GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεψαχνίζει την ΠΑΕ ο Πολέμης!...

Από το http://www.sportsecrets.gr/    Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι αυτή τι στιγμή, η μόνη αξιόπιστη λ...

Από το http://www.sportsecrets.gr/
  
Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι αυτή τι στιγμή, η μόνη αξιόπιστη λύση για το «τριφύλλι». Η πρόταση του έχει γίνει ήδη και ο ίδιος δείχνει να το σκέφτεται. Για αυτό το λόγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportSecrets από αρχές του χρόνου θα αρχίσει να ξεψαχνίζει την ΠΑΕ!
Όχι πως δεν είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί, αλλά θέλει να δει και ο ίδιος την αλήθεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ζητήσει άμεσα τις εκθέσεις της grand Thornton και της Deloitte, έτσι ώστε...
 να δει τα χρέη τα οποία υπάρχουν, τα λεφτά που πρέπει να μπουν άμεσα και τις προβλέψεις που έχουν κάνει οι δυο εταιρείες για το οικονομικό μέλλον της ομάδας.
Στα άμεσα σχέδια του είναι και η συνάντηση με τον Τζίγγερ έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα των μετοχών, από τη στιγμή που η συμφωνία με τους Βγενόπουλο και Πατέρα δεν καρποφόρησε!
Κύκλοι του πανίσχυρου εφοπλιστή λένε ότι αν αναλάβει τελικά αυτός να τρέξει την ομάδα θα υπάρξουν διαρθρωτικές αλλαγές τόσο στο αγωνιστικό τμήμα, όσο και στο διοικητικό με το μοντέλο διοίκησης να αλλάζει και πάλι! Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα βγει αυτός μπροστά σαν πρόεδρος ή θα ορίσει έναν άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του, που θα δρα για λογαριασμό του!
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται πάντως και οι κινήσεις των άλλων μετόχων, αφού είναι σίγουρο ότι η πλευρά των Γιαννακόπουλων δεν θα αφήσει να περάσει έτσι το θέμα και είτε θα κοιτάξουν και αυτοί το ενδεχόμενο της αγοράς, είτε θα δώσουν το ποσοστό το οποίο κατέχουν αυτή τη στιγμή!
Ένα είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή! Οι διοικητικές εξελίξεις στο «τριφύλλι» θα είναι άμεσες και θα αλλάξουν μια για πάντα σελίδα στην ομάδα, με την οικογένεια Βαρδινογιάννη να αποτελεί παρελθόν και τυπικά εκτός από ουσιαστικά!

6 σχόλια

  1. Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
    Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Δικτατορία τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας και ίσως κάποιους από εσάς δεν παίρνω όρκο δεν το αποδέχομαι, αλλά αυτό λέει ο πολύς Λαός, εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή η οποία έχει καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
    Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλώνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
    Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας ή δεν έχει γίνει Ζόμπι σας.
    Και θα έρθω συγκεκριμένα σε ένα από πολλά σφάλματα σας στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
    Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις σας, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
    Και το τραγικό Κυρίες και Κύριοι σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας, από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι επιτρέπετε με την Απραξία σας να συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας και των Ασφαλιστικών Ταμείων τους από τους Φαρμακοποιούς, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Λαού της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….Αλλιώς ο Λοχίας θα είναι για πολλούς καλοδεχούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kourdistiri,είσαι για μέσα στα σίγουρα. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H κρεατοφαγία σχετίζεται μέ τό
    ξεψάχνισμα.
    Ο Κος Πολέμης αυτοχειριάζει.
    Τό τριφύλι είναι βετζετέριαν.
    Χρόνια καλά μυαλωμένα καί μακριά
    από φανατισμό.
    Τήν αθλητική ευχή μου τήν κρατώ
    γιά τήν ομάδα μου.
    Όπως ο καθένας.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μαστός έφυγε κλωτσιδών και γυρίζει σαν μεσσίας. Ε ρε κλωτσιά που μας χρειάζεται από τον γαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα είναι Οικονομικό ! Υπάρχει κρετίνος να βάλει τουλάχιστον 50 μύρια και βαρύκοος ; Τέτοιον ψάχνουμε στον ΠΑΟ . Να βάλει τα λεφτά να του βριζουμε τη μάνα τον Χριστό και την Παναγία κάθε Κυριακή και μετα να φύγει νύχτα για να βρούμε άλλο μακάκα . Υπάρχει κανείς ; Υπάρχει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα είναι Οικονομικό ! Υπάρχει κρετίνος να βάλει τουλάχιστον 50 μύρια και βαρύκοος ; Τέτοιον ψάχνουμε στον ΠΑΟ . Να βάλει τα λεφτά να του βριζουμε τη μάνα τον Χριστό και την Παναγία κάθε Κυριακή και μετα να φύγει νύχτα για να βρούμε άλλο μακάκα . Υπάρχει κανείς ; Υπάρχει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση