GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eλλάδα εν έτει 2050…

Του Κωνσταντίνου Σταματόπουλου Σωτήριο"(;) έτος 2050 παραμονές Χριστουγέννων.. Στην Αθήνα της μεταπολίτευσης σειρά πήρε η Αθήνα του ...

Του Κωνσταντίνου Σταματόπουλου
Σωτήριο"(;) έτος 2050 παραμονές Χριστουγέννων.. Στην Αθήνα της μεταπολίτευσης σειρά πήρε η Αθήνα του θρησκευτικού ολοκληρωτισμού. Λαϊκοί κληρικοί ορθόδοξοι χριστιανοί, βουδιστές, καθολικοί μαζί με μουφτήδες αλληλοσπαράζονται σε έναν αγώνα μέχρι τελικής πτώσης για τον λόγο του Θεού. Η Αθήνα βιώνει μέρες Ιεροσολύμων όπως και όλη η Ελλάδα.. Παλαϊκές προσευχές σε πλατείες…Επισκέψεις πατριαρχών… αλλά και «επισκέψεις» από τα Ανατολικά Τούρκων με την μορφή εφόδων-γιουρουσιών στα νησιά για να αρπάξουν λίγο από...Η Θεσσαλονίκη στο πρόσωπο του Μητροπολίτη της Παύλου Μελά καλεί σε... Παμμακεδονικό αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστές εκ βορρείων, ενώ οι αντιφρονούντες καλούν τους οπαδούς τους να παραμείνουν στα σπίτια τους βλέποντας στο τοπικό κανάλι ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ tv, xxx zone. Ο κόσμος βιώνει μια σύγχρονη σ-ΠΕΙΝΑ–λόνγκα και διαμαρτύρεται στα portals της Μητρόπολης Αθηνών που έχει αντικαταστήσει την Βουλή σε εξουσίες. Σε ένα ιδιόμορφο σκηνικό οι ιεράρχες των διαφόρων θρησκειών αποφασίζουν εκτάκτως να συναντηθούν και καταλήγουν στο συμπερασμα ότι ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών θα πρέπει να εναλλάσσεται στην εξουσία ώστε να μην προκαλείται το κοινό αίσθημα σε καιρούς χαλεπούς.
 το πετρέλαιο της Shell στην Σαμοθράκη, λίγο από το αέριο της Gazprom στην Λέσβο..
Ο προσωρινός ‘Αρχων εκπρόσωπος των βουδιστών γνωστός και ως «ο Κινέζος» ΣΙ-ΜΙ-ΤΙ συμφωνεί με την προϋπόθεση η Μητρόπολη να «εκσυγχρονιστεί».. μόνο έτσι διατείνεται ότι θα την περάσει στα χέρια των καθολικών.
Οι καθολικοί με την σειρά τους έχοντας ερινύες πρέπει να αποφασίσουν στην εκλογή Πάπα άμεσα. Ο Αγνοκέντιους Βενιζέλους ΙΙΙ φέρεται να είναι ο επικρατέστερος όμως ο εγγονός του Γ.Π.(Γιάννη Παύλου;;) του Ι γνωστός και σε αμερικανικούς κύκλους κάνει το come back…Με την ομιλία του στην ολομέλεια των κληρικών μιλάει για τα προβλήματα του κόσμου με έκδηλη (ή μήπως έκφυλη) την συγκίνηση στο πρόσωπο του…αναφέρει μέσα στον λιμό που πλήγει την Αθήνα το δίλημμα σοσια-ΛΙΜΟΣ ή βαρβαρότητα….. Οι καθολικοί καλούνται την επόμενη μέρα να αποφασίσουν και ο ΣΙ-ΜΙ-ΤΙ περιμένει να δεί σε ποιον θα παραδώσει το δαχτυλίδι.
Στην Μητροπόλεως χιλιάδες κόσμου αναμένει το σημάδι εκλογής….ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ…. Και κάποιες ώρες μετά ΤΟ ΘΑΥΜΑ….Ο κόσμος παραληρεί ενθουσιασμένος περιμένοντας τον νέο πάπα αλλά και άρχοντα να βγεί στο μπαλκόνι να τους χαιρετίσει. Εκείνος με το χαμόγελο της σιγουριάς εμφανίζεται ενώπιόν τους και τα πλήθη αναφωνούν ABEMUS PAPA(ndreou) ενώ ο ίδιος ξεκινά την ομιλία του στην Αγγλική!!
Οι Λαικοί Ορθόδοξοι κληρικοί εκπέμπουν Συναγερμό για το μέλλον αλλά υπόσχονται να σταθούν στο πλευρό του νέου Πάπα... Η παλιά φρουρά του κέντρου οι Σύγχρονοι ΧριστιανοΔημοκράτες καλούν το λαό σε εγρήγορση και προτείνουν σε φόρουμ της Μητρόπολης την Δημιουργία μιας Χριστιανοδημοκρατικής Συμμαχίας….ενώ επι της ουσίας επιθυμούν αποκατάσταση της Βασιλείας έχοντας ενθρονίσει κρυφά με τις ευλογίες του νέου Πάπα την διάδοχο του οικογενειακού θρόνου, Αυτοκράτειρα ΘεοΝΤΟΡΑ.
Ο Αντώνιος ο Δ’ (Εγγονός της Πηνελόπης Δ’) παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει στην Μητρόπολη προφίλ σεμνού και ταπεινού λειτουργού, αλλά επι της ουσίας μόνο οι Δεξιοί Ψάλτες τον ακολουθούν, μια και οι Αριστεροί τραγουδούν άλλα τροπάρια και οι αυλικοί της Αυτοκράτειρας απέχουν πλέον από τις λειτουργίες. Του χρεώνουν δε την αποχώρηση του από την «αυλή»την περίοδο που μεσορανούσε ο Κωνσταντίνος ο Μέγας!
Ο νέος ΠΑΠΑ(νδρεου)Σ εντωμεταξύ δίνει μάχη με νύχια και με δόντια ωστε να κρατήσει το δαχτυλίδι άθικτο απέναντι σε κακόβουλες επιθέσεις μετά την εκλογή του. Διατείνεται πως δεν γνώριζε τι του επιφύλασσε ο νέος ρόλος και ζητά την συνδρομή του Βατικανού, της Γερμανοκαθολικής εκκλησίας αλλά και των Προτεσταντών της Αμερικής…Η βοήθεια προσφέρεται αλλά με το μαχαίρι κάτω από το τραπέζι…ο νέος ΠΑΠΑΣ παραδίδει το δαχτυλίδι του σιωπηρά σε ξένες εκκλησίες..Η Ελλάδα βουβαίνει..
Τα κανάλια μεταδίδουν σαν τρελά την είδηση και πιέζουν τον κόσμο στους δρόμους να δώσει απαντήσεις για το πώς βλέπει πλέον να διαμορφώνεται το σκηνικό εν Ελλάδι… «- Κύριε μου; Θα πάτε στην Μητρόπολη τώρα μετα τα νέα δεδομένα να προσευχηθείτε;ξέρετε ότι πολλοί διαμαρτύρονται για την σ-ΠΕΙΝΑ-λόνγκα; - Το ρωτάτε αν θα πάω; Δεν μας αγγίζει η κρίση…ο Γ.Π.ΙΙ μας έσωσε!…Παπα(νδρέου)ς και ……ξερό ψωμί!»
Τα portals ωρύονται, οι γερουσιαστές της Μητρόπολης κωφεύουν… η Ελλάδα περνά από την εποχή της μετα-ΠΟΛΙΤευτΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ στον καθολικό ΜΕΤαίωνα! Υ.Γ.(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι παντελώς τυχαία)
Ο ευφάνταστος Σταματόπουλος Κωνσταντίνος

6 σχόλια

  1. Ζήτω το ΚΚΕ!!!!!!
    Ζήτω το τέκνο του το ΠΑΜΕ!!!!!! Ζήτω τα ηρωικά ΚΝΑΤ!!!!!!!
    Ζήτω οι πρακτικές του που θέλουν την μικρή και οικονομικά διαλυμένη πατρίδα μας ακόμη πιο μικρή, ακόμη πιο διαλυμένη οικονομικά απαγορεύοντας κυριολεκτικά τις θαλάσσιες επικοινωνίες!!!!!!
    Ζήτω το κόμμα του Λαού που λέει όχι στην φοροδιαφυγή αλλά το ίδιο δεν επιτρέπει έλεγχο στα οικονομικά του!!!!!!!!!
    Ζήτω η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!
    Ζήτω η κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και να ανοίξει τα λιμάνια στη σκέψη ότι μπορεί να πειραχτεί μια τρίχα από τα αρχίδια ενός ηρωικού Κνίτη από αυτούς που τα κλείνουν, και το Κόμμα του Λαού την κάμει κοντάρι να υψώνει τις σημαίες του στις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, και κάθετε και παρακολουθεί να διαλύετε ο οικονομικός ιστός της χώρας με τα λιμάνια κλεισμένα και τους νησιώτες παραγωγούς πεθαίνουν!!!!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσδοκώντας ζημιά στην κυβέρνηση!!!!!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ, που φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους φοβούμενο μήπως και το ΚΚΕ του πει ότι είναι φασιστικό κόμμα και του χαλάσει τα μούτρα!!!!!!!
    Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Μπούλη, που έχασε την παράσταση καθώς το ΚΚΕ έχει το πάνω χέρι στο κλείσιμο των λιμανιών με τους ελεγχόμενους από αυτό Ζόμπι-κομματικούς, και παραφυλάει μήπως πέσει κανένας ψήφος εδώ κει εκεί και τον αρπάξει!!!!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά που αντί να πλακώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις καρπαζιές τον άφησε να αλωνίζει , και τώρα ψάχνει να βρει τους δικούς του δρόμους της φωτιάς !!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία που χαίρετε την αναμπουμπούλα καθώς την ευνοεί, της Κόρης, που άνοιξε το δικό της μαγαζί βλέποντας ότι δεν την παίρνει από ηλικία να μένει στην Νέα Δημοκρατία και να περιμένει να γίνει αρχηγός και από εκεί πρωθυπουργός, ενώ έτσι το κορίτσι έχει πιθανότητες με αποστάτες, τυχάρπαστους, και τύπους εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, από ότι έχει απομείνει δηλαδή, παριστάνοντας την αθώα του αίματος να κυβερνήσει μια μέρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι στη συμμαχία των προθύμων» λέει ο Φ. Κουβέλης.. !!!

    Φτάνει πια το δούλεμα της υποτιθέμενης αριστεράς.
    Ο κ. Κουβέλης δεν ήταν αυτός που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές αυτοδιοίκησης ;
    Τώρα θυμήθηκε να κάνει αντιπολίτευση ;

    Εφαγε τέτοιο κράξιμο αυτές τις μέρες και τώρα τρέχει και δεν προλαβαίνει.

    Χα χα,ξυπνησε ο δηθεν εκσυγχρονιστης ,και κανει δηθεν κριτικη στην κατοχικη κυβερνηση,
    θα ειδε και ο Νεστωρ,νομιζει,της αριστερας Κυρκος το κραξιμο,και σου λεει πριν συναντησω τα μελλουμενα να μην με πουν και συνεργατη κατοχικο.
    Για λυπηση ειναι.

    Ας είναι ελαφρύ το ΠΑΣΟΚ που θα τον σκεπάσει….+


    Μη ξεγελιέστε, το 3% τον ενδιαφέρει. Να βγάλει μερικούς βουλευτές και να τους αθροίσει στο ΠΑΣΟΚ.
    Δε βγαίνουν τα κουκιά παλικάρια και θα μας λακίσει ο Τζέφρεϋ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ [ 40]
    ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΕΙ.ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ.Η ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PASOK ΔNT. ΦΙΑΣΚΟ Ή Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ
    ΑΙΩΝΑ ;

    Ασφαλείς πηγές λένε ότι η χρεωκοπία θα γίνει επίσημη τον Φεβρουάριο.
    Ετοιμαστείτε λοιπόν.
    Σιγά μην έλυνε τέτοιο πρόβλημα η κλεπτοκρατική τσουτσεκοκρατία που μας διέλυσε επι 30 χρόνια.

    Aν αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί η λύση είναι μια:
    φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους μαυρογιαλούρους για να σωθεί η πατρίδα.

    Είναι ήδη επιβεβαιωμένη.
    _________________________________
    Με συγχωρείτε, αλλά κάθε συζήτηση περί επίσημης κήρυξης χρεωκοπίας διευκολύνει την υπερδεκαετή δέσμευση υπό το Μνημόνιο και τα σχέδια συνδιαχείρισης (sic) του Αιγαίου..

    Ο τρόμος σε μια χώρα με μεγάλη καταθετική βάση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη υποδούλωσή της.

    ΠΡΟΣΟΧΗ! (ούτως ή άλλως το Δημόσιο έχει στάση πληρωμών εκτός από μισθούς και συντάξεις).

    Αυτό που μου αρέσει πάνω από όλα είναι η συνέπεια…
    Ενώ μέχρι εχθές δαιμονοποιούσε το ΠΑΣΟΚ κάθε συζήτηση για την επαναδιαπραγμάτευση σήμερα το βράδυ πανηγυρίζουν για την επιμήκυνση μέσα από το ανακοινωθέν για την Ιρλανδία.

    Θα μας μείνει λοιπόν εδώ 11 χρόνια η Τρόικα….
    όπως κάποτε οι μεγάλες δυνάμεις με τους εκλεκτούς πολιτικούς της κυβερνούσαν τον 19ο αιώνα,
    για 11 (καταρχήν) χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε φιλαρα με το copy συνεχώς.
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''


    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.

    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΘΑ ΠΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση