GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντούν για τις "αυξήσεις" οι υπάλληλοι της Βουλής...

Από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας για «αυξήσεις της τελευταίας στιγμής…» το οποίο αναφερόταν στους υπαλλ...

Από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ
Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας για «αυξήσεις της τελευταίας στιγμής…» το οποίο αναφερόταν στους υπαλλήλους της Βουλής, οφείλουμε για πολλοστή φορά να ενημερώσουμε για ζητήματα τα οποία ήδη έχουν απαντηθεί, προκειμένου οι αναγνώστες να μην οδηγούνται σε εσφαλμένες εντυπώσεις:
1) Προκαλεί έκπληξη η επιμονή στην αναφορά περί «15ου και16ου μισθού», όταν έχει γίνει ήδη γνωστό πως πρόκειται για το μοναδικό ειδικό επίδομα που λαμβάνουν οι υπάλληλοι της Βουλής, το οποίο, μετά τις αποφάσεις μείωσής του από τον Πρόεδρο της Βουλής και την τροποποίηση του Κανονισμού, έχει μειωθεί συνολικά μέχρι και 48%. Επομένως δεν πρόκειται περί μισθού και δεν...
 υπολογίζεται στη συνταξιοδότησή τους.
2) Είναι ανακριβές ότι οι υπάλληλοι της Βουλής «είχαν τις μικρότερες απώλειες μετά το μνημόνιο». Η αλήθεια είναι ότι, πέραν της σημαντικής μείωσης του ειδικού επιδόματος, οι υπάλληλοι της Βουλής υπέστησαν περαιτέρω μειώσεις στις αποδοχές τους, ανάλογες με αυτές του υπόλοιπου Δημόσιου Τομέα.
Από το συνδυασμό των δύο παραπάνω, σαφώς προκύπτει ότι οι συνολικές απώλειες των υπαλλήλων της Βουλής στις αποδοχές τους είναι μεγαλύτερες από αυτές του υπόλοιπου Δημόσιου Τομέα.
3) Σε ό,τι αφορά στις συντάξεις, ορισμένοι εξακολουθούν να αγνοούν την απόφαση του Προέδρου της Βουλής και την τροποποίηση και ψήφιση του νέου Κανονισμού της Βουλής, τον Ιούλιο του 2010, όπου σαφέστατα προβλέπεται η πλήρης εναρμόνιση του συνταξιοδοτικού καθεστώτος των υπαλλήλων της Βουλής, από 1/1/2011, στα ισχύοντα του νέου ασφαλιστικού νόμου, τόσο για τα όρια ηλικίας που θα συμβαδίζουν με τον υπόλοιπο Δημόσιο Τομέα, όσο και για το ποσοστό αναπλήρωσης που θα επιφέρει και σημαντική μείωση στη σύνταξή τους. Επομένως τα περί «170%» είναι αναληθή.
4) Προς ενημέρωσή σας, παρότι αυτονόητο, σας γνωρίζουμε ότι οι υπάλληλοι της Βουλής καταβάλλουν τις προβλεπόμενες εισφορές τους προς τα Ταμεία τους.
5) Είναι σαφές ότι ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βουλής έχει εναντιωθεί σε όλο το φάσμα των περικοπών του Προέδρου της Βουλής και γι΄ αυτό άλλωστε πραγματοποίησε δύο συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Κατόπιν όλων αυτών, προκαλεί – τουλάχιστον – εντύπωση ότι ενώ τα πιο πάνω αναφερόμενα έχουν επανειλημμένα δημοσιοποιηθεί, κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν σύγχυση στην κοινή γνώμη, στοχοποιώντας κατ΄εξακολούθηση μία συγκεκριμένη μερίδα εργαζομένων, που με την εργασία της συμβάλλει καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου.
Το Δ. Σ. του Σ.Υ.Β.

20 σχόλια

  1. ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14ης ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!!

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ, ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ!!!

    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΠΟΝΗ, ΡΕΜΟΥΛΑ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΕΡΓΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΛΠ.

    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ-ΑΡΜΕΓΟΥΣΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ & ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ), ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ & ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ- ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΣΕ ΜΑΥ-δες ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!

    ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!

    ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980!!!

    (ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟ 1980 ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΑΛΛΗ – ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ- ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ!!!!)

    Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
    ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΡΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ!!!!

    Στην Γερμανία το Χριστιανο-Δημοκρατικό Κόμμα ΕΙΧΕ και ΕΧΕΙ κάποια Ιδεολογία!!!!

    Η Ελληνική Δεξιά δεν είχε ΠΟΤΕ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!!!

    Η ΜΟΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΨΩΜΙΑΔΗ), ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΤΟΥΣ ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ («ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ Ή ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ… ΘΑ… ΚΑΑΑΘΟΜΑΙ»), ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ, ΤΟ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΙ, ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΞΟΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΑΤ-ΕΣΑ), ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ (ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ!!!!

    ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ…..

    «ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!
    ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ…!!»

    Η ίδια παράταξη, που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της τα παιδιά και που κατάφερε- μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες), να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις και να μας οδηγήσει στο χείλος της καταστροφής!!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν και ας πούμε δημοκρατικός πολίτης.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ

    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ?.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά μας πείσατε και έχετε την ειλικρινή μας κατανόηση έως και την συμπόνοια μας.
    Πρέπει να διαμαρτυριθείτε, ακόμη και να ενάγετε εκείνους που σας διόρισαν σε αυτήν την δύσκολη και κακοπληρωμένη θέση.
    Πράγματι βλέποντας τα βιογραφικά σας διαπιστώνει κανείς ότι δεν έχετε καμία συγγένεια με νυν και τέως πολιτικούς , δεν έχετε καμία κομματική πρόσβαση.
    Ως παιδιά του απλού μέσου ελληνικού νοικοκυριού απλά κάπου με την αξία σας βρήκατε μία δουλίτσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέν μάς κάνετε ''λιανά'' σέ αριθμούς τίς μηνιαίες καθαρές (σήμερα μετά τίς περικοπές) σέ min-max,ώς καί τίς μηνιαίες ασφαλιστικές εισφορές καί συνταξιοδοτικές αποδοχές σας?????
    Διά νά μήν αναφερθούμε στούς αδιαφανείς διορισμούς καί επίπεδο ''προσόντων'' σας,έναντι τών άλλων Δ.Υ!!!!!

    Τουλάχιστον μήν αναρτάτε καί κείμενα διαμαρτυρίας!!!!!
    Έλεος!!!!!!
    Αιδώς!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αϊ στο διάολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ αερολογια και ουσια ΜΗΔΕΝ, δηλαδη τι θελετε να πειτε οτι ειστε αδικημενοι?? Οτι αυτα που λεγονται για σας ειναι υπερβολες? ---> ----> ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ??? ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20.000??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΑΠΛΟς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ 850 ΤΟΝ ΜΗΝΑ (οπως εγω παντρεμενος με ενα παιδι) ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ...MUGA!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ!10 Νοε 2010, 9:52:00 μ.μ.

    ΛΑΜΟΓΙΑ! ΒΡΩΜΙΑΡΕΟΙ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ! ΚΑΘΙΚΙΑ! ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ! ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ! ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ! ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! ΦΕΛΛΟΙ! ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! Κ Ο Υ Ρ Α Δ Ε Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αληθεια ρε πληρωνετε τις ασφαλιστικες σας εισφορες και απο που τις εισπρατετε ρε. Ουστ ρε κομματοσκυλα αν εχετε λιγη αξιοπρεπεια μια σταλια μονο αν δεν σας αρεσει παρετιθειτε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10 Νοε 2010 7:49:00 μ.μ.anomalos ise;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην επιστημονική υπηρεσία της Βουλής ειναι διορισμένος απο μακαρίτη πλέον βουλευτή της ΝΔ (και δεξί χέρι του Κων/νου Καραμανλή) νομικός ο οποίος το παίζει και καλά ΜΚΟ και τα τοιαύτα...Δίς αποτυχών υποψήφιος βουλευτής στο υπόλοιπο...Τι γίνεται κύριοι συνδικαλιστές της Βουλής έρχεται στην υπηρεσία του ή έχει πάρει απόσπαση για το σπίτι του; Για πληροφορήστε τους χιλιάδες αναγνώστες του blog σας περμένουμε με μεγάλη αδημονία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MONO OI ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΤΕΝΟΓΡΑΦΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 'ΜΕΣΟΝ'. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσον αφορά το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ειδικό επίδομα που λέτε ότι έχετε...Μήπως υπάρχει και ένα άλλο που λέγετε 25% προσαύξηση του βασικού???? και ποιος ξέρει πόσα άλλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
    ΑΝ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΤΙΓΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ 592 ΕΥΡΩ !

    Η γενιά των 592 ευρώ είναι εδώ
    Η χρεοκοπημένη γενιά είναι εδώ!

    Το σήριαλ του ΔΝΤ
    στο MEGA κανάλι του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ
    ------------------------------------
    1.000.000 αποχή, 500.000 άκυρα ;
    Και πολλά είναι τα 592 ευρώ,
    τέτοια χαιβάνια που’μαστε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τά "πιό ίσα ζώα" από τά άλλα στή
    φάρμα τών ζώων τού Όργουελ ήσαν
    τά γουρούνια.
    χρμφφφ χρρρμμμφ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα κατάφερε πάλι ο πολιτικός κόσμος να στρέψει τους πολίτες εναντίον συμπολιτών του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά έτσι νόμιζα και εγώ για τους υπαλλήλους της Βουλής,ότι δεν δουλεύουν και παίρνουν τρελλά λεφτά.
    Πλήθος εφημερίδες και κανάλια λένε και ξαναλένε διάφορα.
    Η τύχη τα έφερε και μετακόμισα σε μια πολυκατοικία όπου πράγματι μένει μια οικογένεια όπου η μητέρα δουλεύει στην Βουλή.
    Μίλησα μαζί της και μάλιστα παραφέρθηκα ,πορωμένος για ότι είχα ακούσει.
    Είδα μισθοδωσίες (1200 ευρώ καθαρά με 20 χρόνια υπηρεσία) ,είδα τρελλά ωράρια να έχουν (Σάββατα ,ξενύχτια ,κλιμάκια όποτε θέλανε οι πατεράδες του έθνους) και ένα σωρό άλλα.
    Τελικά δεν είναι έτσι όπως τα λένε.
    Ακόμα έμαθα ότι η οργανωμένη επίθεση με τα ΜΜΕ ξεκίνησε όταν οι δημοσιογράφοι τσακωθήκαν για ένα όροφο παρκινκ ,στα υπόγεια της Βουλής με τους υπαλλήλους της Βουλής όπου τους πέταξαν έξω.
    Αυτά προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασοκ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ...πιθανα ετοιμάζουν `βρώμικο 89`για τις ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ... ειπε ο Δρ Κουτσουκος στη Μηλιωνη πριν λιγο!!!!

    Οι δεξιοι αφου "εκαψαν σκοπιμα αφου τον εκμεταλευτηκαν" τον Δημαρα και καρφωσαν την επαφη του με Σαμαρα (an den ton eixan karfosei mporei na ebgaine ston B gyro) τωρα ετοιμαζουν χειροτερα με την "δηθεν αριστερα με δεξια τσεπη"!

    «Ανίερες» συµµαχίες ανάµεσα στη Νέα Δηµοκρατία και τα κόµµατα της Αριστεράς βλέπει η κυβέρνηση, ενόψει του δεύτερου κρίσιµου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

    Κυβερνητικά στελέχη πιστεύουν ότι από την εποµένη του πρώτου γύρου συντελούνται υπόγειες διεργασίες ανάµεσα σε εκπροσώπους της αξιωµατικής και της ήσσονος αντιπολίτευσης,

    µε όχηµα τη διάθεση για αντιµνηµονιακή διαµαρτυρία των ψηφοφόρων, που έχει όµως ως στόχο την καταψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση