GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας…

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/   Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011.Άλλη...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011.Άλλη μια χαμένη ή «πουλημένη» ευκαιρία….
Το «Ντιμπέιτ» υποψηφίων Προέδρων δεν έδειξε τίποτα…
Θαλασσοπνίγεται ο υποψήφιος πρόεδρος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Δημήτριος Βερβεσός…
Ο κ. Βερβεσός Δημήτρης, δεν τόλμησε ποτέ - παρά τις καταγγελίες - για ατασθαλίες, για «κυκλώματα παραδικαστικά», για την ανήθικη «βιομηχανία διαζυγίων», που έχει...
 καταστρέψει την Ελληνική οικογένεια και έχει αποδεκατίσει τον ελληνικό πληθυσμό σπέρνοντας μια «σύγχρονη γενοκτονία»- να αντιταχτεί στον δεξιό κ. Παξινό Δημήτρη. Λειτούργησε σαν το «υιοθετημένο παιδί του» δεξιού κ. Παξινού και τώρα φαίνεται να χάνει, γιατί έχει αφεθεί στο έλεος και από τους δεξιόστροφους της Ιπποκράτους, ενώ αυτοί που του έδιναν «χέρι βοήθειας»,
δεν τους εκτιμούσε!
Οι δεξιόστροφοι της Ιπποκράτους, ουδόλως φαίνεται να ενδιαφέρονται για την τύχη του Δ. Σ.Α. και ειδικά του κ. Βερβεσού Δημήτρη. Οι άνθρωποι του Δ.Ν.Τ. της «μίζας» της «αρπαχτής», που εκμεταλλεύονται και κοροϊδεύουν τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «θα σώσει την Ελλάδα», ενώ πίσω από την πλάτη του γελάνε, αφού «πούλησαν» τα πάντα στην ολιγαρχία (Πανεπιστήμια, σχολεία, εργασιακές σχέσεις, κλπ…) τώρα πουλάνε και τον Δ.Σ.Α. στην δεξιά δια της «απραξίας» ή δια της «μιζο-συναλλαγής»!!
Το «Ντιμπέιτ» υποψηφίων Προέδρων, με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου μέρους των υποψηφίων προέδρων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, κατά τη φετινή προεκλογική αναμέτρηση και δεν έδειξε τίποτα.. . Το «ντιμπέιτ», το οποίο διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, διοργανώθηκε από την Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ και συντονίσθηκε από τον δημοσιογράφο, Παν. Λάμψα. Οι υποψήφιοι πρόεδροι προσπάθησαν, ματαίως, να απαντήσουν σε ερωτήσεις των συναδέλφων τους και ειδικά
των νέων δικηγόρων για τα αυξανόμενα καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο κλάδος των δικηγόρων.
Ο υποψήφιος πρόεδρος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, Δημ. Βερβεσός, τόνισε ότι α) «χρειάζονται τομές και λύσεις και όχι λάσπη στον ανεμιστήρα, που δεν μας ωφελεί σε τίποτα» και κάλεσε τους δικηγόρους «να επιλέξουν τον καλύτερο», β) «Εσείς θα επιλέξετε τον καλύτερο. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Σας καλώ να φύγουμε από αυτά που μας χωρίζουν και να πάμε σ’ αυτά που μας ενώνουν», γ) δεσμεύθηκε για την κατοχύρωση των ελαχίστων ορίων δικηγορικής αμοιβής των συνεργαζομένων με Τράπεζες, Οργανισμούς κ.λπ., τη θεσμοθέτηση της
ελάχιστης αμοιβής εμμίσθου συνεργάτη σε δικηγόρο, την υποχρεωτική κατώτατη αμοιβή των ασκουμένων δικηγόρων, όπως και την υποχρεωτική ασφάλισή τους, δ) Υποσχέθηκε την πλήρη αναμόρφωση του θεσμού των δικηγορικών εξετάσεων που θα διενεργούνται με αμεροληψία και κύρος και την αναδιαμόρφωση του θεσμού της 18μηνης άσκησης δικηγορίας, προκειμένου οι νέοι δικηγόροι να μπορούν να λάβουν την άδεια δικηγορίας, δ) δεσμεύτηκε για την αντιστοίχηση των αμοιβών των εμμίσθων δικηγόρων σε Τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, οργανισμούς
κ.λπ. με τις αμοιβές των διευθυντικών στελεχών των νομικών προσώπων, σύμφωνα με το Ν. 1093/1980.
Ο υποψήφιος πρόεδρος από τον χώρο της ΝΔ, Μιχ. Ζαφειρόπουλος, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα, που απασχολούν τους νέους συναδέλφους του, θέτοντας επί τάπητος θεσμικά και πρακτικά προβλήματα του χώρου, ενώ ανέπτυξε τις προτάσεις του για επίλυση των προβλημάτων, που μαστίζουν το δικηγορικό κλάδο. Ο κ. Ζαφειρόπουλος τόνισε ότι θεσμικά πρέπει να κατοχυρωθεί το δικαίωμα στην Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών να παρίσταται και να έχει δυνατότητα λόγου σε συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων του ΔΣΑ κλπ.
Ο δεύτερος υποψήφιος από τον χώρο της ΝΔ, Γιαν. Αδαμόπουλος, τόνισε ότι «τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα» και χρειάζεται «κοινή δράση, κοινή προσπάθεια και συνεννόηση όλων των συνδυασμών και των υποψηφίων προέδρων για την επίλυσή τους»κλπ… Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προσπάθησαν να προτάξουν τις ιδέες τους.
Στις εκλογές κατεβαίνουν οι κάτωθι Συνδυασμοί:
1) Συνδυασμός: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου
2) Συνδυασμός: «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ! ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 2011»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΠΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη
3) Συνδυασμός: «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
4) Συνδυασμός: «ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»
5) Συνδυασμός: «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ του Δημητρίου
6) Συνδυασμός: «ΑΥΤΟΝΟΜOI ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλεξάνδρου
7) Συνδυασμός: «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του Ευσταθίου
8) Συνδυασμός: «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΓΑΛΕΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Μιχαήλ
9) Συνδυασμός: «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ηλία
10) Συνδυασμός: «ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Εμμανουήλ
11) Συνδυασμός: «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ»
12) Συνδυασμός: «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΣΧΙΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Δημητρίου
13) Συνδυασμός: «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου
14) Συνδυασμός: «ΩΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»
Υποψήφιος Πρόεδρος: ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Επαμεινώνδα
Ας ελπίσουμε, ότι οι υποψήφιοι των ανεξάρτητων Συνδυασμών θα απορροφήσουν την δυσφορία της ψήφου των δημοκρατικών Δικηγόρων, μετά την «προδοσία» του κ. Βερβεσού Δημήτρη από τους ανευθυνο – υπεύθυνους της Ιπποκράτους!
Ο κ. Βερβεσός Δημήτρης, πριν γελοιοποιηθεί, έχει μια τελευταία ευκαιρία, να συνεργαστεί με αυτούς, που του έτειναν «χέρι βοήθειας» σε δύσκολες στιγμές και να έχει και ένα καλό αποτέλεσμα, ίσως και την Νίκη, πριν είναι αργά.!
Αντισταθείτε.

68 σχόλια

  1. ΑΡΧΟΝΤΑ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ


    ΝΟΜΙΖΕ Ο ΒΕΡΒΕΣΟΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Φωλιά επιόρκων Δικηγόρων και συνεργατών μαφιόζων και παραδικαστικών κυκλωμάτων, έχει καταντήσει ο Δ.Σ.Α»! Είναι καιρός να παρέμβει ο Εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ, λένε οι δημοκρατικοί Δικηγόροι!
    «Πρέπει να αποφασίσετε με ποιους είστε, με τους κλέφτες ή τους αστυνόμους»!!
    «Μηδένα δικάσης, πριν αν άμφω ακούσης».
    «Μη καταδικάσεις κανένα, προτού ακούσεις και τους δυο διαδίκους», ΑΡΧΑΙΟ ΓΝΩΜΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο έλος των «επίορκων Δικηγόρων», και των επίορκων συνεργατών της «βιομηχανίας διαζυγίων, κατασχέσεων, ναρκωτικών, παραδικαστικών κυκλωμάτων, μασονίας και της μαφίας», που παραβιάζουν κάθε ηθικό και δεοντολογικό κανόνα ο Δ.Σ.Α. λένε οι δημοκρατικοί πολίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του (Λυρική Σκηνή Αθηνών) πραγματοποίησε στις 24 Φλεβάρη 2011, ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δ. Βερβεσός (από το χώρο του ΠΑΣΟΚ). Ευτυχώς, παρόντες στη συγκέντρωση του κ. Βερβεσού ήταν (προς τιμή της) η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ντίνος Ρόβλιας (ενώ απουσίαζαν πάρα πολλοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??

    Ειδικά η «βιομηχανία διαζυγίων έχει στοιχίσει μείωση του πληθυσμού κατά ένα εκατομμύριο, ενώ άλλο ένα εκατομμύριο υπολογίζονται τα παιδιά – θύματα των μαφιόζων δικηγόρων της «βιομηχανίας διαζυγίων», που όπως είναι γνωστόν έχουν μηνυθεί και αναμένεται και προσφυγή σε διεθνή δικαστήρια.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΕ ΤΑΞΗ

    ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πΑΣΟΚ

    Ο Δ. Βερβεσός κατά την ομιλία του έκανε έναν απολογισμό της δράσης του κατά τα έτη που ήταν σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, λέγοντας: «Έκανα ό,τι μπορούσα χωρίς να έχω ποτέ την εξουσία στο Σύλλογο. Και με τη δύναμη που μου δίνετε, αγωνίστηκα καθαρά και θεσμικά. Δεν πετροβολούσα το σύστημα.


    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...

    Όπου χρειάστηκε να φωνάξω, φώναξα, όπου χρειάστηκε να συμφωνήσουμε, συμφώνησα, χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις και φτηνούς λαϊκισμούς. Μην ξεχνάτε δεν είμαστε διοίκηση στο Σύλλογο που, όπως ξέρετε, λειτουργεί αμιγώς και κυρίως προεδροκεντρικά. Είμαστε όμως πάντοτε παρόντες στα όποια ζητήματα λύθηκαν».

    αΡΓΗΣΕς βΕΡΒΕΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΤΑ

    Οι δεξιόστροφοι της Ιπποκράτους, (πλην ολίγων), ουδόλως φαίνεται να ενδιαφέρονται για την τύχη του Δ. Σ.Α. και ειδικά του κ. Βερβεσού Δημήτρη. Οι άνθρωποι του Δ.Ν.Τ. της «μίζας» της «αρπαχτής», που εκμεταλλεύονται και κοροϊδεύουν τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «θα σώσει την Ελλάδα», ενώ πίσω από την πλάτη του γελάνε, αφού «πούλησαν» τα πάντα στην ολιγαρχία (Πανεπιστήμια, σχολεία, εργασιακές σχέσεις, κλπ…) τώρα πουλάνε και τον Δ.Σ.Α. στην δεξιά δια της «απραξίας» ή δια της «μιζο-συναλλαγής»!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΕΡΒΕΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ

    ΠΑΡΟ ΑΛΛΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης ο κ. Βερβεσός δήλωσε ότι αν αναλάβει τη διοίκηση του συλλόγου δεσμεύεται να: «1. Αναμορφώσουμε τον κώδικα δικηγόρων του '54, με ένα νομοθέτημα που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις των καιρών. 2. Προχωρήσουμε σε σοβαρές εξετάσεις για την διασφάλιση του κύρους του και την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης στον πληθωρισμό του επαγγέλματος 3. Προχωρήσουμε στη σύσταση Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ)

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...

    ) 4. Δημιουργήσουμε γραφείο εμμίσθων συνεργατών για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όσων νέων συναδέλφων αποτελούν αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης 5. Αποκαταστήσουμε επιστημονικά τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με σεμινάρια πρακτικής εξειδίκευσης, δια βίου μάθηση κ.α. 6. Επανασυστήσουμε την επιτροπή συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών με τη στελέχωσή της με δικηγόρους εγνωσμένου κύρους για την παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σε όλα τα μείζονα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα.

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ..

    7. Αναδιοργανώσουμε εκ βάθρων την πειθαρχική λειτουργία του Συλλόγου, για να πατάξουμε τη λογική της συναλλαγής 8. Τη λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για τις μητέρες συναδέλφους 9. Τη δημιουργία κέντρου εξυπηρέτησης δικηγόρων σε ημερήσια βάση για παροχή πληροφοριών και βοήθειας».

    ΡΕ ΔΟΚΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙς ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ή ΤΟ ΒΑΡΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κ. Βερβεσός Δημήτρης, πριν γελοιοποιηθεί, έχει μια τελευταία ευκαιρία, να συνεργαστεί με αυτούς, που του έτειναν «χέρι βοήθειας» σε δύσκολες στιγμές και να έχει και ένα καλό αποτέλεσμα, ίσως και την Νίκη, πριν είναι αργά.!
    Αντισταθείτε.

    βερβεσε ελα να παρει΅συχωρεση γιατι θα παρει΅ς΅τα @@@@ μα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

    Σύμφωνα με τον κ. Βερβεσό, όταν οι δικηγόροι ζήτησαν από τον κ. Κεδίκογλου, περισσότερα στοιχεία, εκείνος τους είπε ότι δεν έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία και γι` αυτό δεν τα έχει προσκομίσει.

    Αν είναι έτσι, μπορούμε να μιλάμε για δικαστικό κύκλωμα, για απαξίωση της δικαιοσύνης και καταστρατήγηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων ενός εργαζομένου, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βερβεσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υποστήριξε μάλιστα ο κ. Κεδίκογλου στη συνάντηση που επικαλείται δήλωσε:

    «Πρέπει να αποφασίσετε με ποιους είστε, με τους κλέφτες ή τους αστυνόμους``. Για παρερμηνεία των δηλώσεων του (τότε) γ.γ. του ΔΣΑ, κάνουν λόγο κύκλοι του Αρείου Πάγου και του Συλλόγου.

    Υποστηρίζουν ότι αυτό που είπε ο κ. Βερβεσός είναι πως δικηγόροι σε συνεργασία με συγκεκριμένους δικαστές πετύχαιναν να εκδίδουν προσωρινές διαταγές και οι υποθέσεις ερευνώνται στο πλαίσιο του παραδικαστικού κυκλώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγω πιστευω οτι ο δρ Κουτσουκος

    προσπαθει να αναστησει αυτο το πτωμα που λεγεται Βερβεσος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ

    «Φωλιά επιόρκων Δικηγόρων και συνεργατών μαφιόζων και παραδικαστικών κυκλωμάτων, έχει καταντήσει ο Δ.Σ.Α»!

    Είναι καιρός να παρέμβει ο Εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ, λένε οι δημοκρατικοί Δικηγόροι!


    Πασοκοι@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παραδικαστικα 2

    Διευκρινήσεις Κεδίκογλου. Αναφερόμενος ωστόσο ο κ. Κεδίκογλου στους ισχυρισμούς του (τότε) γενικού γραμματέα του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού, δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε πει, πως δύο - τρεις πρωτοδίκες εξέδιδαν ευνοϊκές αποφάσεις, που αφορούσαν ασφαλιστικά μέτρα, για υποθέσεις που είχαν αναλάβει συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία. Πρόσθεσε πως ``τότε εγενήθη θέμα γατί αυτή η εύνοια`` και συμπλήρωσε:

    ``Η υπόθεση ερευνάται στο παραδικαστικό κύκλωμα. Αν ο κ. Βερβεσός το εξετίμησε έτσι όπως το είπε είναι δικαίωμά του``.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πασοκοι

    Ενώ από το 2006 ο κ. Βερβεσός γνώριζε για «παραδικαστικά κυκλώματα» κι όπως γνώριζε και τους επίορκους δικηγόρους και των «παραδικαστικών κυκλωμάτων»

    και της «βιομηχανίας διαζυγίων» και αυτούς τους «δικηγόρους – εκβιαστές», που συνεργάζονται με την «μαφία του υπόκοσμου» ουδέν έπραξε, λόγω της ατολμίας του που τον χαρακτηρίζει.

    Ας ελπίσουμε τώρα που μεγάλωσε να γίνει πιο τολμηρός! Βέβαια, τα ίδια πιθανά γνώριζαν και άλλοι, αλλά αυτοί δεν ζητάνε την ψήφο των δημοκρατικών Δικηγόρων, αλλά των «ομοίων τους»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΣΑ = Μαφια??


    Στο έλος των «επίορκων Δικηγόρων», και των επίορκων συνεργατών της «βιομηχανίας διαζυγίων, κατασχέσεων, ναρκωτικών, παραδικαστικών κυκλωμάτων, μασονίας και της μαφίας», που παραβιάζουν κάθε ηθικό και δεοντολογικό κανόνα ο Δ.Σ.Α. λένε οι δημοκρατικοί πολίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το πρόβλημα των ελλήνων ομογενών, των ελλήνων της διασποράς, των ελλήνων πολιτών, των «νεοσκλάβων» στους τραπεζίτες πολιτών, της υπογεννητικότητας, της έλλειψης ελλήνων απογόνων, της «βιομηχανίας διαζυγίων», της κατάχρησης της νομικής προχειρότητας κλπ.. Παρατηρήσεις:

    Κατηγορίας Α: Οι Έλληνες και οι «ξένοι» μετανάστες. 1. Υπάρχουν υστερικές εκδηλώσεις και φοβίες λόγω της μη σωστής ανάλυσης και τεκμηρίωσης του νομοσχεδίου. Θα προτείναμε αντί του όρου «δίδεται η ιθαγένεια» να υπάρξει ο όρος «δίνεται το δικαίωμα του ισότιμου Έλληνα πολίτη».

    Επίσης δεν πρέπει να συγκρίνουμε την Ελλάδα με την μεταναστευτική πολιτική άλλων ευρωπαϊκών κρατών γιατί η Ελλάδα δεν είχε αποικίες, όπως π.χ. η Αγγλία κλπ... Πρέπει επίσης να μπει και ένα ποσοστιαίο μέτρο δηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΙΟΜΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ =
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    1. Η ελληνική οικογένεια και η σύγχρονη «γενοκτονία των ελλήνων». Υπάρχει σκόπιμη κρίση στην οικογένεια, κρίση στην κοινωνία, κρίση στην πολιτεία! Πάνω από 1.000.000 παιδιά θύματα ενός παράλογου «νομικού συστήματος».

    Άλλα 1.000.000 παιδιά δεν γεννήθηκαν ποτέ λόγω της «κερδοφόρας βιομηχανίας διαζυγίων». Λείπουν σκοπίμως οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας και σύμβουλοι γάμου, ενώ πολλοί ενδιαφέρονται για την τύχη του κάθε ανθέλληνα.

    Ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα και ελπίζουν οι ανθέλληνες να μας σβήσουν από τον χάρτη.!! Τα παιδιά ήταν πάντα στο επίκεντρο της πολιτικής ολοκληρωτικών καθεστώτων

    Η ελληνική οικογένεια έχει σκοπίμως αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας. Να θεσμοθετηθεί ο «οικογενειακός δικαστής» με γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλευτικής. Να θεσμοθετηθεί ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων»

    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τουρκικός εκβιασμός στην ΕΕ-

    Να μην εφαρμόσει τη νέα Συμφωνία Επανεισδοχής λαθρομεταναστών, απειλεί η Τουρκία. Ζητά πλήρη ελευθερία μετακίνησης των Τούρκων πολιτών στην ΕΕ για να υπογράψει. Διαψεύδονται οι προσδοκίες της Ελλάδας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. επι παξινου δημητρη ολα τα λαμογια δεν καταδικαζονταν

    χιλιαδεσ οι καταγγελιεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο κ. Βερβεσός Δημήτρης, πριν χάσει και γελοιοποιηθεί, έχει μια τελευταία ευκαιρία, να συνεργαστεί με αυτούς, που του έτειναν «χέρι βοήθειας» σε δύσκολες στιγμές και να έχει και ένα καλό αποτέλεσμα, ίσως και την Νίκη, πριν είναι αργά και για τον ίδιον και για τον Δ.Σ.Α.

    ΒΕΡΒΕΣΕ ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΥΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΟΙ ΑΛΛΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Independent Media Center | www.indymedia.org | ((( i )))31 Ιαν. 2010 ...


    Οι δικηγόροι: Γιώργος Αβραμόπουλος, Βασίλης Αγιασοφίτης, Κωνσταντίνος Λιδορίκης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Σπήλιος Παπαθανασόπουλος, ...
    www.indymedia.org/.../933931.shtml - Προσωρινά αποθηκευμένη - ΠαρόμοιεςIndependent Media Center


    | www.indymedia.org | ((( i )))Σπήλιος Παπαθανασόπουλος Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ 31 Jan 2010 20:22 GMT ...
    www.indymedia.org/en/.../933932.shtml -

    Προσωρινά αποθηκευμένηΠερισσότερα αποτελέσματα από indymedia.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Περισσότερα αποτελέσματα από indymedia.org

    Στις 2 Δεκεμβρίου καταθέτουν οι πρώτοι μάρτυρες για το σκάνδαλο ...25 Νοεμ. 2010... Βασίλης Αγιασοφίτης, Κωνσταντίνος Λιδωρίκης, Γιώργος Αβραμόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος - Κόλλιας και Σπήλιος Παπαθανασόπουλος ...


    www.directnews.gr/.../316-2010-11-25-18-31-47.html - Προσωρινά αποθηκευμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ!!

    ΒΒΕΡΒΕΣΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...

    Ξαναμπαίνουν στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης οι 26 για τα φιλέτα της Αιξωνής
    Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ Μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις καταπάτησης και παράνομης αγοραπωλησίας δασικής, και συνεπώς δημόσιας έκτασης, που έχει απασχολήσει ποτέ την ελληνική Δικαιοσύνη, και στην οποία εμπλέκονται 26 άτομα, μπαίνει εκ νέου στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης.
    Αυτή τη φορά η υπόθεση θα υποστεί τη βάσανο της ακροαματικής διαδικασίας, καθώς η εκδίκασή της, που έχει ήδη αναβληθεί μία φορά, ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κατηγορούμενοι είναι:

    * Οι δικηγόροι Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Πέτρος Σφαλαγκάκος, Θωμάς Παλαιογιάννης, Βασίλης Αγιασοφίτης, Κωνσταντίνος Λιδωρίκης, Γιώργος Αβραμόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος-Κόλλιας και Σπήλιος Παπαθανασόπουλος.


    ΒΕΡΒΕΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΝΕΟ-ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
    Να ψηφιστεί η πραγματική “Νέα Σεισάχθεια”, εδώ και τώρα:
    1. Όλοι οι Έλληνες πολίτες περιμένουν την ψήφιση του «Νομοσχέδιου για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και νοικοκυριών». Ανακοινώθηκε ότι θα ψηφιστεί το «Νομοσχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και νοικοκυριών», το οποίο πρέπει να καλύπτει και τους δανειολήπτες που έχουν και δικαστική απόφαση εναντίον τους και όλους που είναι στον μαύρο Τειρεσία!
    2. Πολλές τράπεζες για να αποφύγουν τη νέα ρύθμιση, λένε ότι δήθεν κάνανε ρύθμιση οφειλών στο παρελθόν και πλέον δεν θέλουν να κάνουν ρυθμίσεις με το νέο νόμο! Οπότε όλες οι ρυθμίσεις πρέπει να αρχίζουν με τη ψήφιση του νέου νόμου!
    3. Να μειωθούν στο 1/3 οι δόσεις και όχι στο ½ γιατί θα ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα!! Αν κάποιος έδινε π.χ. 600 ευρώ δόση να δίνει μόνο 200. Να παγώσουν μερικά δάνεια για κάποια χρόνια όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη! Να μετατραπούν τα υπόλοιπα καρτών ή δανείων σε χαμηλότοκα δάνεια και να γίνει «ένα πακέτο ανά τράπεζα» ή όλα ένα συνολικό πακέτο σε μία τράπεζα «σεισάχθειας»! Επείγει για αντιμετωπιστούν οι λαϊκές αντιδράσεις να ψηφιστεί ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ. Να ψηφιστεί εδώ και τώρα, μαζί με το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 4. Αν κάποιοι καθυστερούν ή αντιδρούν στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και νοικοκυριών» με πρόσχημα τη ρευστότητα των τραπεζών, να γνωρίζουν ότι σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Πιθανά δεν θα είχαμε 3 νεκρούς και διαδηλώσεις αν είχε ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο!
    5. Η κυβέρνηση αυτή του Πασοκ θα «ανατραπεί», αν δεν ψηφιστεί ταχύτατα αυτό το νομοσχέδιο. Γιατί να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι και όχι τραπεζοϋπάλληλοι; Οι τράπεζες μπορούν να «σωθούν» και με τους μισούς υπαλλήλους τους και να κλείσουν οι εταιρείες ενημέρωσης – κατασχέσεων.
    6. Ο νόμος της «εσχάτης προδοσίας» είναι υπεράνω του νόμου «περί ευθύνης υπουργών» και όσοι «πολιτικοί του παρελθόντος και της διαφθοράς», φέρανε την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση, πιθανόν θα λογοδοτήσουν σύντομα.
    7. Υπάρχει ακόμα λύση: Να συσταθεί κοινό ευρωπαϊκό ταμείο, (κατά τα πρότυπα του αμερικανικού κοινού ταμείου των ΗΠΑ), ως μόνη ελπίδα σωτηρίας της Ευρώπης και του Ευρώ και να επιστραφεί στο ΔΝΤ το ποσό που έδωσε στην Ελλάδα! Έτσι θα βγούμε από το ΔΝΤ, αμέσως!
    8. Καμία κατάσχεση σπιτιών και περιουσιακών στοιχείων και όλα τα δάνεια να ρυθμιστούν, ούτως ώστε να είναι δυνατή η αποπληρωμή τους από όλους τους πολίτες!
    9. Κάθε είδους διευκόλυνση αποπληρωμών για τους πολίτες! Οι τράπεζες έχουν καταντήσει σύγχρονοι δήμιοι και οδηγούν τους πολίτες στην αυτοκτονία! Σταματήστε αυτό το μακελίο!
    10. Οι “νέες παγίδες” για τους πολίτες των “δήθεν ρυθμίσεων για δανειολήπτες” είναι ορατές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. η «βιομηχανία διαζυγίων έχει στοιχίσει μείωση του πληθυσμού κατά ένα εκατομμύριο, ενώ άλλο ένα εκατομμύριο υπολογίζονται τα παιδιά – θύματα των μαφιόζων δικηγόρων της «βιομηχανίας διαζυγίων», που όπως είναι γνωστόν έχουν μηνυθεί και αναμένεται και προσφυγή σε διεθνή δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΜΑΦΙΑ
    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία.
    Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.
    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).
    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.
    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και
    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.
    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:
    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,
    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και
    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων
    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.
    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).
    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.
    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;
    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.
    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.
    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.
    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.
    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)
    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.
    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.
    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!
    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!
    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.
    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.
    ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.
    (Έρχεται ο γιός τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πάντα έκανα διάκριση μεταξύ α) αυτών που εργαζόντουσαν παλιά στην κ. Δαμανάκη και β) της ίδιας της κ. Δαμανάκη.
    Δεν σας είχα κάνει μήνυση παλιά γιατί τότε δεν δεχόσασταν να χρησιμοποιεί το όνομά σας ο δικομανής κ. Παπαθανασόπουλος που μου έχει κάνει 5 αγωγές!!
    Αφότου, όμως, δέχεστε να χρησιμοποιείται το όνομά σας από τον κ. Παπαθανασόπουλο οι μηνύσεις αυτομάτως στρέφονται και εναντίον σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Παιδεία έρμαιο των «γνωστών» διαχρονικών υπερκομματικών απατεώνων Σύμβουλων της καταστροφής της Παιδείας και των Υπουργών!
    Από τον Γεώργιο Παπανδρέου, στον Ανδρέα Παπανδρέου και στην Άννα Διαμαντοπούλου…
    Πειραματικό και Πρότυπο δύο διαφορετικές και αντίθετες έννοιες… που οι δήθεν ειδικοί δεν αντιλαμβάνονται!
    Η Παιδεία έρμαιο των «γνωστών» διαχρονικών υπερκομματικών απατεώνων Σύμβουλων της καταστροφής της Παιδείας και των Υπουργών!
    Η Υπουργός κ. Άννα Διαμαντοπούλου ή έχει ανεπαρκείς Συμβούλους ή παρασύρεται, ή απλά δεν ξέρει τι κάνει και οφείλει να παραιτηθεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η «πραγματική» Νέα Σεισάχθεια: Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνεια με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία υποθήκη ή προσημείωση. Καμία απευθείας πληρωμής-παρακράτησης δόσης από την υπηρεσία ή δημόσιο, που εργάζεται ο πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στις κάλπες σήμερα οι Ιρλανδοί
    Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2011 09:58

    Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Ιρλανδοί, διαδικασία που εκτιμάται πως θα αναδείξει το πρώτο πολιτικό θύμα της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις, οι ψηφοφόροι θα τιμωρήσουν σκληρά το κυβερνών κόμμα Φιάνα Φάιλ, θεωρώντας το υπεύθυνο για την κατάρρευση της οικονομίας, που οδήγησε στην προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στις 2 Δεκεμβρίου καταθέτουν οι πρώτοι μάρτυρες για το σκάνδαλο ...25 Νοεμ. 2010... Βασίλης Αγιασοφίτης, Κωνσταντίνος Λιδωρίκης, Γιώργος Αβραμόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος - Κόλλιας και Σπήλιος Παπαθανασόπουλος ...


    www.directnews.gr/.../316-2010-11-25-18-31-47.html -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ξαναμπαίνουν στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης οι 26 για τα φιλέτα της Αιξωνής
    Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ Μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις καταπάτησης και παράνομης αγοραπωλησίας δασικής, και συνεπώς δημόσιας έκτασης, που έχει απασχολήσει ποτέ την ελληνική Δικαιοσύνη, και στην οποία εμπλέκονται 26 άτομα, μπαίνει εκ νέου στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης.
    Αυτή τη φορά η υπόθεση θα υποστεί τη βάσανο της ακροαματικής διαδικασίας, καθώς η εκδίκασή της, που έχει ήδη αναβληθεί μία φορά, ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

    Το εδώλιο για την αποκαλούμενη ως «υπόθεση Αιξωνή», καθώς αφορά περίπου 1.000 στρέμματα δασικής έκτασης στη θέση Αιξωνή της Γλυφάδας, που κατά το κατηγορητήριο πωλήθηκαν με πλαστούς και εικονικούς τίτλους ιδιοκτησίας, προκαλώντας στο Δημόσιο ζημιά που αγγίζει τα 150 εκατομμύρια ευρώ, θα μοιραστούν επτά συμβολαιογράφοι, εννέα δικηγόροι, δύο επιχειρηματίες και οκτώ ιδιώτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη της κομπίνας έχει παίξει η διερεύνηση από τους εφέτες ανακριτές, Ιωάννη Σίδερη και Ιωάννη Φιοράκη, του αποκαλούμενου ως παραδικαστικού κυκλώματος, στο οποίο εμπλέκεται η καταζητούμενη εδώ και χρόνια ανακρίτρια, Αντωνία Ηλία. Οι δύο ανακριτές ξεψαχνίζοντας τότε τα στοιχεία σε βάρος της δικαστή «σκόνταψαν» πάνω σε δικαστική απόφαση που έφερε τη σφραγίδα της. Με την απόφαση, την οποία είχε εκδώσει ως πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, αγνοούσε εισαγγελικό πόρισμα που έκρινε ότι η επίμαχη έκταση θα πρέπει να περιέλθει στο Δημόσιο και επέτρεπε τη μετεγγραφή του ακινήτου.

    Η δίωξη σε βάρος της έχει παύσει λόγω παραγραφής, ενώ μεταξύ των αδικημάτων που αφορούν τους υπόλοιπους κατηγορουμένους -και έχουν αποδοθεί κατά περίσταση- είναι τα κακουργήματα της απάτης σε βάρος του Δημοσίου, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της πλαστογραφίας και της ηθικής αυτουργίας στις πράξεις.

    Κατηγορούμενοι είναι:

    * Οι δικηγόροι Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Πέτρος Σφαλαγκάκος, Θωμάς Παλαιογιάννης, Βασίλης Αγιασοφίτης, Κωνσταντίνος Λιδωρίκης, Γιώργος Αβραμόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος-Κόλλιας και Σπήλιος Παπαθανασόπουλος.

    Ολοι αυτοι οι Δικηγοροι δικηγορουν ακομα!!
    Μπραβο Βερβεσε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το σχέδιο

    Στο πλαίσιο της ανάκρισης εντοπίστηκαν τουλάχιστον πενήντα «ύποπτα» συμβόλαια και προσύμφωνα, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία το κύκλωμα δρούσε ως εξής:

    * Μέλη του έβρισκαν τρίτους που δέχονταν να υπογράφουν προσύμφωνα με τα οποία εμφανίζονταν ως αγοραστές των οικοπέδων. Τα προσύμφωνα εμφανίζονταν ως «τίτλοι ιδιοκτησίας» και στη συνεχεια οι φερόμενοι ως ιδιοκτήτες έδιναν εντολή σε τρίτους να πουλήσουν. Επαιρναν μάλιστα από τον Δήμο Γλυφάδας τις απαραίτητες βεβαιώσεις για την αγοραπωλησία, προσκομίζοντας τα παλιά προσύμφωνα. Μ' αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζαν έστω και προσωρινά τίτλους ιδιοκτησίας και έπειθαν τους ανυποψίαστους πελάτες ότι μπορούν να αποκτήσουν σε τιμές ευκαιρίας οικόπεδα - φιλέτα στη Γλυφάδα.

    Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, ορισμένοι από τους οποίους είχαν κριθεί και προσωρινά κρατούμενοι, αρνούνται τα όσα τους αποδίδονται, ενώ εμπλεκόμενοι δικηγόροι μιλούν για ποινικοποίηση του δικηγορικού λειτουργήματος καθώς, όπως υποστηρίζουν, διώκονται για γραπτούς ή προφορικούς ισχυρισμούς τους στο πλαίσιο εκπροσώπησης πελατών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. βιομηχανια διαζυγιων


    Το σχέδιο της "σύγχρονης γενοκτονίας των ελλήνων" με την "μη ύπαρξη απόγονων" και ταχεία αντικατάσταση αυτών με μετανάστες είναι σε πλήρη εξέλιξη ... Το καταστροφικό ανθελληνικό σχέδιο της "δημογραφικής υποχώρησης- εκμηδενίσεις" των ελλήνων (μεσώ διαζυγίων, επίορκων δικηγορών, σκόπιμης στέρησης μητρότητας κλπ..)είναι σε εφαρμογή αλλά δεν μπορείτε να το σκεφτείτε ...

    1 Φεβ 2011 9:34:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος είπε...
    Στην συνέχεια, αν είναι παντρεμένη, επίορκοι δικηγόροι αναλαμβάνουν «εργολαβικά» να βγάλουν το διαζύγιο μεταχειρίζοντας πέραν των ηθικών πλαισίων την «δήθεν εντολή» του/της πελάτη του (που κατασκευάζουν οι ίδιοι).

    ####

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΞΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!

    ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!

    17 Ιαν 2010 8:39:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σπάει το απόστημα του δουλεμπορίου. « www.olympia.gr - [ Translate this page ]4 Φεβ. 2010 ...

    Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ...

    olympia.gr/2010/02/.../σπάει-το-απόστημα-του-δουλεμπορίου/ - Cached - SimilarZougla online -

    Δαμανάκη και Κατσέλη μάρτυρες υπεράσπισης ... - [ Translate this page ]4 Φεβ. 2010 ...


    Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ...
    www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=102000&cid=6 - Cached - Similar«Yπερκομματική μαφία». « Τόνοι και Πνεύματα …. - [ Translate this page ]


    16 Ιαν. 2011 ... Δαμανάκη Μαρία Επίτροπος στην Ευρώπη, «καιγόταν τόσο πολύ» για την Μ.Κ.Ο. της κ. Ρουμπάνη Νίκης! Ανάλογες υποθέσεις είναι η ΑΣΠΑΙΤΕ, ...
    tonoikaipnevmata.wordpress.com/2011/.../«yπερκομματική-μαφία»/ - Cached

    1 Φεβ 2011 10:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠαιδειαΤο γελιο συνεχιζεται στο Υπουργει Παιοδειας που εχουν χασει την μπαλα και δεν μπορουν να ξεχωρισουν τα

    1. Πειραματικα σχολεια των Πανεπιστημιων
    2. Τα πειραματικα καιτα

    3. Προτυπα

    Η κωμωδια επισης συνεχιζεται με την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη να απειλει τους παντες οτι αν την ξηλωσουν θα τους "καρφωσει" οτι περναν μιζες!!
    Πολυ γελιο η υποθεση και στο βαθος Δικηγοροι επιορκοι - εκβιαστες συνεργατες μαφιοζων υποκοσμου που απειλουν τον δρ Κουτσουκο με δολοφονια αν συνεχισει τις αποκαλυψεις!!

    Ο Βερβεσος Δημητρης τα γνωριζε, αλλα σεν παιδι του ΠΡΩΤΥΠΟΥ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ βαζει την ουρα στα σκελια γιατι δεν μπορει...

    Μηνας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ερωτηση


    Γιατι οι δικηγοροι δεν πανε αυτοφορο?/
    Τι κομπινα ειναι αυτη??

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΣΑ



    «Βόμβα» στο πολιτικό σκηνικό βάζει η σημερινή αποκάλυψη της zougla.gr σχετικά με τη «χείρα βοηθείας» που έσπευσαν να δώσουν δυο σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής ζωής της χώρας σε μια γυναίκα υπεράνω πάσης υποψίας στην οποία, όμως, έχει ασκηθεί δίωξη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας τελεσθείσας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα!

    Τον Δεκέμβριο του 2008, με μισή ώρα διαφορά, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κυρία Μαρία Δαμανάκη, αλλά και η αδελφή της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη, Νόρα, η οποία διετέλεσε επίσης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσήλθαν στο γραφείο της εισαγγελέως Εφετών, κυρίας Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Οι δυο γυναίκες δεν μπήκαν στο εισαγγελικό γραφείο στο πλαίσιο κάποιας… εθιμοτυπικής συνάντησης, αλλά για να καταθέσουν ως «μάρτυρες υπεράσπισης» της προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, κυρίας Νίκης Ρουμπάνη, οι ημέρες και τα έργα της οποίας ελέγχονται ήδη από την 21η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.



    Η ηθική υποστήριξη που παρείχαν οι κ.κ. Δαμανάκη και Κατσέλη στο πρόσωπο της κυρίας Ρουμπάνη, και η σπουδή που έδειξαν προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης ενός προσώπου που σήμερα κατηγορείται ότι σε συνεργασία με «μαστροπούς» νομιμοποιούσαν αλλοδαπές γυναίκες -δίμετρες καλλονές, στην ουσία, οι οποίες παρουσιάζονταν ως δήθεν κακοποιημένες και ως τέτοιες φιλοξενούνταν στον ξενώνα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα βρίσκονταν να χορεύουν σε strip-show-, χρήζει άμεσης απάντησης τόσο από τις ίδιες όσο και από τον πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος ως γνωστόν είναι κάθετος στα θέματα ηθικής.

    Γιατί, αν δεν αποτελεί μέγιστο πολιτικό και ηθικό ζήτημα η απόφαση, που πήραν ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του Κινήματος και μια πρώην βουλευτής, η οποία τυγχάνει μάλιστα να είναι και αδερφή της σημερινής υπουργού Οικονομίας, να πάνε να καταθέσουν στην προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται για υπόθεση μαστροπείας, τότε τι είναι;
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ....
    Η ιστορία

    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το καλοκαίρι του 2008, στο γραφείο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γιώργου Σανιδά, έφθασε μια «καυτή» ανώνυμη αναφορά. Μέσω αυτής καταγγελλόταν ότι η Μη Κυβερνητική Οργάνωση εμπλεκόταν σε ένα δυσώδες παιχνίδι νομιμοποίησης αλλοδαπών γυναικών, ότι το κατώφλι του Δικτύου περνούσαν κακοποιημένες-μαϊμού μόνο και μόνο για να χαρακτηριστούν ως θύματα εμπορίας ανθρώπων, καθώς και ότι μερικές εξ’ αυτών λίγες ημέρες μετά την «κακοποίησή» τους βρίσκονταν να εργάζονται και να εκδίδονται σε μαγαζιά strip show που ανήκαν σε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2007 είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος σωματεμπόρων και όλως τυχαίως ήταν ο βασικός χορηγός του Δικτύου!

    Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Εφετών, κυρία Βιργινία Σακελλαροπούλου, για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών. Από την οκτάμηνη έρευνα της εισαγγελικής λειτουργού προέκυψαν σημεία και τέρατα σχετικά με τις σχέσεις του Δικτύου και του επιχειρηματία -χορηγού. Ακόμα και ο ίδιος στην κατάθεση που έδωσε παραδέχθηκε ότι χορήγησε στο Δίκτυο ποσό που ανήλθε στα 15.000 ευρώ, ότι το εξόπλισε με τηλεφωνικό κέντρο, ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2006 είχε δώσει στην κυρία Ρουμπάνη προσωπικό δάνειο ύψους 7.000 ευρώ, καθώς και ότι μερικά κορίτσια, τα οποία είχε στείλει ως «βιασμένα» και «κακοποιημένα» στη Ρουμπάνη, μετά από σύντομη παραμονή τους στον Ξενώνα βρέθηκαν να χορεύουν στα μαγαζιά του!

    Το πόρισμα-σοκ της εισαγγελέως Εφετών διαβιβάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην εισαγγελέα Πρωτοδικών κυρία Ελένη Ράϊκου, η οποία την ίδια κιόλας ημέρα άσκησε δίωξη κατά της Νίκης Ρουμπάνη για το αδίκημα της σωματεμπορίας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ??

    Η ιστορία

    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το καλοκαίρι του 2008, στο γραφείο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γιώργου Σανιδά, έφθασε μια «καυτή» ανώνυμη αναφορά. Μέσω αυτής καταγγελλόταν ότι η Μη Κυβερνητική Οργάνωση εμπλεκόταν σε ένα δυσώδες παιχνίδι νομιμοποίησης αλλοδαπών γυναικών, ότι το κατώφλι του Δικτύου περνούσαν κακοποιημένες-μαϊμού μόνο και μόνο για να χαρακτηριστούν ως θύματα εμπορίας ανθρώπων, καθώς και ότι μερικές εξ’ αυτών λίγες ημέρες μετά την «κακοποίησή» τους βρίσκονταν να εργάζονται και να εκδίδονται σε μαγαζιά strip show που ανήκαν σε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2007 είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος σωματεμπόρων και όλως τυχαίως ήταν ο βασικός χορηγός του Δικτύου!

    Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Εφετών, κυρία Βιργινία Σακελλαροπούλου, για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών. Από την οκτάμηνη έρευνα της εισαγγελικής λειτουργού προέκυψαν σημεία και τέρατα σχετικά με τις σχέσεις του Δικτύου και του επιχειρηματία -χορηγού. Ακόμα και ο ίδιος στην κατάθεση που έδωσε παραδέχθηκε ότι χορήγησε στο Δίκτυο ποσό που ανήλθε στα 15.000 ευρώ, ότι το εξόπλισε με τηλεφωνικό κέντρο, ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2006 είχε δώσει στην κυρία Ρουμπάνη προσωπικό δάνειο ύψους 7.000 ευρώ, καθώς και ότι μερικά κορίτσια, τα οποία είχε στείλει ως «βιασμένα» και «κακοποιημένα» στη Ρουμπάνη, μετά από σύντομη παραμονή τους στον Ξενώνα βρέθηκαν να χορεύουν στα μαγαζιά του!

    Το πόρισμα-σοκ της εισαγγελέως Εφετών διαβιβάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην εισαγγελέα Πρωτοδικών κυρία Ελένη Ράϊκου, η οποία την ίδια κιόλας ημέρα άσκησε δίωξη κατά της Νίκης Ρουμπάνη για το αδίκημα της σωματεμπορίας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ!

    ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΚΛΙΟΣ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΟΣ
    ΜΚΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΝΙΚΗΣ ΔΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!

    «Επιτελεί σοβαρό κοινωνικό έργο»

    Τόσο η εισαγγελέας Εφετών όσο και η κυρία Ράικου φαίνεται πως δεν επηρεάστηκαν από τις καταθέσεις υπέρ του χαρακτήρα της κατηγορούμενης κυρίας Ρουμπάνη, που έδωσαν η κυρία Δαμανάκη και η κυρία Κατσέλη. Αν και οι δυο «επώνυμες» μάρτυρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εξάρουν το χαρακτήρα της προέδρου του Δικτύου, η προσπάθειά τους τελικά δεν έπιασε τόπο. Το ηθικό ατόπημα όμως είναι μεγάλο. Και χρήζει απαντήσεων.

    Από τα ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή της η zougla.gr προκύπτει ότι η κυρία Δαμανάκη κατέθεσε τον Δεκέμβριο του 2008 για τη Ρουμπάνη. «Την κυρία Ρουμπάνη εγώ γνωρίζω ως πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Λόμπι Γυναικών. Η οργάνωση αυτή συνεργάζεται με τα Υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Εξωτερικών για πάνω από μια δεκαετία. Το 1997 προσκλήθηκα από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και την κυρία Ρουμπάνη να μιλήσω σε συνέδριο αστυνομικών για θέματα κακοποίησης γυναικών. Ως μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου κάλεσα την κυρία Ρουμπάνη και ενημερώθηκα για θέματα trafficking… Η γνώμη μου είναι ότι κάνει σοβαρό κοινωνικό έργο…».

    Δηλαδή η σημερινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο αποδέχθηκε το κάλεσμα της κυρίας Ρουμπάνη να πάει να καταθέσει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη συγκυρία, όχι μόνο δεν προφύλαξε (όπως θα έπρεπε) το όνομά της και την ιστορία της, αλλά μίλησε και για σοβαρό κοινωνικό έργο μιας γυναίκας η οποία εκείνη τη στιγμή ελεγχόταν για το εάν συμμετείχε ή όχι σε κυκλώματα μαστροπείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δηλαδή η σημερινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο αποδέχθηκε το κάλεσμα της κυρίας Ρουμπάνη να πάει να καταθέσει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη συγκυρία, όχι μόνο δεν προφύλαξε (όπως θα έπρεπε) το όνομά της και την ιστορία της, αλλά μίλησε και για σοβαρό κοινωνικό έργο μιας γυναίκας η οποία εκείνη τη στιγμή ελεγχόταν για το εάν συμμετείχε ή όχι σε κυκλώματα μαστροπείας!

    Με ακόμα πιο θερμά λόγια για την πρόεδρο του Δικτύου μίλησε όμως η αδερφή τής υπουργού Οικονομίας, η οποία όπως μάλιστα δήλωσε ότι είχε τη Νίκη Ρουμπάνη συνεργάτιδα επί έξι χρόνια στο πολιτικό της γραφείο. «…Ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως η κυρία Ρουμπάνη, με οράματα, με ιδανικά, είναι κατά τη γνώμη μου αδύνατο να έχει τόσο αλλοτριωθεί, ώστε να μεταπηδήσει στα χρόνια αυτά στην αντίπερα όχθη, όταν η ζωή της και η προσωπική και η οικονομική ήταν και είναι κρυστάλλινη. Για εμένα το μόνο της ελάττωμα είναι ότι παραμένει σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς απέραντα ιδεολόγος, παλεύοντας για το δίκαιο, δίνοντας τις ελεύθερές της ώρες ώστε να βοηθάει τις γυναίκες που έχουν την ανάγκη της…», κατέθεσε μεταξύ άλλων.

    Για την ιστορία και την αντικειμενικότητα του ρεπορτάζ, να σημειώσουμε ότι η κατηγορούμενη πρόεδρος του Δικτύου, καταθέτοντας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, αρνήθηκε τις κατηγορίες και μίλησε για ενορχηστρωμένη επίθεση που έχει ως στόχο την αποτροπή κατάθεσης μαρτύρων που προστατεύονται από το Δίκτυο σε επικείμενες δίκες. Τότε είχε στο… πλευρό της και δυο επώνυμες μάρτυρες, οι οποίες μένει να δούμε εάν θα προσέλθουν να καταθέσουν και στην ανάκριση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. «Τις παρουσίασε ως κακοποιημένες στην αστυνομία για να παίρνει χρήματα»

    «Κόλαφος» για τις ημέρες και τα έργα της μη κυβερνητικής οργάνωσης είναι η κατάθεση που έδωσε στην εισαγγελέα Εφετών ο 36χρονος Κώστας Σούλιος, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικασθεί σε ποινή κάθειρξης 32 ετών καθώς το Μάιο του 2006 η πρώην κοπέλα του από τη Ρουμανία, Μπρέντα Τσιμπέρι, και η ομοεθνής φίλη της Αννα Ρακιέρου κατήγγειλαν μεταξύ άλλων ότι τις εξέδιδε, τις βίαζε και τις κακοποιούσε. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο «κακοποιημένες» λίγο μετά την καταγγελία τους και την παραμονή τους στον ξενώνα του Δικτύου, αφού πρώτα χαρακτηρίστηκαν με πράξη εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών «θύματα εμπορίας ανθρώπων», έπιασαν δουλειά (στις 15 Ιουλίου 2006) ως χορεύτριες σε στριπτιζάδικο του βασικού χορηγού της μη κυβερνητικής οργάνωσης.

    «Τις γυναίκες αυτές τις πήγε ο Α.Γ. στην κυρία Ρουμπάνη, η οποία μετά τις παρουσίασε ως κακοποιημένες στην αστυνομία. Σκοπός της κυρίας Ρουμπάνη είναι να παίρνει χρήματα από το υπουργείο Εξωτερικών παρουσιάζοντας έργο» επισημαίνει στην κατάθεσή του ο 36χρονος άνδρας και συνεχίζει: «Ολα τα χρηματικά ποσά που είχαν δοθεί από τον Α.Γ. και τα 7.000 ευρώ της επιταγής προέρχονται από την παράνομη δραστηριότητα των κέντρων… Είμαι σίγουρος πως η Νίκη Ρουμπάνη γνώριζε την παράνομη δραστηριότητα του Α.Γ. Δεδομένου ότι δουλειά της είναι να καταπολεμά τους σωματέμπορους ανά την Ελλάδα, αποκλείεται να μην ήξερε την παράνομη δραστηριότητα του Α.Γ. Μάλιστα οι σχέσεις Ρουμπάνη συνεχίστηκαν και μετά τη σύλληψη του Γ. (Ιούλιος του ‘07) δεδομένου ότι από το φύλλο της 6ης Αυγούστου 2007 της ιστοσελίδας του Δικτύου Γυναικών Ευρώπης προκύπτουν ευχαριστίες προς μια από τις εταιρείες του… Η μια από τις κοπέλες που με κατήγγειλε, η Μπρέντα Τσιμπέρι, εργάζεται και σήμερα σε κατάστημα strip show στην Πάτρα, εν γνώσει της κυρίας Ρουμπάνη. Ενώ ο βασικός σκοπός του Δικτύου είναι η προστασία των γυναικών από τους σωματέμπορους, η Νίκη Ρουμπάνη επιτρέπει τις σχέσεις των γυναικών με τους σωματέμπορους».

    Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει και η κατάθεση που έδωσε γνωστή δημοσιογράφος της τηλεόρασης που ερευνά το «καυτό θέμα». Σε συνομιλία που φέρεται να είχε με τον «μαστροπό», εκείνος μετέφερε πως είχε δώσει στο Δίκτυο 15.000 ευρώ και δάνειο ύψους 7.000 ευρώ, αλλά και ότι στη συνέχεια σταμάτησε να χορηγεί επειδή κατάλαβε πως «όλα αυτά ήταν ψέματα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το πολιτικό σύστημα σήμερα: Από την αποδόμηση στην αυτο-απορρύθμιση!
    Η συντριβή της Αστικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας…
    και η παλινόρθωση της Νεο-Φεουδαρχίας με την περίεργη βοήθεια των λεγομένων «σοσιαλιστικών κομμάτων»!
    Τα «τείχη, οι φράχτες και τα όρια» της νομιμότητας.
    Ωδή στην εθνοπροδοτική ακυβερνησία της «κλίκας» γύρω από τον κ. Γ. Παπανδρέου.
    Το μοιραίο λάθος του κ. Γ. Παπανδρέου ήταν ότι όταν ανέβηκε στην εξουσία, δεν στηρίχτηκε σε πρόσωπα και δομές που τον στήριξαν στις «δύσκολες στιγμές», αλλά παρασυρμένος από την «ανίκανη – εθνοπροδοτική κλίκα» που έχει δίπλα του, μοίρασε αφειδώς θέσεις σε όσους ανίκανους του «έσκαβαν και του σκάβουν τον λάκκο» και στους δεξιούς, ενώ φάνηκε «παντελώς αχάριστος» στους «υποστηριχτές – ευεργέτες του».!
    Ο κ. Γ. Παπανδρέου, ως άλλος περιπλανώμενος Οδυσσέας, έχει μια τελευταία επιλογή: να αδειάσει στα «ανοιχτά» το «παράνομο-ανίκανο φορτίο που κουβαλάει στην σχεδία- αυλή του» και πριν καταποντιστεί, να «ελλιμενιστεί ομαλά»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ιστορικό πλαίσιο.
    Από την δεκαετία του 1990 και μετά την πτώση του λεγομένου «υπαρκτού κομμουνισμού», διεθνώς, σχηματίστηκε μια «υπερκομματική – διακομματική συμμαχία απατεώνων και παρανόμων», αποβράσματα της «νέας τάξης πραγμάτων», που είχαν ανθρώπους παντού και ήθελαν να ελέγξουν τα πάντα. Για πολύ κόσμο μπορεί να υπάρχουν πλέον ΝΔ, Πασοκ, Συν κλπ…, όμως πάνω από αυτά υπάρχει πλέον η «υπερκομματική μαφία». Άλλοι τους ονόμασαν «διαπλεκόμενους», άλλοι «διακομματική συμμορία», «υπερκομματική μαφία» κλπ… Στην Ιταλία – Σικελία όλοι αυτοί ανήκουν στην «κόζα νόστρα – μαφία».
    Αυτοί προωθούσαν άτομα – ανδρείκελα σε όλες τις υπηρεσίες, Υπουργεία, Πανεπιστήμια κλπ.. με στόχο τον έλεγχό τους και τον αποκλεισμό των ικανών και των εντίμων! Στόχος τους είναι ο εύκολος πλουτισμός, τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, η γενικευμένη διαφθορά, ο παράνομος πλουτισμός, η κατάλυση όλων των αξιών στο όνομα «να περνάμε καλά», η «γενοκτονία των Ελλήνων μέσα από την βιομηχανία διαζυγίων, την βιομηχανία κατασχέσεων σπιτιών, την βιομηχανία υιοθεσιών» και την «βιομηχανία ναρκωτικών», τα «καλυμμένα ή όχι δίκτυα πορνείας» (που ελέγχονται όχι από τον υπόκοσμο-όπως νομίζουν πολλοί, αλλά από μεγαλοσχήμονες) κλπ…
    Τα άτομα αυτά είχαν και έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: α) να έχουν κάποιο σεβαστό εξωτερικό προφίλ, β) να είναι διεφθαρμένα, γ) να «λαδώνονται», ε) να είναι αμφί και ή μόνο ομοφυλόφιλα», δ) να «ξαπλώνουν έναντι κάπου κέρδους οικονομικού-θέσης», στ) να περιφέρονται σε οργανώσεις όπως Μασόνοι, ΜΚΟ, κοινωνικές εκδηλώσεις δήθεν κοινωνικού σκοπού, ζ) να υπακούν στις «εντολές», η) να μην «ορρωδούν προ ουδενός», θ) να μην έχουν ηθικές αναστολές, η) να γνωρίζουν ότι αν παραβούν τις «εντολές» θα απομονωθούν ή θα δολοφονηθούν κλπ…
    Στην περίπτωση που κάποιος πολίτης (ακόμα και επώνυμος), συγγενής, γονέας, σύζυγος αναζητούσε την απεμπλοκή τους από αυτό το «κύκλωμα» θα απομονωνόταν ως «γραφικός, ιδιόρρυθμος, ψυχασθενής» κλπ.., και αν συνέχιζε θα απομονωνόταν και θα εδολοφονείτο. Αυτά τα άτομα «κομπάζουν» ότι έχουν και ανθρώπους μέσα στην Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Δικηγορικούς Συλλόγους, Πανεπιστήμια και γενικά σε όλον τον κρατικό μηχανισμό και οποιαδήποτε υπόθεση εναντίον τους θα «συγκαλυφτεί ή θα καθυστερήσει ή θα αρχειοθετηθεί». .. Οι πληροφοριοδότες τους μέσα από τις κρατικές υπηρεσίες θα τους ενημερώσουν ποιοι κινήθηκαν εναντίον τους για αντεκδίκηση και θα τους στοχοποιήσουν, εξοντώσουν, απομονώσουν και δολοφονήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ

    ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΡΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    ΜΥΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κατσέλη και Δαμανάκη, υπεράσπιση για κατηγορούμενη μαστρωπό ...


    5 Φεβ. 2010 ... Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ...

    www.thebest.gr/news/.../9011 - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΔΣΑ

    ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ ΜΚΟ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΣΑ!!

    Σωματεμπορία: Η σύγχρονη δουλεία»
    26 Ιουνίου 2010


    Το Σάββατο στις 9 Ιουνίου και την Κυριακή στις 10 Ιουνίου, στην Αίθουσα Τελετών του ΔΣΑ., διοργανώθηκε από το Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης διημερίδα με θέμα «Σωματεμπορία – Η σύγχρονη Δουλεία. Νομοθετικές Ρυθμίσεις – Στρατηγικές για την καταπολέμησή της – Πλαισίωση θυμάτων από τους Θεσμούς». Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβαν η Πρόεδρος Δικτύου Γυναικών Ευρώπης κ. Νίκη Ρουμπάνη και η Δικηγόρος κ. Καλλιόπη Παγώνη.
    Οι ομιλίες του Σαββάτου της 9ης Ιουνίου, χωρίστηκαν σε τρεις κύκλους:
    Ο πρώτος κύκλος άρχισε με πρώτη ομιλήτρια, την Αστυνομικό Υποδιευθυντή, επικεφαλή Ομάδας anti – trafficking του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Αντωνία Ανδρεάκου, με θέμα εισήγησης «Δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εν κατακλείδει, κοινό πόρισμα των όσων έλαβαν χώρα στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επιτυχώς διοργανωμένη Διημερίδα είναι το πλέον από όλους αναμφισβήτητο γεγονός ότι το εν λόγω έγκλημα της σωματεμπορίας συνιστά μία από τις σοβαρότερες προσβολές της αξιοπρέπειας του ατόμου και γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία μέσω του νομοθετικού της πλαισίου αφενός και μέσω των κατασταλτικών της μηχανισμών αφετέρου με την μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα.
    Η κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη διημερίδα έκλεισε με την ελπιδοφόρα υπόσχεση μεταξύ των ομιλητών και του ακροατηρίου τους ότι θα συνεχίσουν να συνεισφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του στην πάταξη του φαινομένου και στην αποκατάσταση των θυμάτων του απαράδεκτου για τα ανθρώπινα δεδομένα εγκληματικού φαινομένου της εμπορίας των ανθρώπων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.-
    της Αγγελικής Η. Ήμελλου
    ασκούμενης Δικηγόρου

    http://theartofcrime.gr/?pgtp=1&aid=1182344026

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ξυπνατε Ελληνες

    αυτοι που δηθεν σας προστατευουν υτοι οι ιδιοι ειναι η μαφια και ο υποκοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ξυπνατε Ελληνες

    αυτοι που δηθεν σας προστατευουν υτοι οι ιδιοι ειναι η μαφια και ο υποκοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Βερβεσε ακομα κανεις οτι δεν γνωριζεις?/

    Αφου δεν μπορεις τοτε τι ιθες τις υποψηφιοτητες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο κ. Βερβεσός Δημήτρης, δεν τόλμησε ποτέ - παρά τις καταγγελίες - για ατασθαλίες, για «κυκλώματα παραδικαστικά», για την ανήθικη «βιομηχανία διαζυγίων», που έχει...

    Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »
    ---

    OLA TA GNORIZEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. mayro ston Vevesso ton mafia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. αΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΕΡΒΕΣΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΣΟΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καί ποιός γαμάει τόν νέο Πρόεδρο
    μιάς συντεχνείας?
    Θά υπηρετήσει καί τό Μασονικό
    σύμβολο τού ΔΣΑ...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση