GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2 σε 1: USB και ελβετικός σουγιάς...

Από το http://www.secnews.gr/    Η Victorinox κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά μια σειρά από ολόφρεσκους ελβετικούς σουγιάδες λίγο διαφορ...

Από το http://www.secnews.gr/  
Η Victorinox κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά μια σειρά από ολόφρεσκους ελβετικούς σουγιάδες λίγο διαφορετικούς από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.
Οι νέοι αυτοί σουγιάδες πέρα από τα κορυφαία εργαλεία που περιέχουν και αρκετές φορές μας έχουν χρειαστεί σε δύσκολες στιγμές, διαθέτουν και USB secure drives!
Η συγκεκριμένη σειρά της Voctorinox διαθέτει κορυφαία USB Secure SSD τα οποία έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 256GB προσφέροντας διπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης και τριπλάσια ταχύτητα εγγραφής από τα κοινά USB flash drives.
Εκτός από την ασφαλή κρυπτογράφηση των δεδομένων, περιέχουν και LCD οθόνη η οποία εμφανίζει το...
 υπόλοιπο διαθέσιμο χώρο του USB.
Τέλος η εταιρεία έχει αναγγείλει την άφιξη του Presentation Master, ενός ελβετικού σουγιά (προφανώς!) που περιέχει USB flash drive, με ασφαλή κρυπτογράφηση αρχείων και περιλαμβάνει Bluetooth remote control, αυθεντικοποίηση μέσω αποτυπώματος καθώς και laser pointer. Για το συγκεκριμένο προϊόν βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία που θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά.

2 σχόλια

  1. [Image] Η Victorinox κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά μια σειρά από ολόφρεσκους ελβετικούς σουγιάδες
    ////////////////////////////////
    Ολόφρεσκοι,αλλά μέ πόσα λιπαρά?
    0.0005%?
    Ο παλιός Ελβετικός στρατιωτικός
    σουγιάς ήταν τό θείο δώρο μας.
    Μαθαίναμε νά συνυπάρχουμε μέ τή
    φύση.10-12 πράγματα μπορούσαμε
    νά κάνουμε καί νά καταχαρούμε.
    Ο νέος σουγιάς είναι γιαλαντζί.
    Ούτε ψυχή,ούτε όνειρο έχει.
    Τά φρού φρού καί η πιεστική
    κατανάλωση άχρηστης τεχνολογίας,
    είναι αδιέξοδη.
    Άν ο "ολόφρεσκος" σουγιάς περι-
    λάμβανε καί GPS,ώστε νά βαδίσει
    ο νέος στή φύση,θά προσυπέγραφα
    καί μέ τά πόδια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Πασόκ, Η Νέα Δημοκρατία, Το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Το ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η Δημοκρατική Αριστερά, ΟΙ Οικολόγοι Πράσινοι, Η Δημοκρατική Συμμαχία, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ των Φαρμακοποιών να μην μειωθεί το ποσοστό κέρδους τους! 25/100 κατά τους Φαρμακοποιούς, 36/100 κατά το υπουργείο Υγείας.
    Ρε που ζούμε ! Μπας και Αληθινή Κυβέρνηση και Κράτος είναι οι Φαρμακοποιοί και οι παραπάνω που το δεχτήκανε αμίλητοι και με σκυμμένο κεφάλι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση