GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια μικρή χώρα...

Από το http://oichalia.blogspot.com/ Σήμερα θα σας γίνει γνωστό ένα παραμυθάκι. Όποιοι έχουν όρεξη για ιστορίες από άλλους κόσμους ας αφε...

Από το http://oichalia.blogspot.com/
Σήμερα θα σας γίνει γνωστό ένα παραμυθάκι. Όποιοι έχουν όρεξη για ιστορίες από άλλους κόσμους ας αφεθούν στη γοητεία του παράξενου, ενώ οι υπόλοιποι επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε άλλα πιο.. ρεαλιστικά θέματα.
Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια μικρή χώρα. Ήταν μικρή αφενός μεν σε έκταση και αφετέρου σε πολιτική δύναμη. Η χώρα αυτή προσπαθούσε να σταθεί όρθια μέσα στους αιώνες και όταν κάποια στιγμή απέκτησε μία ισχυρή δημοκρατική οντότητα, αποφάσισε να συνεργαστεί( οικονομικά και πολιτικά) με κάποιες άλλες ίδιου ή μεγαλύτερου κύρους. Οι κατά καιρούς ηγέτες της διόριζαν στο δημόσιο ασυγκράτητα πρόσωπα ιδεολογικά προσκείμενα προς αυτούς.
Παράλληλα, τρανοί συνεργάτες τους απορροφούσαν πολλά από τα έσοδά της ( με την ανοχή τους) και έτσι σιγά σιγά άρχισε να δανείζεται από διάφορους ξένους προς αυτή οργανισμούς. Το φαγοπότι δεν σταματούσε μέσα στα χρόνια που...
 ακολουθούσαν και έφτασε να είναι υπερχρεωμένη, σε σημείο, μάλιστα που της δάνειζαν πια με υψηλούς τόκους φοβούμενοι μήπως χρεοκοπήσει.
Απηυδισμένη στράφηκε σε μεγάλο αφεντικό και του ζήτησε εσπευσμένα μέγα δάνειο, υποσχόμενη με συμβόλαιο ότι θα βρει από τα ανθρωπάκια που την απάρτιζαν τα απαραίτητα κονδύλια για την αποπληρωμή του χρέους. Πράγματι, τα χρήματα δόθηκαν στη χώρα αυτή και εκείνη συνεπέστατη( όσο ποτέ στην ιστορία της) άρχισε να εξαφανίζει τις οικονομίες των νοικοκύρηδών της που τόσο είχαν μοχθήσει να τις συγκεντρώσουν. Μέσα σε διάστημα τεσσάρων περίπου χρόνων είχε γονατίσει τους κακομοίρηδες κατοίκους της, ενώ για το όλο εγχείρημα έδινε στίγμα και ήθος φιλοπατριωτικό, έτσι ώστε να φανεί ότι οι κόποι του λαού είχαν νόημα. Βέβαια, ως άλλη δύστυχη χήρα συνεχώς επικαλούταν ότι το όλο χάος το πληρώνουν εκείνοι που δε φταίνε, χωρίς να μπορεί όμως να πει ποιοι είναι υπεύθυνοι, γιατί έτσι τα φαβορί για την ανάληψη της εξουσίας δε θα υπήρχαν στην πολιτική σκηνή. Δεν ήταν βέβαια μοναχή στον αγώνα αυτό. Στην αφαίμαξη συμμετείχαν διάφοροι μηχανισμοί προπαγάνδας( τύπος, τηλεόραση κ.α) και με υποσχέσεις πελατειακού χαρακτήρα ο κόσμος παρακολουθούσε αμήχανα αυτή την κωμωδία.
Λίγο πριν τη συνεργασία με το μεγάλο αφεντικό, τόλμησε να αντιταχθεί στην υπερδύναμη της υφηλίου της και μάλιστα συμμάχησε στρατιωτικά και κυρίως ενεργειακά με χώρα-αντίπαλο δέος της υπερδύναμης. Τότε η τελευταία ξεσπάθωσε και την τιμώρησε παραδειγματικά. Άρχισαν να βγαίνουν κάθε λογής σκάνδαλα συνεργατών του θρασύτατου ηγέτη της(ο οποίος δεν ήταν και το καλύτερο παιδί) και την κατάλληλη στιγμή, μέσω μηχανισμών που διαθέτει σε κάθε χώρα, ξεσήκωσε τη νεολαία ενάντια στο. κατεστημένο και για μέρες το αδύναμο κρατίδιο έμοιαζε με τοπίο βομβαρδισμένο, λόγω των κοινωνικών αναταραχών. Παράλληλα, δεν μπορούσε να ελέγξει και το μεταναστευτικό κύμα από χώρες του τρίτου κόσμου προς αυτή, με αποτέλεσμα να έχουν εισέλθει εκτός από οικονομικούς μετανάστες και πρόσωπα-εντολοδόχοι της υπερδύναμης που μπορούσαν να οργανώσουν τέτοια κοινωνικά ξεσπάσματα. Τότε η μικρή χώρα μαζεύτηκε στη γωνία της και ακολούθησε υποδειγματικά το δρόμο που της είχαν δείξει έτσι ώστε να αρχίσει η πλήρη εκμετάλλευσή της από ξένα συμφέροντα.
Ενώ το μεγάλο αφεντικό πίεζε για πιο σκληρές αποφάσεις σε βάρος των κατοίκων της, βρέθηκε ξανά στο διάβα της η χώρα-αντίπαλο δέος της υπερδύναμης. Η τελευταία προσπαθούσε να προωθήσει τα στρατηγικά και ενεργειακά συμφέροντά της και θαμπωμένη από το σημείο του χάρτη που καταλαμβάνει η μικρή χώρα, της προτείνει να παραχωρήσει σε αυτή(στη χώρα-αντίπαλο δέος της υπερδύναμης) μία ναυτική βάση. Το αντάλλαγμα. η οριστική απαλλαγή της μικρής από τα χρέη ! Όμως εκεί η υπερδύναμη χαμογέλασε ειρωνικά και με πονηρό βλέμμα της υπενθύμισε τι είχε συμβεί σε σχετική περίπτωση στο πρόσφατο παρελθόν, έτσι όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη παράγραφο. Μπροστά στον κίνδυνο νέων αναταραχών και την απώλεια της εξουσίας τους, οι ηγέτες της μικρής απορρίπτουν την τελευταία πρόταση για τη ναυτική βάση.
Οι μεγάλες πετρελαϊκές της υπερδύναμης καλοέβλεπαν τον ορυκτό πλούτο της μικρής, ο οποίος ήταν ανεκμετάλλευτος. Παρασκηνιακά υπέγραψαν με την ίδια για π λ ή ρ η π α ρ α χ ώ ρ η σ ή του προς αυτές, έναντι μικρής αμοιβής, καθώς όλα ήταν ελεγχόμενα από την υπερδύναμη. Τη στιγμή εκείνη που ο πληθυσμός της μικρής χώρας θα είχε οδηγηθεί στην εξαθλίωση, θα έσκαγε η είδηση της παραχώρησης του ορυκτού πλούτου, χωρίς βέβαια να υπάρχουν διαμαρτυρίες εκ των έσω. Ποιος ασχολείται με αυτά εξάλλου; Η πείνα αρχίζει να οργιάζει και θα δώσει κάποιος προσοχή στην ακολουθούμενη ενεργειακή πολιτική;
Κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν νέες εταιρίες πετρελαϊκές από βόρειες μικρές χώρες και με αντάλλαγμα την εξόφληση του χρέους της, ζήτησαν τη σ υ ν ε κ μ ε τ ά λ λ ε υ σ η του ορυκτού πλούτου της. Η μικρή χώρα με γνώμονα τις προαναφερθείσες φοβίες τις έκλεισε την πόρτα, προτιμώντας να έχει στην πίεση τους ΄΄ πατριώτες΄΄ της.
Τελικά, η μικρή χώρα έδωσε το πολύτιμο υπέδαφός της στους πολυεθνικούς κολοσσούς, ενώ στο μεγάλο αφεντικό συνέχισε να προσφέρει το μετερίζι των πολιτών της, μέχρι οριστικής εξόφλησης του δανείου προς αυτό. Το χρονικό της αποπληρωμής, βέβαια, παρατάθηκε για έξι περίπου χρόνια, αλλά το αφεντικό πληρώθηκε κανονικότατα και με τους προβλεπόμενους τόκους!
Το παραμύθι κλείνει περίεργα... Τελικά όλοι εκείνοι που παριστούσαν τους ηγέτες της χώρας αυτής και έλαβαν τις ανωτέρω. παράξενες αποφάσεις, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά συνέχιζαν να κυβερνούν(εννοείται δημοκρατικά) με σχετική μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων τους προς τους απογόνους τους και κατόπιν σχετικής ευλογίας της υπερδύναμης.
Όσο για τους κατοίκους της μικρής χώρας. αγκαλιά με το Μορφέα είχαν χωριστεί σε πολιτικά στρατόπεδα εξομοιώνοντας το πνεύμα που επικρατεί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με την πολιτική. Έφταιγε πάντα το αντίπαλο κόμμα, ενώ το δικό τους ΄΄ χάος παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση΄΄. Δεν απασχόλησε ποτέ κανένα, βέβαια, για ποιον πραγματικά λόγο έμειναν με άδειες τσέπες.. Αρκεί να βγει το κόμμα!
Και έζησαν αυτοί καλά( λέμε!!!) και εμείς... ΄΄θα δείξει΄΄.

10 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ $$$... ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
    ΔυΝαΤόοοοοοοοοοοο £££££££££££££££

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
    Μετά το σκάνδαλο με τις παράνομες πλαστογραφημένες συνταγογραφήσεις σε βιβλιάρια υγείας: νεκρών, αρτιμελών και υγιέστατων «ασθενών», με τις προμήθειες νοσοκομειακού υλικού και μηχανημάτων στον Νομό Ηρακλείου από το «αμαρτωλό τρίγωνο» ΠΕΠΑΓΝΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

    Η ομάδα του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη μπαίνει στην Εντατική!!!
    Άρον –Άρον ορκίζουν με αεροβάπτισμα το Αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο το Δεκέμβρη του 2010.
    Ο τρίτος στην σειρά εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος Ζαμπετάκης Φανούριος (Φάνης) Ιατρός Καρδιολόγος, είναι η πέτρα του σκανδάλου των παράνομων - πλαστογραφημένων συνταγών που οι εφημερίδες φοβούνται να τον ονοματίσουν επειδή ανήκει στην ομάδα των «Ζωνιανών» -Παρασύρη Γεωργίου και Μαυρογιάννη Γεωργίου- οργανωτές του ψηφοδελτίου του Σταύρου Αρναουτάκη.

    Προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να ορκίσουν τον Φάνη ως περιφερειακό σύμβουλο πριν ολοκληρωθεί το πόρισμα του εισαγγελέα ώστε να έχει την ασπίδα προστασίας του Σ. Αρναουτάκη, δηλαδή των παραπάνω Ζωνιανών.
    Ο Ζαμπετάκης Φάνης είναι και καρδιακός φίλος του «Δασκάλου του» Παρασύρη Γιώργη φαρμακοποιού, Δημοτικού συμβούλου, και προέδρου της ΔΕΠΤΑΗ γνωστός για το σκάνδαλο των πλαστών συνταγογραφήσεων ύψους 500.000.000 δραχμών της δεκαετίας του 1990-2000.

    Με την ατιμωρησία που εξασφάλισε τότε ο Παρασύρης το τροπάριο συνεχίστηκε από το ίδιο κύκλωμα, και κατά την δεκαετία 2000-2010 και αποκαλύφθηκε σήμερα ως «νέο» σκάνδαλο.
    Τελικά ο λαός γνωρίζει περισσότερα απ’ ότι αυτοί νομίζουν!!!

    ΦΑΓΑΤΕ £££££££..ΦΑΓΑΤΕ $$$$$$$$$$
    ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ..ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨Απόλυτα αληθές και εμπεριστατωμένο.
    Οι τουρκαλάδες θα συνεχίσουν τα ανατολίτικα παζάρια και τις απειλές προκειμένου να πάρουν όσο μπορούν περισσότερα από τον Εθνικό μας πλούτο στο Αιγαίο, την Θράκη και αλλαχού. η κυβέρνηση των σύγχρονων μειοδοτών και νενέκων που μας κυβερνά είναι έτοι μοι για παραχωρήσεις. Παράλληλα το διεθνές κεφάλαιο φρόντισε να μας πτωχεύσει και μας έσυρε στο ΔΝΤ της νέας τάξης ως πρόβατα επί σφαγή...Οι πολυεθνικές αμερικάνικες πετρελαϊκές που κυβερνούν τον κόσμο έχουν συμφέρον να ενισχύουν τις επιθετικές διαθέσεις της Τουρκίας προκειμένου να εφαρμόσουν το "διαίρει και βασίλευε". Άλλο είναι να διαπραγματεύεσαι με μία ισχυρή χώρα το πλούτο της και άλλο με μία αδύναμη, οικονομικά πτωχευμένη και υπό απειλή χώρα όπως η δική μας. Η κατάντια φίλοι μου δεν έχει όρια για την χώρα μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ; Ή θα ξεπουληθούμε; Αν δεν ζεις με αξιοπρέπεια καλύτερα να μην υπάρχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήτω το ΚΚΕ!!!!!!
    Ζήτω το τέκνο του το ΠΑΜΕ!!!!!! Ζήτω τα ηρωικά ΚΝΑΤ!!!!!!!
    Ζήτω οι πρακτικές του που θέλουν την μικρή και οικονομικά διαλυμένη πατρίδα μας ακόμη πιο μικρή, ακόμη πιο διαλυμένη οικονομικά απαγορεύοντας κυριολεκτικά τις θαλάσσιες επικοινωνίες!!!!!!
    Ζήτω το κόμμα του Λαού που λέει όχι στην φοροδιαφυγή αλλά το ίδιο δεν επιτρέπει έλεγχο στα οικονομικά του!!!!!!!!!
    Ζήτω η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!
    Ζήτω η κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και να ανοίξει τα λιμάνια στη σκέψη ότι μπορεί να πειραχτεί μια τρίχα από τα αρχίδια ενός ηρωικού Κνίτη από αυτούς που τα κλείνουν, και το Κόμμα του Λαού την κάμει κοντάρι να υψώνει τις σημαίες του στις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, και κάθετε και παρακολουθεί να διαλύετε ο οικονομικός ιστός της χώρας με τα λιμάνια κλεισμένα και τους νησιώτες παραγωγούς πεθαίνουν!!!!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσδοκώντας ζημιά στην κυβέρνηση!!!!!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ, που φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους φοβούμενο μήπως και το ΚΚΕ του πει ότι είναι φασιστικό κόμμα και του χαλάσει τα μούτρα!!!!!!!
    Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Μπούλη, που έχασε την παράσταση καθώς το ΚΚΕ έχει το πάνω χέρι στο κλείσιμο των λιμανιών με τους ελεγχόμενους από αυτό Ζόμπι-κομματικούς, και παραφυλάει μήπως πέσει κανένας ψήφος εδώ κει εκεί και τον αρπάξει!!!!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά που αντί να πλακώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις καρπαζιές τον άφησε να αλωνίζει , και τώρα ψάχνει να βρει τους δικούς του δρόμους της φωτιάς !!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία που χαίρετε την αναμπουμπούλα καθώς την ευνοεί, της Κόρης, που άνοιξε το δικό της μαγαζί βλέποντας ότι δεν την παίρνει από ηλικία να μένει στην Νέα Δημοκρατία και να περιμένει να γίνει αρχηγός και από εκεί πρωθυπουργός, ενώ έτσι το κορίτσι έχει πιθανότητες με αποστάτες, τυχάρπαστους, και τύπους εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, από ότι έχει απομείνει δηλαδή, παριστάνοντας την αθώα του αίματος να κυβερνήσει μια μέρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή όλα τα "ρυθμίζουν" όπως θέλουν, επειδή μας δουλεύουν με το να βρίσκουν τους φοροδιαφεύγοντες και αμέσως να εφευρίσκουν την περαίωση για να τα κουκουλώνουν, επειδή στρατιωτικοί, ιερείς, δημόσοι υπάλληλοι είμαστε αντιπαραγωγιγικοί,και επειδή ΠΟΤΕ όλοι αυτοί που τα λένε και μας καταντήσαν έτσι τώρα ΔΕΝ θα πληρώσουν, πρέπει πλέον ο κόσμος ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ!
    Μερικώς το εφαρμόσαν το καλοκαίρι, αλλά και πάλι πρέπει να ενεργοποιηθεί ο λαός.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ανεξαρτήτως το ποιον αντιπροσωπεύουν) ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι “κακές στιγμές” του ΒΗΜΑτος
    ήταν οι ….καλύτερες για τον Σαμαρά


    Γράφουμε αλλού για όσα πέτυχε ο Αντώνης Σαμαράς στον ένα χρόνο ηγεσίας του στη Νέα Δημοκρατία.
    Δεν θα χρειαζόταν να αναφερθούμε περισσότερο, αφού το γεγονός και μόνο ότι όλοι οι Μνημονιακοί βάλουν εναντίον του αποτελεί απόδειξη ότι “πάει καλά”, αλλά δεν αντέχουμε στον πειρασμό να αναφερθούμε στην ένδεια επιχειρημάτων των πολιτικών αντιπάλων του.

    Παράδειγμα σημερινό άρθρο στο εναπομείναν ΒΗΜΑ με τον τίτλο “Οι κακές στιγμές του πρώτου χρόνου” (σελ Α25). Όπου χωρίς καμία απολύτως επιχειρηματολογία αναφέρονται τα εξής, μεταξύ άλλων, ως «κακές στιγμές του Σαμαρά»:

    1. Θεωρία εκμηδενισμού διαφοράς με το ΠΑΣΟΚ.
    Απάντηση: Δείτε σχετικά τον πίνακα που δημοσιεύουμε στο τέλος

    2. Επίκληση ολικής επαναφοράς ΝΔ.
    - Εγώ θα το αποκαλούσα όχι μόνο “ολική επαναφορά”, αλλά πρωτοφανές θαύμα.

    3. Διαγραφή Ντόρας Μπακογιάννη
    Αυτό κι αν τους πόνεσε........πολύ!

    4. Διαγραφές και ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών.
    - Μάλλον ξέμειναν από ερμηνευτικά λεξικά στο εναπομείναν ΒΗΜΑ, λόγω οικονομίας. Οι «διαγραφές» λέγονται «αποφασιστική ηγεσία» (άλλο θαύμα για τη ΝΔ). Οι «ανεξαρτητοποιήσεις» λέγονται «μας έβαλε η Ντόρα να φύγουμε». «Διαγραφές και ανεξαρτητοποιήσεις» μαζί λέγονται ιδεολογικό ξεκαθάρισμα και δυνάμωμα.

    5. Καταψήφιση του Μνημονίου
    - χα χα χαααααα......

    6. Σχέσεις ουδετερότητας με τον Καραμανλή
    - Ρωτήστε τον Αντώναρο, δεν μπορώ να τα ξέρω όλα.

    7. Ψυχρότητα της ΝΔ με το ΕΛΚ
    - Φαίνεται στην φωτογραφία. Δείτε κι εδώ για την πρόσφατη συμμετοχή του Σαμαρά στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για να μην κουράζομαι: http://www.antinews.gr/?p=68700

    8. Διαγραφή Ρουσόπουλου και Βουλγαράκη στο πεζοδρόμιο της Ρηγίλλης.
    - Από τις καλύτερες στιγμές του Σαμαρά που δυστυχώς δεν επανελήφθησαν. Οφείλω ωστόσο να αναγνωρίσω ότι το Συγκρότημα στηρίζει τους φίλους του.

    Άντε παιδιά, περαστικά σας + + +
    ____________________________________

    Βάλτε ΌΛΟΙ ένα χεράκι
    να κλείσει και η κυριακάτικη έκδοση της πατσαβούρας να καθαρίσει ο τόπος από τον Οργανισμό
    του ψεύδους που κατοικοεδρεύει στη Μιχαλακοπούλου._____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μικρή??? Μικρό είναι το μάτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ
    Ψυχάρης - Μπόμπολας

    Aς συνεχησουμε να στυριζουμε
    τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ
    ποτε θα ξυπνησεις ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑ ?



    Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ
    Ψυχάρης - Μπόμπολας

    Aς συνεχησουμε να στυριζουμε
    τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ
    ποτε θα ξυπνησεις ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι η χωρα που καποιοι την θελανε,μικρη και ομορφη; Περιορισμενη δηλαδη !

    Ελληνες,οσοι απομεινατε,...τοις κεινων ρημασι πειθομενοι...αντισταση,εδω και τωρα και προατοιμασια για επιθεση,με οσα νομιμα μεσα διαθετουμε!Μην υποκυπτετε στον φαυλο κυκλο δικομματισμου,στυλ (κομματικης ) οπαδικης υστεριας,ομαδων Α Εθνικης ποδοσφαιρου,
    αλλα νηφαλαια και με την ευρηματικοτητα του πολυμηχανου Οδυσσεα,με αυτοσυγκεντρωση ας δωσουμε ο καθενας απο το δικο του μετεριζι ,την Μαχη ολων των μαχων,μετα απο 2000 και πλεον χρονια,την Ανασταση του Εθνους των Ελληνων,προπατορα Δευκαλιωνος !
    Ελευθερια η Θανατος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μικρή χώρα ναι! Αλλά όπως έχει αποδειχθεί ανά τους αιώνας, και θα ξανααποδειχθεί πάλι λίαν συντόμως, με μεγάλα ψυψικά αποθέματα, ανεξάντλητες δυνατότητες, ικανότητες αναγέννησης και προπάντων... ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΗ! Το ακούτε πολιτικοί μαλάκες;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση