GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξουσία = η γλυκιά γκόμενα...

Και τι δε κάνει ο νεοέλληνας για να την αποκτήσει! Απαρνιέται ιδέες, αξιακούς κώδικες, πολιτιστικό υπόβαθρο (;) φτάνει μόνο να είναι κο...

Και τι δε κάνει ο νεοέλληνας για να την αποκτήσει!
Απαρνιέται ιδέες, αξιακούς κώδικες, πολιτιστικό υπόβαθρο (;) φτάνει μόνο να είναι κοντά ή δίπλα της.
«Αγαπώ το Γιώργο Παπανδρέου γιατί αυτός πήρε να σηκώσει το σταυρό του μαρτυρίου» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Μίμης Ανδρουλάκης.
Από θέση κυβερνητικού βουλευτή ομιλεί ο Ανδρουλάκης ο οποίος χαϊδεύει τα αυτιά του αφεντικού του.
Λες να είναι η έβδομη αίσθηση που τον...
 επηρεάζει και πράττει ως μενσεβίκος;
Διονύσης Στ.

13 σχόλια

  1. Ζήτω το ΚΚΕ!!!!!!
    Ζήτω το τέκνο του το ΠΑΜΕ!!!!!! Ζήτω τα ηρωικά ΚΝΑΤ!!!!!!!
    Ζήτω οι πρακτικές του που θέλουν την μικρή και οικονομικά διαλυμένη πατρίδα μας ακόμη πιο μικρή, ακόμη πιο διαλυμένη οικονομικά απαγορεύοντας κυριολεκτικά τις θαλάσσιες επικοινωνίες!!!!!!
    Ζήτω το κόμμα του Λαού που λέει όχι στην φοροδιαφυγή αλλά το ίδιο δεν επιτρέπει έλεγχο στα οικονομικά του!!!!!!!!!
    Ζήτω η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!
    Ζήτω η κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και να ανοίξει τα λιμάνια στη σκέψη ότι μπορεί να πειραχτεί μια τρίχα από τα αρχίδια ενός ηρωικού Κνίτη από αυτούς που τα κλείνουν, και το Κόμμα του Λαού την κάμει κοντάρι να υψώνει τις σημαίες του στις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, και κάθετε και παρακολουθεί να διαλύετε ο οικονομικός ιστός της χώρας με τα λιμάνια κλεισμένα και τους νησιώτες παραγωγούς πεθαίνουν!!!!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσδοκώντας ζημιά στην κυβέρνηση!!!!!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ, που φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους φοβούμενο μήπως και το ΚΚΕ του πει ότι είναι φασιστικό κόμμα και του χαλάσει τα μούτρα!!!!!!!
    Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Μπούλη, που έχασε την παράσταση καθώς το ΚΚΕ έχει το πάνω χέρι στο κλείσιμο των λιμανιών με τους ελεγχόμενους από αυτό Ζόμπι-κομματικούς, και παραφυλάει μήπως πέσει κανένας ψήφος εδώ κει εκεί και τον αρπάξει!!!!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά που αντί να πλακώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις καρπαζιές τον άφησε να αλωνίζει , και τώρα ψάχνει να βρει τους δικούς του δρόμους της φωτιάς !!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία που χαίρετε την αναμπουμπούλα καθώς την ευνοεί, της Κόρης, που άνοιξε το δικό της μαγαζί βλέποντας ότι δεν την παίρνει από ηλικία να μένει στην Νέα Δημοκρατία και να περιμένει να γίνει αρχηγός και από εκεί πρωθυπουργός, ενώ έτσι το κορίτσι έχει πιθανότητες με αποστάτες, τυχάρπαστους, και τύπους εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, από ότι έχει απομείνει δηλαδή, παριστάνοντας την αθώα του αίματος να κυβερνήσει μια μέρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑΚΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΤΛΟΣ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή όλα τα "ρυθμίζουν" όπως θέλουν, επειδή μας δουλεύουν με το να βρίσκουν τους φοροδιαφεύγοντες και αμέσως να εφευρίσκουν την περαίωση για να τα κουκουλώνουν, επειδή στρατιωτικοί, ιερείς, δημόσοι υπάλληλοι είμαστε αντιπαραγωγιγικοί,και επειδή ΠΟΤΕ όλοι αυτοί που τα λένε και μας καταντήσαν έτσι τώρα ΔΕΝ θα πληρώσουν, πρέπει πλέον ο κόσμος ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ!
    Μερικώς το εφαρμόσαν το καλοκαίρι, αλλά και πάλι πρέπει να ενεργοποιηθεί ο λαός.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ανεξαρτήτως το ποιον αντιπροσωπεύουν) ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Γιατί συνεχίζει ο λαός να το ψηφίζει;

    Και άντε οι πιο νέοι, αυτό το ΠΑΣΟΚ (του Παπαντωνίου) γνώρισαν, αυτό ξέρουν. Ναι αλλά υπήρχε και ΠΑΣΟΚ προ του Σημίτη, προ του χρηματιστηρίου.
    Με πράσινα λάβαρα, με πιασιάρικα συνθήματα, με φιλολαϊκές υποσχέσεις και πολιτικές, και πάει λέγοντας. Τι έγινε λοιπόν, τι μεσολάβησε, και ο κόσμος που γαλουχήθηκε με εκείνο το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει να το ψηφίζει και σήμερα; Δεν βλέπουν ότι το «κίνημα» τους δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν, ή με αυτό που πρέσβευε πως ήταν;

    Και άντε να πεις ότι είναι θέμα ιδεολογίας, «έτσι μάθαμε έτσι ψηφίζουμε». Ναι αλλά και στο ΝΑΤΟ συνεχίζουμε να είμαστε, και στην νεότερη σκληρότερη εκδοχή της ΕΟΚ. Οπότε; Είναι δυνατόν κάποιος που ήταν γνήσιος θαυμαστής των υποσχέσεων του νεαρού τότε ΠΑΣΟΚ, να υπερψηφίζει πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σιδηροδέσμια και αναισθητοποιημένη στις δαγκάνες της τρόικας; Να ακούει κάθε μέρα για νέα μέτρα λιτότητας και να τους χειροκροτάει; Να του λένε πως όλοι μαζί τα φάγαμε, και αυτός να τους ψηφίζει; Να μεθοδεύουν διάλυση του κοινωνικού κράτους, και όχι μόνο να μην ανοίγει μύτη αλλά και να βγάζουν και περιφερειάρχες; Να προαναγγέλλουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και οι ψηφοφόροι του να εγκρίνουν και να επαυξάνουν;

    Μήπως πάθαμε γενική παράκρουση ως λαός; Μήπως είμαστε σε βυθιότητα; Μήπως όντως μας ψεκάζουν;

    Θα ήθελα να μπορούσα (ως δια μαγείας) να βγω στη τηλεόραση και να απευθύνω ένα ερώτημα σε όλα τα εκατομμύρια εκείνων των γνήσιων καθημερινών ανθρώπων που συνεχίζουν να πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ και που συνεχίζουν να το ψηφίζουν:
    Μα πάτε καλά ;
    Είναι δυνατόν να νομιμοποιείτε την ξεφτίλα ;
    Δεν βλέπετε ;
    Δεν αφουγκράζεστε ;
    Δεν κατανοείτε τι γίνεται ;
    Πόσο πιο πολύ πρέπει να σας πηδήξουν για να πονέσετε ;

    Φτύστε τους επιτέλους.
    Όπως μας έφτυσαν αυτοί,
    και συνεχίζουν να μας φτύνουν καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΝΣΕΒΙΚΟΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ?ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΦΙΑ......ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΜΙΜΙΚΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ... ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΕΣ.....ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.....ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ....ΟΡΕ....ΔΕ ΠΟΝΟΥΝ...ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΛΑΙΝΕ ....ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.....ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.....ΧΑΙΛ ΜΙΜΙ.ΑΡΣΕΝΙΚΗ.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΙΚΗΤΑ.ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΟΥΠΙΔΙ .ΧΟΛΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΔΙΚΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΡΑΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ...ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΜΑ .ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΟΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ,ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ,ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ.ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΩΝ
    ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ
    Ψυχάρης - Μπόμπολας

    Aς συνεχησουμε να στυριζουμε
    τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ
    ποτε θα ξυπνησεις ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑ ?



    Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ
    Ψυχάρης - Μπόμπολας

    Aς συνεχησουμε να στυριζουμε
    τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ
    ποτε θα ξυπνησεις ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ.
    Η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα τεράστια ελλείμματα που φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία και με μισθούς και συντάξεις που έρχονται όπου νάνε μετά τις εκλογές που θα γίνουν από 300 – 900 ευρώ , από την στιγμή που πλάκωσαν ανεξέλεγκτα βάση σχεδίου οι λαθρομετανάστες – μετανάστες τώρα αυτή την στιγμή είναι 6.000.000 και μέχρι το 2020 θα γίνουν 20.000..000 οι λαθρομετανάστες – μετανάστες , γι αυτό θα κάνουν το τζαμί και που ψηφίσαν το κόστος κατασκευής τα κόμματα προ ημερών την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ελλάδος 15.000.000 ευρώ και ακολουθούν και αλλά τζαμιά για να καλυφτούν οι ανάγκες των μουσουλμάνων για προσευχές που θα τα πληρώσουν όλα οι Έλληνες . Ο λαθρομετανάστης .μετανάστης εχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε και πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
    Το ΠΑΣΟΚ έφηβε την λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για να μην μιλήσει ο Έλληνας , και να λέει το ΠΑΣΟΚ μέσω των καναλιών του και μεγαλοδημοσιωγράφων του , Α είσαι κατά των ξένων είσαι ρατσιστής και πας στην γωνιά και σε απομονώνουν και είσαι δακτηλοδεικτούμενος .
    Αυτό είναι το κόλπο για να μην μιλάει ο Έλληνας και οι άλλοι να κάνουν την δουλεία τους χωρίς εμπόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ, ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΙΑΝΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΗΣ,ΘΑ ΣΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΜΕΑ.ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και όμως, και σήμερα, πάλι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχουμε.
    Σε γκραν γκινιόλ έκδοση, βέβαια.

    Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει εκείνο το ΠΑΣΟΚ με το σημερινό; Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τσοβόλας με τον Παπακωνσταντίνου; Ο Γεννηματάς με τον Ραγκούση; Η Μελίνα με τον Γερουλάνο;
    Απορώ και εξίσταμαι.
    ....................................Ξεχνάς όμως,ότι κι οί Παπακωνσταντίνου,Ραγκούσης,
    Γερουλάνος κ.α.,τής ίδίας ράτσας πράσινων τρωκτικών είναι κι αυτοί δλδ τής ράτσας laliotius akius mantelius pagalopigius zivagos lamogios pasokus-pasokus!!!!

    Εμείς οί ''παλαιότεροι'' πού γνωρίσαμε/γνωρίζουμε καί τούς πρώτους αλλά καί τούς δεύτερους τής πασοκο-αλητο-ελιτ,δέν διακρίνουμε καμμία διαφορά ή αλλαγή, τών χαρακτηριστικών τής συγκεκριμένης ράτσας!!!!

    Είναι όπως ό καρχαρίας,πού διά 300 εκατ.χρόνια,από τήν εμφάνισή του στήν γή,παραμένει χωρίς νά έχει υποστή καμμία μετάλλαξη (καί στό ένστικτο αλλά καί στήν βιολογικήν ""αρχιτεκτονικήν"" δομήν του).

    Μετά από χρόνια δέ,όταν ό ιστορικός τού μέλλοντος,αποφασίσει νά αποτυπώση στίς σελίδες τής Ιστορίας, τά γεγονότα τών 35 τελευταίων ετών (1975-2010),θά αναφέρεται στήν πολιτείαν ΠΑΣΟΚ περιγράφοντάς την,ώς τήν ""ΧΕΙΡΙΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ"" στήν Ελλάδα,
    χειρότερη κι από τίς
    ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γλυκιά γκόμενα γιατί όλοι θα ήθελαν ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TO 60% ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΚΑΙ 90% ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ.

    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 75% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

    ή ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 100%
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΝΑΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΡΟΥΝ΄ ΤΟΥΣ
    Η ΑΝΤΙ..ΣΚΡΟΦΑ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ?



    TO 60% ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΚΑΙ 90% ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ.

    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 75% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

    ή ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 100%
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΝΑΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΡΟΥΝ΄ ΤΟΥΣ
    Η ΑΝΤΙ..ΣΚΡΟΦΑ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση