GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρασίνισε ο Καλλικράτης...

22 σχόλια

  1. Απ το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η Χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΞΑΔΕΛΦΗ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΑΛΕΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΕ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΩΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Το κυρίαρχο σ αυτή την πολιτική αναμέτρηση, ήταν το απροκάλυπτο πλιάτσικο που επιχειρήθηκε με στόχο να αλώσει τις συνειδήσεις των ανθρώπων.

    Ήταν ένα πλιάτσικο χωρίς κανόνες, χωρίς αρχές, μέσα από το οποίο καλούσαν την κοινωνία να επιλέξει τον ποδηγέτη της καταστροφής της.

    Ένα κομμάτι αυτής της κοινωνίας κατάφερε να αντισταθεί.
    Επιστράτευσε την υπερηφάνειά του και είπε ΟΧΙ στο διασυρμό.
    Ήταν όλοι εκείνοι που αρνήθηκαν να προσκυνήσουν τα ψηφοδέλτια των προσκυνημένων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πω..πω...πΩ....ο μπουταρης
    κερνάει ΜΠΟΛΑΡΗ ΒΟΔΙΝΟ.

    ΣΕ ΦΕΤΕΣ Ή ΩΜΟ
    ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ
    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ?


    ΑΝΤΕ ΣΚΟΠΑΙΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
    ΜΠΟΛΑΡΗ ΑΛΗΤΑΡΑ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ LSE ΤΑ 6 ΠΑΙΔΙΑ
    ΜΕΤΑ ΤΟ "ΑΝΑΤΟΛΙΑ" ΠΟΥΣΤΗ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΛΕΦΤΑ $$$$$$$$$$$$
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GApσοκοι μη χαιρεστε!
    Το τελος σας ειναι κοντά. Φθάσετε στο σημείο χθες σε ολη τη χώρα όπου υπήρχε δημοκράτης υποψήφιος να ψηφίζετε δεξιό. Όμως σας μάθαμε πια. Ξέρουμε ότι αντίπαλος σας είναι ο λαός και όχι η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 1,5 εκατ. Ελληνες κυβερναει τα 11!!!! πω πω πω δημοκρατια !!!η αρχη της πλειοψηφιας σε ολο το μεγαλειο της. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΕΧΟΥΝ!!!
    Μονο σε αυτον τον μπουρδελοτοπο γινονται αυτα.Δυστυχως....ειμαστε χωρα που κυβερναται απο κομματοσκυλα και φανατικους αρουραιους.
    Ουτε σε δικτακτοριες δεν γινονται αυτα.
    Τωρα μπορειτε να συνεχισετε να κλαιτε και να σας γραφει κανονικα ο ευφυεστερος βλακας του πλανητη.
    Η απαντηση σε παραπονουμενους και κλαψιαρηδες στο δεν εχω ειναι μια "σκασε βρες τα και πληρωνε".Σε αυτους που χρωστανε "Γαμησου και πληρωνε" σε αυτους που δεν εχουν δουλεια "στα αρχιδια μας" στους συνταξιουχους "ψοφα" στους νεους "φυγε μεταναστης στις φαμπρικες της ΜΕΡΚΕΛ".
    Ειμαστε μαζοχες οταν μας γαμανε μας αρεσει και το ξυλο τα φιλια ειναι για πιο light λαους. Εδω θελουμε γαμησι και κλωτσοπατιναδα ετσι μας αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα αυτοι οι Ιρλανδοι οι Ισπανοι οι Πορτογαλλοι και οι Ισλανδοι πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιοι.
    Ακουστε να δειτε τι θελουν. ζητουν στηριξη απο τον μηχανισμο της Ευρωπης χωρις το ΔΝΤ να παρεμβει στις χωρες τους!!!!ειναι ηλιθιοι η δεν ειναι; Γιατι δεν ρωτανε τον ΓΑΠ να τους πει ποσο ευτυχια εχει σκορπισει στον τοπο μας το ΔΝΤ; γιατι δεν ερχονται στην Ελλαδα να δουνε τον παραγωγικο οργασμο στην χωρα και την αναπτυξη της; ουτε ενας ανεργος δεν υπαρχει!!! ουτε μια επιχειρηση δεν εκλεισε και αυτες που κλεισανε ηταν γιατι βαρεθηκαν οι ιδιοκτητες τους και φυγανε μονιμα διακοπες στα νησια μας και εξωτικους παραδεισους, ειπαν οχι αλλο πλουτο οχι αλλη χλιδη δεν την αντεχουμε!!! μεχρι που ειναι τοσο ευχαριστημενος ο λαος στην Ελλαδα που ψηφιζει τον μεγαλο σωτηρα του τοπου λεγοντας του: το ΔΝΤ και τα ματια σου μην τυχον και τους δυσαρεστησεις και φυγουν και αντε μετα να ψαχνουμε να βρουμε γαμια ξανα τωρα που μας εχουν κανει τον κωλο φινιστρινι.
    Αρε κουτοφραγκοι που να βρειτε εσεις την ευφυια του μεγαλου μας ηγετη!!! που πατε ρε χωρις τοκογλυφους και ΔΝΤ; οι ανθρωποι ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα ανθρωπιστες λατρευουν τα κρατη με την κοινωνικη συνοχη και αναπτυξη παιρνουν μετρα υπερ των λαων στηριζουν την πραγματικη οικονομια,κλαινε οταν μενει καποιος ανεργος και τι ζητανε ρε οι κακομοιροι; την χωρα σου, τον πλουτο της,τις κωλοτρυπιδες μας,ενεχυρο 2-3 γενεες σκλαβων και τα εντοσθια μας ως φυσικες παρουσιες.
    Δηλαδη τιποτε!!!!ολα δικα μας ειναι,κοροιδο τους πιασαμε.
    Εχεις ηθικη υποχρεωση κ ΓΑΠ στα πλαισια της ευρωπαικης αλληλεγγυης να πας να τους ενημερωσεις και να τους πεισεις για το καλο τους μιλωντας για παγκοσμια διακυβερνηση και οτι το γαμησι με ξυλο ειναι κατι που θα το συνηθισουν με τον καιρο.
    Δεν τους χρυσωνεις και λιγο το χαπι στο ΔΝΤ; δωστους εκεινο το γαμημενο το δακτυλιδι που σου εδωσε ο δακος αφου κυβερνανε που κυβερνανε αυτοι αστους καλυτερα μονιμα εδω, πιασανε και σπιτι, αλλωστε ειναι περισσοτερο χρονο απο εσενα εδω, παρε το laptop σου την φωτογραφικη μηχανη σου την στολη του μπατμαν και αρχισε να γυρνας τον κοσμο τζαμπα ειναι εμεις θα πληρωνουμε, και εδω που εισαι τι γινεται; ελα κανενα σαββατοκυριακο αν σε πιασει η νοσταλγια.
    Μπραβο αφγανοπακιστανοτσετσενογεωργιανερωσοινδοτουρκοαλβανοβουλγαρορουμανονιγηρολιβεριαμπαγκλαντεςΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ για την επιλογη σου στις εκλογες ΕΣΚΙΣΕΣ!!!ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί απουσιάζει από τίς φυλάδες η
    δραπέτευση τού κατ΄οίκον περιορι-
    σμένου Γιούνγκ γιά τό σκάνδαλο τής
    Siemens?
    Oί ίδιοι δημοσιοκάφροι δέν έσκιζαν
    τά τάγκα τους,όταν έφυγε ο Χριστο-
    φοράκος επί 15νθήμερο?
    Τώρα γιατί είναι μπουκομένοι?
    Κατά τά άλλα η δημοσιογραφία είναι
    ανεξάρτητη!!
    Αυτά τά κομματογαβγάβ τής πένας(?)
    έχουν στόχο νά ελαχιστοποιούν ή
    νά μεγενθύνουν τά θέματα,αναλόγα
    μέ τήν εντολή πού παίρνουν.
    Καί οί λοβοτομημένοι πολίτες,
    καταπίνουν τό δόλωμα σάν χάνοι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΡΗΤΕ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΝΙΚΕΣ ΣΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΑΧΑΜΝΑ ΣΑΣ!
    ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Π Ο Υ Τ Σ Ο ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΣΟΓΛΑΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ;


    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ 60 % ΑΠΟΧΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1/5 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΟΥ ΥΠΕΣΚΑΠΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΙΑΤΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ;;;;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΥΡΙΑ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΩ ΟΤΙ: ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ, ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΑΦΙΚΕΤΟ ΓΙΑ ΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TO ΠΑΣΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΧΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΣΕΙΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΣΕΙΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΛΑΟΣ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΖΗΤΩ Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 15 Νοε 2010 9:20:00 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ)

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ.

    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ,ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΥΡΕΡ,ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑΚΟ,ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΜΥΡΑΚΟ,ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ 1 ΣΤΟΥΣ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.
    ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΑΣΑΝΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση