GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γαλάζια παιδιά ζουν και βασιλεύουν...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/    Με νέα BMW 720 είδαμε προχτές να κυκλοφορεί ο αιώνιος φοιτητής των Ιωαννίνων.Να πούμε καλορίζικ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
  
Με νέα BMW 720 είδαμε προχτές να κυκλοφορεί ο αιώνιος φοιτητής των Ιωαννίνων.Να πούμε καλορίζικη; Είναι γεγονός πάντως ότι ο 37χρονος που ακόμη να πάρει πτυχίο και θητεία 7 χρόνων στο Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων φαίνεται πως δε νιώθει από κρίση, την ώρα που δεδάδες νέοι παρακαλάνε για δουλειά στα Γιάννενα.
Βέβαια, καθημερινά έρχονται στο φως τα έργα και οι ημέρες του καθώς πέρα από την αποκλειστική διοργάνωση των συνεδρίων του Πανεπιστημίου που έχει αναλάβει εργολαβικά και αποκάλυψε η εκπομπή έρευνα του Παύλου Τσίμα, προκύπτει η σχέση του με φροντιστήρια της περιοχής. Φυσικά δεν θα κουνιόταν αν...
 όλο αυτό το διάστημα δεν είχε τις πλάτες του ευρωβουλευτή και πρώην Προέδρου της γαλάζιας νεολαίας Γιώργου Παπανικολάου που τον στήριζε όλο αυτό το διάστημα.
Ο ευρωβουλευτής - δικηγόρος - πρόεδρος νεολαίας με τη Jaguar, όπως είχε αποκαλύψει και η εφημερίδα Πρώτο Θέμα (Ιούνιος 08'), αφού βόλεψε τον κολλητό του Ευθύμη Τσίγκα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ανέλαβε τις νομικές υπηρεσίες πολλών δημόσιων φορέων όπως η Εθνική Ασφαλιστική και η Αγροτική Τράπεζα. Σήμερα βέβαια έχοντας 18,000 μισθό ως ευρωβουλευτής, θα καταφέρει να παντελονιάσει περισσότερα από 1,080,000 ευρώ.
Και όλα αυτά... σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει και οι οικογένειες ματώνουν για να τα βγάλουν πέρα. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Ας είμαστε καλά εμείς τα κορόιδα.

16 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
    ΔΙΟΤΙ
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
    ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
    Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
    Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
    Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
    (Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ . KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .
    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
    ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
    ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια κακα και λιγα στον ΓΑΠ....

    "Τα ονόματα αυτών, που μας οδήγησαν στο σφαγείο του ΔΝΤ.
    Δεν υπάρχει πλέον Γιωργάκης. Εκείνο το κουτορνίθι, που γνωρίζαμε ως γιο της Μαργαρίτας, "πέθανε". O Forest ΓΑμΠ μάς άφησε χρόνους. Σήμερα υπάρχει ένας αδίστακτος Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μας κυβερνά με τον πλέον σκληρό και άδικο τρόπο. Διορισμένος τύραννος από τους ξένους κατακτητές της Ελλάδας. Ένας προδότης, ο οποίος συνειδητά —και προφανώς λαμβάνοντας προμήθεια— ξεπουλάει τη χώρα και το μέλλον των Ελλήνων, για να θησαυρίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ο πρώην Γιωργάκης δικαιούται πλέον να ονομάζεται Γιώργος, εφόσον κατόρθωσε και ξεπέρασε ένα ρεκόρ, το οποίο μέχρι τώρα φαινόταν αξεπέραστο.
    Είναι πιο ψεύτης και πιο υποταγμένος στα ξένα αφεντικά του ακόμα και από τον παππού του.
    Πιο καραγκιόζης από τον ίδιο τον "Γέρο". Τον δοτό πρωθυπουργό των Εγγλέζων. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος μας βύθισε στον εμφύλιο. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος "ίδρυσε" τις "Μακρόνησους". Τον πρωθυπουργό, ο οποίος έκανε κρυφές συμφωνίες ακόμα και με τον διάβολο, προκειμένου να επιλεγεί από τους Εγγλέζους για τη θέση του πρωθυπουργού. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος υπέγραφε κρυφές διαβεβαιώσεις στον Βασιλιά για την επάνοδό του στον θρόνο και την ίδια στιγμή μιλούσε στον κόσμο για "λαοκρατία". Τον μόνο πρωθυπουργό, ο οποίος μοιάζει με τον πρώην Γιωργάκη και νυν Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά πράγματα. Για μια ακόμα φορά το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Ο εγγονός είναι όμοιος με τον παππού του. Το DNA των πολιτικών απατεώνων και προδοτών επιβιώνει μέσα στο χρόνο. Όπως ο Γέρος, θέλοντας να ξεγελάσει τον κόσμο, μιλούσε για "λαοκρατία", ενώ είχε κάνει κρυφές συμφωνίες με φασίστες, "ρίχνοντάς" μας στον εμφύλιο έτσι και ο εγγονός του για τους ίδιους λόγους "έβλεπε λεφτά", ενώ είχε κάνει κρυφές συμφωνίες με τοκογλύφους, για να μας ρίξει στη χρεοκοπία. Γι' αυτόν τον λόγο μπορούμε πλέον να μιλάμε για έναν πραγματικό και άξιο Γεώργιο Παπανδρέου Β’ …Έναν νέο "παπατζή".
    Έναν "παπατζή", ο οποίος είναι πλέον βέβαιον ότι είχε κάνει μυστική συμφωνία με ξένους, προκειμένου να "επιλεγεί" για τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Πρωθυπουργός της εποχής του ΔΝΤ. "Διορισμένος" πρωθυπουργός, εφόσον έκανε αυτό, το οποίο δεν τόλμησε να κάνει καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Παρέκαμψε κάθε λογική δημοκρατικής "ψηφοφορίας", εφόσον με άλλη "ατζέντα" διεκδίκησε την εξουσία, -"καπελώνοντας" τους αντιπάλους του- και με τη χειρότερη εκδοχή της "ατζέντας" των άλλων κυβερνά. Κέρδισε εκλογές, μοιράζοντας υποσχέσεις —επειδή "λεφτά υπήρχαν"— την ώρα που οι αντίπαλοί του ήταν υποχρεωμένοι να περιοριστούν στην πραγματικότητα και άρα δεν έδιναν υποσχέσεις.
    Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπουμε. Αυτός ο ελεεινός δημαγωγός και ψεύτης λίγες ημέρες μετά τη νίκη του δήλωσε αδυναμία προστασίας της εθνικής μας κυριαρχίας και στην πραγματικότητα μας "χρεοκόπησε" με τον πιο επώδυνο τρόπο, φέρνοντας στην πατρίδα μας το ΔΝΤ. Αυτό είναι το μοναδικό του έργο, με το οποίο θα καταγραφεί στην ελληνική ιστορία. Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος χρεοκόπησε τους Έλληνες και έσωσε από τη χρεοκοπία τους τοκογλύφους δανειστές τους. Ο "δικός" τους άνθρωπος …σύμφωνα με τις δικές τους εφημερίδες. Ο άνθρωπος, ο οποίος επέλεξε το δικό τους "καλό" εις βάρος του καλού του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τύχη του Γιώργου και το μεγαλύτερο πολιτικό του κεφάλαιο δεν είναι ότι είναι βλάκας, αλλά ότι αυτό μπορεί και το "υποστηρίζει" με τη φάτσα του. Αυτό ήταν το πλεονέκτημά του και αυτό ήταν που παγίδευσε τους Έλληνες. Με "πλατφόρμα" το άλλοθι της προσωπικής του ηλιθιότητας, δεν κρίθηκε εξ αρχής όπως έπρεπε και δεν αξιολογήθηκε από τον λαό η πραγματική του επικινδυνότητα. Τον υποτίμησαν οι Έλληνες, γιατί τον θεωρούσαν απόλυτα βλάκα. Εντελώς βλάκα.
    Ας δει κάποιος το βίντεο με το τελευταίο προεκλογικό ντιμπέιτ και θα το καταλάβει αυτό. Εκεί θα δει έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν θα μπορούσε με κανέναν τρόπο να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο βρισκόταν στο ντιμπέιτ και τι ακριβώς ήθελε να πει. Απλοί τεχνικοί του στούντιο να καθόταν στη θέση του, καλύτερα θα τα έλεγαν. Από τον δρόμο να έπαιρναν έναν κοινό πολίτη να πει τη γνώμη του, καλύτερα θα τα έλεγε. Οι δημοσιογράφοι των γνωστών "εργαστηρίων δημοσιογραφίας" φαίνονταν μπροστά του τέρατα μόρφωσης.
    Ποτέ και κανένας άλλος πολιτικός στο παρελθόν δεν "μετρήθηκε" τόσο πολύ ως βλάκας όσο ο Γιώργος Παπανδρέου. Στην κυριολεξία γελούσε ο κόσμος τόσο με τον πολιτικό του λόγο όσο και με την πολιτική του σκέψη. Δεν γελούσε μόνον με τα λεκτικά του λάθη. Γελούσε και μ' αυτά που σκεφτόταν …τις λίγες φορές που μπορούσε να το κάνει. Γελούσε κάθε φορά που εμφανιζόταν "άλλος", όταν διάβαζε έτοιμο γραμμένο κείμενο και όταν μεταμορφωνόταν σε "άλλον", όταν τον διέκοπταν.
    Αυτή η εναλλαγή "έξυπνου" και "βλάκα" κάτω από τη "στέγη" της ίδιας βλακόφατσας ήταν κάτι παραπάνω από διασκεδαστική. Όμως, το γέλιο, όταν συνδέεται με την εξουσία, δεν αργεί να βγει "ξινό" σ' αυτούς, οι οποίοι θα υποτιμήσουν τις καταστάσεις και ήταν δεδομένο ότι ο ελληνικός λαός κινδύνευε από την εβραϊκή κωμωδία του Βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΚΟ/ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΣΠΙΛΟΓΟΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.......

    Μιλάμε για ολόκληρο σήριαλ.
    Το σήριαλ του Forest ΓΑμΠ.

    Ο βλάκας, ο οποίος, κάθε φορά που εμφανίζονταν στο προσκήνιο, υποσχόταν νέα σπαρταριστικά επεισόδια.
    Ο βλάκας με τους κουραμπιέδες.
    Ο βλάκας με το ποδήλατο.
    Ο βλάκας με το κανό.
    Ο βλάκας με το Mp3.
    Ο βλάκας με τα ειδικά "γυαλιά", που βλέπει χρήματα.
    Ο βλάκας, ο οποίος στο άμεσο μέλλον μπορεί να γίνει ορόσημο της ίδιας της έννοιας της βλακείας.
    Αυτό είναι λογικό, αν σκεφτεί κάποιος ότι μέσα στον χρόνο οι γλώσσες εξελίσσονται και εμπλουτίζονται, εξαιτίας των νέων δεδομένων που ενσωματώνονται μέσα σ' αυτές.

    Κάποτε, για παράδειγμα, ένας Δελαπατρίδης έδωσε νέο όνομα στην έννοια της πολιτικής γελοιότητας και της γραφικής πολιτικής παρουσίας.
    Κάποτε ένας Μαδράς έδωσε νέο όνομα στην έννοια της "γλωσσομπερδεψιάς", αφήνοντάς μας τη λέξη Σαρδάμ.

    Σήμερα θα μπορούσε ο βλάκας ΓΑΠ να είναι το αίτιο της εμφάνισης μιας νέας λέξης.
    Η λέξη βλάκας, όταν θα αναφέρεται σε περιπτώσεις περιορισμένης ή ελάχιστης πολιτικής αντίληψης, θα μπορούσε ν' αντικατασταθεί από τη νέα λέξη ΓΑΠας
    …Είσαι και πολύ ΓΑΠας …
    Αυτός ο πολιτικός είναι τελείως ΓΑΠας κλπ..

    Όμως, —όπως εκ των υστέρων διαπιστώνουμε— το πρόβλημα δεν ήταν αυτός ο ΓΑΠας.
    Το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήταν μόνος του. Αυτός ήταν μια γελοία βιτρίνα. Κάποιοι κρύβονταν πίσω του και αυτοί γνώριζαν τι ήθελαν να κάνουν. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι κρύβονταν πίσω του, εφόσον ήταν εμφανές ότι δεν καταλάβαινε ούτε ο ίδιος τι ακριβώς έλεγε.

    Κάποιοι άλλοι του "έγραφαν" τις ομιλίες του, εφόσον, όταν αφηνόταν αβοήθητος, ψέλλιζε κάτι ακατανόητα greeklish. Αυτοί οι κάποιοι δεν εντοπίστηκαν εγκαίρως και αυτό δεν ήταν καλό. Εξαιτίας αυτών των κάποιων και με τη βοήθεια της διαπλοκής των ΜΜΕ και των εθνικών μας εργολάβων, διεκδικούσε την εξουσία.
    Από την αρχή έλεγε ψέματα σε όλους τους τομείς και ήταν φανερό ότι στόχευε μόνον στην εξουσία …
    Στόχευε την εξουσία όχι απαραίτητα με αποκλειστικό στόχο τη δόξα ή τη φιλοδοξία.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΤΟ..2011 ________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
    ΔΙΟΤΙ
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
    ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
    Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
    Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
    Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
    (Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ . KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .
    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
    ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
    ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα επειδή άλλαξε ο χρόνος δεν σημαίνει ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
    Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Δικτατορία τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας και ίσως κάποιους από εσάς δεν παίρνω όρκο δεν το αποδέχομαι, αλλά αυτό λέει ο πολύς Λαός, εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή την οποία έχει καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
    Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλώνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
    Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας ή δεν έχει γίνει Ζόμπι σας.
    Και θα έρθω συγκεκριμένα σε ένα από πολλά σφάλματα σας στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
    Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις σας, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
    Και το τραγικό Κυρίες και Κύριοι σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας, από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι επιτρέπετε με την Απραξία σας να συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας και των Ασφαλιστικών Ταμείων τους από τους Φαρμακοποιούς, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Λαού της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….Αλλιώς ο Λοχίας θα είναι για πολλούς καλοδεχούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
    Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Δικτατορία τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας και ίσως κάποιους από εσάς δεν παίρνω όρκο δεν το αποδέχομαι, αλλά αυτό λέει ο πολύς Λαός, εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή την οποία έχει καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
    Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλώνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
    Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας ή δεν έχει γίνει Ζόμπι σας.
    Και θα έρθω συγκεκριμένα σε ένα από πολλά σφάλματα σας στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
    Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις σας, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
    Και το τραγικό Κυρίες και Κύριοι σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας, από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι επιτρέπετε με την Απραξία σας να συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας και των Ασφαλιστικών Ταμείων τους από τους Φαρμακοποιούς, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Λαού της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….Αλλιώς ο Λοχίας θα είναι για πολλούς καλοδεχούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους φτάνει πια. Δεν πάει άλλο!!!!
    Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην αναξιοκρατία, την διαφθορά - διαπλοκή,την ανισότητα, την ανηθικότητα, την ρεμούλα, την ιδιοτέλεια, την ατιμωρισία, την ιδεολογία της αρπαχτής καιτην τεμπελιά που υποκρύπτουν όλα τα παραπάνω..... Οι πολιτικές νεολαίες στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ προκειμένου να ελέγξουν τα ανώτατα Ιδρύματα γίνονται ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ για τα μέλη τους, εθίζοντάς τους νέους στην ανομία, την διαπλοκή και την διαφθορά. Αλίκη Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν υπάρχει μοντέλο BMW 720, να προσέχουμε τι γράφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παράκληση στις Βουλευτίνες μας, δεν λέω να ντυθούν με Μαοϊκές στολές, αλλά μην εμφανίζονται στην Βουλή με ρούχα που κοστίζουν πέντε και δέκα μισθούς συμπολιτών μας, είναι ντροπή και προσβολή για τον Ελληνικό Λαό που τις πληρώνει, και υποφέρει οικονομικά και κοινωνικά εξ αιτίας και δικών τους παραλείψεων και λαθών, αυτές να επιδεικνύουν τον πλούτο τους έστω και αν δεν συμμετείχαν ενεργά με την ψήφο τους σε ότι γινόταν εκεί, καθώς και μόνο η παρουσία τους εκεί δείχνει στον σε αυτόν Λαό με ποια πλευρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχετε απόλυτο δίκιο ως προς τον συγκεκριμένο.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κατονομάσετε και να καταγγείλετε όμως και όλα εκείνα τα πράσινα κρατικοδίαιτα χρυσοβολεμένα κομματόσκυλα τρωκτικά και λαμόγια,διευθυντάδες,μεγαλοστελέχη,συνδικαλισταράδες,μανατζαρέους,αργόμισθους που μας κατατρώνε τις σάρκες γιά δεκαετίες τώρα?
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    Αν δεν το κάνετε,σας καταγγέλλω γιά εμπάθεια και κομματικό φανατισμό και εθελοτυφλία.
    Περιμένω.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. <>

    Η ζηλεια τρωει τον ζηλιαρη
    οπως η σκουρια το σιδερο.

    "Αντισθενης"

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποια γαλαζια ρε μαλάκα βλάκα σαν τις κουράδες τους πασοκσίδες νομίζεις ότι είναι
    που κατέλησαν το δημόσιο και ζουν εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που θα πάει, δεν θα πάρει το πτυχίο του σε καμιά 10ριά χρόνια. Να δεις μετά ένσημα που θα κολλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση