GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επίσκεψη Λίμπερμαν...

Από την Εκτελεστική Γραμματεία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ Ανησυχητική θεωρούν οι Οικολόγοι Π...

Από την Εκτελεστική Γραμματεία
των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ
ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Ανησυχητική θεωρούν οι Οικολόγοι Πράσινοι την κατά προτεραιότητα «στρατηγική συνεργασία» της Ελλάδας με το Ισραήλ, καθώς η ατζέντα της αφορά γεωπολιτικές συγκλίσεις με μια χώρα που λειτουργεί ως πολεμική μηχανή και δεν σέβεται τους διεθνείς κανόνες .Νωπή είναι ακόμη η αιματηρή επίθεση, μόλις πριν λίγους μήνες, στα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Όταν ...
εκκρεμεί η παράδοση των υπευθύνων αυτής της πειρατικής ενέργειας στην Διεθνή Κοινότητα αλλά και η άρση του αποκλεισμού της Γάζας, κανένα πεδίο συζητήσεων δεν μπορεί να υπάρξει προς όφελος της χώρας μας. Μέχρι στιγμής δεν έχει τηρηθεί ούτε καν η επίσημη διαβεβαίωση της ισραηλινής κυβέρνησης, από τον περασμένο Αύγουστο, ότι θα επιστρέφονταν τα πλοία της ελληνικής αποστολής.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Α. Λίμπερμαν, που έρχεται στη χώρα μας για επίσημη επίσκεψη, έχει χαρακτηριστεί εγκληματίας πολέμου και θεωρείται μάλιστα από τους πιο ακραίους ρατσιστές και αντιπαθείς ακόμα και στην χώρα του.
Η «αξιοποίηση» της Μεσογείου στα πλαίσια των ενεργειακών ανταγωνισμών μάς βρίσκει αντίθετους, καθώς δημιουργεί εντάσεις και διαπλοκές που ταράσσουν την ήδη πολύπαθη και ευαίσθητη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Με βασικό παίκτη το κράτος του Ισραήλ που έχει αποδείξει ότι δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και πολλές εμπλεκόμενες χώρες , είναι μια συνταγή που μας κάνει να ανησυχούμε ακόμα περισσότερο για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Η Κυβέρνηση ας αναζητήσει αλλού την έξοδο από την οικονομική κρίση και ας μην παίζει άλλο με την ανοχή την υπομονή αλλά και την αξιοπρέπεια των πολιτών.
Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ θα συμμετέχουμε αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 6:00μ.μ. στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, δηλώνοντας την αντίθεση μας σε αυτή την επίσκεψη. Ο Λίμπερμαν πρέπει να απολογηθεί.

19 σχόλια

  1. OXI THA AFINANE TOUS KOLOTOURKOUS NA TOUS KANOUNE MAGIES.GIATI TO PERASES TO ISRAHL GIA TIN ELADA I GIA TIN KYPRO POU OPOTE MAS POUN KATEVASTETA TON TROULONOUME META XARAS.PROFANOS DEN EXOUN TA MYALA TA DIKA SOU STO ISRAHL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμμαχος της Ελλάδας ειναι αυτός με τον οποίο εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της Ελλάδας , δεν μπορεί να διαδηλώνεις μαζί με τούς Τούρκους για τους Παλαιστίνιους και να μην διαδηλώνεις μαζί τους για την κατοχή της Κύπρου , ας σοβαρευτούμε επιτέλους με ολα αυτά τα "ανθρωπιστικά" γιατι εχουν παραγίνει κουραστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TOYS KOPSAN TA,R....A I ISRAHLINI
    STOUS KOLOTOURKOUS KE AN BOROUN AS TO KSANAKANOUN.PITHANON AN TO ISRAHL IXE TIN NOOTROPIA TOU SIGRAFEA TOU KIMENOU AFTOU KE ARKETON ALLON ANTHELINON NA MIN IXAN PATRIDA KE THA FOROUSAN TORA KELEBIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ξέρετε τι θα συζητήσουν;
    Για τους οικολόγους (ίσως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά κύριοι & κυρίες τον Οικολόγων), χωρίς άλλα "λόγια" από εμένα.
    http://www.aish.com/jw/me/Why_are_You_Protesting_Israel.html

    Καπετάν Μακρύς. Ίσως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι φίλοι μας έχουν πουλήσει πολλές φόρες . πρέπει να δούμε το εθνικό συμφέρον. χέσε τους κώλο άραβες (Αραφάτ ανεγνώρισε απο τους πρώτους τα κατεχόμενα της Κύπρου - Ο πρόεδρος της Λιβύης έδωσε άφθονο περελαιο στους Τούρκους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε μωρέ κωλοπράσινοι που έχετε και άποψη.
    Ρασιστής είναι ο φίλος σας ο Γκρουέφσκι που εκπροσωπείτε. Ο Λιμπερμαν είναι μία χαρά άνθρωπος εξάλλου είναι υπουργός εξωτερικών μιας πολιτισμένης χώρας.

    Μάθατε και εσείς να πουλάτε πνεύμα.

    Αι σιχτίρ!

    Όσο αφορά των πυροβολισμό των 9 ΤΟΥΡΚΩΝ σε εκείνη την ηλίθια αποστολή, το Ισραήλ έπραξε πολύ σωστά. Θα πρέπει οι κωλότουρκοι να μάθουν ότι οι μαγκιές δεν περνάνε παντού. Οι Τούρκοι δεν μας είναι άγνωστη. Κάθε μέρα παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

    Ελλάς + Ισραήλ = Συμμαχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I ELINES SIMPATRIOTES MAS KINDINEVOUN
    APO TOUS KAKOPIOUS LATHROMETANASTES KETHE MERA ....TA TOURKIKA STRATEVMATA KATOXIS INE AKOMA STIN KYPRO ....YPERPTISIS PANO APO ELINIKA NISIA...KLP.KLP..
    KE AVTI ASXOLOUNTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ;ΕΜΕΙΣ , Ο ΛΑΟΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι ακτιβιστές μας, τα ηρωικά γιουσουφάκια του Ερντογάν είναι πάντα στο πλευρό του αδελφού παλαιστινιακού λαου όπως και των απανταχού μουσουλμάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν δικαιούσθε κύριοι Οικολόγοι να μιλάτε επ ονόματι του Ελληνικού λαού.
    Τα ποσοστά σας στις εκλογές και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν δικαιολογούν το ύφος και τις απαιτήσεις σας.
    Είστε, δυστυχώς για εσάς, μειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτοί έχουν καμμία σχέση με το αφεντικό τους από το Ισραήλ;
    http://lieberman.yolasite.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Παπανδρέου έχει καταφέρει ν' αποκτήσει εκλεκτές συγγένειες ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η «αξιοποίηση» της Μεσογείου στα πλαίσια των ενεργειακών ανταγωνισμών μάς βρίσκει αντίθετους, καθώς δημιουργεί εντάσεις και διαπλοκές που ταράσσουν την ήδη πολύπαθη και ευαίσθητη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
    ///////////////////////////////
    Καλά εσείς υποστηρίζετε ότι
    η Μεσόγειος ανήκει στούς χάνους
    στούς γύλους καί στά μαλάκια της.
    Κατά τά άλλα,πρόταση καμμία.
    Δλδ νά συνεχίζουμε νά αγοράζουμε
    τό πετρέλαιο.
    Όοοολη η ανάρτηση είναι όχι,μή,
    ξού...καί αντί πρότασης πράσινες
    μπουρμπουλήθρες καμακομένου
    κοκοβιού.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΎΜΕ ...
    .. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ....

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ @!@!@@!@!@!
    ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΎΣΙΑ
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΑ SPREAD
    ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΩ ...
    ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑ ΔΑΝΕΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ...

    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ .... ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ??????
    ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ???
    ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ?!?!?!

    ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ, ΟΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. ... ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ !!!!

    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΟΡΟΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛ-ΗΣΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ????

    ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑ !!!!

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ?!?!?
    ΕΠΕΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην πολιτική δεν υπάρχουν σύμμαχοι.
    Υπάρχουν μονο συμφέροντα.

    Πρίν το 1973 δεν υπήρχαν έχθρες και υφαλοκριπήδες, με την Τουρκία, ολα άρχισαν ξαφνικά μετά την πτώση της χούντας και τον θάνατο του Μακαρίου.

    Τοτε μια νεα ταξη πραγμάτων θρονιάστηκε σε Αθήνα και Λευκωσία. Αρχισαν οι προστριβές με την Τουρκία, βρήκαμε "εχθρό", είχαμε ανάγκη εξοπλισμών, πάποιοι ξαφνικά ανακάλυψαν και πετρέλαια στο Αιγαίο.

    Για να προστατέψουμε τα υποθετικά πετρέλαια πρέπει να χρεωθούμε σε ξενες τράπεζες δανεικά για να συντηρούμε άχρηστο εξοπλισμό και κρατικοδίαιτους τεμπελχανάδες.

    Εντελώς συμπτωματικά πάνω στην ανάγκη μας,

    βρέθηκαν "φίλοι", "εχθροί της Τουρκίας" να βοηθήσουν,

    με το αζημίωτο πάντα.

    Ο ενας πουλάει φρεγάτες μαι μιράζ, ο άλλος πυράυλους και υποπτα μηχανήματα.

    Να πάνε να γαμηθούν τετοιοι "σύμμαχοι".

    Εγώ είμαι με το συμφέρον μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι δήθεν αριστεροί και οι δήθεν οικολόγοι σ' αυτή τη χώρα χαρακτηρίζουν το Ισραήλ πολεμική μηχανή και δεν ασχολούνται καθόλου με το πραγματικό πρόβλημα της περιοχής που είναι η ακραία μουσουλμανική οργάνωση, οι τρομοκράτες της Χαμάς συγκεκριμένα που υποστηρίζονται και από την ισλαμική Τουρκία. Το Ισραήλ βρέθηκε σε άμυνα με την υπόθεση του στολίσκου της δήθεν ελευθερίας, διότι οι κομάντος του κινδύνευαν με λυνστάρισμα από τα στίφη των Τουρκαλάδων. Καλά τούς έκαναν! Μαγκιά τους! Κι όσο για τον αποκλεισμό της Γάζας, ευθύνεται η Χαμάς που στέλνει καθημερινά χιλιάδες όλμους και ρουκέτες στο έδαφος του Ισραήλ με αμάχους νεκρούς Ισραηλινούς αλλά αυτά εδώ οι δήθεν αριστεροί και δήθεν οικολόγοι κάνουν ότι δεν τα βλέπουν. Εγκληματίας πολέμου είναι ο "Αττίλας" στην Κύπρο. Ο Λίμπερμαν μια χαρά είναι και αφήστε τον ήσυχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.
    ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακούω και διαβάζω συνεχώς κείμενα εναντίον των Εβραίων.
    Όμως από τότε που ξαναϊδρύσανε το κράτος τους πριν 60 περιπου χρόνια, ψάχνω να βρω μια συγκεκριμένη περίπτωση που οι Εβραίοι φέρθηκαν εχθρικά στην Ελλάδα και στους Έλληνες.
    Το ότι υποστηρίζουν τα οικονομικά τους συμφέροντα καλά κάνουν, το ότι υποστηρίζουν τα εθνικά τους συμφέροντα καλά κάνουν, το ότι είναι μάγκες και τεσσέρα εκατομμύρια άνθρωποι τα έχουν βάλει με δεκάδες εκατομμυρίων μουσουλμάνων κάλα κάνουν, το ότι έχουν καταφέρει να τους υποστηρίζουν οι Αμερικάνοι καλά κάνουν, ας είμαστε ικανοί να το κάναμε και εμείς.
    Το ότι τα έχουν σπάσει με την Τουρκία και αναζητούν συμμάχους στην περιοχή, είναι μια ευκαιρία για μας να δημιουργήσουμε συμμαχία και να γίνει ένας πανίσχυρος οικονομικός και στρατιωτικός άξονας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
    Αν συνεργαστούμε με τους Εβραίους και στον στρατιωτικό τομέα και στο τομέα εθνικής ασφάλειας να δείτε για πότε θα ασφαλιστούν τα σύνορά μας και δεν θα περνά ούτε ένας λαθρομετανάστης, να δείτε για πότε όλα αυτοί οι παράνομοι μουσουλμάνοι που μας έχουν πνίξει στην χώρα μας θα ξεκουμπιστούν από εδώ και θα επιστρέψουν στις χώρες τους, αν συνεργαστούμε ειλικρινά μαζί τους θα δείτε για πότε οι ελεγχόμενες από Εβραίους όπως λέτε τράπεζες θα μειώσουν τα επιτοκια δανεισμού και τα σπρεντ.
    Δηλαδή τόσα χρόνια που φοβόμαστε τους Τούρκους και στηρίζουμε τους Άραβες τι κερδίσαμε;
    Καιρός να αλλάξουμε μυαλά, να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε το πραγματικό συμφέρον μας.
    Υ.Γ. Ούτε Εβραίος είμαι, ούτε Πασόκος, είμαι ένας απλός Έλληνας χωρίς παρωπίδες "δεξιές, αριστερές", "προδευτικές ή αντιδραστικές" και σκασίλα μου αν σας αρέσουν ή όχι τα γραφόμενά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση