Press-Gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Από ποιον κινδυνεύει το δικαίωμα στο άσυλο;...

Share it:
Έγραφα σε ανύποπτο χρόνο (13/5/2006) ότι ο θεσμός του πανεπιστημιακού ασύλου έχει μετατραπεί στο αντίθετό του. Κάποτε προστάτευε την ελευθερία έκφρασης, ενώ σήμερα χρησιμεύει για το φίμωμα της ελεύθερης έκφρασης από κάθε λογής δεξιά ή αριστερά καλόπαιδα. Δεν προστατεύει τη συλλογική έκφραση και διεκδίκηση. Προστατεύει τη συλλογική αυθαιρεσία, τον συλλογικό τραμπουκισμό και συλλογικές δράσεις που παραβαίνουν τον ποινικό κώδικα. Το παρακάτω παράδειγμα είναι διαφωτιστικό:
Στις 20 του μηνός..
..συνεκλήθη η Σύγκλητος του υπό κατάληψη Οικονομικού Πανεπιστημίου, κατ’ απαίτηση των φοιτητών -καταληψιών. Θέμα: Οι εξετάσεις σε σχέση με τις καταλήψεις.
Η Σύγκλητος βρέθηκε μπροστά σε δυο προτάσεις. Των φοιτητών -καταληψιών που ζήταγαν να γίνουν δυο εξεταστικές περίοδοι τον Σεπτέμβριο και πολλών καθηγητών --ανάμεσά τους ο επίκουρος Βασίλης Βασσάλος- που θεώρησαν ότι αυτό απάδει σε ακαδημαϊκές εξετάσεις. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για διάβασμα των φοιτητών, ούτε για αξιοπρεπή διόρθωση των γραπτών. Πρότειναν να γίνει η εξεταστική περίοδος «Ιουνίου» τον Ιούλιο. Ήταν τότε που οι καταληψίες δήλωσαν το ανατριχιαστικό: ότι κανένας συγκλητικός δε θα φύγει αν δεν πάρουν τη «σωστή» απόφαση. Μπροστά στην ιταμή απειλή, η Σύγκλητος αποφάσισε αναβολή του θέματος. Οι καταληψίες όμως επανέλαβαν ότι σε κανένα δε θα επιτραπεί να φύγει, αν δεν ληφθεί η απόφαση της αρεσκείας τους. Ακολούθησε νέα -αναγκαστική- συζήτηση και ψηφοφορία, με φανερή και αιτιολογημένη ψήφο. Η πρόταση «Ιουλίου» έλαβε 4 ψήφους, ενώ η «σωστή» όλες σχεδόν τις υπόλοιπες (20~25). Από εκείνους που την υπερψήφισαν όμως, ελάχιστοι καθηγητές την υποστήριξαν. Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι την υπερψηφίζουν βρισκόμενοι σε καθεστώς ομηρίας.

Ωστόσο, το πιο ανατριχιαστικό συνέβη μερικές μέρες αργότερα. Ο Βασίλης Βασσάλος βρήκε το γραφείο του κατεστραμμένο: Σκισμένα βιβλία, σπασμένα παντζούρια, σπασμένος ο υπολογιστής του και ο σκληρός δίσκος -με δουλειά πολλών ετών- να λείπει. Στον τοίχο υπήρχε ένα σύνθημα: «Καμιά ειρήνη με τους καθηγητές». Και ένα άλλο, που φαίνεται στη φωτογραφία: «Φασίστα Βασσάλο θα σε κρεμάσουν οι φοιτητές».

Πιο ανατριχιαστική είναι η συνέχεια. Η «Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης» ανακοίνωσε ότι «η συγκεκριμένη ενέργεια δεν εκφράζει το σύνολο της Επιτροπής και συνεπώς ποτέ δεν πάρθηκε από αυτήν σχετική απόφαση». Συνεπώς, κατ’ αντιδιαστολή, ο τραμπουκισμός εκφράζει τμήμα της Επιτροπής! Και βέβαια, δεν περίμενε κανείς να υπάρχουν επίσημες αποφάσεις για τραμπουκισμούς.
Ωστόσο, αφού οι καταληψίες αρνούνται ανάμειξη στον τραμπουκισμό, ποιος τον έκανε; Λογικό είναι να κληθεί η Σήμανση να διαγνώσει. Αυτό όμως συνιστά, κατά τους καταληψίες ...παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου. Το φορτώνουν, χωρίς αποδείξεις, στον κ. Βασσάλο και ζητούν την ...αποπομπή του από το Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, του φορτώνουν αναλγησίες όπως ...κλείδωμα των φοιτητών στις αίθουσες διδασκαλίας!
Μπροστά στην κατάσταση αυτή, ο καθηγητής Θάνος Σκούρας παραιτήθηκε από μέλος της Συγκλήτου και από Πρόεδρος του Τμήματός του. Εδώ που καταντήσαμε, πρόκειται για πράξη γενναιότητας: κινδυνεύει να υποστεί όσα και ο συνάδελφός του. Ιδού ένα απόσπασμα από το κείμενο της παραίτησής του: 

«Ο λόγος παραίτησής μου είναι, όπως λέχθηκε στην Σύγκλητο, ο ηθικός ξεπεσμός του οργάνου που συντελέσθηκε στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου... Είναι η πρώτη φορά που η Σύγκλητος εξαναγκάζεται σε απόφαση καθ’ υπαγόρευση ομάδας φοιτητών που την έχουν θέσει σε ομηρία. Η απροκάλυπτη απειλή βίας και οι φασιστικές μέθοδοι τρομοκρατίας είναι το φυσικό απότοκο των καταλήψεων και του τρόπου που λειτουργεί σήμερα ο θεσμός του ασύλου. Σ’ αυτές τις συνθήκες, ο εξευτελισμός της Συγκλήτου είναι το φυσικό επακόλουθο μιας συνεδρίασης που ορίζεται κατ’ απαίτηση των καταληψιών και ενώ το πανεπιστήμιο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κατάληψη.
Είναι τραγικό να αποτελεί προαπαιτούμενο της συμμετοχής στην Σύγκλητο η τόλμη των μελών να διακινδυνεύσουν την σωματική τους ακεραιότητα στην άσκηση των καθηκόντων τους. Είναι όμως επίσης απογοητευτικό το προαπαιτούμενο αυτό να σπανίζει τόσο, ώστε η Σύγκλητος να υποκύπτει (έστω και μετά τέσσερις ώρες) στη θέληση των βιαστών της. Είναι, τέλος, θλιβερό και πικρή ειρωνεία για την διαστροφική μετάλλαξη ενός σημαντικού θεσμού, ότι οι βιαστές της ελεύθερης διαμόρφωσης γνώμης μέσα στη Σύγκλητο δρουν υπό την σκέπη του ασύλου -του θεσμού που θεσπίστηκε ακριβώς για την προάσπιση της ελεύθερης από πολιτικούς πειθαναγκασμούς σκέψης και έκφρασης στο πανεπιστημιακό χώρο».
Ποιος θα αποζημιώσει το Βασίλη Βασσάλο και τους φοιτητές του, που έχασαν τις εργασίες τους; Ποιος θα παραπέμψει τους δράστες στη δικαιοσύνη; Κανείς. Το χειρότερο είναι ότι αυτές οι κτηνωδίες δεν είναι εξαίρεση. Οι παροικούντες τα ελληνικά πανεπιστήμια τις γνωρίζουμε πολλά χρόνια. Μας είναι οικείες. Είμαστε λοιπόν κι εμείς ένοχοι, αφού μέχρι σήμερα δε μιλήσαμε. Στο όνομα ποιας προοδευτικότητας άραγε;
Δ. Γουσσέτης

* Η γελοία δικαιολογία της Αυγής για την μη δημοσίευση: Να πάρουν την απόψη και της "άλλης πλευράς".
Η παρωδία της δημοκρατίας. Ξέρετε: Μισή ώρα χρόνος στον Χίτλερ - μισή ώρα και στους Εβραίους...
Share it:
Reactions:

Παιδεία

Σχολιάστε το άρθρο:

8 comments:

 1. Πολύ καλή καί συγκεκριμένη ανάρτηση ειδικά στό τέλος της,
  όπου αναφέρεται η φυλάδα "Αυγή".
  Κάποιοι μασάνε ταραμά καί βρίσκουν
  κουκούτσια.
  Καταπίνουν όμως κουκούτσι βερίκοκου
  καί ολόκληρες ισημερινές καρύδες.
  Γιατί?
  Διότι είναι αλλοπαρμένοι στή γραμμή πού έχουν ήδη χαράξει.
  Πάντως τό 5% τού εκλογικού σώματος
  δέν μπορούν νά τό προσπεράσουν.
  ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ
  ορθόδοξο ΚΚΕ,ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΑΓΚΥΡΕΣ
  ΒΑΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ?
  Αναστάσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
  Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
  Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
  Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
  Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
  Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
  Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
  Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
  Ελευθερώστε τους Έλληνες από τα κλειστά επαγγέλματα!!!!!!!!!!!!!!!
  Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, με παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
  Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΣΥΛΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ;

  ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΝΙ ΣΤΑ ΑΕΙ;
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ;
  ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ;
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΤΑ "ΠΑΝΤΑ";
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ;
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ;
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

  AN ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ Σ' ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

  ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ...ΚΑΙ ΜΕ
  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.blonde-russian-women.net/contact.shtml

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στους τοίχους των σχολείων θα γράφει... Αrpa Cola
  Εταιρεία διαφημίζει τις «δωρεάν» υπηρεσίες της για «επισκευές» σε σχολεία, απαιτώντας την αποκλειστική προβολή της στους τοίχους και τους πίνακες ανακοινώσεων!


  Σε σχολεία του Πειραιά μοιράστηκε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρείας «Connect Advertising», που τάζει «δωρεάν επισκευή και αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Πανεπιστήμια) των περιοχών: Πειραιά, Αγίας Σοφίας, Κερατσινίου, Νίκαιας, Κορυδαλλού, Αιγάλεω, Δραπετσώνας, Περάματος και αργότερα όλης της Αττικής»! Η εταιρεία δηλώνει ότι... προσφέρει χαρτί εκτύπωσης, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, σφουγγάρια, καλάθια αχρήστων, κάδους ανακύκλωσης, καρέκλες, θρανία, λάμπες, τζάμια, κουρτίνες πετρέλαιο, σεμινάρια, εκδρομές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Ολα αυτά η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα κάνει για να... βάλει το «λιθαράκι» της «στην προσπάθεια του ελληνικού Δημοσίου για την εξυγίανση και ανανέωση των συνθηκών στα ελληνικά σχολεία»!

  Στους όρους, όμως, της συμφωνίας που προτείνεται στα σχολεία αποκαλύπτει ότι το κέρδος είναι αυτό που κινεί τη «χορηγία»: «Με τη δωρεάν παροχή της εξωτερικής - εσωτερικής επισκευής, βαφής της τοιχοποιίας του σχολείου παρέχεται η δυνατότητα της προβολής του χορηγού επάνω στην τοιχοποιία, σε διάσταση που δεν υπερβαίνει το 10% της συνολικής επισκευής», ενώ το όνομα της επιχείρησης «παρουσιάζεται στον πίνακα ανακοινώσεων και γίνεται αναφορά στη χορηγία». Επιπλέον, «ουδεμία άλλη εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος ή ό,τι άλλο, ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα (εξαιρούνται οι δημόσιες δαπάνες που προέρχονται από κρατικές επιχορηγήσεις) επιτρέπεται με οποιαδήποτε μορφή χορηγίας, προσφοράς ή ό,τι άλλο, να παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες, χωρίς τη γραπτή αίτηση της "Connect Advertising"». Το συμφωνητικό έχει επταετή διάρκεια.

  Στο σχολείο της «αγοράς», που κατασκευάζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τέτοιες «χορηγίες» θα είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Είναι χαρακτηριστικό πως η συγκεκριμένη εταιρεία προσπαθεί να αξιοποιήσει το γεγονός πραγματικών ελλείψεων στα σχολεία για να εμφανιστεί «χορηγός» ενώ μόνη επιδίωξή της είναι το κέρδος. Σ' αυτό το φόντο οι εταιρείες θα εμφανίζονται όλο και περισσότερο σαν «ευεργέτες» και θα απαιτούν και παρέμβαση προοπτικά και στο πρόγραμμα σπουδών, για να συνδέσουν το σχολείο με την «αγορά»...

  Πηγή: "Ριζοσπάστης"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. POLY SWSTOS O 10:46. ASYLO KE PRASINES P.....S.PANEPISTHMIAKOI KAI POLITIKOI PROTIMOUN NA EINAI ARESTOI PARA XRHSIMOI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΟ "ΑΣΥΛΟ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
  ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ...
  ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΛΛΟ.
  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΗΡΙΑ ΟΣΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Όταν έχουμε δημοκρατία μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα με κάθε μέσο και παντού, οπότε το άσυλο δεν εξασφαλίζει τίποτα επιπλέον. Όταν έχουμε χούντα, δεξιά ή αριστερή, δεν υπάρχει άσυλο πουθενά, άρα και στο πανεπιστήμιο. Τελικά πρόκειται για τελείως άχρηστο θεσμό, εφεύρημα των γελοίων αριστερών του τόπου μας που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να προκαλούν χάος κινητοποιώντας ηλιθίους εντός και εκτός πανεπιστημίων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ...

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο παίρνει ο Τσαμάζ του ΟΤΕ...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ Ιστοσελίδα: www.ase-ote.gr E Mail: aseote@yahoo.gr Μπόνους για τα στελέχη του ΟΤΕ… απολύσει...