GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωμιοί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης...

Τού Θερσίτη http://www.freeinquiry.gr/   Εξ αιτίας δημόσιων θρησκευτικών τελετών «αλλοθρήσκων»    Ως άθεοι, είμαστε κάθετα αντίθετ...

Τού Θερσίτη
http://www.freeinquiry.gr/ 
Εξ αιτίας δημόσιων θρησκευτικών
τελετών «αλλοθρήσκων»
   Ως άθεοι, είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη δημόσια άσκηση τής όποιας θρησκευτικής λατρείας. Θεωρούμε, ότι οι πιστοί των διαφόρων θρησκειών πρέπει να ασκούν το δικαίωμα τής λατρείας τους στα ιδιόκτητα μαντριά τους και όχι στους δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, οι οποίοι συντηρούνται με χρήματα όλων των φορολογουμένων.
Κατά συνέπεια δεν συμφωνούμε με τη χορήγηση δημοσίων χώρων (και μάλιστα, υποτίθεται χώρων πολιτισμού ή επιστημονικής παιδείας, όπως το Πανεπιστήμιο), για να...
 τελούν τη λατρεία τους οι οποιοιδήποτε πιστοί, οποιασδήποτε θρησκευτικής φαντασίωσης ή αυταπάτης.
Μας κάνει όμως εντύπωση η αντίδραση πολλών (β)ρωμηών ελληνοχριστιανών (με τους οποίους έχουμε την ατυχία να θεωρούμαστε συμπολίτες και ομοεθνείς), οι οποίοι (όπως λέει και κάποιο θρησκευτικό τους κείμενο) διερρήγνυαν υποκριτικά τα ιμάτιά τους, λόγω των μουσουλμάνων, που είχαν συγκεντρωθεί (κατόπιν κρατικής αδείας) χθες το πρωί στα Προπύλαια τού Πανεπιστημίου Αθηνών, για κάποια τελετή τους. Οι εν λόγω (β)ρωμηοί κουνούσαν με αποδοκιμασία το κεφάλι ή προβληματίζονταν για το… πού κατάντησε η χώρα τους, αφού πλέον επιτρέπεται σε αλλόθρησκους να τελούν τά τής λατρείας τους δημοσίως.
Πρέπει λοιπόν να τους πληροφορήσουμε, ότι αφού επιτρέπεται στους ίδιους να τελούν ακωλύτως τά τής λατρείας τους σε δημόσιους χώρους π.χ. να περιφέρουν σε «λιτανείες» διάφορα πτωματολείψανα (τα οποία υποτίθεται, ότι ανήκουν στους θεωρούμενους ως αγίους τους), να κλείνουν τους δρόμους για να περνάει το επιτάφιο ξυλοκιβώτιο τού φερόμενου ως ιδρυτή τής ιουδαϊκής αίρεσής τους, να ξυπνάνε κάθε τόσο τον κόσμο με την καταθλιπτική και αντιαισθητική τελετουργία τους, η οποία αναπαράγεται με υπερενισχυμένα ντεσιμπέλ από τα μεγάφωνα των ναών τους κ.λπ., τότε είναι υποκριτές και φασίστες, όταν θίγονται από παρόμοιες πρακτικές άλλων θρησκειών.
Είναι διπλά υποκριτές και φασίστες, όταν στο όνομα τής δήθεν διάσωσης τής δήθεν «ελληνικότητας» στραβομουτσουνιάζουν με κάτι εξ ίσου αντιαισθητικό, όπως μια δημόσια ή μή μουσουλμανική τελετή. Τους συνιστούμε να μην νιώθουν τόσο απειλημένοι από την εκδήλωση μιας (όχι και τόσο) διαφορετικής σχιζοφρένειας: αρκεί να θυμηθούν απλώς αυτοί οι υποκριτές τού εμετικότερου είδους, ότι η περίφημη «ελληνοχριστιανική» τελετουργία τους βρίθει από ανατριχιαστικές ύβρεις, αναθέματα, κατάρες, συκοφαντίες κ.λπ. κατά των Ελλήνων και κατά τού ελληνικού πολιτισμού εν γένει (βλ. Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα τής Ορθοδοξίας, βιβλίο, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ). Ας θυμηθούν, ότι η Θρησκεία τής Ερήμου, την οποία ασπάζονται με τόση δουλοπρέπεια, είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για το Ολοκαύτωμα τού ελληνικού πολιτισμού, την ερείπωση των μνημείων του, το σβήσιμο ή την παραχάραξη ολόκληρων κομματιών τής ιστορίας του και τής συλλογικής μνήμης του, τη διαστρέβλωση, λογοκλοπή και ψευδεπίγραφη χρήση των επιστημονικών, φαντασιακών κ.ά. άλλων σημασιών του.
Ας θυμηθούν οι εκπρόσωποι αυτού τού θλιβερού ανθρωποείδους, που ξέμεινε στον Μεσαίωνα (όπως οι πίθηκοι στην απώτερη προϊστορία), ότι οι μουσουλμάνοι χθες γιόρτασαν τη λεγόμενη «θυσία τού Αβραάμ» και ας παραδεχτούν επιτέλους, ότι λατρεύουν τον ίδιο απολύτως θεό με αυτούς. Ίσως έτσι κατανοήσουν αυτοί οι ανεκδιήγητοι ελληνοχριστιανοί, ότι η «εθνική ταυτότητά» τους είναι ριζικά όμοια -και φαιδρή- με αυτή των ομοθρήσκων τους τής Μέσης Ανατολής και τής Β. Αφρικής. Κι ας συνεννοηθούν επιτέλους να τελούν τά της λατρείας τους στα ιδιόκτητα μαντριά τους και όχι να ηχορρυπαίνουν με τις κακοφωνίες τους ή να κλείνουν τούς δρόμους και τις πλατείες για τις τελετουργίες τους προσβάλλοντας βάναυσα την αισθητική μας.

10 σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΑΤΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΑΤΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα είναι θέμα κουλτούρας. Και η κουλτούρα είναι το δυνατότερο όπλο του Έλληνα και ότι αυτό σημαίνει και περιέχει και αυτό που τον συνόδευσε και τον κράτησε ζωντανό χιλιάδες χρόνια τώρα.
    Το μόνο "σωσίβιο" λοιπόν είναι η κουλτούρα μας. Όπου και να πας την κουβαλάς. Είναι "δικιά" σου και δεν μπορεί να στην κλέψει κανένας και για αυτό δεν πρέπει να "φοβάσαι" κανέναν...

    Καπετάν Μακρύς. Μπορείς έτσι να "έχεις" όλο το κόσμο δικό σου, χωρίς όμως να χάσεις την ψυχή σου...
    http://www.youtube.com/watch?v=iV8RbuedLIc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zhtw o SY.RIZ.A.! Zhtw to KKE! Zhtw h aristera! Zhtw oi ideologoi ths aristeras! Zhtw h aristerh pleyra toy PA.SO.K.! Malakes Ellhnes, apolayste... twra ta skata twn brwmomoysoylmanwn kai twn kwlola8rometanastwn me tis malakies poy "rixnete" stis kalpes... Fobaste mh sas poyne fasistes kai ratsistes, parte twra mesa sta moytra sas kai mesa sta spitia sas olh th saboyra kai olh th brwmia toy tritoy kosmoy me ta kwlokorania toys kai ta xatzaria toys.

    Kai kati allo: 3erate oti polloi brwmoalbanoi pairnoyn epidomata apo to kratos mas? Na toys xaireste.., eseis oi an8wpistes kai egw o ratsisths...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστεροί ψευτοκουλτουριάρηδες , πώς γίνεται να σας ενοχλεί η Ορθοδοξία , να βρίζετε τούς παπάδες και συγχρόνως να "ανέχεστε" ολες αυτές τις δημόσιες προσευχές ; Αν γινόνταν απο Ορθόδοξους μήπως θα τούς ρίχνατε μολότωφ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι απόλυτα γελοίο και εξωφρενικό να εξισώνουν κάποιοι μακάκες τον Χριστιανισμό, που είναι η επίσημη θρησκεία της Ελλάδος και απόλυτα συνυφασμένη με την ζωή, τα ήθη και τα έθιμα , την ίδια την παράδοση των Ελλήνων με τον μουσουλμανισμό, θρησκεία των λαθροεποίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πιστεύω στο Θεό αυτό όμως δεν με εμποδίζει να έχω αριστερές αντιλήψεις και να κάνω αριστερές επιλογές.
    Συμφωνώ με την άποψη να σεβόμαστε το δικαίωμα του καθένα να πιστεύει όπου δήποτε επιθυμεί αλλά δεν θέλλω σε καμμιά περίπτωση να προσβάλλονται τα δικά μου θρησκευτικά συναισθήματα.
    Επομένως σε καμμιά περίπτωση δεν εγκρίνω και μάλιστα καταδικάζω τη στάση κάποιων "ελλήνων" και κάποιων"χριστιανών" που προημερών χλεύαζαν και παρενοχούσαν με διάδορους τρόπους τους δυστυχείς συνανθρώπους μας από το Ιράκ - Αφγανιστάν κλπ που μη έχοντας κατάλληλο μέρος να προσευχηθούν κατέληξαν αυτό να γίνει στην πλατεία Αττικής και στα προπύλαια.
    Ας φτιάξουν ένα τέμενος επιτέλους να προσεύχονται όχι όμως σε ήδη προβληματικές και επιβαρρυμένες περιοχές .
    Χριστιανός ΝΑΙ
    Εθνικιστής ΟΧΙ
    Αθεος ΝΑΙ
    Ελληνας ΝΑΙ
    Ελληναράς ΟΧΙ
    Δημοκράτης ΝΑΙ
    Δεξιός ΟΧΙ
    Ακρτοδεξιός ΟΧΙ
    Χουντικός ΟΧΙ-ΟΧΙ-ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η «αποθήκη» λαθρομεταναστών και το …πάτωμα της Α. Νταλάρα…

    Εκρηκτικές διαστάσεις έχει προσλάβει και πάλι το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Πάτρα.

    Εκατοντάδες αφγανοί, σομαλοί, πακιστανοί κ.ά. συνωστίζονται στην παραλιακή ζώνη, όπου διαβιώνοντας κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες, αναζητούν μέσο διαφυγής προς την Ιταλία.

    Ωστόσο, προβληματισμό έχει προκαλέσει η απόφαση των ιταλικών αρχών να επαναπροωθήσουν στην Πάτρα 63 αλλοδαπούς, που συνελήφθησαν στο Πρίντεζι.

    Εκφράζονται υποψίες ότι, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά πως θα επαναλαμβάνεται τακτικά, γεγονός, που επιτείνει τους φόβους για μετατροπή της Πάτρας σε μόνιμη «αποθήκη» εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών.

    Η Πολιτεία εξακολουθεί να είναι απούσα και η Αννα Νταλάρα (σύζυγος του γνωστού αοιδού και εξαδέλφη του γνωστού υπερυπουργού), για χάρη της οποίας ιδρύθηκε ολόκληρο υφυπουργείο με αρμοδιότητα την Μεταναστευτική Πολιτική, παραμένει στα …αζήτητα.

    Ισως, επειδή ακόμη δεν........ έχει εγκατασταθεί στα νέα γραφεία της… Πάντως, οι εργασίες ανακατασκευής ενός ολόκληρου ορόφου στο υπουργείο Εργασίας συνεχίζονται, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

    Μάλιστα τη μέρα, που οι εκπρόσωποι της Τρόικας συναντήθηκαν στο υπουργείο Εργασίας με τη Λ.Κατσέλη, στο γραφείο της Άννας Νταλάρα αντικαθιστούσαν το …ψυχρό μαρμάρινο δάπεδο με άλλο υλικό, πιο σικ και ιδιαίτερης αισθητικής!...

    ΣΣ. Να, λοιπόν, που ένα …πάτωμα, μας θύμισε ότι, η Α. Νταλάρα είναι μέλος της κυβέρνησης!...

    Γράφει ο Μαγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε φιλαρα με το copy
    συνεχώς.

    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.

    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΘΑ ΠΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση