GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Κτηματολόγιο…

Παρά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παρασκήνιο ότι ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης και ότι η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανά...

Παρά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παρασκήνιο ότι ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης και ότι η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου τίποτα δεν φαίνεται να κουνάει απο τη θέση του τον επανομαζόμενο βαρώνο του κτηματολογίου.
Ένα ισχυρό πρόσωπο-κλειδί στο πρόγραμμα κτηματογράφησης που εκ του αποτελέσματος οδήγησε στην τωρινή του κατάντια το μεγαλοπήβολο σχέδιο κτηματογράφησης της χώρας μας...
Ο κύριος αυτός χρόνια τώρα ξέροντας να τα έχει καλά με τους γόνους υπουργών και τα βύσματα που εργάζονται εκεί και ταυτόχρονα να "τρέχει" όσους δεν έχουν κομματικές διασυνδέσεις παρουσιαζόνταν σαν ο...
 στυλοβάτης της κρατικής αυτής υπηρεσίας. Μιάς υπηρεσίας όμως που εδώ που τα λέμε έχει αποτύχει παταγωδώς (βλέπε τα άπειρα σκάνδαλα που τη ταλανίζουν) .
Όμως η εισήγηση του για απομάκρυνση διδάκτορα υπαλλήλου αορίστου χρόνου (με τον οποίο σύμφωνα με καταγκελίες είχε τσακωθεί), με την ταυτόχρονη θετική εισήγηση του στην πρόσληψη αποφοίτου λυκείου για επιστημονικό έργο (;) έχει προκαλέσει τριγμές στην εικόνα του.
Επίσης ο δικτατορικός τρόπος που έλεγχε τα διάφορα κτηματολογικά γραφεία που βρίσκονταν υπό την εποπτεία του (Αθήνα, Χανιά κλπ),ενώ ο ίδιος δημόσιος υπάλληλος (το πιάσατε ε;) τον έχουν κάνει μία μισητή φιγούρα στους υπαλλήλους.
Ο προέδρος Αρβανίτης προσπαθώντας να τον διασώσει (τοπογράφος ο ίδιος όπως και ο Καλημέρης και ως γνωστό κόρακας κοράκι μάτι δεν βγάζει) τον μετάφερε σε άλλη υπηρεσία κτηματογράφησης ώστε να μην φαίνεται πολύ και να μην προκαλεί με τη παρουσία του.
Τα ερωτήματα όμως πολλά. Γίνεται το κτηματολόγιο να είναι τσιφλίκη των τοπογράφων και όποιος δεν τους αρέσει να τον απομακρύνουν; Είναι σωστό η κυβέρνηση του Πασοκ να μας κοροιδεύει με τους διπλοθεσίτες και να καλύπτει τα δικά της παιδιά;
Είναι δυνατό να εργάζεται η γυναίκα κάποιου υπαλλήλου σε ανάδοχους του κτηματολογίου με ότι αυτό συνεπάγεται;
ΕΣΠΙ

25 σχόλια

  1. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ!!!ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΩΡΑΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΖ-ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθέυει ότι ο νομικός σύμβουλος κτηματολογίου που εισηγείται τις απολύσεις υπαλλήλων των 900ευρώ,είναι παράνομος και είναι τριπλοθεσίτης;;έχει ενημερωθεί η νυν διοίκηση για τις άλλες δύο θέσεις του νομικού συμβούλου,σε ιδιωτικές εταιρείες με περίεργα συμφέροντα;;; θα επανέλθουμε στο θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. WHO CONTROL THE CITY?...ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...
    3aklia-dz algerien en greece po tahleb.flv
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ , ΟΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ 2004 , ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ , ΣΑΝΤΕΡ ,ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ 6.000.000 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ 20.000.000 ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ , ΚΑΙ Ι ΤΑΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .
    ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 16-12-10 ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ
    Tromaktiko 16/12/10 ώρα : 11:16 μμ
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ,ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΣΑΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥΗΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kyριε αρβανιτη ποτε διορηστηκε η γκολφινοπουλου????ποτε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΠΙ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καποιος συναδερφος αποκαλεσε ρουφιανα την γκολφινοπουλου η οποια ετρεξε να κρυφτει.ετσι κωλοπαιδα
    το σαπιο συστημα στο κτηματολογιο καταρρεει!!!!τα εχουν παρει οι υπαλληλοι.δημα,παραμανα ωραια ειναι που δεν ξαναεκλεχτηκατε??
    εσυ αρβανιτη πως ειναι εισαι το καλο παιδι του ΠΑΣΟΚ και να σε μισουν ολοι??ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gia tis απολυσεις απο τα παιδια στα ελτα!ευχαριστουμε παιδια για τη στηριξη!
    http://simbasioyxoielta.blogspot.com/2010/10/blog-post_03.html
    πισω ρουφιανοι εμπρος συντροφοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ;;;ΤΥΧΑΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ -ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ-ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και αλλα στοιχεια για το κτηματολογιο
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1201064

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο καλημερης παλια λεγοταν ο ανθρωπος του λαλιωτη.βοηθησε πολυ καποιους γιαυτο ειναι δυσκολο να τον αγκιξουν.τωρα η μπιρπιλη καλυβει τον σουφλια που δεν ξερει τι εφαγε!
    μην ξεχναμε και το σκανδαλο με τον καραμεσινη που αποκαλυψε το Πρωτο θεμα.κολλητος του Σουφλια που η κορη του δουλευε σαν δικηγορος στο κτηματολογιο.που επαιρνε πληροφοριες ο καραμεσινης για γη που θα γινοταν εντος σχεδιου ενω αυτος την αγοραζε σαν εκτος σχεδιου τσαμπα.απο την κορη του μηπως??ηθικο ζητημα???Κυρια Μπιρμπιλη ΦΥΓΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η κελυ καραμεσινη εφυγε απο το κτηματολογιο μολις αποκαλυφθηκε το σκανδαλο που αφορουσε τον πατερα της και αυτην.να τονισουμε οτι οσο ηταν εκει υπηρξε κολλητη του καλημερη και της γκολφινοπουλου και ρουφιανευε υπαλληλους stages και μονιμους.αυτα για να ξερει ο λαοσ που πανε τα λεφτα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συναδελφος εστειλε την γκολφινοπ... μεταθεση σε αλλο τμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο καλημερης εδιωξε τον Π.Ξ που εχει τρια πτυχια για να βαλει την κορη του που ειναι μαθητρια του Αρβανιτη στην Θεσσαλονικη στο Πολυτεχνειο.Για τετοιους ξεφτιλες μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κυρία Κέλλυ αποδείχθηκε ότι ρουφιάνευε όταν στο έγγραφο(και επίσημα) απόλυσης του Π.Ξ.(διδάκτορας με τρία πτυχία),αναφέρει η κυρία Γκολφινοπούλου ότι η νομικός στο γραφείο κτηματογράφησης Μενιδίου κυρία Κέλλυ,έκανε συνεχώς παράπονα για την συμπεριφορά του Π.Ξ.. Η γνωστή συκοφάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτή ρουφιάνευε;;;;;;;;;Παραλίγο να γυρίσει τσόντα στο κτηματολόγιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτή την έπεφτε στους σερβιτόρους κτηματολογίου,στους νομικούς,στους υπαλλήλους της εξυπηρέτησης κοινού,στους συμβασιούχους και Διευθυντές. Σοβαρο κορίτσι η κυρία Καλλιόπη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διαφωνώ ριζικά με την άποψη ότι η δικηγόρος Βασιλική Παραδιά είχε επιδείξει ήθος κατά τη διάρκεια παραμονής της,στην κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε..Απεναντίας,ελάμβανε συνεχώς παράνομες άδειες και πατούσε μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα στο νομικό τμήμα κτηματολογίου,με συνέπεια η πρώην διοίκηση να μην την κρατήσει ως μόνιμη δικηγόρο,ενώ κράτησε όλους τους υπόλοιπους ασκούμενους δικηγόρους που τελείωσαν άσκηση την ίδια εποχή με την κυρία Παραδιά.Ο πρώην πρόεδρος κτηματολογίου είχε ενημερωθεί για τις αδικαιολόγητες απουσίες της και δεν επιθυμούσε την παραμονή της,καθώς θα εθεωρήτο μέγα σκάνδαλο.
    Έκανε το μεταπτυχιακό της στο πανεπιστήμιο Κομοτηνής,με καθηγητή μεταπτυχιακού τον διευθυντή νομικής διέυθυνσης κτηματολογίου.Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε να απασχολείται ως ασκούμενη δικηγόρος στην νομική διέυθυνση κτηματολογίου,με διευθυντή τον καθηγητή του μεταπτυχιακού της.Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο.
    Ο διευθυντής της έδινε συνεχώς παράνομες και καταχρηστικές άδειες,που δεν επιτρέπονται από κανέναν νόμο και προκαλούσαν τους υπόλοιπους εργαζόμενους.Κατά σύμπτωση,ο εν λόγω διευθυντής ήταν πάντα ο επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής στα συνέδρια και εκδηλώσεις της Πομιδα,όπου πρόεδρος είναι ο πατέρας της.
    Δεν έφταναν μόνο οι παράνομες άδειες και οι αδικαιολόγητες απουσίες,αλλά,επιπλέον:τις ελάχιστες φορές που πατούσε στο νομικό τμήμα,είχε το δικό της ελαστικό ωράριο,χωρίς να ρωτά κανέναν ιεραρχικά ανώτερο.
    Αυτή είναι η δική μου άποψη:στις συγκεκριμένες περιπτώσεις,ο νόμος δεν δικαιολογεί άδειες,αλλά δικαιολογεί την απόλυση και λύση της συνεργασίας.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κλεφτες και απατεωνες...
    να λογοδοτησουν τωρα
    1.αρβανιτης(διπλοθεσιτης κουμπαρος υφηπουργου)
    2.καρτελια(αποφοιτος λυκειου παιρνει 6000 ευρω μισθο)
    3.κελλυ καραμεσινη(σκανδολο νεου βατοπεδιου)
    4.γκολφινοπουλου(διοριστηκε την επομενη των εκλογων
    5.καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν ξεχναμε πασοκια τους απολυμενους δημοσιους υπαλληλους στο κτηματολογιο!!!!ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση