GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάχαλο στον δήμο Ξάνθης...

Από το http://thrakilive.blogspot.com/    Παραμένει το μπάχαλο ΥΠΕΣ και Νομαρχίας για το τελικό αποτέλεσμα Διόρθωσε το site της Νομαρχίας...

Από το http://thrakilive.blogspot.com/  
Παραμένει το μπάχαλο ΥΠΕΣ και Νομαρχίας για το τελικό αποτέλεσμα
Διόρθωσε το site της Νομαρχίας το αποτέλεσμα, οριστικά στους 87 ψήφους κρίθηκε ο Δήμος Ξάνθης.
Που οφείλονταν το λάθος που έβγαλε προσωρινά με 7 ψήφους πρώτο τον Πούλιο;
Στη Νομαρχία Ξάνθης εντοπίζεται το λάθος που έδωσε προς στιγμήν νικητή τον Πούλιο (ΠΑΣΟΚ)στον Δήμο Ξάνθης για επτά ψήφους. Το θέμα προκάλεσε αναταραχή προσωρινά. Το λάθος έγινε στη μετάδοση των αποτελεσμάτων από τη Νομαρχία προς το Υπουργείο Εσωτερικών - κάτι αντίστοιχο με αυτό που έδωσε λάθος αποτέλεσμα και την...
 περασμένη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη.
Την ώρα που η σελίδα της Νομαρχίας Ξάνθης έδινε την πρωτοπορία στο Μιχάλη Στυλιανίδη (ΝΔ), το Υπουργείο Εσωτερικών έδινε διαφορά 7 ψήφων υπέρ του Χρήστου Πούλιου. Όπως έγινε γνωστό από το τμήμα Καταχώρησης της Νομαρχίας, το λάθοςν προέκυψε ότι εξαιτίας του γεγονότος ότι η μετάδοση των αποτελεσμάτων προς το Υπουργείο Εσωτερικών γίνεται τηλεφωνικά, έγινε κάποιος λάθος στην εκφώνηση. Πιο ειδικά, επειδή αρκετοί δικαστικοί αντιπρόσωποι συμπληρώνουν στο τηλεγράφημά τους σειρά διαφορετική από αυτή της ανακήρυξης του Πρωτοδικείου, έκει πιθανόν να έγιναν λάθη.
Μετά βέβαια έδωσε άλλο αποτέλεσμα η Singular Logic με τον Στυλιανίδη 87 ψήφους πάνω από τον Πούλιο και άλλο ως τελικό η Νομαρχία, με τη διαφορά να είναι μεγαλύτερη.
Συγκεκριμένα, η Νομαρχία Ξάνθης έδινε ως νικητή τον Στυλιανίδη με 141 ψήφους διαφορά.
Τελικά σε αυτό το αποτέλεσμα του υπουργείου Εσωτερικών υποχώρησε η Νομαρχία Ξάνθης και επισήμως το αποτέλεσμα φέρνει δήμαρχο τον Στυλιανίδη με 87 ψήφους διαφορά από τον Πούλιο.
Παρόλα αυτά, ακόμα και τώρα το αποτέλεσμα έχει μικρές διαφορές ανάμεσα στις δύο πηγές ως προς το πόσα είναι τα άκυρα και πόσα τα λευκά ψηφοδέλτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του Χρίστου Πούλιου έκαναν προληπτικά επαλήθευση των αποτελεσμάτων αλλά δεν προέκυψε κάποια αλλαγή στο εκλογικό αποτέλεσμα.
Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στο Πρωτοδικείο Ξάνθης όπου, όπως είναι λογικό, οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα προχωρήσουν στην επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Ωστόσο, το προβάδισμα φαίνεται αρκετά δύσκολο να ανατραπεί, καθώς στην επαναληπτική εκλογή δεν απαιτούνται σταυροί και άρα ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις ακύρωσης ψηφοδελτίων που κανονικά θα έπρεπε να είναι έγκυρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Δήμο Ξάνθης βρέθηκαν πάντως 949 άκυρα ψηφοδέλτια σύμφωνα με την Singular Logic του Υπουργείου Εσωτερικών και 950 σύμφωνα με το site της Νομαρχίας Ξάνθης.

4 σχόλια

  1. Πως το ΕΙΠΕ σήμερα...
    ΑΠΟΧΙΚΟΙ της ζωής..

    ο Στρός Κάν ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ.!!!!!


    ΅Συγχαίρουμε την σοσιαληστική Κυβέρνηση της Ελλάδας και τους υπηκόους τους που κατανοούν τα μέτρα και τα γαμήσια που τους τραβάνε
    και αγωνίζονται για την σωτηρία των Τραπεζών μας΅.

    Προσκυνήστε υπήκοοι φόρου υποτελείς για ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή σας.

    Επανα στάτες των 4 τοιχών του σπιτιού σας-
    Των 4 ντουβαριών της φυλακής σας.-
    Των 4 τοιχωμάτων του ΤΑΦΟΥ σας +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΠΑΛΙ ΦΑΓΑΤΕ???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΑΝΕΛΕΙΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΘΑ ΠΑΤΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΘΙΜΕ...ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!

    Α, ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ"- ΓΛΥΦΟΣΟΥΦΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΒ 100!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ..Χ ΑΑΑ!!!

    ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΣΟ" ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!

    ΔΕΞΙΟΙ: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. [ επειδή με λόγια...λόγια..λόλα
    και αρδουρμπολογία άπειρη,
    δεν χορτάνει κανείς.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΣΟΝ ..ΤΕΛΕΙΩΣ]
    ------------------------------------

    Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και την… κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…
    ΑΠΟΧΗκοί !!!
    ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ..κότες λυράτες που σας ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ.


    …Αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι Ελληνες που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ καθώς, όπως σας γράφαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες, οι εκλογές είναι ένας πολιτικός σταθμός, οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες εκλέχτηκαν, όμως το Μνημόνιο και η Τρόϊκα είναι εδώ.

    Η πρώτη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της Τρόϊκας με τον Γ. Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσαν όλα όσα φοβόμασταν. Ζήτησαν ακόμη πιο σκληρά μέτρα, ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε το έλλειμμα στο 15,4% και στο 9,4% για το 2010, δηλαδή υστέρηση εσόδων πάνω από 2 δισ. ευρώ.

    Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, έως και στο 30% του υπαλληλικού δυναμικού, λουκέτο ή εξυγίανση προβληματικών ΔΕΚΟ, άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων και άμεσα, νέο εργασιακό νομοσχέδιο με αντικατάσταση των κλαδικών από επιχειρησιακές συμβάσεις, δραστικές περικοπές σε υγεία, παιδεία, άμυνα. Μεταξύ αυτών είναι:

    Η άμεση μείωση του ευρύτερου δημοσίου τομέα κατά 30%, το κλείσιμο προβληματικών και ζημιογόνων φορέων και επιχειρήσεων του δημοσίου και των δήμων- με απολύσεις των υπαλλήλων για τους οποίους παύουν να υφίστανται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας-, το άνοιγμα έως το τέλος του έτους όλων ανεξαιρέτως των κλειστών επαγγελμάτων, οι νέες παρεμβάσεις στα εργασιακά, όπως με την αντικατάσταση των κλαδικών με ατομικές συμβάσεις, οι δραστικές περικοπές στις δαπάνες για άμυνα, υγεία, παιδεία και οι νέες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα. Βεβαίως σίγουρα θεωρούνται κι άλλα φορολογικά μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση των αντικειμενικών αξιών κ.λπ.

    Το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη σφαγή, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κόσμο, θα γίνει σε νοσοκομεία, υγεία, ΔΕΚΟ και δήμους, με την εποπτεία της τρόικας. Μάλιστα, τα στοιχεία του υπουργείου προϊδεάζουν για το ύψος αυτής της περικοπής των δαπανών. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά:

    Από τα 3,8 δισ. της αύξησης του ελλείμματος για το 2009, τα 3,7 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (1,9 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 1,8 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ)

    Από τα 3,5 δισ. ευρώ της αύξησης του ελλείμματος για το 2010, τα 3,4 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (0,7 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 2,7 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ).

    Μ’ αυτό τον τρόπο η Τρόϊκα μας προετοιμάζει για το μεγάλο μαχαίρι που θα πέσει μέσα στο 2011. Κι όσοι είχαν πιστέψει ότι το μήνυμα των εκλογών ελήφθη γελάστηκαν. Ο Γ. Παπανδρέου θεωρεί ότι πήρε λευκή επιταγή διάρκειας τριών ετών και μαζί με τα φιλαράκια του στην τρόϊκα θα βάλουν βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού κράτους. Μέσα στο 2011 θα φανεί το μέγεθος της φτώχειας και της ανεργία με σφραγίδα ΔΝΤ, αλλά το χειρότερο είναι ότι ακόμη κι αυτή η σφαγή δεν θα αποτρέψει το ακόμη πιο μοιραίο: την αναδιάρθρωση του χρέους με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Η πρώτη συνάντηση της Τρόϊκας στην Αθήνα και η αξιολόγηση της οικονομίας αποτελεί το πρώτο κρύο ντους σε αυτά που ακολουθούν.

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ...
    ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ
    Για να μην πονάει πολύ..κότες >>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση