GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολυοργασμική προεκλογική καμπάνια και πορνό για την ψήφο των Καταλανών...

*Ποδοσφαιρικός οργασμός της Μπάρτσα με τον Παναθηναϊκό και την Δευτέρα στο “El clasico” με την Ρεάλ στη Βαρκελώνη Του Ανδρέα Παπαγεωρ...

*Ποδοσφαιρικός οργασμός της Μπάρτσα με τον Παναθηναϊκό και την Δευτέρα στο “El clasico” με την Ρεάλ στη Βαρκελώνη

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου

Βιντεοσποτάκια με πολλαπλές σκηνές σεξουαλικής διέγερσης και αυτοϊκανοποίησης, συνοδευόμενες από ...φάσεις πορνό, φαίνεται ότι είναι για ορισμένους Καταλανούς της Ισπανίας το νέο στοιχείο της προεκλογικής πολιτικής αγωγής. Προφανής στόχος να ερεθιστεί το αδιάφορο εκλογικό σώμα για να ψηφίσει την προσεχή Κυριακή την νέα του κυβέρνηση στην αυτονομία της Καταλονίας. Η αποχή προβλέπεται να...
 είναι πάνω από 45%, με ένα από τα πολυοργασμικά βίντεο στο διαδίκτυο να προβάλει το γενικό σύνθημα “Η ψήφος σου είναι ηδονή”.
Αλλά και το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι δεδομένο, με την συντριβή της τωρινής σοσιαλιστικής τρικομματικής κυβέρνησης συνασπισμού και την επαναφορά των συντηρητικών κομμάτων στην εξουσία, οπότε-σου λέει-δεν χάνουμε τίποτα με την καινοτομία της ηδονής, ενός ευχάριστου συναισθήματος της ορμής του ψηφοφόρου. Την αρχή έκανε ο μέχρι πρόσφατα πολυδιαφημισμένος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα (Λαπόρτα) και σημερινός αρχηγός του κόμματος Καταλανική Αλληλεγγύη στις εκλογές της Κυριακής, ο οποίος χρησιμοποίησε μια ηθοποιό πορνό για να συγκινήσει τους πολιτικούς οπαδούς του αυτή τη φορά, έχοντας σημαία του την πλήρη ανεξαρτησία της Καταλονίας από την Ισπανία.
Την σκυτάλη πήραν πιο σοβαροί, όπως η νεολαία του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος στην αυτονομία, για ν΄ ακολουθήσει μια πρώην βουλευτής του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος και νυν αρχηγός της παράταξης Εναλλακτική Κυβέρνηση. Τα βίντεο και των δύο κάνουν τον γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο. Η πολιτική νεολαία χρησιμοποιεί μια κοπελιά που επιδίδεται σε σκηνές οργασμού απείρου κάλλους πριν την βάλει (την ψήφο) μέσα στην ψηφοδόχο, με τα κατάπληκτα μέλη της εφορευτικής επιτροπής να την κοιτάζουν σαν αποβλακωμένοι. ΄Ασε που τον κρατά (τον φάκελλο), τον χαϊδεύει με εκφράσεις ηδονής και βαθιές εισπνοές, τον μπαινοβγάζει (τον φάκελλο) πριν τελικά τον ρίξει στην κάλπη, με τα μάτια να αποτυπώνουν αποκορύφωμα ερωτικού πάθους.
Για οπτικοακουστικούς τύπους (όπως η αφεντιά μου, τώρα!), το βίντεο της πρώην βουλευτού αξίζει να το δείτε όπως έχει στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. Είναι καθαρά ηχητικού περιεχομένου, με την κυρία να εξηγεί στο φινάλε “αν ήθελα να προκαλέσω σκάνδαλο για να κερδίσω δημοσιότητα θα έβγαζα την πετσέτα”. Όσο για τους ποδοσφαιρόφιλους, υπάρχει σήμερα Τετάρτη και ο οργασμός της Μπάρτσα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εκτός και αν τον συγκρατήσουν οι Μέσι, Κσάβι, Ινιέστα και η υπόλοιπη παρέα για το El clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Δευτέρα στη Βαρκελώνη, λόγω της πολυοργασμικής εκλογής την προηγούμενη μέρα. Μέχρι τότε απολαύστε ένα δίλεπτο στο Play...
http://www.abc.es/20101118/espana/orgasno-201011180826.html

6 σχόλια

  1. Αγαπητέ δεξιέ κ. Τζών, εσύ που ενοχλείσαι από το ποστ μου περί αχρείας Δεξιάς.

    Ορίστε λοιπόν…

    1. Το χρέος υπήρχε και προ του 81’ και μην σφυρίζεις αδιάφορα...(δες την επιστολή Αβέρωφ προς Ράλλη το 1980-παρακαλώ- ότι τα δημόσια οικονομικά είναι στο ναδίρ και ότι αν δεν κάνουμε κάτι άμεσα "μας πήρε η κάτω βόλτα".

    2. Ο Ανδρέας ήταν πράγματι λαοπλάνος και λαϊκιστής, συμφωνώ μαζί σου...αλλά ο Κων/νος Καραμανλής τί ήταν??

    Πάντα υποστήριζα και υποστηρίζω, ότι η Ελληνική Δεξιά, σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά χριστιανοδημοκρατικά ή φιλελεύθερα κόμματα, είναι παράταξη δίχως ιδεολογία!!!
    Το ότι επικαλείται διάφορες έννοιες όπως «κοινωνικός φιλελευθερισμός» ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!
    Ο μόνος συνδετικός ιστός, που συνδέει ενδοπαραταξιακά τους δεξιούς, είναι οι αναφορές στον εμφύλιο, στον Μεταξά, στον Παπάγο, στον αντι-κομμουνισμό, στην υπερσυντηρητική Εκκλησία, στο γκλομπ του χωροφύλακα, στον εθνικισμό, η κρυφή και φανερή συμπάθεια στη Χούντα και προπαντώς το Κράτος-Αγελάδα, που όταν το καταλαμβάνουμε πρέπει να μας ταΐζει και να μας διορίζει!!!!

    Ας γυρίσω στον Καραμανλή…Και ρωτάω:
    Δεν ήταν λαϊκιστής?? Ήταν δεξιός με τη διεθνή έννοια? Υπέρμαχος της ιδιωτικής οικονομίας??

    Όχι, φυσικά!!

    Πιό κρατικιστής από τον Καραμανλή (και τη φαύλη χούντα, επίσης) δεν υπήρξε!!!
    Αντί να ιδιωτικοποιεί εταιρίες (ως φιλελεύθερος γαρ)- δες Ολυμπιακή- αυτός εθνικοποιούσε ιδιωτικές και έχωνε μέσα πολίτες "καθαρών κοινωνικών φρονημάτων"!!!

    Άρα, ο Ανδρέας δεν έκανε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να ακολουθήσει αυτή την φαύλη Δεξιά πρακτική βολέματος και ρουσφετιού, αλλά με μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορά!!!

    Για πρώτη φορά έβγαλε από την αφάνεια και άτομα της Άλλης Ελλάδας, αυτής της αποκλεισμένης από την εποχή του Εμφυλίου, τους πολίτες β' Κατηγορίας, τα μιάσματα κατ’εσάς τους δεξιούς!!!

    Αλλά ο Αντρέας, όσα αρνητικά κι αν έχει να του προσάψει κανείς, προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες κοινωνικές συνθήκες και ανάγκες.
    Έφτιαξε το Νόμο Πεπονή (2190/94), ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην διεφθαρμένη και ρουσφετο-κρατούσα Ελλαδίτσα.
    Έφτιαξε το ΕΣΥ (θυμάστε πριν κατά τη δεκαετία του 70’, πόσα τουριστικά λεωφορεία φεύγαν για τη Βουλγαρία σε "εκδρομές υγείας" και μαζί τους πολύτιμο συνάλλαγμα??) κλπ. κλπ.

    3. Όσον αφορά το χρέος- όλες οι χώρες έχουν χρέη, αλλά με μιά διαφορά!!
    Η πιο σημαντική παράμετρος ενός χρέους είναι το εάν είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ (ελέγξιμο δηλαδή).
    Κάθε σώφρονα κυβέρνηση φροντίζει να ελέγχει το χρέος της, για να μην της ξεφύγει !!!

    Καμιά προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν άφησε να της ξεφύγει ο έλεγχος του χρέους.

    ΚΑΜΙΑ!!!!

    Ούτε του Α. Παπανδρέου, ούτε του Κ. Μητσοτάκη, ούτε του Κ. Σημίτη!!!

    Και ήρθε ο μπουχέσας της Ραφήνας μέσα σε 5 χρόνια ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Εύχομαι μόνο τα πράγματα να μην είναι ΜΗ-ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ!!!!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ:

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλως τον διανοητικά ηλίθιο του
    Πασοκ.
    παρατηρητή του ανοικτού ΚΩΛΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ......
    ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΣΑΝΙ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ......ΡΕ.....


    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11...ΤΑΚΤΙΚΟΣ
    ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
    ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ
    Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ
    ΓΑΜΙΩΛΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάθε ορθογραφία ρε, διανοητικά καθυστερημένε φασίστα, χουντοδεξιέ!!!
    Γαμώ τον δωσίλογο παππού σου!!!

    Γαμημένη σκύλα, που δεν έχεις διαβάσει ένα βιβλίο στη ζωή σου!!!

    Γαμώ τον Παπαδόπουλό σου και τη Φρειδερίκη σου, Κουφιοκέφαλε φασιστόπουστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΚΟΜΜΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
    ΧΑΧΑ...ΧΑ XΑ ΧΑ ΧΑ...
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΑ!

    ΚΟΥΙΖ: ΧΘΕΣ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΟΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικοί αχρείοι δεξιοί δεν θέλουν να καταλάβουν ή μάλλον κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ότι το πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας, δεν είναι η ύπαρξη ή μη και το ύψος του δημοσίου χρέους (γιατί και το να μην έχεις καθόλου χρέος δείχνει στασιμότητα, νέκρα, σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές) κατά τις προηγούμενες δεκαετίες μέχρι και σήμερα, αλλά η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ- ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ???

    Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα, κύριοι!!

    Κάθε σώφρονα κυβέρνηση φροντίζει να ελέγχει το χρέος της, για να μην της ξεφύγει !!!
    Κοιτά όσο είναι δυνατόν να το κρατά σε επίπεδα κάτω του 100% του ΑΕΠ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, για να μπορεί να υποστηρίζει το χρέος της.
    Το Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν 180 δις!!
    Το ΑΕΠ της χώρας την ίδια περίοδο ήταν 240 δις!!
    Υπολογίστε μόνοι σας τί ποσοστό επί του ΑΕΠ ήταν το δημόσιο χρέος!!!

    Καμιά προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν άφησε να της ξεφύγει ο έλεγχος του χρέους.

    ΚΑΜΙΑ!!!!

    Ούτε του Α. Παπανδρέου, ούτε του Κ. Μητσοτάκη, ούτε του Κ. Σημίτη!!!

    Και ήρθε ο μπουχέσας της Ραφήνας μέσα σε 5 χρόνια ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Εύχομαι μόνο τα πράγματα να μην είναι ΜΗ-ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ!!!!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ:

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεξιοι και Πασοκοι θα πρεπει να ντρεπεστε για τη σημερινη κατασταση και να μαλωνετε μεταξυ σας και καθυβριζει ο ενας τον αλλο θα επρεπε να ζητησετε δημοσια συγνωμη απο τον ελληνικο λαο γιατι ειστε οι περισσοτεροι κρατικοδιαιτοι και μαζι με τον Παγκαλο τα φαγατε. Οσο για το νομο Πεπονη που επικαλειται ο Πασοκος αυτος εγινε αφου το ΠΑΣΟΚ διορισε ολο το σκυλολο'ι σας στο δημοσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση