GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η... τράμπα Μάτος - Ζιλμπέρτο!...

Από το http://www.sportsecrets.gr/    Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει πίσω στην Παιανία τον Μαρσέλο Μάτος! Αυτή η σκέψ...

Από το http://www.sportsecrets.gr/
  
Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει πίσω στην Παιανία τον Μαρσέλο Μάτος! Αυτή η σκέψη υπήρχε και πριν το μεγάλο μπαμ στους «πράσινους» αφού η διοίκηση προόριζε τον Βραζιλιάνο για αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο από το καλοκαίρι και μετά! Πλέον όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις μπαίνει σε εφαρμογή το plan B.
Τι λέει αυτή η εναλλακτική; Αν ο Μάτος πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, τότε άμεσα θα πάρει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τον δρόμο επιστροφής για την πατρίδα του, μια επιθυμία άλλωστε που...
 έχει εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει τονίσει στη διοίκηση, ότι δεν καίγεται να κρατήσει στην ομάδα του Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και με δεδομένο ότι τα συμβόλαια των δυο Λατίνων δεν έχουν καμία σχέση η ΠΑΕ είναι θετική σε αυτή την έμμεση ανταλλαγή!
Λογικά όταν φτάσει η ώρα που θα πρέπει Ζιλμπέρτο και Παναθηναϊκός να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι δεν θα υπάρξει μεγάλο κόλλημα να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, αφού ο Ζιλμπέρτο δεν είναι και δεν ήταν ποτέ αχάριστος στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία και σύμφωνα με τα όσα λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του δεν θα κολλήσει στο οικονομικό!
Το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και δεν προχωράει άμεσα αυτή η. τράμπα είναι η Μποταφόγκο. Η βραζιλιάνικη ομάδα, όχι μόνο δεν συζητάει το ενδεχόμενο τερματισμού του δανεισμού, αλλά θέλει και να αγοράσει άμεσα τον παίκτη, ο οποίος κάνει παπάδες μέχρι στιγμής με την φανέλα της!
Οι πιέσεις που ασκούν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι μεγάλες και ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να πείσουν την ομάδα από την χώρα του καφέ να τους δώσει πίσω τον παίκτη, που στο κάτω κάτω τους ανήκει! Για ακόμα μια φορά όμως αποδεικνύεται περίτρανα ότι η μεταγραφική πολιτική του «τριφυλλιού» τα τελευταία χρόνια είναι λάθος!

5 σχόλια

  1. Όσοι βαρεθήκατε την πραγματική Ελλάδα, ελάτε να ενωθούμε φτιάχνοντας μια καλύτερη ψηφιακή πατρίδα. Ελάτε στο erepublik είναι εντελώς δωρεάν.
    http://www.erepublik.com/en/referrer/Lakis+Moore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράκληση στις Βουλευτίνες μας, δεν λέω να ντυθούν με Μαοϊκές στολές, αλλά μην εμφανίζονται στην Βουλή με ρούχα που κοστίζουν πέντε και δέκα μισθούς συμπολιτών μας, είναι ντροπή και προσβολή για τον Ελληνικό Λαό που τις πληρώνει, και υποφέρει οικονομικά και κοινωνικά εξ αιτίας και δικών τους παραλείψεων και λαθών, αυτές να επιδεικνύουν τον πλούτο τους έστω και αν δεν συμμετείχαν ενεργά με την ψήφο τους σε ότι γινόταν εκεί, καθώς και μόνο η παρουσία τους εκεί δείχνει σε αυτόν τον Λαό με ποια πλευρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά είναι και πολύ μαλάκες εκεί στην Παιανία. Τον Μάτος τον έδιωξαν σαν άχρηστο και τώρα τον επαναφέρουν σαν Μεσία. Η μαλακία στο έπακρο. Καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι,θέλω τράμπα του Κατσουράνη με τον Κανένα.
    Δηλαδή,να φύγει ο Κατσουράνης και ας μην έρθει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση