GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Καιρός δεν ήταν να χαμογελάσει λίγο -με αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα- και το δικό μου χειλάκι; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Καιρός δεν ήταν να χαμογελάσει λίγο -με αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα- και το δικό μου χειλάκι;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

14 σχόλια

  1. τελικα μαλακοχαχολια απο αυριο να δω το κωλαρακι σας.
    ηταν μαλακς ο κραμανλησ που σας αφησε το αγγουρι να το διαχειριστειτε εσεισ και η θεοδωρα.
    να σας ποιον θα βριζετε παπαρια που νομιζετε οτι νικησατε.
    εγω σαν νεοδημοκρατης θα γελαω με τη καταντια σας ασχετα αν θα κλαιω απο μεσα μου για την καταντια της χωρας ετσι που την κανατε χαχολια.
    να δω τη πουτσα πως θα την διαχειριστειτε .........
    οσο επικοινωνιακα κι αν τα θολωνετε το ξυλο δεν θα το γλυτωσετε και μαλιστα απο τους δικους σας μπας και εξαφανισθειτε απο το προσκηνιο της χωρας για κανα αιωνα.
    υπομονη χαχολια και τα λεμε.......
    χαιρεκακος αλλα μονο ετσι ισως γινει κατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε που έγραψες στις 2:01.....σαν νεοδημοκράτης πρέπει να κλαις γιατί είστε χειρότεροι από όλους,ακόμα και από το αδερφικό σας κόμμα το Λ.Α.Ο.Σ.....ξύλο πρώτα θα φάνε οι νεοδημοκράτες και μετά οι πασόκοι....γιατί ο χοντρούλης κατέστρεψε την χώρα και ο αμέριακαν μπόι προσπαθεί όσο μπορεί να την σώσει σώσει αλλά ο άνθρωπος δεν ξέρει.....μπράβο σε όσους δεν ψήφισαν κακλαμάνη στην Αθήνα, γκιουλέκα στην Θεσσαλονίκη!!Αλλά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο σε όσους απείχαν....δώσαμε ένα μήνυμα όχι μόνο στο πασοκ αλλά και στην νεα δημοκρατία....

    Υ.Γ. ο γκιουλέκας γιατί θέλει να ξανά μετρηθούν οι ψήφοι;;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;;ντροπή του!!!!

    Υ.Γ.2 ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, Η ΑΠΟΧΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ,βέβαια. Τι την νοιάζουν τα μέτρα που έρχονται για τον απλό κοσμάκη ;Και οι δύο οικογένειες Παπανδρέου -ΜητσοΜπακογιάννη έχουν τόσες περιουσίες,που δεν χαμπαριάζουν από κρίση.
    Όσοι, όμως, τους ξαναψήφισαν, ας ετοιμάζονται... Η Τρόικα δεν αστειεύται. Λιτότητα για εμάς, χαρές και γλέντια για τα τζάκια. Και καλά να πάθουμε. Και χειρότερα μέτρα να μας πάρει ο Γιώργος. Μέχρι εξόντωσης.
    Εξάλλου, γιατί να μη χαίρεται ; Με τους συνεργάτες της και τους αδιάφορους δεξιούς και το ΛΑΟΣ, κατάφεραν να δώσουν περιφέρειες και δήμους στη Τρόικα. Αυτό να το θυμάστε αύριο ΟΛΟΙ. Για να ξέρετε ποιους ξαναψηφίσατε και ΠΟΙΟΙ θα σας σταυρώνουν αύριο, ενώ θα κάνουν τζόκινγκ και κανό. Εμείς και εσείς θα τραβήξουμε το κουπί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ


    ΕΙΠΕ

    ΖΗΤΩ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI NA ΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΙΝΗ ΓΕΡΟ ΒΑΤΡΑΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΒΡΩΜΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΑΘΛΙΟΣ Η Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ..Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Η Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ?(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ..ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΑΘΛΙΟΣ Η Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ..Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Η Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ?(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ..ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΟΡΑ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε των 3:48:00 π.μ

    Αφού κάθησες τόσο αργά και ασχολέισαι με τα κοινά και κατοικείς στην Ελλάδα καλημέρα.
    Αλλά έπιμένω στη πούτσα που έρχεται και μεγάλη μάλιστα και αρχίζει από τους λεγόμενους κοινωνικούς φορείς κάτι άχρηστα σαπρ¨οφυτα που γεφύτρωσαν την δεκαετία του 1980 και ανθισαν μετέπειτα και μας εχουν γονατίσει στο κλεψιμο.
    Ελπίζω να μην είσαι κάποιος απ΄αυτούς.
    Μιλάω για τις ΔΕΚΟ και όλο το αμόρφωτο σκυλολόι που ¨εβαλε κατα διαστήματα το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο και στους ΟΤΑ και τωρα τους φτύνει ο Πάγκαλος ο πιο άχρηστος πολιτικάντης των νεώτερων χρόνων.
    Το φαγοπότι των κολητών του σάπιου καθεστώτος συνεχίζεται και το λογαριασμό τον στέλνουν σε σένα και στα άλλα χαχόλια που δεν εννοούν να βγάλουν τη τσίμπλα απο τα μάτια τους.
    Οι νεοδημοκράτες ξέρουν να τιμωρούν τα λαμόγια αν είχαν και λίγο μυαλό και τα χαχόλια θαχαμε καλυτερη χώρα.
    Οσο για την αριστερα αστα καλύτερα μια ζωη ενάντια και περνάει καλά στον καπιταλισμό αλλά καπου κάπου λέει και καμια μαλακία να περνά η ώρα.
    Ορα ο πορσάκιας ο μαλακοπίτουρας ψαριανός και όλα τα άλλα λαμογάκια που θέλουν όλοι να γίνουν αρχηγοί.
    Σε λίγο που θάμαστε αλβανία του χότζα όλοι αυτοί θάνε μετανάστες στην αλβανία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΣΕΙΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΛΑΟΣ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ....ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως το ΕΙΠΕ σήμερα...
    ΑΠΟΧΙΚΟΙ της ζωής

    ο Στρός Κάν ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ.!!!!!

    ΅Συγχαίρουμε την σοσιαληστική Κυβέρνηση της Ελλάδας και τους υπηκόους τους που κατανοούν τα μέτρα και τα γαμήσια που τους τραβάνε
    και αγωνίζονται για την σωτηρία των Τραπεζών μας΅.

    Προσκυνήστε υπήκοοι φόρου υποτελείς.
    Επανα στάτες των 4 τοιχών του σπιτιού σας-
    Των 4 ντουβαριών της φυλακής σας.-
    Των 4 σαθρών και υγρών τοιχωμάτων του ΤΑΦΟΥ σας +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση