GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστούγεννα 2010...

"Σαν κι΄εσένα, μ΄ ένα κόμπο στο λαιμό..." τα γενέθλια του Χριστού... όπως του κάθε βασανισμένου ανθρώπου...

"Σαν κι΄εσένα, μ΄ ένα κόμπο στο λαιμό..."
τα γενέθλια του Χριστού...
όπως του κάθε βασανισμένου ανθρώπου...

8 σχόλια

  1. Εμπρός να Fam De la Patri! Εμπρός να φάμε τους Έλληνες που δεν είναι Μηχανικοί Πολυτεχνείων με τις Άδειες που τους βγάζουμε και τους γδέρνουμε, με το ένσημο που από κάθε Δημόσιο Έργο πηγαίνει κατ’ ευθείαν στα Ασφαλιστικά μας Ταμεία και έτσι οι συντάξεις μας είναι σαν παχιές αγελάδες, ( νάναι καλά τα βόδια και το γκουβέρνο που τα έζεψε)!!!! Για μας που γεμίσαμε με την γνώση μας και τις ικανότητες μας την Ελλάδα από άκρη σε άκρη αυθαίρετα, που τιγκάραμε τα σπίτια ημιυπαίθριους χώρους.
    Τι ήθελε και τι θέλει ο ιδιοκτήτης που έριχνε το χρήμα ή ο εργολάβος?
    Δέκα μέτρα, πενήντα μέτρα, εκατό μέτρα παραπάνω από την νόμιμη άδεια, αλλά με την αμοιβή μας κανονικά από την πίσω πόρτα στο τσεπάκι μετρητά και αφορολόγητα!
    Δεν θα θα είμαστε εμείς αυτοί που θα του χαλάσουμε το χατίρι να χαλάσουμε και την πιάτσα, ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ θα την κάνουμε την παρανομία και με την Πολεοδομία τα βρίσκουμε!!!!
    Της Πουτάνας το κάγκελο θα γίνει τώρα με τα Πιστοποιητικά που θα μας ανατεθούν να δίνουμε για το αν μια κατασκευή πληροί τους όρους Θερμομόνωσης και αν όχι να υποδεικνύουμε στον ιδιοκτήτη τι πρέπει να κάνει για να εναρμονιστεί με αυτούς, γιατί εμείς που κάναμε όλα τα παραπάνω και που εδώ και κάμποσο καιρό έχουν πέσει οι κατασκευές και είμαστε πεινασμένοι για το κάτι παραπάνω θα δράσουμε!!
    Νάναι καλά και αυτή η ανεκδιήγητη Υπουργός που έκανε αυτήν την καλή σκέψη για να μας σώσει, και που η ΑΣΧΕΤΗ αντί να πει το από εδώ και πέρα, ζητά να γίνουν μετατροπές σε σπίτια και πενήντα και εκατό χρόνων, αλλιώς χάνουν την αξία τους και δεν μεταβιβάζονται, δεν πωλούνται !!!!
    Φαντάζεστε τους ιδιοκτήτες πεσμένους στα τέσσερα να μας φιλούν τα αρχίδια και με το πακέτο στα χέρια, άλλος τούβλο άλλος κατοσταριές τα Ευρώπουλα για να πάρουν το Πιστοποιητικό με όσο γίνετε πιο φτηνές παρεμβάσεις στο κτήριο τους?
    Ζήτω μας!!!! Ζήτω της Υπουργού Μπιρμίλη!!!! Ζήτω το Μπορδέλο που ζούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εστω και για τους άθρησκους, ο Χριστός δεν ήταν Θεός, υπήρξε όμως σύμβολο ανθρώπου που μαρτύρησε για τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η έπαρση και η απληστεία διακατέχει ακόμα και τους επί της Γης του Χριστού.
    Ζητώ συζήτηση και όχι ύβρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΜΑΡΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΞΕΠΕΣΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα χειρότερα Χριστούγεννα της Ελλάδας απο μικρασιατική καταστροφή ως κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά από Τσοχατζόπουλους, Χριστοφοράκους και λοιπούς που βρίσκονται στις βίλες τους και σε εξωτικές χώρες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαιτώ να μου κάνετε τις ερωτήσεις Προυστ για να ΑΝΈΛΘΗ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΌ ΜΟΥ Είμαι η Πετρούλα η σιλικομένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως προκύπτει, το 84,9% των Ρουμάνων θεωρεί ότι τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή, ενώ το 70,8% τη χαρακτηρίζει ως την πιο σημαντική. Το 89,9% τονίζει ότι η εορτή των Χριστουγέννων είναι η πιο πλούσια σε παραδόσεις.

    Το 45,7% των Ρουμάνων νηστεύει την περίοδο πριν από την εορτή των Χριστουγέννων και το 14,9% δηλώνει ότι θα ήθελε να τηρήσει νηστεία, αλλά δεν το κάνει για διάφορους λόγους. Το 38,9% των συμμετεχόντων στην έρευνα επισημαίνει ότι δεν τηρεί νηστεία.
    ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ

    Ανήμερα των Χριστουγέννων, το 74,9% των Ρουμάνων πηγαίνει στην εκκλησία για τη Θεία Λειτουργία, ενώ το 25% δηλώνει ότι δεν πηγαίνει στην εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση