GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και κλάμα...

Από το http://holy-farmaki.blogspot.com/    Όλοι κλαίνε, οι κερδισμένοι μπροστά στην κάμερα... και οι χαμένοι σπίτια τους. Τελικά μόνο τ...

Από το http://holy-farmaki.blogspot.com/  
Όλοι κλαίνε, οι κερδισμένοι μπροστά στην κάμερα... και οι χαμένοι σπίτια τους.
Τελικά μόνο τα αποτελέσματα των εκλογών ευαισθητοποιούν τα...
 γαϊδούρια.

7 σχόλια

  1. Μα ποιος λέει ότι δεν ψηφίζουν οι Έλληνες;
    Ψηφίζουν και μάλιστα φανατικά.
    Καθημερινά και Σ/Κ ψηφίζουν στα:
    MoneyDrop,
    MasterChef,
    NextTopModel,
    ΝextTopIdol,
    BigBrother,
    Περιπέτεια στο Νησί του Πυρός,
    DanceAcademy,
    Eurovision,
    GardenMaster,
    ChefMaster etc.
    Eίναι τόσες οι φορές που ψηφίζουν μέσα στην εβδομάδα, κάθε βδομάδα, τόσα χρόνια, που η κούρασή τους από τις συνεχείς ψηφοφορίες είναι δικαιολογημένη.
    Ευκαιρία είναι τη μέρα εκείνη να πάνε για καφέ και να αποτοξινωθούν!
    Και αυτό κάνουν!

    Τα κεφάλια μέσα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΑΚΟΜΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ 30. ΕΚΑΤΥΜΜΥΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΙΓΡΑΜΜΑΤΩΝ!!
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ? Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ "ΕΚΛΟΓΗ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΑΙΤΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)

    ΑΚΟΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ Ή ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ?
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ??
    ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ?
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΞΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?

    ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από αύριο δεν ΤΡΟΣ ΚΑΝ !!!
    Όταν πέσει πείνα μαλακιστήρια που δεν ψηφίσατε θα καταλάβετε τι μλκ κάνατε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΑΘΛΙΟΣ Η Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ..Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Η Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ?(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ..ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει.
    Για όλα.Πρέπει να μας πει πως διαλύθηκε αυτή η μεγάλη παράταξη,
    ποιοι φταίνε,τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα.
    Είναι φανερό ότι η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί.Μιλά για μηδενισμό του ελλείμματος και ολικές επαναφορές,
    χρωματίζει το χάρτη με νομαρχίες που έχουν καταργηθεί και δεν λέει τι γίνεται στις περιφέρειες και στους δήμους,γενικά είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Ίσως ο Καραμανλής πρέπει να σκεφτεί την επαναδιεκδίκηση
    της ηγεσίας της παράταξης.
    Αυτή θα είναι πραγματική (και όχι της πλάκας) ολική επαναφορά.
    Είναι ο μόνος που μπορεί να την ξαναενώσει και να της δώσει προοπτική νίκης.
    Διαφορετικά,ο μόνος τρόπος να ξαναδεί η ΝΔ εξουσία την επόμενη δεκαετία είναι να καταδεχτεί να της δώσει το ΠΑΣΟΚ δυο-τρία υπουργεία.
    Αλλά οι πικραμένοι Νεοδημοκράτες δεν θέλουν κόμμα κομπάρσο.
    Ας ανοίξει λοιπόν το δρόμο ο Καραμανλής και ας δώσει ελπίδα σε αυτό τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. [ επειδή με λόγια...λόγια..λόλα
    και αρδουρμπολογία άπειρη,
    δεν χορτάνει κανείς.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΣΟΝ ..ΤΕΛΕΙΩΣ]
    ------------------------------------

    Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και την… κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…
    ΑΠΟΧΗκοί !!!
    ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ..κότες λυράτες που σας ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ.


    …Αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι Ελληνες που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ καθώς, όπως σας γράφαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες, οι εκλογές είναι ένας πολιτικός σταθμός, οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες εκλέχτηκαν, όμως το Μνημόνιο και η Τρόϊκα είναι εδώ.

    Η πρώτη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της Τρόϊκας με τον Γ. Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσαν όλα όσα φοβόμασταν. Ζήτησαν ακόμη πιο σκληρά μέτρα, ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε το έλλειμμα στο 15,4% και στο 9,4% για το 2010, δηλαδή υστέρηση εσόδων πάνω από 2 δισ. ευρώ.

    Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, έως και στο 30% του υπαλληλικού δυναμικού, λουκέτο ή εξυγίανση προβληματικών ΔΕΚΟ, άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων και άμεσα, νέο εργασιακό νομοσχέδιο με αντικατάσταση των κλαδικών από επιχειρησιακές συμβάσεις, δραστικές περικοπές σε υγεία, παιδεία, άμυνα. Μεταξύ αυτών είναι:

    Η άμεση μείωση του ευρύτερου δημοσίου τομέα κατά 30%, το κλείσιμο προβληματικών και ζημιογόνων φορέων και επιχειρήσεων του δημοσίου και των δήμων- με απολύσεις των υπαλλήλων για τους οποίους παύουν να υφίστανται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας-, το άνοιγμα έως το τέλος του έτους όλων ανεξαιρέτως των κλειστών επαγγελμάτων, οι νέες παρεμβάσεις στα εργασιακά, όπως με την αντικατάσταση των κλαδικών με ατομικές συμβάσεις, οι δραστικές περικοπές στις δαπάνες για άμυνα, υγεία, παιδεία και οι νέες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα. Βεβαίως σίγουρα θεωρούνται κι άλλα φορολογικά μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση των αντικειμενικών αξιών κ.λπ.

    Το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη σφαγή, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κόσμο, θα γίνει σε νοσοκομεία, υγεία, ΔΕΚΟ και δήμους, με την εποπτεία της τρόικας. Μάλιστα, τα στοιχεία του υπουργείου προϊδεάζουν για το ύψος αυτής της περικοπής των δαπανών. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά:

    Από τα 3,8 δισ. της αύξησης του ελλείμματος για το 2009, τα 3,7 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (1,9 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 1,8 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ)

    Από τα 3,5 δισ. ευρώ της αύξησης του ελλείμματος για το 2010, τα 3,4 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (0,7 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 2,7 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ).

    Μ’ αυτό τον τρόπο η Τρόϊκα μας προετοιμάζει για το μεγάλο μαχαίρι που θα πέσει μέσα στο 2011. Κι όσοι είχαν πιστέψει ότι το μήνυμα των εκλογών ελήφθη γελάστηκαν. Ο Γ. Παπανδρέου θεωρεί ότι πήρε λευκή επιταγή διάρκειας τριών ετών και μαζί με τα φιλαράκια του στην τρόϊκα θα βάλουν βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού κράτους. Μέσα στο 2011 θα φανεί το μέγεθος της φτώχειας και της ανεργία με σφραγίδα ΔΝΤ, αλλά το χειρότερο είναι ότι ακόμη κι αυτή η σφαγή δεν θα αποτρέψει το ακόμη πιο μοιραίο: την αναδιάρθρωση του χρέους με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Η πρώτη συνάντηση της Τρόϊκας στην Αθήνα και η αξιολόγηση της οικονομίας αποτελεί το πρώτο κρύο ντους σε αυτά που ακολουθούν.

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ...
    ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ
    Για να μην πονάει πολύ..κότες >>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ PDF

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

    http://publish.indymedia.org/el/2012/02/954942.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση