GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κάρτα του...αλήτη!

Γράφει ο παπα - Ηλίας Υφαντής http://papailiasyfantis.wordpress.com/ Είναι -νομίζω- τα παρακάτω γραφόμενα, άκρως ενδιαφέροντα και συγκ...

Γράφει ο παπα - Ηλίας Υφαντής
http://papailiasyfantis.wordpress.com/
Είναι -νομίζω- τα παρακάτω γραφόμενα, άκρως ενδιαφέροντα και συγκλονιστικά! Γιατί με τρόπο απλό έρχονται να μας πουν τι μας κρύβουν σχετικά με τη διαβόητη, λεγόμενη, «κάρτα του πολίτη».
Τα διάβασα σε ανάρτηση, που έχει κάνει το «Μανιτάρι του Βουνού».
Και θα σας τα διαβιβάσω, ζητώντας ταπεινά συγνώμη, απ' το συγγραφέα, για τις όποιες "κακοποιήσεις" έχω κάνει στο κείμενό του.
Πριν όμως δούμε τι ΔΕΝ θα μας πουν, ας δούμε τι θα μας πουν οι αρχιτέκτονες της διαβόητης Κάρτας:
Κατά πάσα πιθανότητα, θα μας πουν, ότι:
1) Με την κάρτα του πολίτη θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή.
Αφού η Εφορεία θα μπορεί να βλέπει τη χρηματική περιουσία, που έχει ο καθένας και να εισπράττει τους φόρους, που αναλογούν στο κράτος.
2) Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη. Γιατί η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι, αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο. ..
3) Αν, τυχόν, τη χάσουμε ή μας την κλέψουν, θα...
 μπορούμε να το δηλώσουμε στην αστυνομία, για να την απενεργοποιήσουν, μέχρις ότου μας βγάλουν καινούργια με όλα τα χρήματα που έχουμε και τα λοιπά στοιχεία.
4) Κάποια στιγμή μπορεί να μας πουν-παρεμπιπτόντως- ότι το μικροσκοπικό τσιπάκι της κάρτας μπορούν (αν θέλουμε!) να μας το φυτέψουν κάτω από το δέρμα, για να μην έχουμε το φόβο να το χάσουμε ή μας το κλέψουν.
5) Αφού γίνουν κανα δυο εξαφανίσεις παιδιών (εντελώς.τυχαίες!) μπορεί να μας πουν ότι πρέπει την Κάρτα να την φυτέψετε από νωρίς στα παιδιά σας, για να μπορείτε να τα εντοπίζετε, όπου και αν βρίσκονται. Και:
6) Θα μας πουν ότι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ιδεώδης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Γιατί θα μπορούμε να έχουμε πανεύκολα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ για το κάθε τι. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα. Όπως βέβαια συμβαίνει (;) και τώρα!..
Και, αφού είδαμε το τι θα μας πουν, ας έρθουμε τώρα να ιδούμε και το τι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ:
Ασφαλώς δεν θα μας πουν ότι:
1) Οι μεγάλοι διαπλεκόμενοι φοροφυγάδες και οι πολιτικοί θα εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν.
Αυτοί θα μπορούν, μέσω γνωριμιών-όπως μέχρι τώρα μέσω της αλητείας της ασυλίας οι πολιτικοί-να προμηθευτούν μια ΔΕΥΤΕΡΗ Ηλεκτρονική Κάρτα (με άλλο όνομα). Μέσα στην οποία θα έχουν όλο το παράνομο χρήμα..
2) Ότι, αν οι κυβερνώντες "μας βάλουν στο μάτι", θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων, που υπάρχει στην κάρτα μας και να γράψουν ότι το παίξαμε στο καζίνο. Και δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξουμε ότι λέμε την αλήθεια..
3) Ότι η ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία (γιατί, όπως πάμε, δεν θα υπάρχει η ασφάλιση ΙΚΑ και Δημοσίου για πάντα!) θα μπορεί να βλέπει πόσες φορές αρρωστήσαμε. Και από τι ασθένεια.
Και θα αποφαίνονται για μας: "Α, εσύ είσαι πολύ φιλάσθενος. Δεν σε ασφαλίζω"!
Πράγμα που θα μπορεί να πει και ο κάθε μελλοντικός εργοδότης μας. Που ασφαλώς θα είναι κάποια γιγαντιαία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία!.
4) Δεν θα μας πουν ότι το τσιπάκι, που θα φυτεύεται κάτω από το δέρμα, καθόλου δεν θα προστατέψει το παιδί μας από την απαγωγή. Διότι:
α) Εντοπίζεται και αφαιρείται από το δέρμα πολύ εύκολα. Και:
β) Αν καλυφθεί με αλουμινόχαρτο ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ!
5) Δεν θα μας πουν ότι στο μέλλον ( ίσως και σήμερα!) θα υπάρχει η δυνατότητα το εμφυτευόμενο τσιπάκι να εγχέει μέσα στο αίμα μας «κάτι»( δηλητήρια αποβλάκωσης; βραδείας ευθανασίας;)!..
6) Δεν θα μας πουν ότι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας, που μας έμεινε.
Γιατί μπορεί να διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τι. Όμως.
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος-όπως βέβαια και τα εκλογικά αποτελέσματα-θα μπορεί να το "μαγειρέψει" ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή. Που φυσικά θα είναι μέλος στοών και κοινωνός πολλών υποχθόνιων μυστικών .
7) Δεν θα μας πουν ότι χάκερς θα μπορούν να διαβάσουν την Κάρτα μας!
Και αύριο ίσως θα μπορούν να δημιουργούν ανύπαρκτο χρήμα γεμίζοντας την κάρτα τους με ποσά. Ή αφαιρώντας ποσά από άλλες κάρτες!
8) Δεν θα μας πουν ότι ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία κατηγορεί τους πολιτικούς ότι η τεχνική, με την οποία σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες είναι παιχνιδάκι για τους "ειδικούς", προκειμένου να πάρουν όποια στοιχεία θέλουν και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα!.
9) Δεν θα μας πούν ότι η Μ. Βρετανία κατάργησε τις ηλεκτρονικές κάρτες του Πολίτη, όταν διαπίστωσε τα ελαττώματά τους ! Και.
10) Δεν θα μας πουν ότι ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ για απαγόρευση της ελεύθερης κηπουρικής!.
Έτσι ώστε να μη μπορούν οι πολίτες να επιστρέψουν στις μικρές, αυτάρκεις, αγροτικές κοινότητες όπου ο καθένας θα μπορεί τουλάχιστον να παράγει την τροφή γι' αυτόν, την οικογένειά του και την κοινότητά του.
Ούτε ακόμη να έχουμε την επιλογή να τρώμε τις ντομάτες του γείτονα, τις πατάτες του συγχωριανού μας, το λάδι του θείου, τα μήλα του κουμπάρου.
Σε σημείο ώστε να μας απαγορεύουν ακόμη και τη φύλαξη δικών μας σπόρων. Γιατί άραγε; Γιατί μόνο οι αφανείς αφέντες αυτού πλανήτη να έχουν τέτοιο δικαίωμα!.
Που σημαίνει ότι η σατανική Νέα Τάξη των παγκόσμιων κακουργημάτων ετοιμάζει τα νομικά της όπλα για να καταστείλει κάθε προσπάθεια όσων θελήσουν να δραπετεύσουν από την κόλαση μέσα στην οποία θα εγκλωβίσει τους λαούς.
Έτσι ώστε ακόμη και οι επιλογές μας για φαγητό να περιοριστούν στα μεταλλαγμένα τροφικά τερατουργήματα, τα εμποτισμένα με δηλητήριο, αναλώσιμα των πολυεθνικών υπερκαταστημάτων!.
Αυτά, λοιπόν, και άλλα πάμπολλα δεινά, που ετοιμάζουν σε βάρος μας, δεν θα μας τα πουν.
Γεγονός, που σημαίνει ότι η Κάρτα αυτή δεν θα είναι η κάρτα του πολίτη, αλλά..
Η κάρτα του χαφιέ, του δολοφόνου, του ληστή και του καθενός τοπικού ή διεθνούς αλήτη!..
Που θα μπορούν να κάνουν, ο, τι και όποτε θελήσουν σε βάρος μας!

21 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ $$$... ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
    ΔυΝαΤόοοοοοοοοοοο £££££££££££££££

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
    Μετά το σκάνδαλο με τις παράνομες πλαστογραφημένες συνταγογραφήσεις σε βιβλιάρια υγείας: νεκρών, αρτιμελών και υγιέστατων «ασθενών», με τις προμήθειες νοσοκομειακού υλικού και μηχανημάτων στον Νομό Ηρακλείου από το «αμαρτωλό τρίγωνο» ΠΕΠΑΓΝΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

    Η ομάδα του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη μπαίνει στην Εντατική!!!
    Άρον –Άρον ορκίζουν με αεροβάπτισμα το Αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο το Δεκέμβρη του 2010.
    Ο τρίτος στην σειρά εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος Ζαμπετάκης Φανούριος (Φάνης) Ιατρός Καρδιολόγος, είναι η πέτρα του σκανδάλου των παράνομων - πλαστογραφημένων συνταγών που οι εφημερίδες φοβούνται να τον ονοματίσουν επειδή ανήκει στην ομάδα των «Ζωνιανών» -Παρασύρη Γεωργίου και Μαυρογιάννη Γεωργίου- οργανωτές του ψηφοδελτίου του Σταύρου Αρναουτάκη.

    Προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να ορκίσουν τον Φάνη ως περιφερειακό σύμβουλο πριν ολοκληρωθεί το πόρισμα του εισαγγελέα ώστε να έχει την ασπίδα προστασίας του Σ. Αρναουτάκη, δηλαδή των παραπάνω Ζωνιανών.
    Ο Ζαμπετάκης Φάνης είναι και καρδιακός φίλος του «Δασκάλου του» Παρασύρη Γιώργη φαρμακοποιού, Δημοτικού συμβούλου, και προέδρου της ΔΕΠΤΑΗ γνωστός για το σκάνδαλο των πλαστών συνταγογραφήσεων ύψους 500.000.000 δραχμών της δεκαετίας του 1990-2000.

    Με την ατιμωρησία που εξασφάλισε τότε ο Παρασύρης το τροπάριο συνεχίστηκε από το ίδιο κύκλωμα, και κατά την δεκαετία 2000-2010 και αποκαλύφθηκε σήμερα ως «νέο» σκάνδαλο.
    Τελικά ο λαός γνωρίζει περισσότερα απ’ ότι αυτοί νομίζουν!!!

    ΦΑΓΑΤΕ £££££££..ΦΑΓΑΤΕ $$$$$$$$$$
    ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ..ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ.
    Η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα τεράστια ελλείμματα που φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία και με μισθούς και συντάξεις που έρχονται όπου νάνε μετά τις εκλογές που θα γίνουν από 300 – 900 ευρώ , από την στιγμή που πλάκωσαν ανεξέλεγκτα βάση σχεδίου οι λαθρομετανάστες – μετανάστες τώρα αυτή την στιγμή είναι 6.000.000 και μέχρι το 2020 θα γίνουν 20.000..000 οι λαθρομετανάστες – μετανάστες , γι αυτό θα κάνουν το τζαμί και που ψηφίσαν το κόστος κατασκευής τα κόμματα προ ημερών την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ελλάδος 15.000.000 ευρώ και ακολουθούν και αλλά τζαμιά για να καλυφτούν οι ανάγκες των μουσουλμάνων για προσευχές που θα τα πληρώσουν όλα οι Έλληνες . Ο λαθρομετανάστης .μετανάστης εχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε και πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
    Το ΠΑΣΟΚ έφηβε την λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για να μην μιλήσει ο Έλληνας , και να λέει το ΠΑΣΟΚ μέσω των καναλιών του και μεγαλοδημοσιωγράφων του , Α είσαι κατά των ξένων είσαι ρατσιστής και πας στην γωνιά και σε απομονώνουν και είσαι δακτηλοδεικτούμενος .
    Αυτό είναι το κόλπο για να μην μιλάει ο Έλληνας και οι άλλοι να κάνουν την δουλεία τους χωρίς εμπόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας έρθει ο Τζέφρι ή όποιο από τα ενστολα τσιράκια του νομίζει ότι μπορεί να με υποχρεώσει να την παραλάβω. Θα τους την χώσω τόσο βαθιά στον κώλο τους που θα καταλάβουν και τι γεύση έχει το τσιπάκι!
    Στο διάολο μπινέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά και μη χειρότερα θα μας συμβούν εάν δεν αντιδράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιτελους, να και καποιος που δεν εμπλεξε την καρτα με το <666>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΩΑΚΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠ΄ΤΟ ΣΙΜΕΜΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
    ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ.

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΩΣ ΝΕΟΛΑΙΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΩΧΕΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 1.03,

    Να μην το σκεφτείς απλώς, αλλά να είσαι σίγουρος ότι είναι μέρος του συστήματος.
    Η κάρτα αυτή είναι μόνο η αρχή για την άσκηση του απόλυτου ελέγχου στις ζωές μας.
    Και βέβαια το πρόσχημα είναι απόλυτα "συμβατό" με το ρεύμα της εποχής. Η πάταξη της φοροδιαφυγής αγαπητοί μου.
    Μας επεισαν ότι πέντε γιατροί στο κωλονάκι, δύο τραγουδιστές στη Μύκονο, και 20 γριές στο κιλκίς οδήγησαν στην κατάρευση αυτό το τίμιο, ηθικό, και δημοκρατικό κράτος.
    Οι πολιτικοί μας δεν έκλεβαν, δεν μιζώνονταν, δεν ρουφούσαν, δεν προκαλούσαν, δεν, δεν, δεν.
    Πραγματικά αυτή η κάρτα πολύ εύκολα θα μετατραπεί σε υποδόριο τσιπ, και τότε μιλάμε για ένα κανονικό 1984.
    Ενα σενάριο που το διαβάζαμε και δεν πιστεύαμε τι βλέπουμε. Και όμως ήρθε, επιβλήθηκε, το αποδεχτήκαμε, και τώρα τέρμα.

    "δεν φοβάμαι την θέα του θηρίου. Φοβάμαι ότι συνήθισα στην θέα του."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και όμως, και σήμερα, πάλι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχουμε.
    Σε γκραν γκινιόλ έκδοση, βέβαια.

    Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει εκείνο το ΠΑΣΟΚ με το σημερινό; Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τσοβόλας με τον Παπακωνσταντίνου; Ο Γεννηματάς με τον Ραγκούση; Η Μελίνα με τον Γερουλάνο;
    Απορώ και εξίσταμαι.
    ....................................Ξεχνάς όμως,ότι κι οί Παπακωνσταντίνου,Ραγκούσης,
    Γερουλάνος κ.α.,τής ίδίας ράτσας πράσινων τρωκτικών είναι κι αυτοί δλδ τής ράτσας laliotius akius mantelius pagalopigius zivagos lamogios pasokus-pasokus!!!!

    Εμείς οί ''παλαιότεροι'' πού γνωρίσαμε/γνωρίζουμε καί τούς πρώτους αλλά καί τούς δεύτερους τής πασοκο-αλητο-ελιτ,δέν διακρίνουμε καμμία διαφορά ή αλλαγή, τών χαρακτηριστικών τής συγκεκριμένης ράτσας!!!!

    Είναι όπως ό καρχαρίας,πού διά 300 εκατ.χρόνια,από τήν εμφάνισή του στήν γή,παραμένει χωρίς νά έχει υποστή καμμία μετάλλαξη (καί στό ένστικτο αλλά καί στήν βιολογικήν ""αρχιτεκτονικήν"" δομήν του).

    Μετά από χρόνια δέ,όταν ό ιστορικός τού μέλλοντος,αποφασίσει νά αποτυπώση στίς σελίδες τής Ιστορίας, τά γεγονότα τών 35 τελευταίων ετών (1975-2010),θά αναφέρεται στήν πολιτείαν ΠΑΣΟΚ περιγράφοντάς την,ώς τήν ""ΧΕΙΡΙΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ"" στήν Ελλάδα,
    χειρότερη κι από τίς
    ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ότι και να πάθωμε δεν μας πειράζει.
    ότι κόλαση και να περάσουμε , σημασία έχει να μη χάσουμε το εισητήριο για τον παράδεισο στην άλλη ζωή.
    Αυτό έχει σημασία για έναν αληθινό χριστιανό.
    Θυσία στο σταυρό του Κυρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ



    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΙ "ΓΡΑΦΕΙ" ΜΕΣΑ.


    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tώρα που έχουμε την κάρτα του αλήτη ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ζήτω το ΚΚΕ!!!!!!
    Ζήτω το τέκνο του το ΠΑΜΕ!!!!!! Ζήτω τα ηρωικά ΚΝΑΤ!!!!!!!
    Ζήτω οι πρακτικές του που θέλουν την μικρή και οικονομικά διαλυμένη πατρίδα μας ακόμη πιο μικρή, ακόμη πιο διαλυμένη οικονομικά απαγορεύοντας κυριολεκτικά τις θαλάσσιες επικοινωνίες!!!!!!
    Ζήτω το κόμμα του Λαού που λέει όχι στην φοροδιαφυγή αλλά το ίδιο δεν επιτρέπει έλεγχο στα οικονομικά του!!!!!!!!!
    Ζήτω η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!
    Ζήτω η κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και να ανοίξει τα λιμάνια στη σκέψη ότι μπορεί να πειραχτεί μια τρίχα από τα αρχίδια ενός ηρωικού Κνίτη από αυτούς που τα κλείνουν, και το Κόμμα του Λαού την κάμει κοντάρι να υψώνει τις σημαίες του στις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, και κάθετε και παρακολουθεί να διαλύετε ο οικονομικός ιστός της χώρας με τα λιμάνια κλεισμένα και τους νησιώτες παραγωγούς πεθαίνουν!!!!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσδοκώντας ζημιά στην κυβέρνηση!!!!!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ, που φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους φοβούμενο μήπως και το ΚΚΕ του πει ότι είναι φασιστικό κόμμα και του χαλάσει τα μούτρα!!!!!!!
    Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Μπούλη, που έχασε την παράσταση καθώς το ΚΚΕ έχει το πάνω χέρι στο κλείσιμο των λιμανιών με τους ελεγχόμενους από αυτό Ζόμπι-κομματικούς, και παραφυλάει μήπως πέσει κανένας ψήφος εδώ κει εκεί και τον αρπάξει!!!!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά που αντί να πλακώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις καρπαζιές τον άφησε να αλωνίζει , και τώρα ψάχνει να βρει τους δικούς του δρόμους της φωτιάς !!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία που χαίρετε την αναμπουμπούλα καθώς την ευνοεί, της Κόρης, που άνοιξε το δικό της μαγαζί βλέποντας ότι δεν την παίρνει από ηλικία να μένει στην Νέα Δημοκρατία και να περιμένει να γίνει αρχηγός και από εκεί πρωθυπουργός, ενώ έτσι το κορίτσι έχει πιθανότητες με αποστάτες, τυχάρπαστους, και τύπους εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, από ότι έχει απομείνει δηλαδή, παριστάνοντας την αθώα του αίματος να κυβερνήσει μια μέρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι λαμογια εχει εδω μεσα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 28 Νοε 2010 6:08:00 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΣΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΜΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ !!

    ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΤΗΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
    Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΡΕ ΖΩΑΔΙΑ.

    666 ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί τα γερμανικά ΜΜΕ δεν χυδαιολογούν και εναντίον της Ιρλανδίας;

    ΓΙΑΤΙ ( ; ) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ¨Μ.Μ.Ε.¨ -ΔΕΝ- ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ¨ (;) – ΠΟΥ ¨ΤΡΩΝΕ¨ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ¨ΤΙΜΙΑ¨ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑΝ Κ Α Ι ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

    Για την περίεργη , αλλά και αποκαλυπτική αυτή συμπεριφορά του Γερμανικού ιμπεριαλισμού ( και όχι του ¨γερμανικού εγωισμού¨ όπως γράφουν ¨προσεκτικά¨ οι αστοί ανταγωνιστές τους ) έγραψε εκτενές άρθρο η ¨Tageszeitung” ( άλλο ένα του κώλου τα εννιάμερα πρώην ¨αριστερίστικο¨, όπως η “Liberation” , δημοσιογραφικό πρακτορείο του Νεοταξίτικου Αμερικανογερμαρμανικού ¨πολυπολιτισμού¨ – multikulti – το οποίο έχει διαπρέψει τα τελευταία 20 χρόνια στην Ανθελληνική προπαγάνδα και υπέρ του βομβαρδισμού της πρώην Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας , που ¨παίζει ¨δημοκρατικά¨ σε επίπεδο ¨πρασίνων¨ αλά Τρεμόπουλος και σίa

    Το άρθρο αυτό θέτει πραγματικά ερωτήματα για την ¨γερμανική αντίφαση¨ στην διαφορετική αντιμετώπιση Ελλάδας-Ιρλανδίας , όμως δεν τολμά να δώσει την απάντηση για τις πραγματικές αιτίες

    Σε αντίθεση με τους ¨Βαλκάνιους¨( Έλληνες και Σέρβους ) που πολέμησαν από τον 1ο Π.Π. τα σχέδια του Γερμανικού ιμπεριαλισμού , σε αντίθεση με τις χώρες που δήωσε και λήστεψε στα Βαλκάνια δύο φορές , ο δίκαιος Εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας των Ιρλανδών κατά του Αγγλικού ιμπεριαλισμού ( ¨ανταγωνιστή του γερμανικού¨ ) είχε πάντα την ¨συμπάθεια¨ των Γερμανών.

    Το ίδιο και αντίστροφα. Το εύλογο μίσος κατά των Εγγλέζων τους οδήγησε ακόμα και σε μια ¨ευμενή ουδετερότητα¨ υπέρ της Χιτλερικής-Ναζιστικής Γερμανίας.

    Το ίδιο συνέβη και με το Περονικό Αντιαμερικανικό Κίνημα της Αργεντινής στην διάρκεια του Β΄Π.Π. Το ίδιο συνέβη μάλιστα και από ¨Τροτσκίζουσες Αριστερές Δυνάμεις¨ στην Κεϋλάνη την ίδια περίοδο ( είχαν περισσότερη συμπάθεια και ανοχή απέναντι στους Ναζί παρά στους Εγγλέζους ιμπεριαλιστές που ασκούσαν άμεση κατοχή στην Ινδοκίνα…). Είναι από τα περίεργα και εν μέρη ¨κατανοητά¨ γεγονότα της ιστορίας.

    Η Δημοκρατία της Ιρλανδίας είναι η μόνη χώρα που έστειλε ¨συλλυπητήριο τηλεγράφημα στο Ράιχ για τον θάνατο- ¨απώλεια¨ – του Χίτλερ. Επίσης Ιρλανδοί των ΗΠΑ συνεργαζόντουσαν με φιλοναζιστικούς κύκλους Γερμανών ¨ομογενών¨.

    Μεταξύ 1945 – 1952 καμία ποδοσφαιρική ομάδα του κόσμου δεν δεχόταν να παίξει με αντίστοιχη γερμανική. Οι μόνες που το έκαναν ήταν Ιρλανδικές …

    Αντίθετα εμείς οι Βαλκάνιοι ζητάμε , από τους ¨τίμια εργαζόμενους Γερμανούς¨, ¨Πολεμικές Αποζημιώσεις¨ για τα εγκλήματα και τις ληστείες που διέπραξαν στις χώρες μας μόλις πριν 60 χρόνια , τόσο ¨ρατσιστές¨ είμαστε!

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ¨PLEITE-GRIECHEN¨ – χρεοκοπημένους – απατεώνες Έλληνες που κλέβουμε το ¨Δημόσιο¨ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ¨ΧΡΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ¨ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. PASOK ΔNT. ΦΙΑΣΚΟ Ή Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ
    ΑΙΩΝΑ ;

    Ασφαλείς πηγές λένε ότι η χρεωκοπία θα γίνει επίσημη τον Φεβρουάριο.
    Ετοιμαστείτε λοιπόν.
    Σιγά μην έλυνε τέτοιο πρόβλημα η κλεπτοκρατική τσουτσεκοκρατία που μας διέλυσε επι 30 χρόνια.

    Aν αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί η λύση είναι μια:
    φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους μαυρογιαλούρους για να σωθεί η πατρίδα.

    Είναι ήδη επιβεβαιωμένη.
    _________________________________
    Με συγχωρείτε, αλλά κάθε συζήτηση περί επίσημης κήρυξης χρεωκοπίας διευκολύνει την υπερδεκαετή δέσμευση υπό το Μνημόνιο και τα σχέδια συνδιαχείρισης (sic) του Αιγαίου..

    Ο τρόμος σε μια χώρα με μεγάλη καταθετική βάση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη υποδούλωσή της.

    ΠΡΟΣΟΧΗ! (ούτως ή άλλως το Δημόσιο έχει στάση πληρωμών εκτός από μισθούς και συντάξεις).

    Αυτό που μου αρέσει πάνω από όλα είναι η συνέπεια…
    Ενώ μέχρι εχθές δαιμονοποιούσε το ΠΑΣΟΚ κάθε συζήτηση για την επαναδιαπραγμάτευση σήμερα το βράδυ πανηγυρίζουν για την επιμήκυνση μέσα από το ανακοινωθέν για την Ιρλανδία.

    Θα μας μείνει λοιπόν εδώ 11 χρόνια η Τρόικα….
    όπως κάποτε οι μεγάλες δυνάμεις με τους εκλεκτούς πολιτικούς της κυβερνούσαν τον 19ο αιώνα,
    για 11 (καταρχήν) χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξέρεις κάτι ρε φίλε "28 Νοε 2010 6:08:00 μ.μ. ";
    έχω σιχαθεί αυτή την γκαιμπελίστικη αθλιότητα, αυτή τη σιχαμένη πρακτική της ρετσινιάς...
    Πραγματικά σου μιλάω!
    Έχεις επιχειρήματα, καλέ μου άνθρωπε;;;
    ΠΕΣ ΤΑ! Τι φρούτο είναι αυτό, ρε γαμώτο; Αυτά τα κάναν κάποτε οι ναζί και οι φασίστες...
    Είσαι σαν τη "λουκά", είστε ακροδεξιοί, συντηρητικούρες, εθνικιστές, ρατσιστές και πάει σόι το βασίλειο..
    Φαίνεται η αμηχανία σας ορισμένων και μάθετε να βλέπετε που υπάρχει υπερβολή!
    Αν κάτι ανόητα (όπως υποψιάζομαι) κατ εσέ κείμενα γράμμενα πριν 2000 χρόνια, μιλούσαν για το 666 και εν έτει 2010 το βλέπουμε σταδιακά να εκδηλώνεται, αυτό εσένα ρε μεγάλε ΔΕΝ σε προβληματίζει;
    Δεν σου κινεί έστω την περιέργεια;
    Φίλε, πολύ φοβάμαι πως άλλους κράζετε και συκοφαντείτε αλλά οι πραγματικοί γραφικοί της υπόθεσης πλέον είστε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και για εσάς καλέ κύριε και καλή κυρία που δεν πιστεύετε, εδώ θα δείτε πως τελικά είναι αλήθεια:
    http://www.pmyf.org/pgm/chip/index.html
    The Masonic CHIP Program

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και πως θα τα τσεπωνουν μετα οι παπαδες για να εκτελεσουν τα "ιερα" μυστηρια στον κοσμακη που δεν εχει να φαει, ετσι και δεν παρουν τουλαχιστον ενα 50αρικο πας αδιαβαστος, ουτε να πεθανεις δεν σε παιρνει. Ετσι και θελησεις γαμο και βαφτισια, εκει πρεπει υποχρεωτικα να χρεωσεις την πιστωτικη καρτα αλλιως δεν βρισκες παπα που να χτυπιεσαι χαμω. Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση