GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τον Σύλλογο Ζακυνθίνων Φοιτητών και Νέων    Ο Σύλλογος Ζακυνθινών Φοιτητών και Νέων σε συνεργασία με το Movida club πραγματοποίησε τ...

Από τον Σύλλογο Ζακυνθίνων
Φοιτητών και Νέων
  
Ο Σύλλογος Ζακυνθινών Φοιτητών και Νέων σε συνεργασία με το Movida club πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου φιλανθρωπικό χορό με σκοπό την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Ζακύνθου. Στην εκδήλωση υπήρχε προαιρετικό κουπόνι αξίας τριών ευρώ που αποδίδονταν απευθείας στο Ειδικό Σχολειό. Θα θέλαμε εκ μέρους του Συλλόγου να ευχαριστήσουμε θερμά τους δεκάδες συντοπίτες μας που έτρεξαν να συνδράμουν μια τόσο ιδιαίτερη πρωτοβουλία.
Σε μια κοινωνία αλλοτριωμένη από το έντονο αίσθημα του ατομικισμού και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία οι Ζακυνθινοί Φοιτητές και Νέοι, και όχι μόνο, απέδειξαν έμπρακτα για ακόμη μια φορά πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι στα...
 κελεύσματα ανθρωπιάς. Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 1000 ευρώ μέσα από τις 315 περίπου συνδρομές, και το οποίο ελπίζουμε να ανακουφίσει κάποιες από τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου.
Θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της βραδιάς, σε αυτούς περιλαμβάνονται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Φοιτητών η «οικογένεια» του movida club αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ(φυσικά και τα blogs) που αφιλοκερδώς προέβαλαν την εκδήλωση. Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους ο νέος χρόνος να πλημμυρίσει ακόμη περισσότερο από γιορτές αγάπης προς το Συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μας. Γιατί εκεί που δεν μπορεί το κράτος μπορούμε εμείς, οι απλοί πολίτες. Χρόνια Πολλά.

Υ.Γ. Μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση του Ειδικού Σχολείου Ζακύνθου τα χρήματα που συγκεντρώσαμε θα κατατεθούν στο λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Ζακύνθου στην Εμπορική Τράπεζα.

1 σχόλιο

  1. Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
    Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Δικτατορία τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας και ίσως κάποιους από εσάς δεν παίρνω όρκο δεν το αποδέχομαι, αλλά αυτό λέει ο πολύς Λαός, εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή η οποία έχει καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
    Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλώνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
    Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας ή δεν έχει γίνει Ζόμπι σας.
    Και θα έρθω συγκεκριμένα σε ένα από πολλά σφάλματα σας στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
    Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις σας, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
    Και το τραγικό Κυρίες και Κύριοι σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας, από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι επιτρέπετε με την Απραξία σας να συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας και των Ασφαλιστικών Ταμείων τους από τους Φαρμακοποιούς, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Λαού της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….Αλλιώς ο Λοχίας θα είναι για πολλούς καλοδεχούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση