GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πριν ψοφήσει ο γάιδαρος…

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/    Παρακολουθούμε το χρηματιστηριακό ράλι που ξεκίνησε εχθές μετά την επιτ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/  
Παρακολουθούμε το χρηματιστηριακό ράλι που ξεκίνησε εχθές μετά την επιτυχημένη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων 6-μηνής διάρκειας και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας!
Οι μετοχές των τραπεζών παρουσιάζουν άνοδο κατά μέρος όρο περίπου 8 %, ο Γενικός Δείκτης σε μία μόλις συνεδρίαση ανέβηκε κατά 5,02 %.
Τώρα, πως είναι δυνατόν να γίνεται αυτό για τράπεζες στις οποίες πρόκειται να αυξηθούν οι επισφάλειες, λόγω της ύφεσης και της αδυναμίας πολλών συμπολιτών μας να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις και οι οποίες δανείζουν με αρνητικό επιτόκιο, δεν είναι εύκολα ερμηνεύσιμο. Ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά δυσνόητο, πως μία οικονομία που κατά τους επίσημους υπολογισμούς θα παρουσιάσει το 2011 ύφεση περίπου 3 %, τροφοδοτεί ημερήσια άνοδο του Γενικού Δείκτη κατά 5,02 %.
Τέλος πάντων, μία πειστική δικαιολογία για αυτήν την φρενήρη άνοδο μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή επίσης επιτυχημένη δημοπρασία κρατικών ομολόγων στην Πορτογαλία.
Για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και για μην έχουμε στο μέλλον παρερμηνείες... Η στήλη έχει ξεκαθαρίσει ευθύς εξ αρχής ότι η παρούσα οικονομική κρίση, είτε στην προηγούμενη μορφή της την χρηματοπιστωτική, είτε στην παρούσα έκφραση της την δημοσιονομική, είναι μία...
 συστημική κρίση. Και ως γνωστό, όπως διδάσκει η ιστορία, μια συστημική κρίση ξεπερνιέται τουλάχιστον με μείζονος κλίμακας και συστημικής λογικής αλλαγές. Συνεπώς και για όσο χρονικό διάστημα δεν υιοθετούνται και δεν υλοποιούνται παρόμοιας λογικής αλλαγές, δεν είναι λογικό να προβλέπεται καμία οικονομική ανάπτυξη και χρηματιστηριακή άνοιξη. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι, στις 12 Ιανουαρίου 2011, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις1.438,03 μονάδες και η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 6,30 ευρώ.
Όσο για τους ΠΑΣΟΚ-ους, που χαίρονται για αυτήν την πρόσκαιρη καλή εικόνα, θυμηθείτε.. «Σύντροφοι», Πριν ψοφήσει ο γάιδαρος… (Λαϊκή Παροιμία)

4 σχόλια

  1. Πόσα χρήματα μας κοστίζουν οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , που αυτή την στιγμή είναι 6 εκατομμύρια και το σχέδιο είναι να έλθουν μέχρι το 2020 συνολικά 20 εκατομμύρια !
    Ο λαθρομετανάστης , μετανάστης έχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε , έξοδα για προστασία από αυτούς ,διαφεύγοντα κέρδη από φόρους , παραεμπόριο και πάρα πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ , ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΝΑΤΟ , ΤΟΝ ΟΗΕ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ , ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λυση ειναι ΜΙΑ!!!:

    ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)..
    Χωρις οικτο..

    Ενας Παπαδοπουλος (που δεν θα κρατησει τα ..προσχηματα!),θα ηταν η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ..

    Αλλιως !?!>
    Που να τρεχεις τωρα σε δικαστικα υπαλληλα και πουλημενα "δικαστικα λειτουργικα ..εξοδα"!!

    Αυτοι αμα παρουν αναδρομικα 100.000ευρω και βαλε ,πουλανε και τη μαννα τους την ιδια..

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ εχουν κριθει ..
    "παρανομες"!
    Οι μονες απεργιες που ..κριθηκαν .."νομιμες"!! ηταν αυτες των δικαστικων υπαλληλων!!!

    Και πηραν οι μπασταρδοι εκατονταδες χιλιαδες ευρω.."αναδρομικα"!!

    Τελικα τη σημερον ημερα δυο επαγγελματα ειναι προσοδοφορα:

    1. Το επαγγελμα του δικαστικου
    2.Το επαγγελμα του πολιτικου.

    Μπορει καποιος να βαλει και τους μπατσους,αλλα αυτοι κονομανε μεν ,αλλα πρεπει να βαλουν και το κεφαλι τους στον ντορβα..
    Γιατι πρεπει να τα παιρνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ! και αυτο μπορει να αποδειχθει επικινδυνο.
    Τωρα για εφοριακκους ,πολεοδομους(μην χεσω),ΚΤΕΟ κλπ??
    Και εκει τα παιρνουν.
    Αλλα ειναι "λιαν επικινδυνο" ως θα ελεγεν και ο "δεξιος" αδωνις..



    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Πασόκ, Η Νέα Δημοκρατία, Το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Το ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η Δημοκρατική Αριστερά, ΟΙ Οικολόγοι Πράσινοι, Η Δημοκρατική Συμμαχία, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ των Φαρμακοποιών να μην μειωθεί το ποσοστό κέρδους τους! 25/100 κατά τους Φαρμακοποιούς, 36/100 κατά το υπουργείο Υγείας.
    Ρε που ζούμε ! Μπας και Αληθινή Κυβέρνηση και Κράτος είναι οι Φαρμακοποιοί και οι παραπάνω που το δεχτήκανε αμίλητοι και με σκυμμένο κεφάλι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ....Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΑΣΟΝ ΨΟΦΑΝ ΓΚΑΥΛΩΝ????????????ΑΦΟΥ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΕΧΕΙ..ΣΤΗΣΗ?ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση