GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο τέως θα χτίσει σπίτι στις Κρέριζες Κρανιδίου...

Από τον Β. Π. ΚΟΥΤΟΥΖΗ http://www.koutouzis.gr/ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ    Πολλά λέγονται και άλλα γράφονται για την εγκατάσταση τους τέως Βασιλιά...

Από τον Β. Π. ΚΟΥΤΟΥΖΗ
http://www.koutouzis.gr/
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  
Πολλά λέγονται και άλλα γράφονται για την εγκατάσταση τους τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της οικογενείας του στην Ελλάδα, και δη στην Ερμιονίδα, όπου προηγουμένως θα χτίσει ένα ανάλογο σπίτι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές, τελευταίες πληροφορίες, ο τέως έχει αγοράσει με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρίας μια έκταση 50 στρεμμάτων στην περιοχή Κρέριζες της Πετροθάλασσας Κρανιδίου. Πιο νότια βρίσκονται το Κουνούπι και ο Αγιος Αιμιλιανός, όπου και το στρατηγείο του Μίνωνα Κυριακού. Αλλά το οικόπεδο του τέως βρίσκεται σε απόσταση κάποιων χιλιομέτρων από τη θάλασσα.
Πρόσφατα, στις 19 Ιουνίου 2010, εγκαινιάστηκε στην...
 περιοχή από τον Μητροπολίτη Υδρας, Αιγίνης, Σπετσών, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας κ. Εφραίμ ο ναός των Αγίων Κυριάκου και Ευσταθίου που ανοικοδόμησε το ζεύγος Πέτρου και Ελένης Μαχαίρα.
Ο ναός είναι κτισμένος στο ψηλότερο σημείο της τοποθεσίας, και δεσπόζει ολόκληρης της γύρω περιοχής. Είναι αρκετά ευρύχωρος για εξωκλήσι, φρεσκοαγιογραφημένος, λιτός και απέριττος. Το γύρω τοπίο εκπληκτικό σε ομορφιά, μαγευτικό σε θέα. Το μάτι δεν χορταίνει την ομορφιά της γης της Ερμιονίδας, όπου το πράσινο των πεύκων σμίγει μ αυτό το μοναδικό γαλάζιο της θάλασσας του Σαρωνικού. Μακριά στον ορίζοντα οι Σπέτσες η Δοκός και η Ύδρα.
Εκεί, λοιπόν, ετοιμάζεται να χτίσει σπίτι ο τέως και όχι μόνο. Οι πληροφορίες λένε, όπως μας είπε πολιτικός μηχανικός της περιοχής, ότι διεξάγει συζητήσεις με εργολάβους της περιοχής για το χτίσιμο 4 μεζονετών. Ο καιρός θα δείξει.
Να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλά ενοικιαζόμενα κτίσματα, ξενοδοχεία και δωμάτια.

5 σχόλια

  1. Θυμαται κανεις τοτε που ο τεως τα κονομησε απο την αποζημιωση που πηρε απο το κρατος για την περιουσια που του κρατους ηταν αλλα αυτος τα κονομησε.....που το επαιζε φιελυσπλαχνος και ελεγε οτι θα ιδρυσει ενα ιδρυμα με σκοπο την προστασια καποιων Ελληνων με αναγκες?

    Εκανε τιποτα απο ολα αυτα?
    Ρε ολοι σε αυτη την χωρα πολιτικοι και βασιλιαδες απατεωνες ολκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΑΘΛΙΟΣ Η Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ..Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Η Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ?(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ..ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως το ΕΙΠΕ σήμερα...
    ΑΠΟΧΙΚΟΙ της ζωής

    ο Στρός Κάν ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ.!!!!!

    ΅Συγχαίρουμε την σοσιαληστική Κυβέρνηση της Ελλάδας και τους υπηκόους τους που κατανοούν τα μέτρα και τα γαμήσια που τους τραβάνε
    και αγωνίζονται για την σωτηρία των Τραπεζών μας΅.

    Προσκυνήστε υπήκοοι φόρου υποτελείς.
    Επανα στάτες των 4 τοιχών του σπιτιού σας-
    Των 4 ντουβαριών της φυλακής σας.-
    Των 4 σαθρών και υγρών τοιχωμάτων του ΤΑΦΟΥ σας +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση