GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΤ: τo ρουσφέτι καλά κρατεί...

Από τον Νίκο Παλάντζα   Δεν ξερω αν θα το δημοσιευσετε γιατι αφορα το συνάφι σας. Ειναι ομως ο ορισμος της ξεφτιλας. Και μολις μας ειπ...

Από τον Νίκο Παλάντζα  
Δεν ξερω αν θα το δημοσιευσετε γιατι αφορα το συνάφι σας.
Ειναι ομως ο ορισμος της ξεφτιλας.
Και μολις μας ειπε η κυβέρνηση οτι για καθε 5 που θα φευγουν θα μπαινει ενας και μολις μαθαμε οτι το cnn εχει 650 εργαζομενους και καλύπτει ολη τη υφήλιο η ΕΡΤ ανακοινωσε οτι ποροσλαμβανει σε πρωτη φάση 270 και θα φτάσουν οι πρόσλήψεις τα 670 ατομα.
ΚΑΛΑ δεν ντρεπομαστε,, δεν σηκωνόμαστε ολοι να τους δείρουμε.
Βεβαια ειναι η γνωστή τακτική.
Πρσλαμβανουμε για τους κλείσουμε το στόμα, Προσλάμβανουμε για να τους κρατουμε ομηρους
Προσλαμβανουμε αργομισθους γιατι ποιος ο λογος να εχει η ΕΡΤ με 0,000% ακροαματικοτητα 5πλασιους εργαζομενους απο...
 το cnn.
Δεν ξερω αν καποιο απο τα blog θα το δημοσιευσει γιατι αφορα την οικογενεια των δημοσιογραφων, Ειναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ.
- Προκήρυξη για πλήρωση θέσεων στην ΕΡΤ ΑΕ

8 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΕΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ. ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΛΑΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δε θέλετε να πληρώνετε ΕΡΤ, να καταβάλλεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανειων μόνο το ποσό για την υπηρεσία που αποδέχεστε (ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ). Το ΤΠκΔ ενημερώνει την ΔΕΗ για την εξόφληση του χρέους σας προς αυτήν και η παροχή ρεύματος συνεχίζεται κανονικά. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να απαιτήσει το ποσον που αντιστοιχεί στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ, με την οποια δεν έχετε συμβόλαιο, δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΦΙΞΟΥ ΛΙΓΟ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ.Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 000 ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΤ.ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ Η ΦΤΩΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ,ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΑΝΑΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΡΝΙΔΙΑ,ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ,ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙ ΕΝ ΕΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΙ 650 ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ. ΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην πόλη μου (Τρίκαλα Θεσσαλίας), από ότι μου πει, η ΕΤ3 έχει πέντε ανταποκριτές. Ίσως δεν φτάνουν, οπότε χρειάζονται και άλλοι γρηγορόμισθοι.

    Πότε θα μάθουμε πόσους απασχολούν τα κρατικά κανάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ


    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου Τσοκλη Νταλαρα κλπ...κλπ)


    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ


    ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΗΚΕ
    ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ) ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!



    Η νικη του πασοκ ειναι δεδομενη οπως και η καθαρση οσων δουλευουν και εκμεταλευονται(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ)

    τον Γιωργο

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε ρέ καί διορίσου!
    Καί μετά κάνε τό καμπόσο.
    Κομματογαβγάβ.
    Μέ μαύρη γούνα.
    Σάς συχάθηκα,δέν έχω λόγια-λέξεις
    νά γράψω.
    Τί έμεινε?
    ΦΤΟΥ ΡΕ.
    Τό κακό είναι ότι νομίζεις ότι
    ψυχαλίζει.
    ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ τής κλάσης
    comatorufianus-rufianus.
    Σαλιάρη...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚΟΕΡΤ ΟΠΩΣ ΠΑΣΟΚΟΕΥΠ

    ΠΑΣΟΚΟ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση