GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς όλους τους δημοσιογράφους...

Ακούμε από την κυβέρνηση να λέει «μειώστε μισθούς, μειώστε εργαζόμενους κλπ». Από κανέναν δεν άκουσα να λέει «μειώστε τους βουλευτές». Γι...

Ακούμε από την κυβέρνηση να λέει «μειώστε μισθούς, μειώστε εργαζόμενους κλπ». Από κανέναν δεν άκουσα να λέει «μειώστε τους βουλευτές». Γιατί να μην μειώσουμε τους βουλευτές μας σε 150 με 170.
Δεν το καταλαβαίνω. Τόσους πολλούς χρειαζόμαστε. Εδώ υπάρχουν χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη αλλά λιγότερους βουλευτές στον κοινοβούλιο τους από εμάς. Κανένας δεν μας έχει αναφέρει ποτέ πόσο είναι το κόστος συντήρησης αυτού του «καταστήματος». Πόσο κοστίζει στον Ελληνικό λαό κάθε μήνα το κοινοβούλιο. Δηλαδή : βουλευτές, εργαζόμενοι, τα ΜΜΕ της βουλής (τηλεόραση και ραδιόφωνο), οι αποσπασμένοι στην βουλή (αστυνομικοί, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ), τα...
 αυτοκίνητά τους (συν την κατανάλωση καυσίμου), τα κινητά τους, τα γραφεία τους, οι εξόδους τους, τα party τους και ότι άλλο φεύγει από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και πάει για την συντήρηση του όλου αυτού συστήματος. Ας μας λύση κάποιος αυτή την απορία. Πόσο μας κοστίζει η βουλή.
Περιμένω από κάποιον δημοσιογράφο που δεν είναι του συστήματος, που δεν τα παίρνει από τα κόμματα (και αυτοί είναι λίγοι) να βγει και να μας δώσει μία απάντηση. Γιατί, την αλήθεια θα την μάθουμε μόνο από έναν έντιμο δημοσιογράφο και όχι από βουλευτή. Ένας έντιμος δημοσιογράφος παρακαλώ. Ένας με παντελόνι, ένας πραγματικός δημοσιογράφος παρακαλώ.
ΕΝΑΣ, αν υπάρχει!
Ουδέτερος

5 σχόλια

  1. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ , ΣΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ,ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ,ΕΧΩ ΙΔΙΑ ΠΕΙΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ,ΕΜΕΤΟΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ,ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ
    ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ...ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 1ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2009.ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 19:00-21:00.ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε φιλαρα με το copy συνεχώς.
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''


    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.

    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΘΑ ΠΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση