GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραμανλής "στηρίζει τη ΝΔ" - τον Σαμαρά όμως;...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Μια αμφίσημη δήλωση έκαναν σήμερα "κύκλοι" του Κ. Καραμανλή για τα συμβαίνοντα στην κεντροδεξιά : &quo...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
Μια αμφίσημη δήλωση έκαναν σήμερα "κύκλοι" του Κ. Καραμανλή για τα συμβαίνοντα στην κεντροδεξιά: "Η ΝΔ είναι το σπίτι μας. Στηρίζουμε το κόμμα μας".
Σε πρώτη ανάγνωση, η δήλωση αυτή δείχνει να τραβά διαχωριστική γραμμή από τονέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, την ίδια ώρα μας δεν έχει καμιά σαφή αναφορά στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι μια "θεσμική" δήλωση που αναφέρεται στη ΝΔ και επιβεβάιώνει αυτό που κατέγραψε ο Ταχυδρόμος στο Press-gr ότι ο κ. Καραμανλής ενδιαφέρεται να παίξει ρόλο ως το πρόσωπο που θα επανενώσει τη ΝΔ που είναι το "σπίτι" μας. Ή αλλιώς η "πολυκατοικία" που..
 τώρα είναι υπό κατάρρευση.
Ετσι τώρα το ερώτημα είναι αν αυτή η δήλωση θα οδηγήσει σε ανοικτή ρήξη και τις σχέσεις Σαμαρά - Καραμανλή. Ή η Ρηγίλλης θα δώσει την ερμηνεία ότι ο τέως πρωθυπουργός στηρίζει τη σημερινή ηγεσία του κόμματος για να μην ανοίξει κι άλλο μέτωπο;

16 σχόλια

  1. Διάβασα ότι στο indymedia δημοσιεύθηκε η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας του Σημίτη ο οποίος νοσηλεύεται στη Γερμανία. Ξέρετε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλα......Αλέκοοοοοοοοοοοοο

    Το εγκεφαλικό το είχες πάθει ΠΡΙΝ τις δηλώσεις που έκανες.
    Γι'αυτό είπες όσα είπες.......

    Αλέκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    Τώρα θα σε ΠΑΕΙ.....ΤΟ 1/3
    στην κόλαση,,,,,,,,,,,,


    Οί ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΙ ΟΡΓΗ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ!!!!
    ΣΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤ.. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MASUΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΦΕΚΙΣΩ ΜΕ ΣΚΑΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H EIKONA MΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ.Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέγα το θράσος της κυρίας αυτής, σε σημείο εξοργιστικό.
    Το παρελθόν δεν διαγράφεται επειδή έτσι βολεύει τη Ντόρα Μπακογιάννη, Μητσοτάκη Κούβελου.
    Άκου λέει δεν με αφορά το παρελθόν!
    Ούτε το ΝΑΙ στο Μνημόνιο ξεχνιέται, ούτε οι θέσεις υπέρ του προδοτιοκού σχεδίου Ανάν διαγράφονται, ούτε τα κολλητιλίκια με το μεγαλύτερο μιζαδόρο της Ελλάδας, το Χριστοφοράκο, ούτε οι σπιουνιές σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας.
    Τίποτε δεν διαγράφεται, να πείτε στην κυρία.
    Μια γειτονιά είναι όλη η Ελλάδα και γνωριζόμαστε όλοι.
    Εάν μία "προχωρημένη" πάει και κάνει παρθενοραφή δεν πάει να πεί ότι η γειτονιά της σταμάτησε να θυμάται το παρελθόν της.
    Αυτή μπορεί να θέλει να "ξεχάσει" αλλά αυτό δεν αφορά τη γειτονιά. Οι γείτονες "προχωρημένη" την ανεβάζουνε, "προχωρημένη" την κατεβάζουνε.
    Λοβοτομή δεν θα κάνει ο λαός επειδή έτσι βολεύει τα συμφέροντα που χρηματοδοτούν και κρύβονται πίσω από την κυρία αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρχισαν τα ανταλλάγματα του ΠΑΣΟΚ στη Ντόρα. Γραφείο στην Βουλή !!!

    Κανονισμοί;
    Και τα @@ τι μας τα έδωσε ο Θεός?

    Τα δεκανίκια χρειάζονται χώρο για να βολεύονται.
    Ο εχθρός του εχθρού μου είναι (ενίοτε) κολλητός μου..

    Γραφείο για το κώμμα της Ντόρας ;
    Μπράβο ταχύτητα! Τώρα δεν λένε τίποτα για την αποσταΣΙΑ ;
    Κύριε Πετσάλνικε, τι αβρότητα σας χαρακτηρίζει !!!
    Ας της δώσεις τωρα το ΠΑΣΟΚ γραφείο στη Βουλή, γιατί σε λίγο -οποτε γίνουν εκλογές- θα την τοποθετηση ο λαός στο “γραφείο” που της πρέπει, στα ορεινά του Ψηλορείτη ή του Καρπενησίου να γραψει τα απομνημονευτά της.

    Με τηλεφωνικο κεντρο απο την Μηζενς,και επιπλα γραφειου απο τον Τσαουσογλου.
    Ξερει η θυγατερα.
    Τωρα για τον Πετσαλνικο τι να πεις.Η συζυγος τι κανει ?

    Ένα γραφειάκι στη Βουλή για να μπορεί, μέσα στο ναό της δημοκρατίας, να στεγάσει τα αδέσποτά της, να συνωμοτεί και να συνομιλεί απευθείας με τους όψιμους συμμάχους της, δεν είναι δα και τίποτα φοβερό!
    Σιγά τα σοβαρά αντισταθμιστικά οφέλη, που πήρε η νεόκοπη αρχηγός!
    Τα χοντρά, τα έχει ήδη εισπράξει η οικογένεια εδώ και 50 χρόνια, για ένα γραφειάκι τώρα θα γκρινιάζουμε; Τώρα, το αν παρανόμησε ο κος Πετσάνλικος, ας του δείξουμε και λίγη κατανόηση, διότι ασχολούμενος με το μητσοτακέϊκο θέλεις δε θέλεις, γλιστράς στην παρανομία νομοτελειακά!!!

    Και την βουλη ολοκληρη να την δωσει 10 βουλευτες για να κάνει κομμα δεν θα μαζεψει.
    Στις εκλογες(τελη Φεβρουαριου-αρχες Μαρτιου) θα παει εκει που δεν θα την χρειαζεται ουτε ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΡΑΨΤΕ -ΓΡΑΨΤΕ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΤΗΝ ΝΔ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κυβέρνηση και το GAP τα πηγαίνουν περίφημα.
    Βαδίζουν επάξια στον δρόμο του Τσαουσέσκου.
    Έτσι, συνεχίστε!




    Ο Tσαουσέσκου, θυμάσαι τι τέλος είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την “διάσωση” της Ελλάδας....

    ΘΕΕ ΜΟΥ........

    Κέρδος 600 εκατ. ευρώ το χρόνο θα βγάλει η Γερμανία από το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του ευρωπαϊκού fund για τη διάσωση των οικονομιών, Klaus Regling.

    Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild διευκρίνισε: «Είναι λάθος να λέμε ότι η Γερμανία είναι ο ‘ταμίας’ της ευρωπαϊκής κρίσης. Πρόκειται για εγγυήσεις, όχι για πραγματικές ροές χρήματος. Κανείς δεν στερεί κάτι από το Γερμανό φορολογούμενο. Το αντίθετο. Η Γερμανία κατά πάσα πιθανότητα θα βγει κερδισμένη από τη συμβολή της στη διάσωση. Μόνο από την Ελλάδα θα βγάλει έως και 600 εκατ. ευρώ το χρόνο, γιατί οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν τόκους για τα δάνεια της βοήθειας».

    Παράλληλα, ο Regling τόνισε ότι είναι μηδενικός ο κίνδυνος διάσπασης της Ευρωζώνης, αν και παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι σοβαρή.

    «Υπάρχει μηδενικός κίνδυνος. Είναι αδιανόητο να αποτύχει το ευρώ», είπε.

    «Καμία χώρα δεν θα εγκαταλείψει το ευρώ με δική της απόφαση: Για τις πιο αδύναμες χώρες, αυτό θα ήταν οικονομική αυτοκτονία, όπως και για τις πιο ισχυρές χώρες. Και πολιτικά, η Ευρώπη θα είχε μόνο τη μισή αξία χωρίς το ευρώ», εξήγησε ο Regling.
    This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.
    10 σχόλια στο 600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την “διάσωση” της Ελλάδας



    Bravo Yorgo!
    Να χαρώ τον πατριωτισμό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κόμμα της Ντόρας ( Δημοκρατική Συμμαχία – Νέα Αποστασία – Διαχρονική Ντοροκρατια – Κίνημα Οικονομισάριων) είναι καταδικασμένο στην λαϊκή απαξίωση .

    Το νέο δεν δημιουργείται από απόβλητα ,υπόλογα και χορτασμένα παράσιτα …

    Η γκιόσα των Χανιών , ομολόγησε τη συμμετοχή της στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον του περήφανου ελληνικού λαού και παρόλα αυτά συνεχίζει ανενόχλητη να βγαίνει στην κρατική τηλεόραση και ειδικά στα φερέφωνα του ΔΟΛ , να κάνει δηλώσεις εν ψυχρώ στα μούτρα μας!!!

    Μας δηλώνει ανάλγητα ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χαθεί από το προσκήνιο της πολιτικής σκηνής!!!

    Θέλει να μας ξανακυβερνήσει να μας ξεγυμνώσει ,να μας ρουφήξει το αίμα μέχρι τελευταίας ρανίδας .

    Η πρωθιέρεια της διάπλοκης Ντόρα ,είναι μια 60χρονή γρια , υπόλογος πολιτικός,, που εκπροσωπεί στην ΕΛΛΑΔΑ , την λέσχη Μπιλτερπεργκ, το Αμερικανό-εβραίικο κεφάλαιο και την δομημένη στην χώρα μας ξενοδουλία…

    Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει , να την αφήσουμε πίσω μας…
    Η λαϊκή ΟΡΓΗ ,θα είναι ΣΑΡΩΤΙΚΗ όταν θα ΞΕΣΠΑΣΕΙ !!! ΑΜΗΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..ΟΥΣΤ ..ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΡΙΓΩΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

    Όπως συµβαίνει στη ζωή, έτσι και στην πολιτική, η µοίρα παίζει τα παιχνίδια της. Πότε κάνει πλάκα και πότε βγάζει όλη τη µοχθηρία της και εκδικείται. Το βλέπουµε να επιβεβαιώνεται εντυπωσιακά γύρω από την ίδια πολιτική οικογένεια, τα µέλη της οποίας γίνονται εναλλάξ θύτες και θύµατα της ίδιας πρακτικής. Το 1965 ο Κ. Μητσοτάκης πρωτοστάτησε στην ανατροπή της λαοπρόβλητης κυβέρνησης του «Γέρου» και του κόλλησαν το στίγµα του«αποστάτη», το οποίο Ανδρέας Παπανδρέου δραµατοποίησε «εφιαλτικά» το 1984 σε ζωντανή τηλεοπτική µετάδοση από τη Θεσσαλονίκη.

    Ηιστορία επαναλήφθηκε το καλοκαίρι του 1993, ότανο Μητσοτάκης πληρώθηκε από τον πιο αγαπηµένο του υπουργό µε το ίδιο νόµισµα.Ο Αντώνης Σαµαράς τον υπέβαλε στο µαρτύριο της σταγόνας παίρνοντάς του έναν έναν τους βουλευτές – µέχρι που του πήρε και τον Συµπιλίδη και τον αποτελείωσε. Ο «αποστάτης» έπεσε µε αποστασία! Εντυπωσιακό;

    Σήµερα παίζεται στη Ρηγίλλης κάτι σαν τους «∆έκα µικρούς νέγρους»: κανείς δεν ξέρει ποιος θα λείπει όταν θα ξηµερώσει. Αυτήν τη φορά είναι η κόρη του Μητσοτάκη που µαγνητίζει έναν έναν τους βουλευτές του Σαµαρά και είναι ο Σαµαράς που το βιώνει σαν... αποστασία!

    Ψυχολογικά Μητσοτάκης - Σαµαράς - Μπακογιάννη συγκροτούν πλέον ένα περίεργο τρίγωνο και ανά δύο κάνουν ο ένας στον άλλον το ίδιο πράγµα. Ο Μητσοτάκης νιώθει θύµα αποστασίας του Σαµαρά, αλλά το ίδιο είχε κάνει και ο ίδιος νωρίτερα. Ο Σαµαράς αισθάνεται την αποστασία σαν µέθοδο αποδυνάµωσής του, ακριβώς όπως την είχε εφαρµόσει και ο ίδιος παλαιοτέρα εναντίον του Μητσοτάκη. Η Ντόρα ζηµιώθηκε από την αποστασία που οργάνωσε ο Σαµαράς εναντίον του πατέρα της, αλλά ωφελείται από το κύµα αποστασίας που πλήττει σήµερα τον Σαµαρά. Και όλα αυτά συµβαίνουν σε ένα κόµµα το οποίο είχε παραδοθεί παλαιότερα στην οικογένεια που οργανώνει τώρα τη διάλυσή του, ενώ έχει αρχηγό αυτόν που έριξε µια κυβέρνησή του. Ο ιστορικός του µέλλοντος θα τα παίξει. Ετσι όπως εξελίσσονται οι ισορροπίες στη συντηρητική παράταξη η έννοια της αποστασίας καθίσταται µέθοδος κίνησης των εσωκοµµατικών εξελίξεων. Και τελικά ταυτίζεται µε την έννοια που έδινε στην... ανθρωποκτονία ο αµερικανός συγγραφέας Αµβρόσιος Μπιρς: «Μπορούµε να την ξεχωρίσουµε σε τέσσερα είδη: η ειδεχθής, η συγχωρητέα, η δικαιολογηµένη και η αξιέπαινος».

    Γ.Λακόπουλος-ΤΑ ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς η Ντόρα έκανε κόμμα
    ...χιχιχιι..


    Νομίζω ότι ουδείς εξεπλάγην από την απόφαση της κυρίας Μπακογιάννη να κάνει κόμμα και να γίνει επιτέλους αρχηγός.

    Ήταν μια φυσική εξέλιξη της αδυναμίας της ίδιας και του συστήματος εξουσίας που τρέφεται από την αυλή της να κατανοήσει την πραγματικότητα και να αποδεχθεί την ήττα των περσινών εσωκομματικών εκλογών.

    Δεν είναι τυχαίο ότι τα βαριά πολιτικά ονόματα που δημιούργησε το σύστημα Μητσοτάκη δεν την ακολουθούν και αποφεύγουν να πάρουν μέρος στον ιδιότυπο προσωπικό πόλεμο που κάνει στον Σαμαρά.

    Σε καθαρά πολιτικό επίπεδο η επιτυχία του εγχειρήματος Δημοκρατική Συμμαχία στηρίζεται σε δύο παραδοχές.

    Πρώτη παραδοχή ότι οι επόμενες εκλογές δεν θα βγάλουν ισχυρή κυβέρνηση και δεύτερη ότι το Πασόκ θα αναγκαστεί να συνεργαστεί μαζί της στο πλαίσιο ενός μεγάλου σχηματισμού.

    Όπως έχει αποδείξει η κοντινή πολιτική ιστορία και οι δύο μεταβλητές είναι ιδιαίτερα σαθρές.

    Οι Έλληνες μετά από κάθε εκλογική διαδικασία καταριούνται και θάβουν τον δικομματισμό και πριν από τις επόμενες εκλογές τον ανασταίνουν και βγάζουν πανίσχυρες κοινοβουλευτικά κυβερνήσεις.

    Αναρωτιέμαι τι είναι ποιο φυσιολογικό να επαναληφθεί η πολιτική πραγματικότητα του παρελθόντος ή να αλλάξουν σε τέτοια έκταση οι πολιτικές συνήθειες του εκλογικού σώματος που να δώσουν κυβερνήσεις συνεργασίας.

    Με βάση την δεύτερη μεταβλητή η κυρία Μπακογιάννη πιστεύει ότι το Πασόκ θα την ζητήσει σε γάμο.

    Να θυμίσω πάλι, ότι όποτε το Πασόκ έχει εκλογικές αφραγκίες τάζει αρραβώνα στην αριστερά και όταν δυναμώνει εκλογικά μην τον είδατε τον Παναή.

    Όποιος έχει καμιά ιδέα ποια είναι τα ισχυρά θέλγητρα της κυρίας Μπακογιάννη που θα κάνουν το Πασόκ να ενδώσει ας το γράψει στα σχόλια να διαφωτιστούμε και εμείς.

    Πάλι για την ιστορία να θυμίσω ότι ακόμα και από εποχής Μπούτου πολιτικά στελέχη είτε από δεξιά είτε από αριστερά που συνεργάστηκαν με το Πασόκ αφού ξεζουμίστηκαν οδηγήθηκαν στην πολιτική χωματερή.

    Ας ρωτήσει κάποιος Κοντογιαννόπουλο, Μπίστη ή ακόμα και τον Ανδρουλάκη που σβήνει τον πόνο του σε ραδιοφωνικές εκπομπές πόσο σκληρό και κλειστό είναι το σύστημα Πασόκ.

    Σε τακτικό επίπεδο οι κινήσεις της κυρίας Μπακογιάννη μάλλον είναι εξόφθαλμα λανθασμένες και ίσως αποδειχθούν καταστροφικές.

    Από την καθυστέρηση αναγγελίας του νέου κόμματος που έδωσε την ευκαιρία στον Σαμαρά να προσεταιρισθεί στελέχη που την στήριξαν, έως τις θορυβώδεις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών που την φέρνουν σε αντιπαράθεση με την εκλογική βάση της ΝΔ την οποία παραδόξως στοχεύει και εκλογικά

    Για την ΝΔ η αποχώρηση του κόμματος μέσα στο κόμμα μετά από τριάντα χρόνια αταίριαστης και εμφυλιοπολεμικής συνύπαρξης μόνο θετικά μπορεί να έχει.

    Εάν συμφωνήσουμε ότι η κατάκτηση της κυβέρνησης δεν είναι αυτοσκοπός και ότι ουδείς θέλει να ξαναζήσει μέρες κυβερνήσεων Καραμανλή η απομάκρυνση της παρέας Μητσοτάκη δίνει την ευκαιρία της συγκρότησης ενός κόμματος με στοιχειώδη ιδεολογική συγκρότηση, συνοχή και πολιτικό προσανατολισμό.

    Οι αποχωρήσεις στελεχών δίνουν την ευκαιρία ανανέωσης του κομματικού προσωπικού και η λήξη των χαζομικροπολιτικών τρικλοποδιών της μιας ομάδας στην άλλη δίνει την ευκαιρία της ενασχόλησης με την πραγματική πολιτική που ιδιαίτερα σήμερα έχει ανάγκη η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση