GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι χαλκευμένες ...δημοφιλίες!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr    Διαβάζοντας το άρθρο της κ. Σοφίας Βούλτεψη "Πρώτοι σε δημοφιλία οι άχρηστ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
  
Διαβάζοντας το άρθρο της κ. Σοφίας Βούλτεψη "Πρώτοι σε δημοφιλία οι άχρηστοι και οι μπαρουφολόγοι" στην ηλεκτρονική εφημερίδα http://www.elzoni.gr/ μπήκα στο πειρασμό να γράψω κάποιες σκέψεις.
Τελικά κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται περίτρανα ότι εδώ και χρόνια η πρώτη εξουσία στην χώρα μας είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέσων των οποίων τα αφεντικά τους με τους πουλημένους δημοσιογραφίσκους επηρεάζουν και κατευθύνουν την κοινή γνώμη κατά το δοκούν, παρουσιάζοντας ως άξιους και επαρκείς πολλούς ανίκανους και ανέντιμους Πολιτικάντηδες οι οποίοι παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή των τελευταίων χρόνων μας έφεραν στα χάλια που είμαστε.
Δυστυχώς έχουμε μπλέξει σε ένα γαϊτανάκι αλληλεξάρτησης και...
 συμφωνιών κάτω από το τραπέζι πολλών πολιτικών με τους μεγαλοεργολάβους προκειμένου να εξυπηρετήσουν οι μεν τα συμφέροντα των δεν, εις βάρος της υποτιθέμενης δημοκρατίας του πολιτεύματος μας αλλά και του πλουραλισμού στο δικαίωμα μας, για ελεύθερη ενημέρωση.
κ. Βούλτεψη γνωρίζοντας την δημοσιογραφική σας επάρκεια και ικανότητα είμαι σίγουρος ότι θέτετε εντέχνως το ερώτημα "Πως οι ανίκανοι και οι μπαρουφολόγοι είναι πρώτοι σε δημοφιλία" χωρίς απάντηση από την πλευρά σας για να μας βάλετε στην διαδικασία σκέψεων γιατί αυτό ίσως μας ξυπνήσει και μας συνεφέρει από την προβατοποίησει που έχουμε υποστεί σαν κοινωνία αλλά το χειρότερο και σαν Πολίτες με κρίση και βούληση την οποία εκφράζουμε στις εκάστοτε εθνικές και μη εκλογές.
Φίλες/οι θυμηθείτε στις προεκλογικές περιόδους τους περιοδεύοντες "επώνυμους" υποψηφίους στα διάφορα πάνελ από τα οποία πολλές φορές αποχωρούν τις περισσότερες φορές εσπευσμένα για να συμμετέχουν "καπάκι" σε άλλο πάνελ.
Προσπαθήστε να φέρετε στο νου σας πότε και πόσες φορές είδατε βουλευτές της επαρχίας να συμμετέχουν σε αυτά, πέρα από τους γνωστούς!.... επαρκείς! .. και πολλά υποσχόμενους!!! Αναρωτηθήκατε ποτέ πως γίνεται οι παραθυράτοι "γνωστόφατσοι" υποψήφιοι να είναι αυτοί που στο τέλος αποτελούν τα εκάστοτε υπουργικά συμβούλια!!!! Γιατί άραγε; Είναι οι ικανότεροι όλων;
Όχι φυσικά δεν είναι οι ικανότεροι αλλά είναι οι, του σιναφιού και ενδεχομένως πολλοί εξ αυτών θα συμμετέχουν (όταν θα αναλάβουν το κατάλληλο πόστο) στο αλισβερίσι με τα διαπλεκόμενα και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πατρόνων τους!!!
Εξ όλων αυτών και σαν νοήμονες άνθρωποι δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι υποτιθέμενη! .. δημοφιλία των ανικάνων και μπαρουφολόγων είναι αποτέλεσμα χαλκευμένων δημοσκοπήσεων από το δημοσιογραφικόπολιτικό τερατούργημα που εδώ και χρόνια λυμαίνεται και ασελγεί με τον πιο αναίσχυντο τρόπο πάνω στην Ελληνική κοινωνία!!!
Αντιθέτως όλα αυτά τα χρόνια δε βλέπουμε τους βουλευτές που είναι εκτός κυκλώματος να τυγχάνουν δημοσιογραφικής προβολής αλλά να τους μαθαίνουμε εκ των υστέρων όταν τους παραιτούν επειδή τόλμησαν να εναντιωθούν στο δικαίωμα τους να εκφραστούν ελεύθερα και πέρα της κομματικής γραμμής.
Κύριοι βουλευτές της Ελληνικής περιφέρειας σε εσάς στηρίζουμε τις ελπίδες μας για να ορθώσετε το ανάστημα σας και να πείτε "Όχι" στους πλουτήσαντες με μη νόμιμο τρόπο επίορκους συναδέλφους σας. Μην ανεχθείτε πλέον άλλο να σας τοποθετούν στο ίδιο τσουβάλι με αυτούς, δεχόμενοι αυτό που λέει η παροιμία ότι "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά" μια και εσείς δεν είστε κηφήνες, ανεπάγγελτοι και γόνοι των οικογενειοκρατιών τους.
Όσο για την πατροναρισμένη δημοφιλία και αναγνωρισιμότητας τους αυτό να είστε σίγουροι ότι έπαψε πλέον να είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα και γίνεται με τον καιρό (ειδικά τώρα που άρχισαν να πέφτουν "οι ψηλές" όπως στην περίπτωση Χατζηδάκη) το χειρότερο μειονέκτημα, για να μη πω εφιάλτης τους!!!!

9 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
    ΔΙΟΤΙ
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
    ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
    Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
    Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
    Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
    (Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ . KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .
    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
    ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
    ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
    Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Δικτατορία τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας και ίσως κάποιους από εσάς δεν παίρνω όρκο δεν το αποδέχομαι, αλλά αυτό λέει ο πολύς Λαός, εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή την οποία έχει καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
    Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλώνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
    Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας ή δεν έχει γίνει Ζόμπι σας.
    Και θα έρθω συγκεκριμένα σε ένα από πολλά σφάλματα σας στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
    Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις σας, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
    Και το τραγικό Κυρίες και Κύριοι σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας, από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι επιτρέπετε με την Απραξία σας να συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας και των Ασφαλιστικών Ταμείων τους από τους Φαρμακοποιούς, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Λαού της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….Αλλιώς ο Λοχίας θα είναι για πολλούς καλοδεχούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..."καλοτάξιδο το 2011".
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ
    ή να κόψουμε ΜΑΧΑΙΡΙ...
    Τα.....
    Η τρόικα έβαλε βέτο
    Η τρόικα απαίτησε
    Η τρόικα ζήτησε
    Η τρόικα είπε
    Η τρόικα επέβαλε
    Η τρόικα έβαλε τον ακόλουθο όρο…..
    Η τρόικα δεν ενέκρινε
    Η τρόικα καθόρισε
    Η τρόικα τον θεωρεί απαράβατο όρο
    Το ΔΝΤ απαίτησε μέχρι το Μάρτιο τα ακόλουθα 1689 μέτρα – βήματα
    Αυτό περιλαμβάνεται στο μνημόνιο ……
    Αυτό επιβάλλεται από το μνημόνιο….
    Αυτό περιέχεται στο μνημόνιο

    Όταν υπογράψατε το μνημόνιο δεν το είδατε ;

    Αυτές οι φράσεις αποτελούν πλέον κλισέ και τη καθημερινότητα στη πληροφόρηση των ΜΜΕ. Αναμασώνται καθημερινά από τους αισχρούς παπαγάλους, χωρίς καμιά ντροπή.
    Τις ακούμε εμείς οι πολίτες και τις θεωρούμε κάτι το απόλυτα φυσικό. Τις ακούμε και δεν ζωνόμαστε τα γιαταγάνια….
    Να στείλουμε στον αγύριστο τους προδότες.

    Αν όλες οι παραπάνω φράσεις δεν χαρακτηρίζουν την υποταγή της χώρας σε μια ξένη δύναμη, τότε τι άλλο μπορεί να είναι.
    Αν όλες οι παραπάνω φράσεις δεν αποτελούν την ατράνταχτη απόδειξη, ότι η λαϊκή κυριαρχία και η κυριαρχία της πατρίδας μας έχουν καταργηθεί, τότε τι άλλο μπορούν να είναι;
    Η γενιά μας θα είναι η ντροπή του έθνους στα χρόνια που θα έρθουν. Ξεπουληθήκαμε για να σώσουμε τα μισθά μας και τη βολή μας.

    Και τα νεοφιλελεύθερα καθίκια πήραν τα πάνω τους. Η καθαρή φυλή των Ινδοευρωπαίων Αρίων αποκτά και πάλι τη δύναμή της για να σώσει τη γη: ΔΗΛΑΔΗ...
    - Να γίνουν απολύσεις….
    - Όσοι δεν μπορούν να ψοφήσουν….
    - Οι αδύναμοι να πεινάσουν…..
    - Τα ορφανά στον καιάδα…
    - Οι γέροντες στις αποθέσεις….
    - Μόνο οι δυνατοί έχουν δικαιώματα.
    - Το μνημόνιο ήταν αναγκαίο.
    Ακόμη και σε αυτό το μπλοκ δεν ακούγονται οι παραπάνω φράσεις από διάφορους σχολιαστές ;

    Μιλάνε οι χορτασμένοι για λογαριασμό των πεινασμένων...!!!!!
    Αλλά στη χώρα αυτή,
    ποτέ δεν έλειψαν οι Νενέκοι.
    ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.

    ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
    ΚΩΝΣΤΑΣ-ΑΛΤΕΡ
    ΚΑΜΠΟΥΡΟΕΙΔΗ-ΜΕΓΚΑ------> Συμπεριλαμβάνονται τα ανθρωπάκια
    οικονομέας,καψής,τσίμας,αυτή που τρέμει,χασαπόσκυλο,και λοιπά καθάρματα......

    ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΟΥΤΡΑΣ-ΣΚΑΙ(ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ)
    ΤΟΝ CABINET MAN ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ, ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΛΟΒΕΡΔΟ,ΤΟΝ ΒΕΛΛΙΟ(ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ-ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)

    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΛΥΤΡΩΣΗΣ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ:
    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παράκληση στις Βουλευτίνες μας, δεν λέω να ντυθούν με Μαοϊκές στολές, αλλά μην εμφανίζονται στην Βουλή με ρούχα που κοστίζουν πέντε και δέκα μισθούς συμπολιτών μας, είναι ντροπή και προσβολή για τον Ελληνικό Λαό που τις πληρώνει, και υποφέρει οικονομικά και κοινωνικά εξ αιτίας και δικών τους παραλείψεων και λαθών, αυτές να επιδεικνύουν τον πλούτο τους έστω και αν δεν συμμετείχαν ενεργά με την ψήφο τους σε ότι γινόταν εκεί, καθώς και μόνο η παρουσία τους εκεί δείχνει στον σε αυτόν Λαό με ποια πλευρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παράκληση στις Βουλευτίνες μας, δεν λέω να ντυθούν με Μαοϊκές στολές, αλλά μην εμφανίζονται στην Βουλή με ρούχα που κοστίζουν πέντε και δέκα μισθούς συμπολιτών μας, είναι ντροπή και προσβολή για τον Ελληνικό Λαό που τις πληρώνει, και υποφέρει οικονομικά και κοινωνικά εξ αιτίας και δικών τους παραλείψεων και λαθών, αυτές να επιδεικνύουν τον πλούτο τους έστω και αν δεν συμμετείχαν ενεργά με την ψήφο τους σε ότι γινόταν εκεί, καθώς και μόνο η παρουσία τους εκεί δείχνει στον σε αυτόν Λαό με ποια πλευρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΤΟ 20011

    ΜΠΗΚΕ!!

    ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΣΗΣ!!

    ΔΗΜΟΣΙΕΨΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΟΥΝΤΥΣ ΡΟΥΜΠΙΝΙ
    ΤΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΔΙΕΘΩΣ

    ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ
    ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ!

    ΤΕΛΛΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Η Ελλαδα ποτε δεν θα πτωχευσει
    Οι οικοι κανουν την δουλεια του κραχτη του κερδοσκοπου ειπε ο δρ Κουτσουκος

    σε πρωτοχρονιατικη συναξη πρασινοφρουρων στην Μηλιωνη οπου εκοψαν την πιττα και επεσε στον Ανδρεα Παπανδρεου!

    Οχι οικοι αξιολογησης αλλα οικοι ανοχης ειναι αυτοι οι οικοι
    λεγαν οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη σημερα!

    Χρονια Πολλα στο πρεσσ το μονο απο τα πιο αξιόπιστα μπλγκ σημερα!

    Τανια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση