκει πλέον στά περήφανα γηρατιά
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πλούσιοι πολιτικοί ...φτωχοί πολίτες… χρεοκοπημένη χώρα !!!
    Το πρόβλημα το έχει ο φορολογούμενος, κακόμοιρος Έλληνας ,ο σκληρά εργαζόμενος και όχι τα κόμματα με τα κομματόσκυλα του και τους υποτακτικούς τους.

    Αυτοί κάνανε τις μπάζες τους από τα κλεμμένα και συνεχίζουν απτόητοι να παίρνουν βουλευτικές αποζημιώσεις,να εισπράττουν μίζες και να επιδεικνύουν ανάλγητα τα πλούτη τους.

    Η Δικαιοσύνη ,το ΣΔΟΕ,το Κράτος κοιμούνται …
    Μην μιλάς ,μην γελάς,κινδυνεύει η ΕΛΛΑΣ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΙΤΑ ΑΕΡΑ
    ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ.
    Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...
    ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙ.
    ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.
    ΚΑΤΘΑΝΕ ΖΩΟΝ, ΚΑΤΘΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι δυνατόν να πειραχτούν τα παιδιά του Ανδρέα θα αρχίσουν να βγάζουν τα άπλυτα μεταξύ τους μην είστε όλοι μακάκες.

    Α Π Ο Χ Η 50%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαρη 3.09 ποτε δεν ημουν κανενος συστηματος για αυτο με ενοχλει να τα βλεπουμε τα πραγματα μεσα απο τα πρασινα η τα γαλαζια γυαλακια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδιά, τόλμησε και έκανε αγωγή? ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ? Δε θα έχω ΤΙΠΟΤΑ καλύτερα να κάνω εκείνη την ημέρα, και θα έπινα ένα καφεδάκι στην Ευελπίδων, εσείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οποιος τον ξαναψηφισει να πληρωσει την αποζημιωση των 2 εκ. Ευρω, οχι σε αυτον ομως αλλα στον ΕΛληνικο λαο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση