GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ε, όχι και μαθήματα ηθικής πολιτικής συμπεριφοράς...

Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/ Θέλησε να κάνει και ο κ.Δημήτρης Δρούτσας μαθήματα ηθικής πολιτικής συμπεριφοράς στον Βαγγέλη Παπα...

Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/
Θέλησε να κάνει και ο κ.Δημήτρης Δρούτσας μαθήματα ηθικής πολιτικής συμπεριφοράς στον Βαγγέλη Παπαχρήστο.
Ποιος;
Αυτός που παρίστανε τον καθηγητή!
Εμφανίστηκε στην πολιτική ως καθηγητής πανεπιστημίου της Αυστρίας, όπως έγραφε το βιογραφικό του στο ΠΑΣΟΚ.
Αργότερα στο βιογραφικό του στο ΥΠΕΞ εμφανίστηκε ως «βοηθός καθηγητής».
Το πανεπιστήμιο του, όμως, τον εμφανίζει ως απόφοιτο, χωρίς καμία ιδιότητα καθηγητή. Έχει υπάρξει senior assistant στο ερευνητικό κέντρο του Πανεπιστημίου της Βιέννης, αλλά αυτό δεν συνιστά καθηγητική βαθμίδα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, καθώς δεν...διαθέτει διδακτορικό!!!
Ο δοτός και ντροπή του υπουργείου!
Ο άνθρωπος που ο Τάσος Παπαδόπουλος θεωρούσε πως δεν...
 έχει εθνική συνείδηση!
Ο άνθρωπος που ήταν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο εξωτερικών και για αρκετά χρόνια δεν είχε καν ελληνική υπηκοότητα!
Ο άνθρωπος που παριστάνει τον φίλο της Κύπρου «όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια» και ακόμα δεν μας έχει πει με ποια ακριβώς αποστολή είχε στείλει η χούντα τον πατέρα του στην Κύπρο, στο γραφείο τύπου της ελληνικής πρεσβείας που προετοίμαζε το πραξικόπημα!
Λίγο πιο σεμνά και ταπεινά, καλό θα έκανε κ. Δρούτσα.

10 σχόλια

  1. Τα καθίκια που πουλάνε την χώρα να ξεκουμπιστούν. Η χώρα έχει χούντα καθώς πληθώρα συνεργατών του κ. "Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο", κοινώς ΓΑΠ, δεν είναι εκλεγμένοι, αλλά εγκάθετοι. Αν ο εν λόγω έμπορος νομίζει πως είμαστε ηλίθιοι κάνει λάθος. Να μαζέψει τα τσουτσέκια του και να ξεκουμπιστούνε όλοι μαζί. Τέτοιους "Έλληνες" δεν θέλουμε. είναι και αγράμματοι. Ντροπή για τον τόπο. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισαν ούτε μνημόνιο, ούτε ΔΝΤ, ούτε ξεπούλημα του Αιγαίου, ούτε άφιξη του Ισλάμ στον τόπο μας συν γυναιξί και τέκνοις. Διχοτόμηση και της Ελλάδας μετά την Κύπρο δεν θα δεχτούμε. ΕΞΩ Η ΧΟΥΝΤΑ και τα τσουτσέκια της!
    Η Αριστερά επίσης να συνέλθει από την βλακεία που την δέρνει, να ξεστραβωθεί και να δει ποιό είναι το συμφέρον του τόπου. Η αλληλεγγύη σε εξαθλιωμένους φανατικούς πληθυσμούς είναι καταστροφική. Η αλληλεγγύη σε υποταγμένους που έχουν ρίξει τα μεροκάματα στο πατωμα, έχουν σπάσει τα συνδικάτα και δεν κατεβαίνουν σε απεργίες (σιγά μην το ΠακιστανοΜπαγκλαντεσοΤαλιμπάν απεργήσει) είναι ανοησία.
    Δεν ψηφίσαμε την αριστερά για να παίζει το παιχνίδι του κεφαλαίου, των βρωμοτουρκαλάδων και των πουλημένων πολιτικών μας που έχουν καταλύσει τα σύνορα και έχουν αφήσει το πιο φανατικό και εξαθλιωμένο κομμάτι του Ισλάμ να εισβάλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ολα αυτα αληθεβουν πρεπει αμεσως να συλληφθει και να μην εκπροσωπει εμας μπραβο γιωργακι οι επιλογεσ σοθ ειναι ολες υποπτες κριμα που καταργηθηκαν δικαστηρια και θανατικη καταδικη και εχει αποθρασηνθει ολη η κοινωνια μας τα λιγα χρονια που που απομενουν με εχουν γεμισει απογοητευση θυμο αηδια και μισος οχι μονο για το αληταργιο που μας κυβερνα αλλα και γιαυτους που τουσ εκλεγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ μαθηματα!!!!
    Αστα για τα παιδια σου,αυτος ξερει ιστορια γιατι ειναι Ηπειρωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΤΟΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΟ
    ΒΡΕ ΣΚΛΗΡΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ...
    ΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Πότε έγινε Επίκουρος καθηγητής αυτός ο καραγκιόζης;
    Ούτε στα τρελά του όνειρα....
    Το Senior Assistant δεν έχει καμμία σχέση με το Assistant Professor.
    Kαταρχήν η βαθμίδα Assistant Professor στην Γερμανία και στην Αυστρία ισοδυναμεί να έχει κανείς διδακτορικό και να έχεις κάνει Habilitation (ένα είδος επάρκειας διδασκαλίας). Σε αυτή την περίπτωση λέγεσαι PD Dr. (PD σημαίνει Privatdozent). Kαι έπειτα υπάρχουν οι βαθμίδες καθηγητή που είναι Prof. Dr. που ανάλογα με την βαθμίδα (=εισόδημα) μπορεί κανείς να είναι C3 ή C4.
    Kαταρχήν αυτός ο ταλαίπωρος δεν ξέρει να μιλάει γερμανικά. Μιλάει τα γερμανικά με μία άθλια προφορά που ούτε καν προφορά Βιέννης είτε Αυστρίας δεν θυμίζει.

    Παρόλου που είναι μισός Γερμανός (Αυστριακοί και Γερμανοί το ίδιο είναι) μιλάει τρισάθλια Γερμανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοσιαληστές ψηφίστε ένα νόμο να τον κάνετε καθηγητή να μην τον χλευάζουν τον άνθρωπο. Γιατί τον αφήνετε ξεκρέμαστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ίσως θα έκανε για Maitre d hotel σε κάποιο ξενοδοχείο και οχι υπουργός εξωτερικών ελέω βλακογιώργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμενα αρκετο καιρό καποιος να ασχοληθει αρθρογραφικά με αυτον τον πεταμενο.
    Αυτο το σουργελο που του χρειαζεται ολοκληρη κουστωδια για να κανει τα ψωνια του σαν ψωνιο που ειναι εκτος οτι ειναι αναιδης ρεμπεσκες τρισαθλιος μας βγηκε και νεοταξιτικο γουρουνι.
    Προκειται περι τυχαρπαστου καιροσκοπου αρριβιστα σαν ολα τα κολοπαιδια της παρεας ΓΑΠ.
    Δυστυχως ηρθε η εποχη τον τοπο να τον κυβερνιουν αμορφωτοι αξεστοι ανθελληνες κοπριες τραχαναδες και λαμογια.
    Ελπιζω οι φιλοι του ΠΑΣΟΚ να πηρανε το μαθημα τους απο τα σκιαχτρα που ψηφισαν. Το δυστυχημα ειναι οτι την πληρωνουμε ολοι και οχι μονο αυτοι που τους ψηφισαν.
    Ειναι δυνατον να ειναι αυτο το ατομο υφυπουργος εξωτερικων οταν επαγγελεται την παγκοσμια δικτακτορια σαν λυση; περιμενετε απο αυτο τον κοπριτη τον πεταμενο να εξυπηρετησει τα συμφεροντα του τοπου;
    Ο υποστηρικτης του σχεδιου ΑΝΝΑΝ σε βαθμο μεγαλυτερο απο αυτους που το εκπονησαν αλλα ο Τασος Παπαδοπουλος οι συγχωρεμενος του εδειξε τι κρυβει κατω απο τα παντελονια του φορα παρτιδα στον λουκουμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ Ο ΓΑΠ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ" ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
    Α) ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΕΣΒΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ,
    Β) ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ,
    Γ) ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΚΑΙ
    Δ) ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΈΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ, ΔΟΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΑ ΕΘΝΙΝΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...
    αΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕ, ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση