GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τη διαδήλωση...

Tου Θωμα Ακρωτηριανάκη Ακολουθουν προσωπικες μου απόψεις . Η μεγαλειώδης απεργία, διαδήλωση και "κατάληψη" της πλατείας Συντάγμ...

Tου Θωμα Ακρωτηριανάκη
Ακολουθουν προσωπικες μου απόψεις. Η μεγαλειώδης απεργία, διαδήλωση και "κατάληψη" της πλατείας Συντάγματος της 23ης Φλεβάρη 2011 κατέδειξε για μια ακόμα κορυφαία φορα τη μεγάλη διαφωνία του  ελληνικου λαου στην προσφυγη στο ΔΝΤ, αλλα και το φόβο των "Ελλήνων εθναρχων" της Τρόικα για τις  κινητοποιούμενες λαϊκες μάζες.
Επίσης σηματοδοτει το δίλημμα που έμεινε πια...
 στο Γιώργο Παπανδρέου : " Ή πρόωρες εαρινες εκλογες το 2011 ή ελικόπτερο...". Μέση όδος, τρίτη οδος δεν υπάρχει και δεν μπορει να υπάρξει.

13 σχόλια

  1. Ελικοπτερο θα παρεις εσυ και η παρεα σου ο Γιωργος ειναι εκλεγμενος δημοκρατικα απο τον Ελληνικο λαο Ειστε το 3% και μιλατε σαν να εχετε την πληοψηφια παναθεμα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΟΥΝΤΑ, ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ανώνυμος είπε...
    καραγκιοζάκο 2:41:00 μ.μ., δεξιές κυβερνήσεις είχαμε μετά την απελευθέρωση μέχρι την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου."

    ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ, ΕΓΓΟΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ, ΔΕΞΙΕ!!!

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ 1930-1980, ΑΡΠΑΧΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ (ΜΑΡΣΑΛ,ΝΤΕΛΟΡ ΚΛΠ.ΚΛΠ.) ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ - ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (...ΤΟΥ ΖΙΒΚΟΒ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!) ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ!!!!!
    ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ...ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟ 1978-1980, ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ???
    ΠΑΛΙΟΚΩΘΩΝΙ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΕΞΙΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ 1821 ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!). Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΞΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ.

    2. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΝΕ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΜΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΤΟΥΣ «ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ» (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ… ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

    3. ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. Η ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΔΙΕΡΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ!

    4. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ.

    5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!

    6. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΤΙ-ΚΑΤΙ»- ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ, ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, «ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ» ΚΛΠ. ΔΗΛ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ… ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΦΗΥΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ «ΔΕΙΞΕΙ», ΝΑ «ΠΟΥΛΗΣΕΙ» ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΗΤΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΚΗ- ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ» (-ΤΥΠΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΕΡΥΘΡΟΦΡΟΥΡΟΙ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΟ!?!?!?!) ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ… ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?? ΕΕΕ?? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ. ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ» ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (1930-1980), ΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ!!!

    7. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ, ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ «ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ» . ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΩ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ» ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΥ- ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!

    8. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στρατιωτικοι και αστυνομικοι ετοιμαζουν δικτατορια

    ο Γιωργος

    το γνωριζει
    αλλλα δεν τολμει να τους φυλακισει
    κατουριεται στην σκεψη της συγκρουσηςσαν τον παπου του θα παει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πείστηκα ότι στις 23 Φεβρουαρίου έγινε κάτι σημαντικό. Στην ουσία ούτε κάν ίδρωσε το αφτί κανενός πολιτικού.
    Άλλωστε αυτές τις εικόνες τις έχουμε ξαναδεί. Υπάλληλοι που δεν βγάλανε μεροκάματο, μαγαζιά με μηδενικές εισπράξεις, κόσμος που ταλαιπωρήθηκε και δεν πήγε στην δουλειά του, κομματόσκυλα του ΠΑΜΕ, ΚΚΕ με πανό και με ταμπούρλα, ακροαριστεροί με μολότοφ καπνογόνα και πάντα κλασσικός φαν και μασκότ αυτών των εκδηλώσεων παρών ο "Λουκάνικος".
    Κάποιοι φάγανε μερικές σφαλιάρες παραπάνω, κάποιοι στα μισά την κάνανε στις καφετέριες παρακάτω. Και τι έγινε. Στην ουσία αυτές οι εκδηλώσεις είναι όπως ο σάκος του μποξ πού, ξεθυμαίνεις επάνω του και μετά από λίγο αφού σου περάσει το γενάτι ανάβεις τσιγάρο, ανοίγεις τηλεόραση μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Την επόμενη ημέρα είσαι σαν να μην έγινε τίποτα. Στην ουσία αυτές οι προγραμματισμένες (και το τονίζω αυτό) εκδηλώσεις με απογοητεύουν γιατί "ξεφουσκώνουν" το λαϊκό συναίσθημα αγανάκτησης. Άλλωστε αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός πού οργανώνονται αυτές οι "εκδηλώσεις" και δεν είναι τυχαίο ότι διοργανώνονται από τα κόμματα και τις παρατάξεις πού λυμαίνονται πάνω από 90 χρόνια αυτό τον τόπο (δηλαδή από την εποχή του 1826 όταν στην Αίγινα ο Καποδίστριας έκανε την πρώτη Ελληνική κυβέρνηση του τότε νεοσύστατου τότε κράτους).
    Άλλωστε εάν πράγματι οι πολιτικοί μας, πραγματικά έδιναν σημασία στην συνάθροιση του κόσμου έξω από το κοινοβούλιο, αυτό θα σήμαινε ότι έχουν εθνική συνείδηση και τότε ποτέ δεν θα φτάναμε στο σημείο πού έχουμε καταλήξει σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...,,
    ΕΔΩ ΚΑΦΡΙΣΤΑΝͺͺ ΥΟΥΧΟΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμα πιο τροϊκοκρατούμενη

    Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
    Συνεχίζοντας το δημοσίευμά μου
    http://press-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_5583.html
    προσθέτω και συμπληρώνω ότι γενικα,
    για την όποια τροϊκοκρατούμενη κυβέρνηση,όπως π.χ. για τη σημερινη,του Γιώργου Παπανδρέου,
    ισχύει το δίλημμα : "ή πρόωρες εκλογες (μετα απο το πολυ 20 μήνες περίπου κυβερνητικη θητεία),
    ή ελικόπτερο".
    Παράλληλα πρέπει να ειπωθει ότι μια κυβέρνηση ΝΔ ή μια Οικουμενικη κυβέρνηση θα είναι ακόμα πιο τροϊκοκρατούμενη απο τη σημερινη,
    του Γιώργου Παπανδρέου.
    Άλλο το τι λένε τώρα απο την αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tin alli fora na kapsete mixanaki megalou kybismou, oxi papaki!

    Αυτή ήταν η μεγαλειώδης λαική εξεγερση της 23ης Φλαβάρη που θα ανέτρεπε τον ΓΑΠ;

    Οχι Tahrir δεν ήτανε, ούτε Kum-kapi το Σαβατόβραδο.

    ΜΚΑΤΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΙ, ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ....
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 25 Φεβ 2011 10:17:00 μ.μ.

    ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ 25% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακόμα πιο τροϊκοκρατούμενη

    Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
    Συνεχίζοντας το δημοσίευμά μου
    http://press-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_5583.html
    προσθέτω και συμπληρώνω ότι γενικα,για την όποια
    τροϊκοκρατούμενη κυβέρνηση,όπως π.χ. για τη σημερινη,του
    Γιώργου Παπανδρέου,ισχύει το δίλημμα : "ή πρόωρες εκλογες
    (μετα απο το πολυ 20 μήνες περίπου κυβερνητικη θητεία),
    ή ελικόπτερο".
    Παράλληλα πρέπει να ειπωθει ότι μια κυβέρνηση ΝΔ ή μια
    Οικουμενικη κυβέρνηση θα είναι ακόμα πιο τροϊκοκρατούμενη
    απο τη σημερινη,του Γιώργου Παπανδρέου.
    Άλλο το τι λένε τώρα απο την αντιπολίτευση...
    Ειρήσθω δε εν παρόδω,ότι η MRB,που έδειχνε διαφορα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
    4,1%.τώρα δείχνει ότι η διαφορα τους είναι 1,9%... Δείτε :
    http://press-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_9833.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση