GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέτοιες εξέδρες θέλουμε...

Από το http://www.sportsecrets.gr/ Μέσα στην κακομοιριά και την αηδία των τελευταίων ημερών εμφανίστηκε μια κίτρινη όαση! Μια μάζα 70...

Από το http://www.sportsecrets.gr/

Μέσα στην κακομοιριά και την αηδία των τελευταίων ημερών εμφανίστηκε μια κίτρινη όαση! Μια μάζα 7000 και πλέον φίλων του Άρη που έκαναν όλη την Αγγλία να παραμιλάει το βράδυ της Πέμπτης και ευτυχώς για την χώρα μας έδειξαν ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.
Γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά στην Ελλάδα υπάρχει και υγιής αθλητισμός. Υπάρχει κόσμος που θέλει να πάει στο γήπεδο για να γιορτάσει, να διασκεδάσει, να...
ξεφύγει, να βρίσει αν κάτι τον ενοχλήσει, αλλά να μην ενοχλήσει ο ίδιος! Αυτόν τον κόσμο πρέπει να κοιτάμε και να χειροκροτούμε.
Είναι πολύ εύκολο να το κάνουμε, αρκεί να το θέλουμε! Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε στο κοντινό παρελθόν τους οπαδούς του Άρη και το τι γινόταν στο «Χαριλάου». Όποια ομάδα είχε να ανέβει να αντιμετωπίσει τους «κιτρινόμαυρους» έκανε τον σταυρό της καμιά τριανταριά φορές πριν από το παιχνίδι.
Τώρα, όμως που ουσιαστικά ο κόσμος του Άρη είναι ο ηγέτης της ομάδας και αυτός που βάζει τα λεφτά, πονάει και πάνω από όλα προσέχει. Εγώ προσωπικά πρέπει να ζουλίξω πολύ το μυαλό μου για να θυμηθώ την τελευταία φορά που έγιναν επεισόδια στο «Κλέναθης Βικελίδης» και έφταιγαν οι οπαδοί του Άρη.
Το μόνο που θυμάμαι είναι επί εποχής Ντέμη που δημιούργησαν επεισόδια οι ΑΕΚτζήδες και τους έδιωξαν από το γήπεδο, χωρίς κανένας από τους φίλους των Θεσσαλονικιών να ασχοληθεί μαζί τους! Όπως έλεγε, λοιπόν, μια φορά και ένα καιρό ένα προεκλογικό τηλεοπτικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας: «Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε»…

9 σχόλια

  1. Πλάκα μας κάνεις ;
    Μέσα σε 10 λεπτα οι Εγγλέζοι καθάρισαν τον Αρη και μετά περπάταγαν . Το ρολόι τους κύταγαν ποτε θα τελειώσει το ματς για να πάνε για μπύρες .
    Ποιός Αρης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε τα σχόλια και την αντίδραση του διαχειριστή γιαννιώτη

    http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2695065178671505244&postID=7093313299501915346

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΗ.ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ? ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ, ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασε μας ρε φυτο που μαραμιλουσε η Αγγλια! Για την πλακα τους σας πηραν,γραφικοι. Ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωασατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν τους επερνε αν τους επερνε ριμαδιο θα το κανανε το γηπεδο ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να τους δειτε οταν παιζουν με τον Παοκ!Παναγιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mε αυτα που γραφετε, δικαιωνετε τους χουλιγκαν και δημιουργειτε προτυπα δηθεν μεγαλειου για ολους αυτους τους ανεγκεφαλους που μεσα στο μυαλο τους εχουν αντι αχυρα ποδοσφαιρικο οπαδιλικι.Ακου παραμιλαει η Αγγλία για τους φιλους του Αρη!Σα δεν ντρεπεστε να γραφετε τετοιες σαχλαμαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΝ Α.Ε. ?!?!?!

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση