GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο των δικηγορικών εκλογών...

Τι συμβαίνει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προβλέπεται μεγάλη αποχή, προκλητικά πάρτι από υποψηφίους σε πολυτελή στέκια του Κολων...

Τι συμβαίνει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προβλέπεται μεγάλη αποχή, προκλητικά πάρτι από υποψηφίους σε πολυτελή στέκια του Κολωνακίου και υπέρογκα έξοδα

Από τον Νίκανδρο Μελετηρό

Οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα διεξαχθούν την Κυριακή και την Δευτέρα ο α' γύρος  και στις 6 και 8 Μαρτίου ο β' γύρος για εκλογή προέδρου. Στο σύνολο τους πανελλαδικά είναι 43.000 και 22.000 είναι οι δικηγόροι της Αθήνας.
Οσον αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, σε Αθήνα- Θεσσαλονίκη - Πάτρα - Πειραιά οι δικηγόροι είναι σώμα με έντονη κοινωνική διαστρωμάτωση και με προβλήματα πληθωρισμού-άνεργοι κλπ
Οι συνδυασμοί είναι 14 εκ των οποίων οι δύο χωρίς υποψήφιο Πρόεδρο.
 ΠΑΣΟΚ: 1. Δημήτρης Βερβεσός-"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ"- σημερινός αντιπρόεδρος Δ.Σ.Α εκλέχτηκε με εσωτερική διαδικασία από 1800 δικηγόρους και υπερίσχυσε του Ιωάννη Χαρακτινιώτη (65% - 35%).
Παρ' όλα αυτά υπάρχουν άλλα δύο ψηφοδέλτια από τον παραπάνω χώρο με υποψήφιους τους Βασίλη Κατσαφάδο - σύμβουλος με ψηφοδέλτιο του Νικόλαου Κανελλόπουλου (νυν πρόεδρος ΕΟΤ) σε προηγούμενη εκλογική διαδικασία- και Παναγιώτη Περάκη καθώς και δύο ανεξάρτητα ψηφοδέλτια με υποψηφίους τους Χαράλαμπο Αναλυτή (ΠΑΣΟΚ) και Παναγιώτη Γαλετσέλη (ΠΑΣΟΚ +ΔΗΚΚΙ)
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:  Παρά τη βούληση της κομματικής οργάνωσης των δικηγόρων για ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο την ώρα που το ΠΑΣΟΚ δοκιμάζεται (απελευθέρωση επαγγελμάτων - φορολογικό ) και σε αυτό τον χώρο, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποφάσισε να μη χρίσει επίσημα κανένα υποψήφιο από τους παρακάτω:
1. Μιχάλης Ζαφειρόπουλος- "ΩΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ", Σύμβουλος, τ. Αντιπρόεδρος Δ.Σ.Α. Στο συνδυασμό του συμμετέχουν οι περισσότεροι σύμβουλοι της συνδικαλιστικής παράταξης ( Ευάγγελος Γαλετζάς, Καλατζάκου Ιωάννα, Αθανάσιος Παυλόπουλος, Γεώργιος Μπουλούκος, Μ. Κακογιαννάκου, Δ. Χατζημιχάλης κ.λ.π) καθώς και δύο μέλη της Διοίκησης της κομματικής οργάνωσης των δικηγόρων ( Δημήτρης Λάρδας, Γ. Δεβελέκος). Ο συνδυασμός στηρίζεται από...
 πολλούς βουλευτές-δικηγόρους- κομματικά στελέχη ( Δ. Αβραμόπουλος, Ε. Μειμαράκης, Ε. Βόζεμπεργκ, Ο. Κεφαλογιάννη, Ν. Μπαλτάκος με υποψήφια στον συνδυασμό την συνεργάτιδα του γραφείου του, κ. Δικαιάκου).
2.  Ιωάννης Αδαμόπουλος- δεν συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές. Είχε αναστολή δικηγορίας για 5,5 χρόνια (όσα η διακυβέρνηση της Ν.Δ.) αφού κατείχε διάφορες κυβερνητικές θέσεις ( Συνήγορος του Πολίτη, Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Εκδοτικών Διδακτικών Βιβλίων-Υπ. Παιδείας, Γενικός Γραμματέας Υπ. Μεταφορών -Επικοινωνιών). Μαζί του έχει τους συμβούλους Χρ. Χριστόπουλο και Α. Τζουμάνη .Οι δικηγόροι (και δη οι κομματικοί) του προσάπτουν ότι δεν συμμετείχε στα συνδικαλιστικά δρώμενα και δεν ήταν κοντά στους δικηγόρους τα χρόνια της διακυβέρνησης και εκμεταλλεύεται τώρα την καταγωγή του (Μεσσηνία), προβάλλοντας ότι είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά. Τον στηρίζουν Βύρων Πολύδωρας, Προκόπης Παυλόπουλος, Δημήτρης Σιούφας και ο ...Λευτέρης Ζαγορίτης.
Άν χάσει τον Δικηγορικό Σύλλογο η ΝΔ σε αυτή την κακή συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τις "ίσες αποστάσεις" που πήραν τη στιγμή που ο κορμός των συνδικαλιστών (εκλεγμένων) είναι με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ διασπασμένες.
Στον συνδυασμό του Ιωάννη Αδαμόπουλου συμμετέχει και ο Ι .Κίνιας (πολιτευτής ΠΟΛΑΝ) καθώς και ένας  υποψήφιος από το ΛΑΟΣ.
 ΚΚΕ:  Αγγελος Βρεττός
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: Θ. Σχινάς
Ο Δικηγορικός Σύλλογος οδηγεί στη Βουλή, σε επίζηλες κυβερνητικές θέσεις, σε επαγγελματική ανέλιξη ακόμη και στην ΕΠΑΕ! (όπως Αθανάσιος Κανελλόπουλος-σύμβουλος ΠΑΣΟΚ).
Αναμένεται  μεγάλο ποσοστό αποχής!
Πάντως,  σε καιρούς δύσκολους οι υποψήφιοι δίνουν party σε πολυτελή στέκια του Κολωνακίου. Άλλοι δε, εκδίδουν και διανέμουν Οδηγούς-Βιβλία που προσβάλουν τους δικηγόρους και τους υποτιμούν αφού τους εμφανίζουν να μη  γνωρίζουν τη δουλειά τους ενώ την ίδια ώρα γίνονται πολλά σχόλια για τα κόστη εκτύπωσης και τα ταχυδρομικά τέλη.

1 σχόλιο

  1. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ 1821 ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!). Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΞΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ.

    2. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΝΕ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΜΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΤΟΥΣ «ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ» (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ… ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

    3. ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. Η ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΔΙΕΡΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ!

    4. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ.

    5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!

    6. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΤΙ-ΚΑΤΙ»- ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ, ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, «ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ» ΚΛΠ. ΔΗΛ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ… ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΦΗΥΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ «ΔΕΙΞΕΙ», ΝΑ «ΠΟΥΛΗΣΕΙ» ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΗΤΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΚΗ- ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ» (-ΤΥΠΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΕΡΥΘΡΟΦΡΟΥΡΟΙ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΟ!?!?!?!) ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ… ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?? ΕΕΕ?? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ. ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ» ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (1930-1980), ΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ!!!

    7. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ, ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ «ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ» . ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΩ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ» ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΥ- ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!

    8. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση