GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεά αγάπης στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, oκτώ μωρά σας χρειάζονται!..

Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα έχουν εγκαταλείψει 8 μωρά, 3 κοριτσάκια και 5 αγοράκια ηλικίας ενός και τεσσάρων μηνών και ενός έτους. Τα βρέφη...

Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα έχουν εγκαταλείψει 8 μωρά, 3 κοριτσάκια και 5 αγοράκια ηλικίας ενός και τεσσάρων μηνών και ενός έτους.
Τα βρέφη τα οποία εγκατέλειψαν οι γονείς τους και τα φροντίζουν μόνο οι νοσηλεύτριες του νοσοκομείου, έχουν ανάγκη από ρούχα και κουβέρτες για να ζεσταθούν.
Όσοι θέλουν μπορούν να τους χαρίσουν ένα χαμόγελο προσφέροντας στο νοσοκομείο βρεφικά είδη για να περάσουν σε ζεστό κλίμα τα πρώτα τους Χριστούγεννα!
Τα πράγματα παραδίδονται στον...
4ο όροφο στο «Γαλακτομείο» του νοσοκομείου (Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, Βασιλίσσης Σοφίας 80).

2 σχόλια

  1. Ανακάλυψα ένα καινούργιο αξιόλογο site. Πιστεύω πως τα παιδιά προσπαθούν με φρέσκια ματιά και χιούμορ αλλά και σοβαρότητα να δώσουν στους αναγνώστες ουσία.

    www.pythari.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ' όσο άκουσα, δεν ισχύει η αναγραφόμενη ανάγκη. Ίσχυε στο παρελθόν.
    Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επαληθεύετε τα όσα διαβάζετε στο διαδίκτυο παίρνοντας κάποιο κατάλληλο τηλέφωνο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προτού προωθήσετε τέτοια μηνύματα ή προτού σπεύσετε για βοήθεια.
    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση