GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκλογές των δικηγόρων...

Από τον Δημήτρη Μουστακάτο 375 Ευρώ αποζημίωση των δικηγόρων - μελών της εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου...

Από τον Δημήτρη Μουστακάτο
375 Ευρώ αποζημίωση των δικηγόρων - μελών της εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έστειλε την με αριθμό πρωτοκόλλου 1133//7.2.2011 ενημέρωση σε όλους τους συνδυασμούς με την οποία ζητούσε από τους συνδυασμούς να προτείνουν δικηγόρους ως μέλη για τις Εφορευτικές Επιτροπές. Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την εργασία τους την 27/2, 28/2, 29/2, 6/3 και 8/3) θα...
λάβουν αποζημίωση 75 ευρώ για κάθε ημέρα απασχόλησης και για πέντε ημέρες οι τακτικοί, δηλαδή 375 ευρώ και για 2 ημέρες οι αναπληρωματικοί, δηλαδή 150 ευρώ. Το Δίκτυο Δικηγόρων ζήτησε να αναρτηθεί η ως άνω ανακοίνωση στους διαδικτυακούς τόπους του ΔΣΑ και να προτιμηθούν οι νέοι συνάδελφοι. Ο Δ.Σ.Α το αρνήθηκε και αποκρύβει μέχρι σήμερα μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση από τους συναδέλφους. Πολλοί συνάδελφοι και ιδίως νέοι έχουν ανάγκη την αποζημίωση για την κάλυψη πιεστικών οικονομικών αναγκών.
Καλούμε λοιπόν όσους και όσες συναδέλφους δικηγόροι επιθυμούν να είναι μέλη των εφορευτικών επιτροπών να υποβάλλουν στο Δ.Σ.Α με fax στο 210-3398127 ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθμό μητρώου και τηλέφωνα γραφείου, οικίας και κινητό. Υπεύθυνη για τις εφορευτικές επιτροπές είναι η κυρία Εύη Χριστοφιδάκη.
Η προθεσμία λήγει την 16η Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 3:00.
Ο υποψήφιος πρόεδρος Δημήτριος Μουστακάτος δήλωσε «Το Δίκτυο Δικηγόρων απαιτεί ίσες ευκαιρίες για όλους τους δικηγόρους και μάλιστα για τους νέους. Θέλουμε διαφάνεια στη λειτουργία του Δ.Σ.Α. Τα χρήματα του ταμείου του Δ.Σ.Α ανήκουν σε όλους τους δικηγόρους. Το Δίκτυο Δικηγόρων υπερασπίζεται το δικαιώματα όλων των δικηγόρων».

3 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Ελευθερώστε τους Έλληνες από τα κλειστά επαγγέλματα!!!!!!!!!!!!!!!
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, με παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….
    Και μόνο αυτό να κάνετε, που έχετε κάνει πολλά ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΊ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε εσείς ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ που ξεκινήσατε το δεν πληρώνω δεν πληρώνω σηκώνοντας μπάρες και υπολογίζοντας στον μιμιτισμό και που το πλασάρατε και ως «ΚΙΝΗΜΑ» για να πιάσετε και κανένα τζαμπατζή στα δίχτυα σας, ΜΗΠΩΣ έχετε τίποτα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ δοσοληψίες με τους μεγαλοεργολάβους που θέλουν χρονική παράταση των συμβάσεων τους με το Δημόσιο έτσι που αντί να κερδίσουν ας πούμε ένα δις να κερδίσουν δυόμιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ GOOGLE EARTH, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 9 ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!
    (ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ "ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΚΤΙΡΙΑ")

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ GOOGLE SKETCH, ΟΝΟΜΑΤΙ "JOVI".
    ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ".

    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση