GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο σχόλια σε άρθρο που δημοσίευσα‏...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Σχόλιο πρώτο στη Στεφανία ( «Στεφανία Λ. αυτό το κείμενο το έγραψα για εσένα , για εσένα που ξέρω πως και σή...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Σχόλιο πρώτο στη Στεφανία
( «Στεφανία Λ. αυτό το κείμενο το έγραψα για εσένα , για εσένα που ξέρω πως και σήμερα θα φύγεις ξανά τελευταία από την Πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .)
Εγώ κατά τις δέκα το πρωί είχα αφήσει το αυτοκίνητο μου στην ΓΥΣ πίσω από το Άλσος και άρχισα να περπατώ προς την ΓΕΣΕΕ (χώρο συγκέντρωσης) , μάλλον από συνήθεια και για να συναντήσω παλιούς συναγωνιστές παρά από αγωνιστική διάθεση είχα κατέβει .. Όταν έπιασα τη Μαυροματαίων και άρχισα να βλέπω τον κόσμο που συγκεντρωνόταν φούντωσε μέσα μου κάτι που....
 με έτρωγε από το πρωί . Ποίοι είναι αυτοί; Ποιο κοινό κίνητρο έχουν μεταξύ τους και με εμένα ; Θυμήθηκα που διαδήλωνα στο ίδιο μέρος , μαζί με τους πραγματικά προνομιούχους υπαλλήλους της Ολυμπιακής , και φώναζα «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ» . Θυμήθηκα και το ξεπούλημα της τελικά . Αφού οι υπάλληλοι της κέρδισαν το προνόμιο να κάθονται στα σπίτια τους και να τους πληρώνει τους μισθούς τους το κράτος , δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος , δηλαδή εγώ , άφησαν Ήσυχα - Ήσυχα , να ξεπουληθεί η Εταιρία και εγώ ένοιωσα πολύ ηλίθιος . Με αυτές τις σκέψεις , Έκανα μεταβολή και γύρισα σπίτι μου . Εκεί με βρήκε το τηλεφώνημα που μου έκανες το βράδυ και μου ζητούσες να στείλω μηνύματα (mail ) για να παρακινήσω τον κόσμο να έλθει κάτω . Τότε άρχισα να σου γράφω αυτά που στον πυρετό του αγώνα σου δεν με άφησες να σου τα πω στο κινητό όταν σε ξαναπήρα :
Στεφανία το έγραψα για εσένα που ξέρω πως θα είσαι η τελευταία διαδηλώτρια που και σήμερα θα φύγεις από την Πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ για να σου πω πως και όταν διαφωνώ μαζί σου θαυμάζω την αγωνιστικότητα σου και να σου πω να προσέχεις , και πως ότι σου έγραψα θα το δημοσιεύσω .»
Σχόλιο δεύτερο
Σε όσους άλλους θα διαβάσουν το άρθρο μου και θελήσουν να το σχολιάσουν λέω αυτό.
Φοβάμαι ότι αν τα πράγματα σε λίγο γίνουν πολύ χειρότερα , πράγμα που είναι πολύ πιθανόν , όλοι θα φορτώνουν την ευθύνη στο Πα.Σο.Κ . Το καλλίτερο για το ΠΑΣΟΚ είναι να παραιτηθεί και να μην μπει ούτε καν σε κάποια μελλοντική συγκυβέρνηση ή έστω να συγκυβερνήσει για να μοιραστούν οι ευθύνες σε όλους αφού όλοι φταίνε για το χάλι μας . Εγώ όμως που δεν κόπτομαι για τη Σωτηρία του ΠΑΣΟΚ αλλά για το καλό της Ελλάδας δεν βλέπω σε τι θα ωφελήσει τον τόπο μια συγκυβέρνηση . Θα μαζευτούν όλοι και καθένας θα δουλεύει για τις συντεχνίες του και τους πελάτες του σκυλεύοντας τη νεκρή . Το ζητούμενο ήταν εδώ και τρία τέσσερα χρόνια που το έλεγα και του το έγραφα , να είχε ξεβρομίσει ο Γιώργος το πασοκ από τους λαδιάρηδες και όχι να μαζευτούν τώρα , όλοι αυτοί μαζί με τους άλλους , για να μας σώσουν . Τι να σώσουν την τύφλα τους , μεσιτικά από το ξεπούλημα θέλουν να μπουν να πάρουν .
Και τώρα αν νομίζετε βρίσετε με όλοι μαζί , αριστεροί δεξιοί και πασοκοι αφού τολμώ να γράφω αυτό που εγώ νομίζω καλό για τον τόπο .

5 σχόλια

  1. Αν τους ξαναψηφισω να κοψω το χερι μου Μουχανε υποσχεθει οτι θα βαζανε την κορη μου στο δημοσιο και τωρα μου λενε οτι κοπηκανε τα ρουσφετια ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ορφανουδάκη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ,δεν κατεβαίνω σε διαδηλώσεις γιατί 40χρόνια ιδιωτικος υπαλληλος βοήθεια στους υπαλλήλους του δημοσίου έδινα με τις απεργίες ,αυτή η περίοδος για τον ιδιωτη ειναι ότι χειρότερο ,κανείς δεν ενδιαφέρεται πως ταϊζει τα παιδιά του ,ολοι σκέπτονται τον δημόσιο υπάλληλο λες και οι ιδιωτες ειναι παιδιά ενός άλλου θεού ,δεν μας λενε ότι ο δημόσιος θα πάρει το μηνάτικο όσο κουτσουρεμένο και να γίνει στο τέλος του μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ 1821 ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!). Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΞΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ.

    2. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΝΕ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΜΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΤΟΥΣ «ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ» (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ… ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

    3. ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. Η ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΔΙΕΡΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ!

    4. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ.

    5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!

    6. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΤΙ-ΚΑΤΙ»- ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ, ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, «ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ» ΚΛΠ. ΔΗΛ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ… ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΦΗΥΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ «ΔΕΙΞΕΙ», ΝΑ «ΠΟΥΛΗΣΕΙ» ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΗΤΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΚΗ- ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ» (-ΤΥΠΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΕΡΥΘΡΟΦΡΟΥΡΟΙ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΟ!?!?!?!) ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ… ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?? ΕΕΕ?? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ. ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ» ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (1930-1980), ΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ!!!

    7. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ, ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ «ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ» . ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΩ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ» ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΥ- ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!

    8. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και βέβαια ΔΕΝ θα σας βρίσω κ. Ορφανουδάκη!
    Έχετε απόλυτο δίκιο!
    Προέχει η σωτηρία της πατρίδας.
    Πώς όμως και με τη βοήθεια τίνων;
    Αυτός ο λαός έχει γράψει άπειρες ηρωικές σελίδας δόξας και έχει κατακτήσει την ελευθερία του. Δεν είμαι, όμως, σίγουρος ότι είναι άξιος να τη διατηρήσει. Και τούτο φαίνεται από τα πολύ απλά πράγματα. Γιατί ,δεν ακολουθεί ( όχι απαραίτητα από θρησκευτική άποψη) το του Αποστόλου Παύλου « ό συ μισείς , ετέρω μη ποιήσεις». Δηλαδή, κάνει στο γείτονά του , όσα δεν θέλει να κάνει ο γείτονάς του στον ίδιο ! Εξηγούμαι :
    1)Στριμώχνεται στο λεωφορείο για να μπει. Μόλις βολευτεί, δεν κάνει βήμα για να εξυπηρετηθούν και οι υπόλοιποι που περιμένουν, λες και ο ίδιος δεν αγωνιζόταν πριν μισό λεπτό για να μπει.
    2)Παρκάρει το αυτοκίνητό του καταλαμβάνοντας 2 θέσεις ,αδιαφορώντας εάν οι επόμενοι ψάχνουν εναγωνίως, από τετράγωνο σε τετράγωνο ,για μια θέση , λες και ο ίδιος δεν έχει ψάξει εξίσου εναγωνίως .
    3)Διαμαρτύρεται ότι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, βλάπτουν την υγεία του και ζητά τη μεταφορά τους στην περιοχή του γείτονα και την ίδια στιγμή παραπονείται ότι το κινητό του δεν έχει ισχυρό σήμα.
    4)Δεν ενοχλείται από τα περιττώματά του σκύλου του και δεν τα μαζεύει με μια σακούλα από το σούπερ μάρκετ κομμένη στα 4, ρίχνοντάς τα στον πρώτο κάδο, λες και ο ίδιος δεν έχει πατήσει περιττώματα άλλων σκύλων.
    5)Διαμαρτύρεται και δεν δέχεται τους ΧΥΤΑ στην περιοχή του. Δεν έχει ,όμως, κανένα πρόβλημα να πάνε σε άλλη περιοχή και ας ενοχλούν το γείτονα.
    6)Εξαφανίζει τα αρχαία που βρίσκονται στο δικό του οικόπεδο, ζητά, όμως την αξιοποίηση των αρχαίων που βρέθηκαν στο οικόπεδο του γείτονα, κ.λ.π ,κ.λ.π.
    Για τα σοβαρά ,προδότες, εφιάλτες, συνεργασία με κατακτητές, μαυραγοριτισμός, κ.α , γράφει η Ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ....

    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΎΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΓΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ "ΣΤΗΣΙΜΟ" ΤΟΥ,
    ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση