GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νέοι φόροι...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/    Μετα την παταγωδη αποτυχια εισπραξης των φορων αποφασιστηκε χθες στο υπουργικο συμβουλιο και...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
  
Μετα την παταγωδη αποτυχια εισπραξης των φορων αποφασιστηκε χθες στο υπουργικο συμβουλιο και θα ισχυσουν απο την πρωτη του νεου ετους.
Διοτι λεφτα δεν υπαρχουν και οι μισθωτοι και συνταξιουχοι εχουν απομεινει με το βρακι στο χερι και εχουν κανει το σκατο τους παξιμαδι.
Οχι δεν θα τα παρει απο τους βιομηχανους ουτε απο την εκκλησια,ουτε απο τους καναλαρχες,ουτε απο τους φοροδιαφευγοντες φιλους του ο διαχειριστης μας,απο εμας θα τα παρει.
Οι νεοι φοροι ειναι οι εξης:
Φορος αναπνοης
Θα μπει ενα τσιπακι σε καθε Ελληνα που θα μετραει τις...
 αναπνοες του,οσο περισσοτερες αναπνοες τοσο και μεγαλυτερος ο φορος.
Εξαιρουνται οσοι βγαζουν χρηματα χωρις αναπνοη,μιζαδοροι,βουλευτες,πολιτικαντηδες κλπ.
Οσοι αρνουνται να πληρωσουν θα τους σταματανε την αναπνοη,απλο και σιγουρο μετρο.
Φορος αεριων
Το ιδιο τσιπακι θα μετραει και ποσες φορες αεριζεται καποιος,οσο περισσοτερα αερια τοσο μεγαλυτερος ο φορος,εξαιρειται ο Παγκαλος διοτι αυτος και που μιλαει αεριζεται.
Φορος εκκενωσεων
Το ιδιο τσιπακι επισης θα μετραει ποσες φορες παει καποιος στην τουαλετα,αυτο θα ειναι και τεκμηριο για την εφορια,δεν μπορει να δηλωνεις καλη μου οτι εχεις εισοδημα 10000 ευρω και να πηγαινεις τουαλετα 7 φορες την μερα,δεν ειναι δυνατον επιστημονικα αυτο.
Εξαιρειται παλι ο Παγκαλος διοτι και οταν μιλαει αυτος ειναι σαν να χεζει.
Φορος ανεργιας
Οι ανεργοι ειναι ενα βαρος στην κοινωνια,τρωνε τα λεφτα του οαεδ,τρωνε απο τους συγγενεις και φιλους και...δεν πληρωνουν εφορια,αυτο δεν ειναι σωστο,καθε ανεργος θα πληρωνει ενα ποσον καθε μηνα που θα παραμενει ανεργος,να δεις για ποτε γινεται ενα απο τα δυο....η πεθαινει η βρισκει δουλεια με 200 ευρω μισθο,και πολυ του ειναι.
Φορος επι των φορων
Τελευταιο και σημαντικο ειναι αυτο το μετρο,για να εχει λεφτα καποιος να πληρωνει φορους παει να πει οτι απο καπου τα βρισκει,οποτε λογικο ειναι να πληρωνει ....επειδη πληρωνει φορους.
Εξαιρουνται ποσα που μεταφερονται με σακκουλες στο πασοκ,σε τραπεζες και σε λογαριασμους εξωτερικου.
Αντε βρε Καλη Χρονια

5 σχόλια

  1. Μεγάλε, μην το γελάς καθόλου.
    Ποιός θα περίμενε ότι στην Αμερική και στον Καναδά έχουν ήδη απαγορεύσει την χρήση ιδιωτικών κήπων για κηπευτικά, και την χρήση βοτάνων όπως τσάι και χαμόμηλο?
    Επίσης φίλος στην Αμερική μου έστειλε mail, ότι μπορείς να συνδέσεις όλες τις ηλεκτρικές συσκευές απ'ευθείας με τον οργανισμό ηλεκτρισμού σε συνδυασμό με τον λογαριασμό μισθοδοσίας του.
    Ο τύπος μάλιστα ήταν χαρούμενος γιατί θα μπορούσε να ελέγχει καλύτερα την κατανάλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από εδώ μέχρι κάτω στά μηνύματα,
    Καψάμπελη μάς απαξίωσες.
    Ο,μηδέν σχόλια.
    Άρα δέν μάς φταίνε πάντα οί...
    Δημόσιοι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
    Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Δικτατορία τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας και ίσως κάποιους από εσάς δεν παίρνω όρκο δεν το αποδέχομαι, αλλά αυτό λέει ο πολύς Λαός, εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή η οποία έχει καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
    Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλώνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
    Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας ή δεν έχει γίνει Ζόμπι σας.
    Και θα έρθω συγκεκριμένα σε ένα από πολλά σφάλματα σας στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
    Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις σας, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
    Και το τραγικό Κυρίες και Κύριοι σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας, από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι επιτρέπετε με την Απραξία σας να συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας και των Ασφαλιστικών Ταμείων τους από τους Φαρμακοποιούς, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Λαού της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….Αλλιώς ο Λοχίας θα είναι για πολλούς καλοδεχούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. <>
    "Πασόκειο Θεώρημα"

    Ο ΓΑΠ καθημερινώς εξαγγέλλει πως θα τα καταφέρουμε αλλά χρειάζεται την συναίνεση όλων μας.

    Και προσθέτει οτι,
    ο δικαιότερος τρόπος ειναι να μπει ο καθένας σ' εναν κουβά "made by ΔΝΤ" και να σηκώσει απο την λαβή το βάρος που του αντιστοιχεί.

    Ο αντιπρόεδρος εξαιρείται.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση