GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλικό…

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@gmail.com «ΚΑΛΑ, αυτά…ξεχάστηκαν νωρίς». Siemens και Βατοπέδι, Καλατράβες και σπατάλη, Ομόλογα και...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com
«ΚΑΛΑ, αυτά…ξεχάστηκαν νωρίς». Siemens και Βατοπέδι, Καλατράβες και σπατάλη, Ομόλογα και κουμπάροι. Κι απόμειναν απολιθώματα στο χρόνο και στον τόπο Άκηδες να μασουλάνε τον … ιδρώτα τους, Μαντέληδες με τα παιδιά τους σπουδαγμένα στην αλλοδαπή «δημοσία δαπάνη» και Ρουσόπουλοι «αθώοι του αίματος» και με τρεις βίλες (απ’ τη…δημοσιογραφία) στο…ενεργητικό τους.
ΚΙ ο πολίτης; Είδε «Εξεταστικές», συνεδριάσεις και επιτροπές περίμενε ποντάροντας στην εντιμότητα των πολιτικών μας(!) και στην…ηθική της Πολιτικής, αλλά δεν είδε αυτό που περίμενε. Τον μπέρδεψαν με λόγους και ετυμηγορίες, τον δούλεψαν σωρεύοντας χίλια ψέματα πάνω στην αλήθεια και πάλι απ’ την αρχή.
ΚΑΙ ήταν προσδοκία του και απαίτηση να...
 στήνονται εδώλια και να φοριούνται…γουνάκια μετά τις «Εξεταστικές». Να ανοίξουν οι φυλακές για μεγαλοκλέφτες της πολιτικής, να δημευτούν περιουσίες, να τρομάξουν οι κατοπινοί επίδοξοι και μερακλήδες. Μια ψιθυριστή κραυγή που θύμιζε εκείνη την πανελλήνια «δώστε τη Χούντα στο λαό» (που δεν την έδωσαν).
ΚΑΙ, βέβαια, υπάρχουν και τα κόμματα (η τρέλα των πολλών για το κέρδος των ολίγων). Υποσχέθηκαν αυτοκάθαρση κι ήταν λόγος κενός. Πάνω απ’ όλα κόμμα, η παράταξη, η «ιδεολογία». Μάνα που τους αγκαλιάζει προστατευτικά κα η σχέση είναι…ανταποδοτική. Για να γίνει «λίστα» και εύνοια του αρχηγού η «αγάπη» και η προσήλωση, άμυνα ομαδική αν χρειαστεί, επίθεση κατά του αντιπάλου που γίνεται φίλος και «ομοϊδεάτης» όταν πρόκειται για προνόμια (μισθός, σύνταξη, επιδόματα, επιτροπές, φύλαξη…).
ΚΑΙ τι τους ζήτησε ο κόσμος; Να επισημάνουν κλέφτες και λωποδύτες, να τους τραβήξουν με την απόχη και να τους παραδώσουν σε κοινή θέα (κάτι διαφορετικό δεν γίνεται από υπουργό κι απάνω). Πέρα από κόμματα και «ιδεολογίες», πρόσωπα και φιλίες. Κι έβαλαν αμνούς να δικάσουν λύκους «περπατημένους» και αχόρταγους, λαγοί τις αλεπούδες κι όλοι μαζί να θυσιάζουν την αλήθεια στο κομματικό συμφέρον.
ΕΝΑ ημίχρονο χωρίς σκορ και αύριο η λήξη χωρίς αποτέλεσμα. Με «φιλικό» σε λάθος (και άδειο) γήπεδο, με παίκτες που θα προσέλθουν στο…ταμείο σφιχταγκαλιασμένοι. Με το ΠΑΣΟΚ (που κυβερνά) πιο έντιμο από προθέσεις, τη Ν.Δ. «ωσεί παρούσα» κι ύστερα αποχωρούσα κι όλους μαζί να «υπογράφουν». Όταν τ. υπουργοί της αρπαχτής θα πηγαινοέρχονται στα Παρίσια για καφέ και η Ελβετία θα εγγυάται για τον…ιδρώτα τους. Με τους κωδικούς στο τσεπάκι, την παλάμη ανοικτή κατάφατσά μας και τον αντίχειρα στο…πηγούνι τους.

14 σχόλια

  1. http://www.youtube.com/profile?user=patcondell#p/a/u/2/bWw7H4m389o http://www.youtube.com/profile?user=patcondell#p/a/u/1/5Ana9w3uSNA GIA AGLOFONOYS APO KAI GIA METANASTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ά, ρε χουντοδεξιά τομάρια- νεοδημοκράτες...

    Χίλιες φορές αξίζουν τα μπινελίκια που σας ρίχνουμε!!

    Είσαστε τρισάθλια και θρασύτατα υποκείμενα !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!) και γκρέμισαν το κύρος της χώρας.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που αναλαμβάνει ευθύνες, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδοσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα και σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός, δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!



    ...αλλά ποιός έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...έχουν τσίπα πάνω τους τα αμόρφωτα και απολίτιστα μπάσταρδα δοσίλογων, ταγματαλητών, βασανιστών και αγροφυλάκων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5,35 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ.

    ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...

    ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ?


    ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΜΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ LIFTING ΠΡΩΤΑ
    ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.

    ΣΑΝ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΟ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΥ
    ναζι ΦΑΝΤΑΡΟΥ ... ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαναση
    ξεκινησες το αρθρο σου με την παραφραση του τιτλου βιβλιου του Χρονη Μισσιου ....καλα εσυ σκοτωθηκες νωρις.
    Πιστευω οτι εισαι δημοκρατης με αρχες και ιδανικα και αρκετα εξυπνος για να αντιληφθείς οτι τιποτε δεν θα γινοτανε οπως και αποδειχθηκε.
    Μας κυβερνουν πολιτικοι απατεωνες κολοπαιδα κακομαθημενα, βουτυρομπεμπεδες ξερασματα του κερατα.
    Μαθανε να τα εχουν ολα και να κλεβουν απο πανω και αν καμια φορα λαχει και μπει κανενας γιος ταχυδρομου στο συναφι τους ενσωματωνεται γρηγορα και αποκτα μαστερ σε μηδεν χρονο στην αρπα και την ρεμουλα.
    Ποιοι νομοι;οι νομοι ισχυουν για ολους εκτος απο αυτους που ειναι πιο ισοι απο τους ισους. Ποια δικαιοσύνη απο αργυρωνητους δικαστες και δικηγορους; πραγματικα πιστευες οτι αυτες οι λερες οι πατσατζιδηκες θα απεδιδαν δικαιοσυνη; εδω ο αλλος ακομα γυρναει ελευθερος που πηρε μιζα 1 εκατομμυριο και το ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ!!!το παρεδωσε στο ΠΑΣΟΚ και μετα χαθηκε...το πηρε ο συνεργατης χωρις όνομα!!!!ενω οι εφοριες στελνουν ειδοποιησεις απειλες κατασχεσεων σε πολιτες για 1200 ευρω!!!!!!!!!!πιασανε τους μεγαλοκλεφτες του κρατους οι αληταραδες!!!
    Αμολυσανε το ΣΔΟΕ με μπροσταρη τον Καπελιερη(αυτος ζουσε σε αλλο πλανητη μαλλον γιατι ολα τα περασμενα χρονια η ελειπε η ειχε πεσει σε χειμερια ναρκη οπως οι αρκουδες. Τωρα ειδε και αυτος οτι υπαρχουν μεγαλοφοροφυγαδες!!!η υποκρισια δεν εχει τελειωμο) που συλλαμβανει καθε μερα εκατονταδες φοροκλεφτες εκατομμυριων διαφημιζοντας το μεσα απο το γκαιμπελικο καναλι του μεγκα με ολη την χορωδια των κοπροσκυλων, ριχνοντας σταχτη στα ματια του κοσμου και απο την αλλη κοβουν μισθους συνταξεις φαρμακα απολυουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ!!! Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Η ανθρωποφαγια αρχισε... ο ενας προσπαθει να φαει τον αλλο για να γλυτωσει.Δεν ειναι η πρωτη φορα που αυτος ο λαος συμπεριφερεται ετσι το εχει κανει πολλες φορες στο παρελθον και ειδικα στην κατοχη.
    Αυτος ο ελληνικος λαος ειναι για τα μπαζα μαζι με ολο το σκυλολοι των πολιτικων δοσιλογων.
    Για να φαντασθεις το μεγαλειο της ηλιθιοτητας που δερνει αυτο τον λαο, εχει φθασει να πιστευει μοιρολατρικα οτι αυτος ειναι υπευθυνος για αυτη την καταντια και την ξεφτιλα στον τοπο και να κλαψουριζει,εκλιπαρει, αντι να αντιδρασει και να στειλει στο διαολο και ακομα παραπερα ολα αυτους τους τσογλαναραδες που επαγγελονται τους πολιτικους.
    Ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι με στοιχειωδη λογικη που να πιστευουν ενα πρωθυπουργο που ψευδεται συνεχως χωρις κανενα ενδοιασμο; ενα ανθρωπο που παιζει το ρολο του νεκροθαφτη και σκαβει οσο βαθυτερα μπορει τον λακκο ολων μας; κοροιδευοντας και ξεπουλωντας τα παντα. Εσυ που τα ματια σου γνωρισαν περισσοτερα εχεις ξαναδει τετοιο πολιτικο τομαρι;
    Ο πρωθυπουργος ειναι ενας αχυρανθρωπος που εκτελει διατεταγμενη υπηρεσια και εξυπηρετει συμφεροντα διεθνων τοκογλυφων ξεπουλωντας την ιδια την χωρα του.
    Ειναι επικινδυνος, ειναι ενας αισχρος τρομοκρατης ψυχης.
    Αναρωτιεμαι πραγματικά αν αυτο το ηλιθιο κατασκευασμα αισθανθηκε εστω και μια φορα Ελληνας και ευγνωμοσυνη για αυτο τον τοπο που τον αναθρεψε τον σπουδασε και συνεχιζει να τον ταιζει τον τεμπελχανα που παραμυθιαζε τον κοσμο οτι εχει κανει ολες τις δουλειες στον υπνο του.
    Ειναι ενας κυνικος κρετινος αυτος και οι ομοιοι του που δυστυχως ειναι πολλοι και ανηκουν σχεδον σε ολα τα πολιτικα αποκομματα αυτου του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5.35
    ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
    ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΠΥΡΕΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ά, ρε χουντοδεξιά τομάρια- νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια που σας ρίχνουμε!!

    Είσαστε τρισάθλια και θρασύτατα υποκείμενα !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!) και γκρέμισαν το κύρος της χώρας.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που αναλαμβάνει ευθύνες, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδοσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα και σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός, δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!



    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ____________________________________
    η αλητεία του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ εν δράση όπως τότε...ΤΑ
    ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γέμισε όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....





    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.



    ____________________________ΤΕΛΟΣ__

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ!!!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ!!!

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΝΑΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειλικρινά, όσο γράφει αυτός ο κύριος (Θανάσης Νικολ.) δεν θα διαβάζω το Μπλοκ. Είναι κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ.....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΖΩΩΟ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Παγκόσμιο Ρεκόρ ανικανότητας, φυγομαχίας, ευθυνοφοβίας και αχρηστίας της αχρείας Δεξιάς!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ____________________________________
    η αλητεία του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ εν δράση όπως τότε...ΤΑ
    ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γέμισε όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....





    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.




    ____________________________ΤΕΛΟΣ__

    Aφού είσαι τόσο
    ΚΟΠΑΝΟΣ
    και δεν καταλαβαίνει ότι καταστρέφει το PRESS- ΠΑΣΟΚ BLOKS
    ΣΟΥ ΛΕΩ και ευχαριστώ που το παρασέρνει στα έγκατα του ΒΟΘΡΟΥ όπου ζεις ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ λιγδασμίενε
    απο τα ΣΚΑΤΑ και τα ΚΑΤΟΥΡΑ,
    των χεστρών της Ιπποκράτους Πασοκ.
    ----------------------------------
    γελοίε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ____________________________________
    η αλητεία του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ εν δράση όπως τότε...ΤΑ
    ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γέμισε όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....





    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.




    ____________________________ΤΕΛΟΣ__

    Aφού είσαι τόσο
    ΚΟΠΑΝΟΣ
    και δεν καταλαβαίνει ότι καταστρέφει το PRESS- ΠΑΣΟΚ BLOKS
    ΣΟΥ ΛΕΩ και ευχαριστώ που το παρασέρνει στα έγκατα του ΒΟΘΡΟΥ όπου ζεις ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ λιγδασμίενε
    απο τα ΣΚΑΤΑ και τα ΚΑΤΟΥΡΑ,
    των χεστρών της Ιπποκράτους Πασοκ.
    ----------------------------------
    γελοίε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση