GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταιριάζει γάντι στον ΠΑΟΚ!...

Από το http://www.sportsecrets.gr/    Ο Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και ήδη πολλοί μνηστήρες εντός και εκτός συνόρων έχ...

Από το http://www.sportsecrets.gr/  
Ο Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και ήδη πολλοί μνηστήρες εντός και εκτός συνόρων έχουν μαζευτεί στην... αυλή του. Ο Αλγερινός επιθετικός μπορεί να έχει ιδιαίτερα εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά αυτό δεν του αφαιρεί ελάχιστους πόντους, από το μεγάλο ταλέντο του. Ποια ομάδα του ταιριάζει απόλυτα; Μα ο ΠΑΟΚ φυσικά!
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι μια από τις άμεσα ενδιαφερόμενες για τον παίκτη, θα ήταν ότι καλύτερο για τον επιθετικό της ΑΕΚ, για πολλούς λόγους. Πρώτα πρώτα, έχει αποδειχθεί ότι στον ΠΑΟΚ τα... κακά παιδιά επιβιώνουν!
Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα οι Τσιρίλο και Πάμπλο Γκαρσία. Δεν ξέρω τι έχει ο αέρας της Τούμπας, αλλά παίκτες που στο...
 παρελθόν έχουν δημιουργήσει τόσα προβλήματα γίνονται αρνάκια!
Ταυτίζονται πολύ γρήγορα με τον κόσμο και την ιδέα της ομάδας και αυτό τους κάνει να ξεχνούν τον κακό τους χαρακτήρα στο παρελθόν! Επίσης, ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την αναγκαιότητα της απόκτησης του από τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν έχει έναν παίκτη σε αυτή τη θέση με τα χαρακτηριστικά του «τρομοκράτη» και με τη δεινότητα του στο σκοράρισμα!
Αν τελικά ο Ράφικ πάει στον ΠΑΟΚ, με Σαλπιγγίδη δεξιά του και Βιεϊρίνια στα αριστερά του θα κάνει παπάδες να είναι σίγουροι οι ΠΑΟΚτζήδες, που θα τον λατρέψουν από την πρώτη στιγμή, για τον λόγο που αναφέραμε πιο πάνω. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η θύρα 4 θέλει άντρες στην ομάδα και όχι παιδάκια άκακα! Αυτά γουστάρει να βλέπει κάθε φορά που πληρώνει να δει ένα παιχνίδι!
Τέλος, η έλλειψη άλλου τόσο καλού και δυνατού παίκτη στην επίθεση θα του δώσουν τη φανέλα βασικού στο σπίτι του, ενώ σε κάποια μικρομεσαία γαλλική ομάδα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και τουλάχιστον στην αρχή θα υπάρχει η αμφισβήτηση.

8 σχόλια

  1. ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ.,ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.΄ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολάκη εκδότη, "ξάδερφε" του κουρασμένου τι έγινε; εμαθα χέστηκες και έκλεισες τα σχόλια επειδή κάποιος έγραψε το όνομά σου; χαχαχα... έμαθα ότι σε λένε και τσίλη, στην αρχή δεν το κατάλαβα αλλά μετά το έπιασα το υπονούμενο.. χαχα.. νικολάκης ο εκδότης ο "ξάδερφος", ο τσίλης (ή tsilis;)με τα πολλά λευκώματα.. ε ρε γέλιο που έχει να πέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai swstos tairiazei na parei kai ton ektwra an yparxoyn $

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΟΚΗ: βλάκα αθηναίε! επίτηδες τα γράφεις; στην ίδια ομάδα τζεμπούρ-γκαρσία; θέλετε να μας τη γαμίσετε την ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να περάσουν όλοι οι διαιτητές το τεστ σιδηροπουλου είναι η μόνη λύση να μην είναι λαμογια (είναι δυνατόν ο βαρουχας να κρίνει διαιτητές του μουντιάλ!!!!!!!!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα απόγευμα πλησιάζει ο μικρός γιος τον πολυάσχολο μπαμπά του που μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά κουρασμένος και τον ρωτάει:
    -Μπαμπά, πόσα χρήματα βγάζεις τη μέρα;
    -Γιατί ρωτάς; αποκρίθηκε ο πατέρας.
    -Θα ήθελα να ξέρω. Σε παρακαλώ, πες μου, συνέχισε ο γιος.
    -50 ευρώ τη μέρα, απάντησε ο πατέρας.
    -Τότε μπορείς να μου δανείσεις 25 ευρώ; ξαναρώτησε ο γιος.
    Όμως ο πατέρας σκέφτηκε ότι η αρχική ερώτηση για το πόσα χρήματα βγάζει τη μέρα, ίσως αποσκοπούσε στο να ζητήσει χρήματα για να πάρει προφανώς κάποιο παιχνίδι. Οπότε η άμεση απάντησή του ήταν αρνητική και μάλιστα του είπε να πάει αμέσως στο δωμάτιό του να κοιμηθεί. Ο μικρός κατέβασε το κεφάλι και αποχώρησε από το δωμάτιο.
    Όσο πέρναγε η ώρα ο θυμός του πατέρα ξεθύμαινε, καθώς έκανε διάφορες σκέψεις, όπως: «μήπως το παιδί χρειαζότανε πραγματικά τα χρήματα;», «μήπως ήθελε να πάρει κάτι για το σχολείο;», «μήπως είχε δανειστεί χρήματα από κάποιο συμμαθητή του;» και «τελευταία έχει καιρό να μου ζητήσει χρήματα, οπότε ίσως πρέπει να του τα δώσω».
    Έτσι ο πατέρας πηγαίνει στο δωμάτιο του μικρού του γιου και του τα δίνει. Τότε ο μικρός όλο χαρά βγάζει απο την τσέπη του άλλα 25 ευρώ και του λέει:
    -Ορίστε μπαμπά, σου δίνω 50 ευρώ. Μπορώ να εξαγοράσω την αυριανή σου μέρα;
    Ο πατέρας συγκινήθηκε και αγκάλιασε το μικρό του γιο, συνειδηποιώντας ότι τον είχε παραμελήσει για να δουλεύει.
    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
    Μην αφήνετε τον ελεύθερο χρόνο σας να περνάει άσκοπα. Η σκληρή δουλειά και η καθημερινότητα μας αφήνουν πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Όμως δεν θα πρέπει να παραμελούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας έχουν ανάγκη – κυρίως την οικογενειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στο διαολο να παει και αυτος και ο κωλοχαρακτηρας του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση