GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τις πταίει" στη Θεσσαλονίκη;...

Από το http://omikropolitikos.blogspot.com/ Κατηγορίες στον Καραμανλή Συνεργάτες του Γκιουλέκα επιρρίπτουν ευθύνες για την εκλογική ήττα ...

Από το http://omikropolitikos.blogspot.com/
Κατηγορίες στον Καραμανλή
Συνεργάτες του Γκιουλέκα επιρρίπτουν ευθύνες για την εκλογική ήττα δήμο της Θεσσαλονίκης στο ρόλο που έπαιξε το Καραμανλικό μπλοκ.
Βεβαίως, ο Γκιουλέκας δεν μπορεί να αποδώσει απευθείας ευθύνες στον πρώην Πρωθυπουργό ως Βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης, αλλά όλα δείχνουν πως η Ρηγίλλης δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.
Πολύ περίεργος είναι και ο ρόλος του Καραμανλή και στις Σέρρες όπου ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ υπέστη δεινή ήττα από τον...
 πρώτο γύρο.

12 σχόλια

  1. ΠΟΥΛΑΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αύριο δεν ΤΡΟΣ ΚΑΝ !!!
    Όταν πέσει πείνα μαλακιστήρια που δεν ψηφίσατε θα καταλάβετε τι μλκ κάνατε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΠΑΛΙ ΦΑΓΑΤΕ???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΑΝΕΛΕΙΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΘΑ ΠΑΤΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από αύριο δεν ΤΡΟΣ ΚΑΝ !!!
    Όταν πέσει πείνα μαλακιστήρια που δεν ψηφίσατε θα καταλάβετε τι μλκ κάνατε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΑΘΛΙΟΣ Η Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ..Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Η Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ?(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ..ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑ ΠΥΡΑΓΧΑΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΑΣΟΚΤΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΔΑΣ ΤΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ))) ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΥΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KARIOLIDES PASONEODIMOKRATES THN PIDHKSATE THN PSOROKOSTENA AS OPSESE MPOUCHESA, KOURADA,klasompaniera, CHONTRE THS PIO MEGALHS HTAS POU FORTOSES STHN PLATH MAS TON GIO THS MARGARITAS,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;


    "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ"


    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ Η ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά περίμενε κανείς η Ντόρα να παίξει το ρόλο του καλού στρατιώτη? Ο ρόλος του "Εφιάλτη" είναι αυτός που της ταιριάζει γάντι! Είναι οικογενειακό γονίδιο βλέπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολοι αναρωτιουνται και απορουν γιατι δεν μιλαει ο Καραμανλης. Να πει τι; 5,5 χρονια οτι ηταν να πει μας το εδειξε με τα εργα και τις πραξεις των υπουργων του και τις δικες του.
    Εκεινο που χρειαζεται ειναι με νηφαλιοτητα να παρατηρησει ο καθενας μονος του τα γεγονοτα απο την ανοιξη του 2009 και συγκεκριμενα μετα τον Απριλιο γιατι τον Μαιο εκλεισε την βουλη για την παραγραφη των εγκληματων που βαρυναν αυτους αλλα και τα προηγουμενα πρασινα καθαρματα πατσιζοντας συμφωνιες και διωχνοντας το αρχιλαμογιο Χριστοφορακο με συνοδεια στο αεροδρομιο για να μην ξερασει.
    Το πιασιμο των αρχ...ων του απο την goldman suchs που εκανε το μαγικο swap(δημιουργικη λογιστικη κρυβοντας την καταντια της οικονομιας) επι σαυρας γνωριζοντας και μαθαινοντας σε βαθος το χαλι της Ελληνικης οικονομιας για να μπουμε στην ονε (οργανο των νεοταξιτων μαζι με την jp morgan και ολα τα χαρτοφλωροκωλοπαιδια των οικων αξιολογησης κρατων) και το ξεμπροστιασμα των σκανδαλων μεσω των μηχανισμων των πρακτορισκων που δρουν στην Ελλαδα
    κατ΄εντολη των αφεντικων περαν του ατλαντικου και την αρνηση του σε Βουκουρεστι(δεν μπορουσε να κανει και αλλιως θα τον περνανε με τις πετρες στην Ελλαδα) και τον αγωγο south stream.
    Σκεπτομενος μεσα στο καλοκαιρι και πιεζομενος απο τις καταστασεις καταβροχθιζοντας σαν λουκουλος σουβλακια και παντσετες πεταξε τον Αλογοσκουφη καθαρα ανθρωπος της goldman suchs μεχρι και τον γιο του διορισε σε αυτην. Αντιλαμβανομενος οτι ο μεγας καθηγητης της μαλακιας των οικονομικων γνωριζε οτι η goldman suchs θα τον ξεπατωνε και τον αφησε ανημερωτο να καταβροχθιζει γαρδουμπες και να παιζει play station αμεριμνος παραμυθιαζοντας τον οτι ολα βαινουν καλως οτι το ελλειμα ειναι 6% και θα κλεισει και ο προυπολογισμος, ελα ομως που ο Προβοπουλος τον Σεπτεμβριο τους ενημερωσε και τα δυο μπουμπουκια οτι ειναι 12% ελλειμα και η καταρρευση ειναι ζητημα μηνων; πραγμα που γνωριζε ο αλογομουρης αλλα ειχε την συμπαρασταση της goldman suchs οτι δεν θα του συμβει κατι δυσαρεστο.
    Αυτο εφερε ρηξη μεταξυ κυβερνησης και των μαγαζιων των τοκογλυφων,ακολουθησαν απειλες εκβιασμοι κατω απο το τραπεζι για να την κανει αφου οι τοκογλυφαροι ειχαν προετοιμασει το αλλο πεταμενο πουλημενο και ξεφτιλισμενο μπουμπουκι που διαλαλουσε "λεφτα υπαρχουν" "που πηγαν τα λεφτα" να αναλαβει.
    Πηγε σε εκλογες κανωντας οτιδηποτε να χασει (μονο που δεν μπηκε σε κανενα παραβαν να δωσει και καμια σφαλιαρα σε αυτους που τον ψηφιζαν) και να φυγει για να μην επωμισθει αυτα που του διαμηνυσαν οι τοκογλυφοι σε περιπτωση επανεκλογης του. Δηλαδη της πουτανας. Αυτο ειναι το εργο και μην παραμυθιαζεστε για κατι αλλο οτι ταχα δηθεν θα μιλησει και δεν ξερω και εγω τι θα γινει. Οτι ηταν να γινει σχεδιαστικα στον τοπο εγινε με ολες τις συνεπεις που ζουμε και υπευθυνοι για το χαλι την φτωχεια και την ξεφτιλα αυτου του τοπου ειναι τα τρια σπυρια(ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) με πυον σε αυτο τον τοπο, οι δυναστες και οι κληρονομοι τους που δρουν ζουν οπως το συριγγιο στον οργανισμο παντα γεματα πυον και βρωμια.
    Οσο για το αλλο παρασιτικο χορτο που μας κυβερναει ολοι πια εχετε καταλαβει τον ρολο του και ποιους σκοπους εξυπηρετει λεγοντας ασυστολα ψευδη και μαλακιες προς ολους (we need a global finance goverment and we need it fast!!!!!!.
    Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ορισμενοι γελοιοι γιατι για κατι τετοιο προκειται, πανηγυριζουν που ψηφισαν τον νεκροθαφτη τους.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ!!!!που ακομα περιμενει να μιλησει ο μπουκωμενος και τον εχει ξεπατωσει ο κωπηλατης και στο βαθος κηπος η αλλη τσουκνιδα ετοιμαζει κομμα για να παιξει και αυτη τον ρολο που της εχει ανατεθει. Αλλωστε επι πρωθυπουργιας του μπαμπα της (που να μην εσωνε) η οικογενεια BUSH-ΤΗ απολαμβανε τα κεφτεδακια της μαρικας στην Κρητη. Ολα μελετημενα με την παραμικρη λεπτομερεια.Συνεχιστε να πανηγυριζετε και να τρωγεστε πρασινα και γαλαζια καραγκιοζακια.Ο Σαμαρας ως αντιπολιτευση λεει ακριβως τα ιδια που ελεγε και ο Παπανδρεου ως αντιπολιτευση. Το κειμενο που τους υπαγορευσαν τα αφεντικα τους ειναι ιδιο ουτε ενα και δεν αλλαξαν οι αθεοφοβοι. ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΝΤΕ ΜΠΗΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. [ επειδή με λόγια...λόγια..λόλα
    και αρδουρμπολογία άπειρη,
    δεν χορτάνει κανείς.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΣΟΝ ..ΤΕΛΕΙΩΣ]
    ------------------------------------

    Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και την… κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…
    ΑΠΟΧΗκοί !!!
    ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ..κότες λυράτες που σας ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ.


    …Αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι Ελληνες που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ καθώς, όπως σας γράφαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες, οι εκλογές είναι ένας πολιτικός σταθμός, οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες εκλέχτηκαν, όμως το Μνημόνιο και η Τρόϊκα είναι εδώ.

    Η πρώτη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της Τρόϊκας με τον Γ. Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσαν όλα όσα φοβόμασταν. Ζήτησαν ακόμη πιο σκληρά μέτρα, ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε το έλλειμμα στο 15,4% και στο 9,4% για το 2010, δηλαδή υστέρηση εσόδων πάνω από 2 δισ. ευρώ.

    Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, έως και στο 30% του υπαλληλικού δυναμικού, λουκέτο ή εξυγίανση προβληματικών ΔΕΚΟ, άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων και άμεσα, νέο εργασιακό νομοσχέδιο με αντικατάσταση των κλαδικών από επιχειρησιακές συμβάσεις, δραστικές περικοπές σε υγεία, παιδεία, άμυνα. Μεταξύ αυτών είναι:

    Η άμεση μείωση του ευρύτερου δημοσίου τομέα κατά 30%, το κλείσιμο προβληματικών και ζημιογόνων φορέων και επιχειρήσεων του δημοσίου και των δήμων- με απολύσεις των υπαλλήλων για τους οποίους παύουν να υφίστανται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας-, το άνοιγμα έως το τέλος του έτους όλων ανεξαιρέτως των κλειστών επαγγελμάτων, οι νέες παρεμβάσεις στα εργασιακά, όπως με την αντικατάσταση των κλαδικών με ατομικές συμβάσεις, οι δραστικές περικοπές στις δαπάνες για άμυνα, υγεία, παιδεία και οι νέες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα. Βεβαίως σίγουρα θεωρούνται κι άλλα φορολογικά μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση των αντικειμενικών αξιών κ.λπ.

    Το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη σφαγή, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κόσμο, θα γίνει σε νοσοκομεία, υγεία, ΔΕΚΟ και δήμους, με την εποπτεία της τρόικας. Μάλιστα, τα στοιχεία του υπουργείου προϊδεάζουν για το ύψος αυτής της περικοπής των δαπανών. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά:

    Από τα 3,8 δισ. της αύξησης του ελλείμματος για το 2009, τα 3,7 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (1,9 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 1,8 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ)

    Από τα 3,5 δισ. ευρώ της αύξησης του ελλείμματος για το 2010, τα 3,4 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (0,7 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 2,7 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ).

    Μ’ αυτό τον τρόπο η Τρόϊκα μας προετοιμάζει για το μεγάλο μαχαίρι που θα πέσει μέσα στο 2011. Κι όσοι είχαν πιστέψει ότι το μήνυμα των εκλογών ελήφθη γελάστηκαν. Ο Γ. Παπανδρέου θεωρεί ότι πήρε λευκή επιταγή διάρκειας τριών ετών και μαζί με τα φιλαράκια του στην τρόϊκα θα βάλουν βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού κράτους. Μέσα στο 2011 θα φανεί το μέγεθος της φτώχειας και της ανεργία με σφραγίδα ΔΝΤ, αλλά το χειρότερο είναι ότι ακόμη κι αυτή η σφαγή δεν θα αποτρέψει το ακόμη πιο μοιραίο: την αναδιάρθρωση του χρέους με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Η πρώτη συνάντηση της Τρόϊκας στην Αθήνα και η αξιολόγηση της οικονομίας αποτελεί το πρώτο κρύο ντους σε αυτά που ακολουθούν.

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ...
    ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ
    Για να μην πονάει πολύ..κότες >>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουστ αχρηστο κοπροσκυλο μας κατεστρεψες.Τετοια ΑΧΡΗΣΤΗΛΑ δεν ξαναγεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση