GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πραγματικό μήνυμα...

Aπο το  http://newblackmail.blogspot.com Αυτό που λείπει από τα φετινά (φτωχικά) Χριστούγεννα στη χώρα μας,είναι το αληθινό μήνυμα της ...

Aπο το  http://newblackmail.blogspot.com

Αυτό που λείπει από τα φετινά (φτωχικά) Χριστούγεννα στη χώρα μας,είναι το αληθινό μήνυμα της γέννησης του Χριστού (ο οποίος γεννήθηκε σε μία φτωχική φάτνη),ή μία ακόμα επιβεβαίωση της ματαιοδοξίας και του νεοπλουτισμού μας;;;
Όλη η οικογένεια γύρω από...
ένα πλούσιο ''φτωχικό'' τραπέζι και καρδιές γεμάτες αγάπη και κατανόηση,δεν αρκούν για να γιορταστεί η σημερινή Εορτή..;;;

3 σχόλια

  1. Εμπρός να Fam De la Patri! Εμπρός να φάμε τους Έλληνες που δεν είναι Μηχανικοί Πολυτεχνείων με τις Άδειες που τους βγάζουμε και τους γδέρνουμε, με το ένσημο που από κάθε Δημόσιο Έργο πηγαίνει κατ’ ευθείαν στα Ασφαλιστικά μας Ταμεία και έτσι οι συντάξεις μας είναι σαν παχιές αγελάδες, ( νάναι καλά τα βόδια και το γκουβέρνο που τα έζεψε)!!!! Για μας που γεμίσαμε με την γνώση μας και τις ικανότητες μας την Ελλάδα από άκρη σε άκρη αυθαίρετα, που τιγκάραμε τα σπίτια ημιυπαίθριους χώρους.
    Τι ήθελε και τι θέλει ο ιδιοκτήτης που έριχνε το χρήμα ή ο εργολάβος?
    Δέκα μέτρα, πενήντα μέτρα, εκατό μέτρα παραπάνω από την νόμιμη άδεια, αλλά με την αμοιβή μας κανονικά από την πίσω πόρτα στο τσεπάκι μετρητά και αφορολόγητα!
    Δεν θα θα είμαστε εμείς αυτοί που θα του χαλάσουμε το χατίρι να χαλάσουμε και την πιάτσα, ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ θα την κάνουμε την παρανομία και με την Πολεοδομία τα βρίσκουμε!!!!
    Της Πουτάνας το κάγκελο θα γίνει τώρα με τα Πιστοποιητικά που θα μας ανατεθούν να δίνουμε για το αν μια κατασκευή πληροί τους όρους Θερμομόνωσης και αν όχι να υποδεικνύουμε στον ιδιοκτήτη τι πρέπει να κάνει για να εναρμονιστεί με αυτούς, γιατί εμείς που κάναμε όλα τα παραπάνω και που εδώ και κάμποσο καιρό έχουν πέσει οι κατασκευές και είμαστε πεινασμένοι για το κάτι παραπάνω θα δράσουμε!!
    Νάναι καλά και αυτή η ανεκδιήγητη Υπουργός που έκανε αυτήν την καλή σκέψη για να μας σώσει, και που η ΑΣΧΕΤΗ αντί να πει το από εδώ και πέρα, ζητά να γίνουν μετατροπές σε σπίτια και πενήντα και εκατό χρόνων, αλλιώς χάνουν την αξία τους και δεν μεταβιβάζονται, δεν πωλούνται !!!!
    Φαντάζεστε τους ιδιοκτήτες πεσμένους στα τέσσερα να μας φιλούν τα αρχίδια και με το πακέτο στα χέρια, άλλος τούβλο άλλος κατοσταριές τα Ευρώπουλα για να πάρουν το Πιστοποιητικό με όσο γίνετε πιο φτηνές παρεμβάσεις στο κτήριο τους?
    Ζήτω μας!!!! Ζήτω της Υπουργού Μπιρμίλη!!!! Ζήτω το Μπορδέλο που ζούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να γιορτάσουμε την γέννηση του Χριστού θυσιάσαμε όλα τα ζώα της φάτνης. Και πνίξαμε τις τύψεις μας με κούπες καθαγιασμένο κόκκινο κρασί σαν το αίμα του Κυρίου μας. Στην ουσία είμαστε ανθρωποφάγοι και κτηνοβάτες ταυτόχρονα. Εγώ προσωπικά που νηστεύω δεν έφαγα κανένα κουραμπιέ και παρηγορήθηκα με ένα ταψί μελομακάρονα. Η χοληστερίνη μου και το σάκχαρο είναι σε παροιμιώδη ύψη και δεν αγοράζω κάρτες γιούνισεξ γιατί δεν πιστεύω στην φιλανθρωπία. Όλες οι ΜΚΟ και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις είναι όργανα του καπιταλισμού που εξαθλιώνει και καταδυναστεύει χώρες και λαούς προκειμένου να αποκομίσει τεράστια κέρδη από το ξεζούμισμα και την αρπαγή του πλούτου τους. Ας αναλογισθούμε αυτές τις μέρες οτι οι φτωχοί Ελληνες έχουμε πλούσιες συνήθειες και αγαθά άδεια και ανόητα ήγουν αδιανόητα ως 10-20 χρόνια πριν. Φυσικά πταίει η πρόοδος αλλά η απόκτηση αγαθών είναι πράγματι πρόοδος; Και μάλιστα εις βάρος της φύσης στην οποία ανήκουμε. Το υδρόθειο της κλανιάς δεν διαφέρει και πολύ από την εξάτμηση του αυτοκινήτου. οτι καταναλώνεις κλάνεις και αυτό ελευθερώνεται στο περιβάλλον. Αυτό λοιπόν μας έμεινε των νεοΕλλήνων. Μαγιά, ψωμιά, μαγκιά κλανιά και κώλος σαν πουστρίνι. Χρόνια καλά, το πολλά δεν έχει καμμία σημασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Χαμος σημερα στην Μηλιωνη απο το αρθρο του δρ Κουτσουκου στο πρεσσ για το οτι δεν υπαρχει πραγματικη οικονομικη κριση.

    Η κριση ειναι στημενη οπως η γριππη των χοιρων για να τα κονομησει ο καθε Παπακωσταντινου και η παρεα του οι τραπεζιτες...

    Γιωργο
    παρε την σκουπα και διωξε τωρα τον Παπακωσταντινου, αν δεν το κανεις σημαινει οτι εισαι σαν τον Καραμανλη μεσα στην κομπινα και τα ψωμια σου τελειωνουν συντομα!

    Καλα Χριστουγεννα σε ολους τους Ελληνες και στα παιδια ειπε ο δρ κουτσουκος και προτεινα να βγουν εξω και να διασκεδασουν!!

    Την Πεμτη 30 Δεκεμβρη ο δρ κουτσουκος καταθετει στην 24η ανακριτρια στις 9.00 πμ. για την γμωστη απατη ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΑΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ κλπ...και θα εχουμε ραγδαιες εξελιξεις. Πολλοι στο κολπο!!

    Καλα χριστουγεννα!!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση