GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα λευκά η Ευρώπη...

Από το http://www.epikaira.gr/ Κλειστό παραμένει το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων που πλήτ...

Από το http://www.epikaira.gr/
Κλειστό παραμένει το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων που πλήττουν τη Βρετανία ενώ σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία προκλήθηκαν σήμερα και στα...
 δρομολόγια του τρένου Eurostar ανάμεσα στο Λονδίνο, το Παρίσι και τις Βρυξέλλες.
Σε ανακοίνωσή της η Eurostar επισημαίνει πως οι άσχημες καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τα τρένα της να μειώσουν τις ταχύτητές τους στη Βρετανία και στη βόρεια Γαλλία με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις περίπου 30 λεπτών.
Επίσης ακυρώθηκαν έξι δρομολόγια ανάμεσα στο Λονδίνο και το Παρίσι και το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες.
Πτήσεις ακυρώθηκαν και από το London City Airport. Το Gatwick έκλεισε χθες το βράδυ, όπως και το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου.
Οι θερμοκρασίες και σήμερα παραμένουν κοντά στους 0 βαθμούς, αλλά στα Highlands της Σκωτίας θα φτάσουν τους -20 βαθμούς. Το χιόνι σε ορισμένες περιοχές της Βρετανίας έφτασε και τα 15 εκατοστά και σήμερα αναμένονται νέες χιονοπτώσεις. Πολλά σχολεία στην Σκωτία παραμένουν κλειστά για τρίτη ημέρα.
Στα άσπρα και η Ιταλία
Τα χιόνια έπληξαν επίσης το Μιλάνο και τη Λομβαρδία, προκαλώντας καθυστερήσεις στην κίνηση των αυτοκινήτων.
Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν ακόμα στο Πιεμόντε και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας έχει εκδώσει προειδοποίηση που ισχύει μέχρι σήμερα το βράδυ.
Στη Βενετία, το κέντρο της πόλης βρίσκεται κάτω από το νερό που έχει φτάσει τα 111 εκατοστά. Στη Ρώμη, η στάθμη των νερών του Τίβερη αυξήθηκε λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κίνδυνος πλημμυρών.

10 σχόλια

  1. Οι «κοτσάνες» του Πρωθυπουργού δεν είναι αθώες: Είναι «εντολές»!
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο πολιτικός της «κοτσάνας». Άπειρες είναι οι «κοτσάνες» που κατά καιρούς εκτοξεύει και μένουμε εμβρόντητοι: Από το «θα τρέμουν τα συμφέροντα», μέχρι το « μηδέν εις το πηλήκιον»!
    Ο Γ.Π., λόγω της πολιτικής του καχεξίας και της δραματικής φτώχειας των πνευματικών πόρων Παιδείας και Ψυχολογίας ελληνικής, λειτουργεί σαν ένας κακός Αμερικανός «πιστολάς». Αν δεν έχει γίνει το ανέκδοτο ακόμα της ελληνικής κοινωνίας αυτό οφείλεται στα ΜΜΕ που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να επικαλύψουν και να εξωραΐσουν τις «κοτσάνες» του, τα λόγια και τα έργα της κυβέρνησής του.
    Βεβαίως, υπάρχει και...

    η θετική πλευρά του ζητήματος. Το ατομικό πολιτικό μέγεθος του Γ.Π. κάνει πιο ευανάγνωστη την πολιτική και τις «εντολές» που υλοποιεί και πιο ορατά τα αδιέξοδα του καθεστώτος που υπηρετεί.
    Σήμερα είναι τόσο μεγάλη η κρίση και παρακμή του συστήματος, τόσο δραματικά τα αδιέξοδά του, που το σύστημα απαιτούσε πολιτικούς απατεώνες μεγάλου βεληνεκούς και κοινωνικού βάρους. Αλλά και αυτοί έχουν εκλείψει, λόγω της δραματικής γεροντικής κατάπτωσης: Ιδεολογικής και πολιτικής.
    Στην Ελλάδα όλα αυτά παίρνουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις, λόγω της ασφυκτικής εξάρτησης των ελληνικών δομών εξουσίας με τους Αμερικανούς «νταβάδες» και τις ποικίλες και πολύχρωμες «βάσεις» που έχουν στη χώρα μας.
    Όταν, φυσικά βιάζεις τόσο βάρβαρα την Πολιτική, αυτή σε τιμωρεί: Σου «βγάζει» Πρωθυπουργό τον πιο «λίγο» και ακατάλληλο…
    Μηχανεύεται, λοιπόν, ο άμοιρος ο Πρωθυπουργός, μαζί με τους τεχνοκράτες, Αμερικανούς συμβουλάτορες διάφορα τεχνάσματα απάτης, απλοϊκά και βλακώδη για τα ελληνικά δεδομένα.
    Ο ελληνικός λαός έχει συσσωρευμένες, μεγάλες και ιστορικές εμπειρίες σε κάθε παραλλαγή απάτης και σε κάθε είδους τέτοιων ταχυδακτυλουργικών τεχνασμάτων. Και μάλιστα από μεγάλους «μαστόρους» της πολιτικής ταχυδακτυλουργίας και απάτης, από «ποιητές» της εξαπάτησης…
    Ο άμοιρος ο Πρωθυπουργός λέει τα ίδια που έχουν παιχτεί στην ελληνική κοινωνία πολλές φορές, αλλά δεν ξέρει ούτε αντιγραφή να κάνει. Έτσι μένει σε κάποιες ηχηρές φράσεις περί «εθνικών κινδύνων», «διαφθοράς», «διαφάνειας», κ.λπ, τις συνδέει αυθαίρετα με τα οικονομικά αδιέξοδα και κατασκευάζει βλακώδη «κλισέ» τα οποία εμφανίζει σαν θαυματοποιό φάρμακο…
    Μετά το «εύρημα» του κινδύνου της «εθνικής μας υπόστασης» (καθόλου αθώο «εύρημα», απλώς άκομψα διατυπωμένο), μας προέκυψε η νέα αλχημεία: Η διαφθορά ως αιτία της οικονομικής κρίσης»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε ενα βλακα πρωθυπουργο,εχουμε μια συμμορια που κυβερναει,με μοναδικη ιδεολογια φιλοσοφια και σκοπο το "κλεψε να φας και αρπαξε ναχεις",τα πραγματα με μαθηματικη ακριβεια θα ειναι καταστροφη και υποδουλωση,παραπερα υποδουλωση...

    Εκτος αν αντιδρασουμε .
    Και να αντιδρασουμε εγκαιρα.

    Αν οι συνδικαλιστικες ηγεσιες δεν ηταν πουλημενες στη συμμορια πασοκ με την υποσχεση βουλευτοποιησης κλπ κλπ τα πραγματα θα ηταν πολυ ευκολα..

    Καθε μερα θα καλουσαν τον κοσμο σε μαζικες διαδηλωσεις .
    Ανεπισημα και μια μολοτωφ στο χερι ,στομα σε στομα...

    Τη μια μερα φωναζουμε την αλλη το ιδιο ,την παραλλη πεφτει και η πρωτη μολοτωφ την παραλλη δυο τρεις ακομα και καποια στιγμη σε μια "μαζωξη" της συμμοριας πασοκ ,επιθεση με χιλιαδες μολοτωφ ..
    Να τους καψουμε ζωντανους τους αλητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bloopers-ακια ..

    Μαζεχτε ρε πουστρακια αυτο το βλαμμενο που γαυγιζει δεξια δεξια δεξια ...

    Δεν το βλεπετε οτι χανει στροφες??

    Ακονα και ο σκατοψυχος γιαννοπουλος τρεις φορες τη μερα γαυγιζε "δεξια δεξια δεξια" μετα επαιρνε τα χαπια του και κοιμοτανε σαν σκυλος..


    Ετουτο εδω το πραμμα παραειναι ..

    Πειτε του οτι οταν ερθει η σειρα του θα του κανω το κωλαρακι μαυρο..

    Ενταξει πουστρακια??

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/profile?user=patcondell#p/a/u/2/bWw7H4m389o http://www.youtube.com/profile?user=patcondell#p/a/u/1/5Ana9w3uSNA ΓΙΑ ΑΝΚ ΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ( ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙ )ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .
    ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;
    Η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα τεράστια ελλείμματα που φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία και με μισθούς και συντάξεις που έρχονται όπου νάνε μετά τις εκλογές που θα γίνουν από 300 – 900 ευρώ , από την στιγμή που πλάκωσαν ανεξέλεγκτα βάση σχεδίου οι λαθρομετανάστες – μετανάστες τώρα αυτή την στιγμή είναι 6.000.000 και μέχρι το 2020 θα γίνουν 20.000..000 οι λαθρομετανάστες – μετανάστες , γι αυτό θα κάνουν το τζαμί και που ψηφίσαν το κόστος κατασκευής τα κόμματα προ ημερών την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ελλάδος 15.000.000 ευρώ και ακολουθούν και αλλά τζαμιά για να καλυφτούν οι ανάγκες των μουσουλμάνων για προσευχές που θα τα πληρώσουν όλα οι Έλληνες . Ο λαθρομετανάστης .μετανάστης εχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε , έξοδα για προστασία από αυτούς ,διαφεύγοντα κέρδη από φόρους , παραεμπόριο και πάρα πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ , ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΝΑΤΟ , ΤΟΝ ΟΗΕ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ , ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΚΟ .

    Το ΠΑΣΟΚ έφήβρε την λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για να μην μιλήσει ο Έλληνας , και να λέει το ΠΑΣΟΚ μέσω των καναλιών του και
    μεγαλοδημοσιωγράφων του , Α είσαι κατά των ξένων είσαι ρατσιστής και πας στην γωνιά και σε απομονώνουν και είσαι δακτηλοδεικτούμενος .
    Αυτό είναι το κόλπο για να μην μιλάει ο Έλληνας και οι άλλοι να κάνουν την δουλεία τους χωρίς εμπόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ά, ρε χουντοδεξιά τομάρια- νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια που σας ρίχνουμε!!

    Είσαστε τρισάθλια και θρασύτατα υποκείμενα !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!) και γκρέμισαν το κύρος της χώρας.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που αναλαμβάνει ευθύνες, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδοσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα και σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός, δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!



    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ____________________________________
    η αλητεία του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ εν δράση όπως τότε...ΤΑ
    ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γέμισε όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....





    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.



    ____________________________ΤΕΛΟΣ__

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ.....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΖΩΩΟ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Παγκόσμιο Ρεκόρ ανικανότητας, φυγομαχίας, ευθυνοφοβίας και αχρηστίας της αχρείας Δεξιάς!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ____________________________________
    η αλητεία του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ εν δράση όπως τότε...ΤΑ
    ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γέμισε όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....





    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.




    ____________________________ΤΕΛΟΣ__

    Aφού είσαι τόσο
    ΚΟΠΑΝΟΣ
    και δεν καταλαβαίνει ότι καταστρέφει το PRESS- ΠΑΣΟΚ BLOKS
    ΣΟΥ ΛΕΩ και ευχαριστώ που το παρασέρνει στα έγκατα του ΒΟΘΡΟΥ όπου ζεις ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ λιγδασμίενε
    απο τα ΣΚΑΤΑ και τα ΚΑΤΟΥΡΑ,
    των χεστρών της Ιπποκράτους Πασοκ.
    ----------------------------------
    γελοίε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση