GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Google εξαγοράζει ...ελληνική εταιρεία

Μια νέα εταιρεία γύρω από το χώρο της τεχνολογίας εξαγόρασε η Google. Η εταιρεία BlindType των Κώστα Ελευθερίου και Πάνου Πετρόπουλου είχε...

Μια νέα εταιρεία γύρω από το χώρο της τεχνολογίας εξαγόρασε η Google. Η εταιρεία BlindType των Κώστα Ελευθερίου και Πάνου Πετρόπουλου είχε δημιουργήσει την ομώνυμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που κάνει την πληκτρολόγηση σε οθόνη αφής ακόμα πιο εύκολη.
Το BlindType διευκολύνει τη γραφή σε οθόνη αφής καθώς δεν απαιτεί ακρίβεια κατά την πληκτρολόγηση. Έτσι δεν χρειάζεται ο χρήστης να πατάει ακριβώς τα γράμματα μιας λέξης, αλλά περίπου.
Αυτό σημαίνει ότι και να πατήσει ένα δύο γράμματα λάθος, το πρόγραμμα θα κάνει λογικούς συνειρμούς και θα εμφανίσει τη σωστή λέξη με αποτέλεσμα ο χρήστης να γλιτώνει πολύ κόπο και χρόνο.
Η Google έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη...
 συγκεκριμένη εταιρεία που φαίνεται να λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πληκτρολόγηση σε οθόνες αφής (όπως του iPhone ή των συσκευών με Android).
Πηγή: e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση