GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Χεζμπολάχ "έριξε" την κυβέρνηση του Λιβάνου...

H Χεζμπολάχ μαζί με τους συμμάχους της "έριξε" την κυβέρνηση του Λιβάνου την Τετάρτη,με αποτέλεσμα η χώρα να βυθιστεί ακόμα περισσ...

H Χεζμπολάχ μαζί με τους συμμάχους της "έριξε" την κυβέρνηση του Λιβάνου την Τετάρτη,με αποτέλεσμα η χώρα να βυθιστεί ακόμα περισσότερο σε κρίση. Έντεκα μέλη της κυβέρνησης ανακοίνωσαν την παραίτηση τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την διάλυση της κυβέρνησης.
Η αιτία αυτής της ενέργειάς τους ήταν η άρνηση της κυβέρνησης να έρθει σε αντιπαράθεση με το δικαστήριο που θα...
 καταδίκαζε μέλη της Χεζμπολάχ. Δέκα από τους παραιτηθέντες υπουργούς ανακοίνωσαν την απόφασή τους τη στιγμή που ο πρωθυπουργός του Λιβάνου συναντούσε τον Ομπάμα στην Ουάσιγκτον.

3 σχόλια

  1. αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες με τους μαχητές της Χεζμπολάχ και τους φρουρούς της επανάστασης του Ιραν να χαιρετούν όπως τα πρότυπα τους, οι nazi.
    ας τα βλέπουν και ντόπιοι προοδευτικοί, αντιιμπεριαλιστές, γιουσουφάκια του Ερντογάν, ανθρωπιστές κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ.ΜΠΡΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ,ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ.ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως να ξερετε οτι στις επομενες ημερες θα εχουμε δραματικες εξελιξεις στην ευρυτερη περιοχη της μεσης ανατολης και ιδιαιτερως μεταξυ ισραηλ και λιβανου...Με λιγα λογια,το παρτυ...ξεκινα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση