GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βράζει» ο Κουμορτζί!...

Από το http://www.sportsecrets.gr/    Τρελαμένος ο Γκανέζος μέσος με την μη ολοκλήρωση της συμφωνίας του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό για ...

Από το http://www.sportsecrets.gr/  
Τρελαμένος ο Γκανέζος μέσος με την μη ολοκλήρωση της συμφωνίας του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του. Ο παίκτης των Νεοσμυρνιωτών θέλει σαν τρελός να πάει στους Πειραιώτες, αφού ξέρει ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του και δεν θέλει να πάει χαμένη!
Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι ο κύκλος του στην ομάδας της Πλατείας έχει κλείσει πλέον και ότι θα ήταν πολύ καλό και για τις δυο πλευρές να τελειώσει θετικά το κόκκινο σίριαλ.
Όπως λέει σε συζητήσεις του και εκείνος θα βγει...
 κερδισμένος με μια μεγάλη μεταγραφή και ο Πανιώνιος, αφού με τα λεφτά που θα πάρει θα μπορέσει να ενισχυθεί σε θέσεις που έχει πραγματικά ανάγκη, στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει τη χρονιά.
Μάλιστα, δεν δίστασε να πει στον Γεράσιμο Βεντούρη ότι δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει ο ίδιος στον κόσμο της ομάδας, έτσι ώστε να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν γίνεται να του στερήσουν αυτό το όνειρο και πως και οι δυο πλευρές θα είναι κερδισμένες από αυτή την εξέλιξη.
Πάντως, μπορεί ο Ολυμπιακός να πάγωσε για λίγο το ενδιαφέρον του για τον Γκανέζο, όμως είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει, Μάλιστα, τώρα μετά την συμφωνία του Πανιωνίου με τον Κώστα Μήτρογλου, ίσως τα πράγματα να είναι ακόμα πιο εύκολα, απλά να μην έχει γίνει ακόμα η νέα κρούση!

2 σχόλια

  1. Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Πασόκ, Η Νέα Δημοκρατία, Το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Το ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η Δημοκρατική Αριστερά, ΟΙ Οικολόγοι Πράσινοι, Η Δημοκρατική Συμμαχία, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ των Φαρμακοποιών να μην μειωθεί το ποσοστό κέρδους τους! 25/100 κατά τους Φαρμακοποιούς, 36/100 κατά το υπουργείο Υγείας.
    Ρε που ζούμε ! Μπας και Αληθινή Κυβέρνηση και Κράτος είναι οι Φαρμακοποιοί και οι παραπάνω που το δεχτήκανε αμίλητοι και με σκυμμένο κεφάλι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση