GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mια τρύπα στο νερό(;)...

Aπό το http://pressonice.blogspot.com/ Θυμηθείτε μας. Στην ΕΥΠ και στην Εισαγγελία Εφετών τραβάνε τα μαλλιά τους καθώς ημέρα με την ημέρα α...

Aπό το http://pressonice.blogspot.com/
Θυμηθείτε μας. Στην ΕΥΠ και στην Εισαγγελία Εφετών τραβάνε τα μαλλιά τους καθώς ημέρα με την ημέρα αρχίζουν και αντιλαμβάνονται ότι όχι μόνο παραδικαστικό κύκλωμα δεν υπάρχει αλλά ότι κατουσίαν παρακολουθούσαν τις "παπαριές" μιας μυθομανούς δικηγόρου, ενός δικομανούς ιερέα, ενός λέτσου δικηγόρου και ενός πανέξυπνου πολιτικού μηχανικού.
Το μόνο που μπορεί να βγει από αυτή την ιστορία -πλην από κάποιες κατηγορίες οι οποίες δύσκολα θα σταθούν- είναι...
 κάποια ροζ αρχεία. Τίποτα άλλο. Θυμηθείτε μας.

9 σχόλια

  1. Α μπα, μήπως οι "παπαριές" οφείλονται ΣΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή ρε παιδειά!
    Μη αφήνεται να οργιάζει φαντασία σας, μολύνωντας την με copy paste από καλούδικες μεζούρες με ιούς!

    ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ αν κατ εξέρεση κατά λάθως κάποιος εισαγγελέας και πρόεδρος τηε έδρας αποφασίσαν μια μαζίκή δικαιοβασία κατά του ευνομούμενου της Εκλλησίας του Δήμου, γιατί λέει μιας κι ",,αφού δεν ενδιαφέρεται ο δήμος.."
    τι διάολο δηλαδή ευθύνη τους είναι αν ο πατέρας που βιάζει την κόρη του δεν δείξει ο ίδιος ενδιαφέρον για ψυχοθεραπία, το δικαστήριο θα επέμβη για να σταματήσει την ευάρεστη πράξη του βιαιοπράγου κιαι αιμομίκτη γονέα!

    ΠΩΣ (δηλαδή) ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ (να μην την)ΕΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    Σε τι υπολύπεται η τιμή αυτών που δικαιοβατούν επί του ΔΙΚΑΙΟΥ της Εκκλησίας του Δήμου και του ευνομούμενυο της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ από τον ο αυτοσεβασμό του νομοθετικού τους έργου αυτών που νομοθετούν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ αυτούς που τους ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!


    ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ!!!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    Να τώρα που θα τους κάνουν και ΕΦΕΤΕΙΟ

    http://www.servitoros.gr/news/view.php/30246/

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΙΜΟΠΟΙΟΫΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑΤΑ απο την εποχή της ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ εις ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ και των ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Μπλόκο” στην επένδυση του Κατάρ στον Αστακό

    «Mαύρες τρύπες» στην επένδυση του Kατάρ στον Aστακό, που θέτουν εν αμφιβόλω την υλοποίησή της, διαπιστώνει το υπουργείο Περιβάλλοντος. Mπορεί η PAE να χρειάστηκε μόλις 20 ημέρες να εκδώσει θετική γνωμάτευση για την επένδυση του Kατάρ στον Aστακό, οι αρμόδιες υπηρεσίες ωστόσο του YΠEKA και η υπουργός κ. Tίνα Mπιρμπίλη που έχει τον τελικό λόγο για την έκδοση της άδειας παραγωγής, έχουν αποφασίσει να περάσουν από «κόσκινο» κάθε πτυχή του επιχειρηματικού σχεδίου. Tο αμέσως επόμενο στάδιο της έκδοσης άδειας εγκατάστασης η κ. Mπιρμπίλη το έχει συνδέσει εκτός από την απαιτούμενη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και με τη μελέτη επικινδυνότητας. Aυτό γιατί όπως η ίδια εξηγεί η συγκεκριμένη επένδυση εντάσσεται στην κατηγορία της Oδηγίας «Σεβέζο ΙΙ» που αφορά την «πρόληψη και καταστολή βιομηχανικών ατυχημάτων μεγάλης έκτασης και πήρε το όνομά της από το γνωστό ατύχημα διαρροής χημικών στο Σεβέζο της Ιταλίας το 1976. Aυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν υπάρχει στην Eυρώπη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με LPG μεγάλης κλίμακας», τονίζει η K. Mπιρμπίλη.
    Σε ό,τι αφορά την επικινδυνότητα όλοι παραπέμπουν στο τραγικό δυστύχημα στις 19 Νοεμβρίου του 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, που προκάλεσε τον θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000, αλλά και στο ατύχημα που συνέβη στην Τοσκάνη πέρυσι όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 15 άτομα και τραυματίστηκαν πάνω από 500.
    Καθημερινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΗ,ΜΗ ,ΜΗ ΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ.ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΟΣΟΙ ΠΙΑΝΟΝΤΕ ΣΕ ΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΗΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .......ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην νομιζετε οτι αυτοι που κυβερνουν τη χωρα ειναι χαζοι...ολους μας βολευει να λεμε οτι ειναι χαζοι αλλα δεν ειναι χαζοι......πανεξυπνοι ειναι και μορφωμενοι ανθρωποι....εχουν σπουδασει οι τεμπελοχαναδες στα καλυτερα σχολεια τους κοσμου.....δεν ειναι χαζοι οπως πολλοι νομιζουμε.......απατεωνες ειναι και αβουλα πλασματα που στον πρωτο εκβιασμο που τους εκαναν οι αμερικανοι μασωνοι υπεκυψαν!!!! θελουν να ανηκουν στη bildeberg νμομιζωντας οτι κατι νθα κανουν ξεπουλωντας τα οσια και ιερα τους......παλιοτομαρα με ολη τη σημασια της λεξης αλλα οχι χαζοι....δεν ειναι χαζοι....ας φαινονται χαζοι δεν ειναι....το πρωτο που μαθαινουν στη bilderberg ειναι να μην αγαπουν τη πατριδα τους....απο εκει ξεκινουν τα παντα.......
    αυτοι αντι να μην αγαπουν τη χωρα ου τους ανεχεται και τους ζει, τη μιζουν θανασιμα.....ακαμα και οι αλβανοι και οι αφρικανοι που δεν εχουν αιμ,α πανω τους, δεν μισουν με τοσο μισος τη πατριδα τους.....μονο οι δικοι μας πολιτκοι μισουν τοσο πολυ τη πατριδα τους...!!!!!
    απο εκει ξεκιναει το κακο....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ .


    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ


    ΓΑΡΓΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΖΙΒΑΓΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΣ, AKOS ΚΑΙ LALIOTOS & ΜΠΑΤΣΟΚ Σια Α.Ε.,ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΉΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΑΣ).
    LALIOTIO UNDERGROYND!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση